4 yaş 30 çocuk çok fazla değil mi? allah kolaylık versin de gerçekten boool sabır istiyo.Ana okulu mu, 1.sınıf mı canım? İşin zor gözüküyor Allah yardımcın olsun, ama en azından tam gün değildir dimi?
Anaokulu ve 4 yaş grubu 30 öğrencim var. Bu gün ailleri içeri almadım. tam 5 öğrenci koro halinde ağlıyordu. Kabus fgibiydi.
ALLAHIM SEN BANA YARDIM ET ŞU SINIFIM BİR DÜZENE GİRSİN
Moral bozmak yok ama bu işte, sabırlı olmak lazım.inşallah canım ya çok morelim bozuk benim şu kiloları kendim için vermek artık incexik birisi olmak istiyorum
Güzel canım kahvaltın, verirsin inşallah 2 kg. olur bence.kızlar kahvaltıyı yaptım da geldim yediklerim 2 salatalık bir yumutta yarım dilim ekmek biraz peynir 2 zeytin 1.5 litre su nasıl olmuşmu bu arada benim hedefim haftaya cumaya kadar 2 kilo vermek böyle hedefi olan varsa birbirimizle iddaya girelim belki bu bizi motive eder ne dersiniz
Aç kalarak tabii ki kilo alırsın, vücut kendini korumaya alarak stok yapar, 3 ana, 3 ara öğün şeklinde azar azar beslenmelisin.Slm herkese haziranda yazdığım cevabı buldum size amlatöak için girdim
26'sında 71 kilo idim eşimle iddiayı kazandım fakat o zaman dan şimdiye bu kiloları geri aldım özellikle ramazanda 5kilo aldım ki sade suyla veya biraz çorbayla iftar etmeme rağmen 82 kiloya çıktımşuanda yine 77-78 kiloyum niye alıyorum bilmiyorum habire açıııım sakızla suyla kahveyle oyalıyom kendimi ama midem kazınıyo ne yapabilirimsizce
Daha önce bize yazmış mıydın?kızlaaarr bu çizelge nasıl güncelleniyor ben 1 kilo daha vermişim bu gün tartıldım ayyyy çok mutluyummmm
Çizelgeyi yaptığın yerden yenileyeceksin.
tmm tatlım o zaman yarın kilo bildiriminden sonra başlıyoruz bu arada adın neydi benimki gamze
benim de kader memnun oldum canım
Alıntılar karıştı sanırım??
bence sitee bi problem var alıntı yapıyorum ama kendime cevap veriyormuşum gibi bildiri alıyorum
benim de kader memnun oldum canım
bende bende:)))
dışarda yediğimiz köftelerin en az %40 ı yağ imiş, bana gittiğim bi diyetisten öyle söylemişti, o bilgiden sonra dışarda köfte yiyemez oldum:))) menün çok güzelmiiişşşş eğer köfte ev usulüyseee:)))
yok tatlım be işyerinde nerde ev usülü köfte(
bugün niye kimse gelmiyor forumaa a20,BenSuzi,ssecemm,gelintacı,dileekefem,berenerva2 vs vss nerelerdesiniz kızlarr bi durum yok inşallah :26:
ben önce çok severdim köfteyi sınırsız yerdim şimdi tadına bile bakamıyorum midem şişiyor hemen valla tadını bile unuttum :26:
Et protein grubuna giriyor canım 4-5 adet yiyebilirsin öğünde, önemli olan karbonhidratlar, fazlası kilo oluyo direk maalesef.
yarın herkesler gelir merak etme, bildirim günüya. Bugün kaçamak yapmıyolardır umarım, ben sanırım artıda çıkcam ya bakalım.
bugün niye kimse gelmiyor forumaa a20,BenSuzi,ssecemm,gelintacı,dileekefem,berenerva2 vs vss nerelerdesiniz kızlarr bi durum yok inşallah :26:
yarın herkesler gelir merak etme, bildirim günüya. Bugün kaçamak yapmıyolardır umarım, ben sanırım artıda çıkcam ya bakalım.
Olur ceza verelim canım, umarım hepimiz eksi görürüz
yiyemiyorum işte sorun da orda midem hemen şişiyor baharatlarından dolayı sanırım
burdan uzaklaşınca yapıyorsun kaçamak gerçekten ve sanırım arkadaşlar kaçamakta şuanhepsine yarın ceza keselim tartı sana süpriz yapabilir bakarsın eksilerdesin
yok tatlım ben bugün iş yerinde çok yoğundum. bende tam nişanlınla ilgili bi haber var mı diye bakıyodum bulamadım ama,nasılsın canım? nişanlın nasılmış?:26:
Olur ceza verelim canım, umarım hepimiz eksi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?