70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sonunda gelebildim

ben olcam galiba kilo almış gibi hissediyorum şimdiden yazabilirim hatta BEN ŞİŞKOYUM ehehehe

günaydınn kızlarr dün akşam 6 gibi haber aldım sorumsuz nişanlımdan dediğiniz gibi erkek milleti sorumsuz oluyormuş..
hepinize çok teşekkür ederimm

ay çok şükür

Anaokulu ve 4 yaş grubu 30 öğrencim var. Bu gün ailleri içeri almadım. tam 5 öğrenci koro halinde ağlıyordu. Kabus fgibiydi.
ALLAHIM SEN BANA YARDIM ET ŞU SINIFIM BİR DÜZENE GİRSİN

ben de 4 yaşında başladıydım anaokuluna şimdi anlıyorum öğretmene neler çektirdiğimi günün yarısında ağlıyodum çünkü

bugün niye kimse gelmiyor forumaa a20,BenSuzi,ssecemm,gelintacı,dileekefem,berenerva2 vs vss nerelerdesiniz kızlarr bi durum yok inşallah :26:

geldim yavrum bütün gün alışveriş yaptık cumartesi gidiyorum artık ütü elektrik süpürgesi falan o tarz şeylerim eksikti

yarın herkesler gelir merak etme, bildirim günüya. Bugün kaçamak yapmıyolardır umarım, ben sanırım artıda çıkcam ya bakalım.

ben de ya en az 300 gram artı çıkarım, bu hafta fazla rahattım nasıl olsa gidiyorum artık diye insanlıktan çıkmış gibi yedim pişman mıyım? yooo

Son düzenleme:
ay ben bugün bi mutluyum ya çok şükür sabah mutlu uyandım, sonra ev alışverişi yaptıkça daha da mutlu oldum "oha evime kevgir aldım " tarzında gümüş bi kolyem vardı kararmıştı onu parlattırdım daha da mutlu oldum, ordan çıkınca bilin bakalım kimi gördüm artık mutluluk tavan ondan sonra

topigin en yaramaz hatunu geldiiiiiiiiii:26::26:

benim saclarimi cekebilrisiniz

teslim oluyorummmm:92::92::92::92:

bana ne oldu bilmem gecen hafta sondan ikinci olmustum bu hafta kesin sondan birinciyim

menu: sabah 90 kalorilik 1 tb ekmegi yumurta

ara: dogal icerikli bar, sutsuz sekersiz kahve

oglen minik parca balik 1 dilim ekmek , kucuk armut

ara: muz

aksam 4.30 - 5 gibi iki koca tabak makarna (yagsiz) :18::18::18:

ara: 3 tane cayla biskuvi ama biskuvilerin bir tanesi 120 kalori :82::82::82:

napcam ben bu uyuz kendimle yaa:95::95::95::95:

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar..
Güzel bildirimlerle gelirsiniz inşaallahh.
Ben başlıcam die çok yedim sanırım kilo almışım.

Başlangıç: 76
Hedef: 58

Burayı net takip edemediğim için listeyle ugrastırmıyım sizi. Cumaları gelir bildirim yaparım artık
Verdiğiniz kilolarla takipteyim.

erkenden yazayım dedim bebelerden fırsatım olmuyo
başlangıç 74
hedef 52
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.1
gideen 800 gr
toplam giden 3.9

dün bi simit yedim bu da benim cıssım ama zararı olmamış bi de bu hafta regl olmuş durumdayım spor yapmak gelmedi içimden sıfır hareket

birinciye şimdiden tebriklerimi iletiyorum
jillian ın gerçekten etkisi oluyor kızlar çünkü ben başta ölçülerimi almıştım düzensiz ve arlıklı yapmama rağmen 2-3 cm incelme var her yerde.deneyin bence

günaydın canım..

Günaydın hanımlar.. Bu hafta bendeki sonuçlar iyi değil :84:

Amaaa haftaya birinci ben olucağımmmmmmmmmm:112:

başlangıç 70.3
hedef 58
geçen hafta 68.6
bu hafta 69.2
geleen 600 gr
toplam giden 1.100 kg

Veren ve kilosunu koruyabilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Benim gibi olanlarda üzülmeyelim. Haftaya cuma listenin üst kısımlarına çıkmaya çalışalım.:13: Şimdiden herkese mutlu haftasonları...

Son düzenleme:
başlangıç:87
geçen hafta:62.700
bu hafta:61.100
giden:1.600
toplam giden:25.900
hedef:55 (şuanlık 61 -61.500 arası korumada)
günaydın kızlar..geçmişi okuyamadım kusura bakmayın..dün kayınwalidenin misafiri gelecekmiş yemek yap dedi..4buçukta başladım 10 a kadar hiç oturmadım..biyandan çpcuklar bi yandan yemek..yediler içtiler serwis bulaşık tekrar kek falan filan yaptım..kaburgalarım fena ağrıyor..tek başıma hiç yardımda almadım mahwoldum bennnn..sanki benim misafirimdi..ama bugün yine kıymetim bilinmez..her neyse..hayırlı cumalar...

muhteşemsin yaaaa,,,,

gunaydın kızlar
buhafta içi giremedim kusura bakmayın

başlangıç :70.8
bu hafta :70.4
gıden : 0.4
hedef:59
daha çoook var helekı bole az verırsem 59 hayalım hayal olcak sanırım

olsun canım damlaya damlaya göl olur..

aynen canım aslında cok sıkmak ıstemıyorum kendımı
bu sefer esımde sıkılcak hep dıyet dıyet modu dıye
ama seneye esımın dogum gunune kadar hamıle kalıp ona hedıyelerın en guzelını vermek ıstıyorum
hamıle kaldıgımda 59.60 kg olmak ıstıyorum ondan bu acele

Günaydınn kizlar

Kilo bildirimi

Başlangıç:71

Geçen hafta:68.100

Bu hafta:67.600

Giden:500 gr

Toplam giden:3 kilo 400 gr

Bu hafta çok.az vermişim oysa çok.dikkat etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…