Eğer liste sonu olursan sana cceza 1 sayfa büyük harflerle BEN ŞİŞKOYUM yazacaksın, tüm kızçeler için de geçerli, hadi bakalım, akşam yiyin de göreyim, sabah kim BEN ŞİŞKOYUM yazacak, bir de ben olurmuşum
günaydınn kızlarr dün akşam 6 gibi haber aldım sorumsuz nişanlımdan dediğiniz gibi erkek milleti sorumsuz oluyormuş..
hepinize çok teşekkür ederimm
Anaokulu ve 4 yaş grubu 30 öğrencim var. Bu gün ailleri içeri almadım. tam 5 öğrenci koro halinde ağlıyordu. Kabus fgibiydi.
ALLAHIM SEN BANA YARDIM ET ŞU SINIFIM BİR DÜZENE GİRSİN
bugün niye kimse gelmiyor forumaa a20,BenSuzi,ssecemm,gelintacı,dileekefem,berenerva2 vs vss nerelerdesiniz kızlarr bi durum yok inşallah :26:
yarın herkesler gelir merak etme, bildirim günüya. Bugün kaçamak yapmıyolardır umarım, ben sanırım artıda çıkcam ya bakalım.
şimdi daha da dikkat etmem gerekicek
benimde canım yoksa rezil olmk var işin ucunda:=))
4 yaş 30 çocuk çok fazla değil mi? allah kolaylık versin de gerçekten boool sabır istiyo.
Moral bozmak yok ama bu işte, sabırlı olmak lazım.
Güzel canım kahvaltın, verirsin inşallah 2 kg. olur bence.
inşllah
Aç kalarak tabii ki kilo alırsın, vücut kendini korumaya alarak stok yapar, 3 ana, 3 ara öğün şeklinde azar azar beslenmelisin.
Daha önce bize yazmış mıydın?
Çizelgeyi yaptığın yerden yenileyeceksin.[/QUOT
erkenden yazayım dedim bebelerden fırsatım olmuyo
başlangıç 74
hedef 52
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.1
gideen 800 gr
toplam giden 3.9
dün bi simit yedim bu da benim cıssımama zararı olmamış bi de bu hafta regl olmuş durumdayım spor yapmak gelmedi içimden sıfır hareket
birinciye şimdiden tebriklerimi iletiyorum
jillian ın gerçekten etkisi oluyor kızlar çünkü ben başta ölçülerimi almıştım düzensiz ve arlıklı yapmama rağmen 2-3 cm incelme var her yerde.deneyin bence
günaydın canım..Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar..
Güzel bildirimlerle gelirsiniz inşaallahh.
Ben başlıcam die çok yedim sanırım kilo almışım.
Başlangıç: 76
Hedef: 58
Burayı net takip edemediğim için listeyle ugrastırmıyım sizi. Cumaları gelir bildirim yaparım artık
Verdiğiniz kilolarla takipteyim.
günaydın kızlar ;
hayırlı cumalar hepinize...
başlangıç kilom :74
bugün :72,90
çok az çokkkkkkk(
geçen hafta kaçtın ki!canım..
başlangıç:87
geçen hafta:62.700
bu hafta:61.100
giden:1.600
toplam giden:25.900
hedef:55 (şuanlık 61 -61.500 arası korumada)
günaydın kızlar..geçmişi okuyamadım kusura bakmayın..dün kayınwalidenin misafiri gelecekmiş yemek yap dedi..4buçukta başladım 10 a kadar hiç oturmadım..biyandan çpcuklar bi yandan yemek..yediler içtiler serwis bulaşık tekrar kek falan filan yaptım..kaburgalarım fena ağrıyor..tek başıma hiç yardımda almadım mahwoldum bennnn..sanki benim misafirimdi..ama bugün yine kıymetim bilinmez..her neyse..hayırlı cumalar...
teşekkür ederim canım...muhteşemsin yaaaa,,,,
kızlaarrrr günaydınnn,,,,
başlangıç = 70.5
ilk cumam =69.6
hedefimdeeee 58
3 ay içinde olmalı 58 kızlaarrrr mezuniyet geliyoooo((
gunaydın kızlar
buhafta içi giremedim kusura bakmayın
başlangıç :70.8
bu hafta :70.4
gıden : 0.4
hedef:59
daha çoook var helekı bole az verırsem 59 hayalım hayal olcak sanırım
olsun canım damlaya damlaya göl olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?