başlangıç:87
geçen hafta:62.700
bu hafta:61.100
giden:1.600
toplam giden:25.900
hedef:55 (şuanlık 61 -61.500 arası korumada)
günaydın kızlar..geçmişi okuyamadım kusura bakmayın..dün kayınwalidenin misafiri gelecekmiş yemek yap dedi..4buçukta başladım 10 a kadar hiç oturmadım..biyandan çpcuklar bi yandan yemek..yediler içtiler serwis bulaşık tekrar kek falan filan yaptım..kaburgalarım fena ağrıyor..tek başıma hiç yardımda almadım mahwoldum bennnn..sanki benim misafirimdi..ama bugün yine kıymetim bilinmez..her neyse..hayırlı cumalar...
kızlaarrrr günaydınnn,,,,
başlangıç = 70.5
ilk cumam =69.6
hedefimdeeee 58
3 ay içinde olmalı 58 kızlaarrrr mezuniyet geliyoooo((
gunaydın kızlar
buhafta içi giremedim kusura bakmayın
başlangıç :70.8
bu hafta :70.4
gıden : 0.4
hedef:59
daha çoook var helekı bole az verırsem 59 hayalım hayal olcak sanırım
aynen canım aslında cok sıkmak ıstemıyorum kendımı
bu sefer esımde sıkılcak hep dıyet dıyet modu dıye
ama seneye esımın dogum gunune kadar hamıle kalıp ona hedıyelerın en guzelını vermek ıstıyorum
hamıle kaldıgımda 59.60 kg olmak ıstıyorum ondan bu acele
Günaydınn kizlar
Kilo bildirimi
Başlangıç:71
Geçen hafta:68.100
Bu hafta:67.600
Giden:500 gr
Toplam giden:3 kilo 400 gr
Bu hafta çok.az vermişim oysa çok.dikkat etmiştim
hadi bekliyoruz ozaman canimSanırım hamileliğim bittikten sonra 1-2 ay içinde 78 kilo falan olurum, sonra da yanınıza katılacağım...
ayligim gelecekgel yavrum fırlatıverem :82: ne var 2 hafta sonra
noldu var mı bi haber :26:
ay olur mu ablambenim ne depresyonlarımı çekti bu hatunlar
hem regl hem misafirselam hanımlar,benim durumlar vahim regli oldum misafirim de var günlerim çok güzel ve tatlılarla geçiyor,maalesef bu cuma kötü bir sonuç beni bekliyor
bende de vardin kuzu o hata buraya yaziyordum cok agrim vaar bacaklarim yaniyo diyeya kızlar hani benim belimde bacağa yayılan bi ağrı vardı ya ondan pek spor yapamıyorum dediydim, hala geçmedi araştırıyorum hep bel fıtığı belirtileri çıkıyo :18: şimdi zamanım kalmadı ama denizliye gidince hemen doktora gideyim en iyisi :18:
uzak olmasam ben gelirdimölecemsinirimden dün evlilik yıldönümümdü iş yüzünden kutlayamadıkbugun işten erken çıktım adam 9da gelecek die HAZIERLIK yaptım evde sofra urdum bu gecede adam eve geç gelecek artık isyan ediyoorummmm ülennnnnnnnnnnn
ballinin laptopu bozuk handem insallah düzelirde gelir yineballı nerde bu raa sahi baktım hç bişey yamzmamış
bifadime abla ece suziş var galba
aman ormancııııı
canım ormancııııı
ay ölüyorum yardım et ormancı
bi yıldönümü kutlayamadım gittii ormancıııı
:26::26::26:
:18::18:
:24
:26:
kendimize bunu niye yapiyoruzaslında bgn çok güzel beslenmiştim,uyandığımda limonlu su,1 saat sonra avuç çi büyüklüğünde peynir, 1 domates, 2 dilim çavdar ekmeği yrım limon,1 saat sonra biberiye çayım ve mor erik adı neydi unuttum, öğlen brüksel lahanası ve yogurt ama sonraaaaaa uhuhuhu ağlıycüük,,, 3 fincan filtre kahve içtim arkadaşımla lak lak yaparken ama korkmayın şekersizdi:) akşam yerle bir ettim tüm günümün çabasını 7.30 da pide yedim çok pişman oldum sonrabu arada tüm gün boyunca 3 lt su içtim...
bgn başlangıçtı, güzel başlangıcım pidenin gölgesinde kaldı ama yarın böyle olmayacaaakkk kızlarrr söz veriyorum bak:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/637524-acinasi-biriyim.htmlkızlae meraba bi kaç gündür gelemedim morelim çok bozuk hemde çok 3 gğndğr sonbahar temizliğine giriştim anca bitti kardeşim geldi sağolsun o yardım etti ama bu sırada rejiö falan unutuldu gelsin tatlılar gitsin yemekler ohhh 3 gündür sanki önümden bi kaçıran varmış gibi çatlarcasına yiyorum sonra midem bulanıyo kusmak için lavanoya gidiyorum kusamıyorum ya kızlar ben napıyorum kendime ya ne oluyor bana böyle hiç bişeyi zaten tam yapamıyorum hep bozuyorum rejimi o kadar morelim bozukki ağladım ağlıcam kendime kızıyorum neden yiyorum sonra mutsuz oluyorum allahım yardım et bayrama kadar 10 kilo vermem lazım eşimle iddaya girdik ama kaybedicem sanırım offf neden kendime inancım yok ya hemen motivasyonum kırılıyor napcam bilimiyorum çok pişmanım çok nasıl dur dicem bu boğazıma inancımda kalmadı kendime 3 gündür ağladım ağlıcam ben hiç zayuf olamıcam offf:2:
öbür ögünleri daha fazla dikkat etmen lazim canim simit yersen bi yerde duymusdum 1 simit 4 dilim ekmekle es degermisgünaydın fit olma yolunda ilerleyen hatunlar ;
sabah çavdarlı simit ve kaşar peynir yedim( çok mu oldu acaba :18::18::18:
sevindim canimgünaydınn kızlarr dün akşam 6 gibi haber aldım sorumsuz nişanlımdan dediğiniz gibi erkek milleti sorumsuz oluyormuş..
hepinize çok teşekkür ederimm
eminim çok lezzetlidir
bencede gitsin kalorilerr gitsinnn yarın sınav olacakmışım gibi tedirginim
ben oglumu biraktigimda ise gidene kadar aglamisdimAna okulu mu, 1.sınıf mı canım? İşin zor gözüküyor Allah yardımcın olsun, ama en azından tam gün değildir dimi?
Anaokulu ve 4 yaş grubu 30 öğrencim var. Bu gün ailleri içeri almadım. tam 5 öğrenci koro halinde ağlıyordu. Kabus fgibiydi.
ALLAHIM SEN BANA YARDIM ET ŞU SINIFIM BİR DÜZENE GİRSİN
canim ac kalmak cözüm degilki :26: bol salata ye salatalik ye yogurt tüket ben dün mesela 2 tabak kabuska yedim lahana ispanak bunlar kilo vermeye yardimci yiyeceklerSlm herkese haziranda yazdığım cevabı buldum size amlatöak için girdim
26'sında 71 kilo idim eşimle iddiayı kazandım fakat o zaman dan şimdiye bu kiloları geri aldım özellikle ramazanda 5kilo aldım ki sade suyla veya biraz çorbayla iftar etmeme rağmen 82 kiloya çıktımşuanda yine 77-78 kiloyum niye alıyorum bilmiyorum habire açıııım sakızla suyla kahveyle oyalıyom kendimi ama midem kazınıyo ne yapabilirimsizce
ayni yerden canimkızlaaarr bu çizelge nasıl güncelleniyor ben 1 kilo daha vermişim bu gün tartıldım ayyyy çok mutluyummmm
ben dün erken ciktim 2 gündür bi uyku bi yorgunluk vardin üzerimde sükür bugün biraz daha iyi gibiyim herhalde havalardan fadimemuykum geldi benim kızlarr, mesai bitimine de 2 saat var
dün biraz yogundum canim gelemedimbugün niye kimse gelmiyor forumaa a20,BenSuzi,ssecemm,gelintacı,dileekefem,berenerva2 vs vss nerelerdesiniz kızlarr bi durum yok inşallah :26:
acamadim fadimem :26:
hadi ya eyüpümü gördün :86::111:ay ben bugün bi mutluyum yaçok şükür sabah mutlu uyandım, sonra ev alışverişi yaptıkça daha da mutlu oldum "oha evime kevgir aldım " tarzında gümüş bi kolyem vardı kararmıştı onu parlattırdım daha da mutlu oldum, ordan çıkınca bilin bakalım kimi gördüm artık mutluluk tavan ondan sonra
naptin tatlim kendinetopigin en yaramaz hatunu geldiiiiiiiiii:26::26:
benim saclarimi cekebilrisiniz
teslim oluyorummmm:92:
bana ne oldu bilmem gecen hafta sondan ikinci olmustumbu hafta kesin sondan birinciyim
menu: sabah 90 kalorilik 1 tb ekmegi yumurta
ara: dogal icerikli bar, sutsuz sekersiz kahve
oglen minik parca balik 1 dilim ekmek , kucuk armut
ara: muz
aksam 4.30 - 5 gibi iki koca tabak makarna (yagsiz) :18::18::18:
ara: 3 tane cayla biskuvi ama biskuvilerin bir tanesi 120 kalori :82::82::82:
napcam ben bu uyuz kendimle yaa:95::95::95::95:
günaydin fistikGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar..
Güzel bildirimlerle gelirsiniz inşaallahh.
Ben başlıcam die çok yedim sanırım kilo almışım.
Başlangıç: 76
Hedef: 58
Burayı net takip edemediğim için listeyle ugrastırmıyım sizi. Cumaları gelir bildirim yaparım artık
Verdiğiniz kilolarla takipteyim.
tebrikler canimerkenden yazayım dedim bebelerden fırsatım olmuyo
başlangıç 74
hedef 52
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.1
gideen 800 gr
toplam giden 3.9
dün bi simit yedim bu da benim cıssımama zararı olmamış bi de bu hafta regl olmuş durumdayım spor yapmak gelmedi içimden sıfır hareket
birinciye şimdiden tebriklerimi iletiyorum
jillian ın gerçekten etkisi oluyor kızlar çünkü ben başta ölçülerimi almıştım düzensiz ve arlıklı yapmama rağmen 2-3 cm incelme var her yerde.deneyin bence
iyi canimgünaydın kızlar ;
hayırlı cumalar hepinize...
başlangıç kilom :74
bugün :72,90
çok az çokkkkkkk(
haftaya verirsin insallah canim fazlasiylaGünaydın hanımlar.. Bu hafta bendeki sonuçlar iyi değil:84:
Amaaa haftaya birinci ben olucağımmmmmmmmmm:112:
başlangıç 70.3
hedef 58
geçen hafta 68.6
bu hafta 69.2
geleen 600 gr
toplam giden 1.100 kg
Veren ve kilosunu koruyabilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Benim gibi olanlarda üzülmeyelim. Haftaya cuma listenin üst kısımlarına çıkmaya çalışalım.:13: Şimdiden herkese mutlu haftasonları...
tebrikler tatlimbaşlangıç:87
geçen hafta:62.700
bu hafta:61.100
giden:1.600
toplam giden:25.900
hedef:55 (şuanlık 61 -61.500 arası korumada)
günaydın kızlar..geçmişi okuyamadım kusura bakmayın..dün kayınwalidenin misafiri gelecekmiş yemek yap dedi..4buçukta başladım 10 a kadar hiç oturmadım..biyandan çpcuklar bi yandan yemek..yediler içtiler serwis bulaşık tekrar kek falan filan yaptım..kaburgalarım fena ağrıyor..tek başıma hiç yardımda almadım mahwoldum bennnn..sanki benim misafirimdi..ama bugün yine kıymetim bilinmez..her neyse..hayırlı cumalar...
olacak insallah canimkızlaarrrr günaydınnn,,,,
başlangıç = 70.5
ilk cumam =69.6
hedefimdeeee 58
tebrikler hasretcimgunaydın kızlar
ay ne güzel
aynen canım aslında cok sıkmak ıstemıyorum kendımı
bu sefer esımde sıkılcak hep dıyet dıyet modu dıye
ama seneye esımın dogum gunune kadar hamıle kalıp ona hedıyelerın en guzelını vermek ıstıyorum
hamıle kaldıgımda 59.60 kg olmak ıstıyorum ondan bu acele
oda güzel canim tebriklerGünaydınn kizlar
Kilo bildirimi
niye üzülüyon canim ne güzel iste tebriklerkilo bildirimimi üzülerek bildiriyorum :18:
başlangıç : 69.7 kg
geçen hafta : 66.9 kg
bu hafta : 66.2 kg
giden : 700 gr
topam giden : 3.5 kilo :26:
kilo bildirimimi üzülerek bildiriyorum :18:
oda güzel canim tebrikler
zaman zaman oyle oluyor canımGünaydınn kizlar
Kilo bildirimi
aynen suaralar hep artıları gormekten gına gelmıstı
hayırlı cumalar canım toplam giden kilna bakınca nasıl motive oluyorum anlatamam sana valla
ah canım ya onca şeyi tekbaşına yapman kötü olmuş ya kaynana işte napcan bugün yat dinlen bari :26:
ooo 3 ayda değil 11 kilo rahat verirsin ben o kiloyu 1.5 ayda vermek zrundayım ya düğün var diye :26:
gider gider merak etme yeterki gitsin artmasından iyidir
ıns suzım planım bu sekılde ama bakalım kader kısmetSelam kizlar hayirli cumalarinsallah hepimiz güzel rakamlar görmüssüzdür tartida
hadi bekliyoruz ozaman canim
ayligim gelecek
hem regl hem misafir
bende de vardin kuzu o hata buraya yaziyordum cok agrim vaar bacaklarim yaniyo diyesonra bi ortopäthie doktoruna gittim beni masaya otuturdu sonra bi sag bi sol belimi cekti doktor birseyler yapti iste artik kilodan miydin yoksa kemik sIkIsmasi miydin ama gecti cok sükür sende iyi bi doktora görün derim
uzak olmasam ben gelirdim
ballinin laptopu bozuk handem insallah düzelirde gelir yinesende firsat buldukca arada gel ya özlüyoruz
:26::26::26:
kendimize bunu niye yapiyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/637524-acinasi-biriyim.html
ben bunu okudukdan sonra daha fazla dikkat etmeye basladim canim cünkü o duruma gelmeden dur demek lazim
günaydin fistikhadi hayirli ugurlu olsun baslangicin herhafta güzel bildirimlerle insallah
tebrikler canim
tebrikler hasretcim
ay ne güzelinsallah canim insallah
uzulerek neden canım - desın ne guzelkilo bildirimimi üzülerek bildiriyorum :18:
baslngc 79
gecen h 68.9
bu hafta 68.9
gelen-gıden 0
hedef 63
regl oldum neyse aynıyım
bende yapayim bildirimimiben üzülmüyom valla hatta cok mutluyum
baslangic:77.1
gecen hafta: 73.3
bu hafta:72.3
giden: kocamancana 1 KILO
toplam giden: 4,8
hedef halen :55
bende yapayim bildirimimiben üzülmüyom valla hatta cok mutluyum
baslangic:77.1
gecen hafta: 73.3
bu hafta:72.3
giden: kocamancana 1 KILO
toplam giden: 4,8
hedef halen :55
kızlaarrrr günaydınnn,,,,
başlangıç = 70.5
ilk cumam =69.6
hedefimdeeee 58
gunaydın kızlar
teşekkür ederim canım...
canım bırak 58 i 3 ayda 55 bile olursun..azmet o güne muhteşem bi değişimle gözde olmak war değil mi?inşallah hedefine ulaşırsın..
ben regliyken genelde arti olurum senin yine iyi canimbaslngc 79
gecen h 68.9
bu hafta 68.9
gelen-gıden 0
hedef 63
regl oldum neyse aynıyım
Seninkide gayet iyi cnm her hafta bi kilo versek süper olur ama olmuyor gramada şükür
Tskler canimcim
eskiden yapiyorduk canim güzeldin aslindaKızlar bu hafta yarışa girelim belki daha hırslı olur daha çok veririz nedersiniz
bence erken degil canim ben 26 yasinda hamile kaldim simdi 32 oldum keske biraz daha erken olsaydin dedigim de oluyor
zaman zaman oyle oluyor canım
sonrada bakmıssın bır haftada cok vermıssın
aynen suaralar hep artıları gormekten gına gelmıstı
ama eskı kılomada en kısa zamanda donmek ıstıyorum beeeeenn
ıns suzım planım bu sekılde ama bakalım kader kısmet
erken mı acaba dıyede dusunuyorum oyle kararsızım yanı:18::18:
uzulerek neden canım - desın ne guzel
devamını beklıyoruz
reglı donemınde oyle oluyor
ben genelde + cıkarım
sen yıne sabıtsın ama en hızlı kıloda reglıyken verılırmıs
tesekkür ederim canimTebrik ederim cnm çok güzel
hakketden hasretcim artik bizde verelimsuzım valla demırbas olduk burda
hadı zayıflayalım artık ya
ben haftaya 69ları gormeyı hedeflıyorum ıns
ama kocısınde dogum gunu var
bırturlu dengeleyecegım artık ıns
niye üzülüyon canim ne güzel iste tebrikler
Okadar pasta kek yemene ragmen iyi vermissin cnm
pasta kek yemedim beeennn pide yedim azıcık ama çok pişman etti ya ne olsun artık( keksiz pastasız böreksiz çöreksiz nice kilolarımızaaa kızlaaarrrr:)))
ooo 3 ayda değil 11 kilo rahat verirsin ben o kiloyu 1.5 ayda vermek zrundayım ya düğün var diye :26:
yaaa 1.5 ayda 10 kilo çok sağlıksız olmaz mııı(((
sağlıklı gelin ol litfeeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?