3 yıllık evliyim canım eşimle beraberiz tabiki.
kızlar akşam eşim çok üzdü benisenağlama sen kilo veremezsin dedi bende 10 kilo verirsem ne yapıcan dedim o da başbakanlığa adaylığımı koyucam:roflol: dedi dalga geçti benimlemafoldumben gıcık şeyalsanaalsanasmile çok üzgünüm ama ona inat vericema.s
çok sinir oluyorum şu erkeklere!Kendileri sanki mükemmel.Hayır yani hayat eşine destek olacağına köstek oluyorsun.
İnsanlar sanıyorlarki aa sen veremessin,siskosun,yuvarlaksın dediklerinde karşı taraf gaza gelecek.Halbuki kilo sorunu olan insanlar kalpleri kırıldığında kendilerini yemeye verirler tam aksine.
Bence sen eşini ve diğer insanları bırak kendin için zayıflamaya çalıs.çok hızlı vermek zorunda değilsin.ama amacın kilo vermekse yavaşta olsa eninde sonunda verirsin.bunu bir diyet süreci olarak görme.yeme düzenini değiştirdiğini düşün bak o zaman nasıl uzun vade de vazgecmiyorsun amacından.
İstediğin kiloya indiğinde asıl sen dalga gececeksin seni suan üzenlerle.o yüzden yılmak yok,vazgecmek yok kesinlikle tamam mı? :) :1hug:
Biz eşimle karar verdik beraber vereceğiz kiloları.Onun boyu 178 kilosu 88.İkimizde 5 er kilo vermek istiyoruz öncelikle.Destek oluyoruz yani birbirimize.
Biz eşimle karar verdik beraber vereceğiz kiloları.Onun boyu 178 kilosu 88.İkimizde 5 er kilo vermek istiyoruz öncelikle.Destek oluyoruz yani birbirimize.
hugocuk doğru söylüyorsun kendimi hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim iyi varsınız kızlar en güçlü biziz:enbuyukkk:
hadi gel beraber yapalım hayalcim.
şu özel mesaj işini bi anlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?