70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sinir oluyorum şu erkeklere!Kendileri sanki mükemmel.Hayır yani hayat eşine destek olacağına köstek oluyorsun.
İnsanlar sanıyorlarki aa sen veremessin,siskosun,yuvarlaksın dediklerinde karşı taraf gaza gelecek.Halbuki kilo sorunu olan insanlar kalpleri kırıldığında kendilerini yemeye verirler tam aksine.
Bence sen eşini ve diğer insanları bırak kendin için zayıflamaya çalıs.çok hızlı vermek zorunda değilsin.ama amacın kilo vermekse yavaşta olsa eninde sonunda verirsin.bunu bir diyet süreci olarak görme.yeme düzenini değiştirdiğini düşün bak o zaman nasıl uzun vade de vazgecmiyorsun amacından.
İstediğin kiloya indiğinde asıl sen dalga gececeksin seni suan üzenlerle.o yüzden yılmak yok,vazgecmek yok kesinlikle tamam mı? :) :1hug:

ben spor yaptığımdan heralde açlık hissetmiyorum diyebilirim. insülin dengede kalınca dolayısıyla iştahında açılmaz ve canın bişey çekmez. eskiden diyet yaparken üşüme titreme olurdu ama artık hepsi gitti. rahat yapıyorum herşeyi. yorgunluk halsizlik yok

Biz eşimle karar verdik beraber vereceğiz kiloları.Onun boyu 178 kilosu 88.ıkimizde 5 er kilo vermek istiyoruz öncelikle.Destek oluyoruz yani birbirimize.

sağol desteğin içinolumunekankayizsmile tabiki vazgeçmiycem sadece iş inada bindi o ne söylerse söysin umrumda değil artık gıcık şey işte lülülülülülügıcık

Biz eşimle karar verdik beraber vereceğiz kiloları.Onun boyu 178 kilosu 88.İkimizde 5 er kilo vermek istiyoruz öncelikle.Destek oluyoruz yani birbirimize.

senin işin kolay eşinle aynı şeyleri yersin zararlı yiyecekleri sokmasınız eve hadi başarılar size:1hug:

evet canım bu süreçte kimseden fayda yok. biz birbirimize destek olalı. şimdi yakın çevrende seni gören bayanlar verirsin diye teselli ederler. sen zayıflamaya başlayıncada kıskanıp ses çıkarmazlar. heleki kendilerinden daha kilolu olduğun dönemde acayip destek olurlar ama sen onlardan daha zayıf hale gelmeye başlayınca ses çıkarmazlar burun kıvırırlar. kimseye aldırış etmeyelim kendimize bakalım. biz burda beraber olduğumuz sürece kimse moralimizi bozamaz. ne yediğimizi biliyoruz. pek çok insanın bilmediklerini bile biliyoruz öğreniyoruz o zaman kim bize mani olabilir. bırak etrafındaki inanmayanlar gülsün bize. onlar aç kalarak kilo verilir zannederler. zayıflama ilaçlarından medet umarlar. zayıflayıp yine alırlar. oysaki biz burda çok daha büyük işler başaracağız. haftada 5 kilo verdiren diyetler dolu internette. insanlar aylarca aldıkları kiloları bir haftada verebileceklerini sanıyo. bir hafta yapınca tartı 5 kilo eksik gösterince seviniyolar. oysaki acaba hiç yağ verebildilermi. sanmam. göbek eridimi asla. dahada sarktı. üstelik 1 hafta sonra vücut kaybettiklerini geri alacak. vücut 2 haftada balon gibi şişip inecek ve eskisinden daha kötü olacak. biz burda gerçek zayıflamanın peşindeyiz. bilgilerimiz ve çabalarımız sonuç verecek. yeterli bilgi ve tecrübemin olduğunu düşünüyorum. eksiklerim elbette vardır ama bildiklerin bizi 60 lı kilolara düşürüp kas yapmamıza yeterli olur

hugocuk doğru söylüyorsun kendimi hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim iyi varsınız kızlar en güçlü biziz:enbuyukkk:

biz hamburger yemeyecekmiyiz elbette yiyeceğiz. ama dışarda değil kendimiz evde yapıp yiyeceğiz. dışarda yemekteysek mutlaka salata ve ızgara yiyecepiz yanındada ayranla. ama evde 2 dilim çavdar yada kepek ekmeğinin arasına yağsız teflon tavada pişirdiğimiz tavuk burger yada köfteyi koyacağız. üzerine ketçap dökeceğiz mayonez değil. bol marulla sağlıklı hamburgerimiz hazır kardeşler. isteyen arasına haşlanmış patates bile koyabilir. diyet bitsin hele dahada güzel olacak. inanın kızlar yüzümüze güzelleşecek. hepimiz 60 lı kiloları göreceğiz buna eminim ben şimdiyi değil sonrayı düşünüyorum. ama sonrada istediğimiz herşeyin sağlıklı ve az kalorilisini yapacağız. be zaten şuna inanıyorum. un beyaz un değilse tam yada kepekliyse, şeker yoksa yağ zeytinyağı ve 1 kaşıksa korkmamak gerek. sonrasında işimiz dahada güzel olacak. birbirimize sağlıklı ve değişik tarifler veririz

hugocuk doğru söylüyorsun kendimi hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim iyi varsınız kızlar en güçlü biziz:enbuyukkk:

bende öyle acayip güçlü ve hırslıyım. iyiki varsınız. insan yanlız kalınca pes ediyo ve moralini düzeltmek için yiyor. bizim için tek zorluk malum günler. tatlı ihtiyacımız olacak. ben geçen kuru incir yemiştim tatlı krizimi kesmişti. bitter çikolatada iyi geliyo.

canım googledan kilo çizelgesi nasıl yapılır diye girince kadınlar kulübündeki açıklama çıkıyor ordaki linki tıkla.

arkadaşlar bundan 1 ay önce pırasalı kek yapmıştım. çevremdekiler alış değiller. onlar daha ziyade kocaman ekmek hamuruna basılmış yağlı pırasalı börek yemeğe alışık. anlatayım. tarifini. istenildiği kadar pırasa. 2 yumurta beyazı ve sarısı ayrılacak. yarım bardak kepekli yarım bardak mısır unu. toplamda 1 bardak oluyo. isterseniz sadece kepek unuda koyabilirsiniz. maydonoz, dereotu, yarım çay kaşığı karbonat. yarım çay bardağı zeytinyağı. 1 paket kabartma tozu. yarım yada 1 su bardağı süt( kekin yoğunluğuna göre). yumurta sarısı ve süt ve yağ çırpılır. yumurta beyazları mikserke cam kasede kar beyaz olana kadar çırpılıp ayrılacak. diğer sütlü karışıma un ve kabartma tozu ve karbonat eklenecek. pırasalar eklenecek. en son kar haline getirdiğimiz yumurta beyazı eklenip hafif karıştırılacak. çok karıştırılırsa yumurta beyazı sönüyo. yağlı kağıt serilmiş kalıpta pişirin. ben bunu etrafımdakilere yedirdim çok şaşırdılar. bi tuhaflık var ama tadıda güzel diyolar. bilmiyolarki kepek unu var içinde. ama yinede beğendiler. kalorisi diğer keklere göre oldukça azdı ve insülini çıkarmıyodu. dolayısıyla fazla yedirmiyodu. iştah açılmasıda olmuyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…