tebrikler canim evet kesinlikle jillian cok ise yariyor ben bikac gundur yapiyorum derdim sadece alt karin kaldi belin en ince yeri 70 oldu ama alt karin hala 83lerde kol ve bacaklardada incelme olmasi super kolum 27 bucuk ayagin en kalin yeri 55 olmus supererkenden yazayım dedim bebelerden fırsatım olmuyo
başlangıç 74
hedef 52
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.1
gideen 800 gr
toplam giden 3.9
dün bi simit yedim bu da benim cıssımama zararı olmamış bi de bu hafta regl olmuş durumdayım spor yapmak gelmedi içimden sıfır hareket
birinciye şimdiden tebriklerimi iletiyorum
jillian ın gerçekten etkisi oluyor kızlar çünkü ben başta ölçülerimi almıştım düzensiz ve arlıklı yapmama rağmen 2-3 cm incelme var her yerde.deneyin bence
tebrikler canim aslinda azda degil 1,1kilo vermissin ideali haftada 1 diyolar zatengünaydın kızlar ;
hayırlı cumalar hepinize...
başlangıç kilom :74
bugün :72,90
çok az çokkkkkkk(
haftaya gider canim azimle devamGünaydın hanımlar.. Bu hafta bendeki sonuçlar iyi değil:84:
Amaaa haftaya birinci ben olucağımmmmmmmmmm:112:
başlangıç 70.3
hedef 58
geçen hafta 68.6
bu hafta 69.2
geleen 600 gr
toplam giden 1.100 kg
Veren ve kilosunu koruyabilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Benim gibi olanlarda üzülmeyelim. Haftaya cuma listenin üst kısımlarına çıkmaya çalışalım.:13: Şimdiden herkese mutlu haftasonları...
supersin muzum aynen Boyle simdiden haftanin birincisini kutlayayimbaşlangıç:87
geçen hafta:62.700
bu hafta:61.100
giden:1.600
toplam giden:25.900
hedef:55 (şuanlık 61 -61.500 arası korumada)
günaydın kızlar..geçmişi okuyamadım kusura bakmayın..dün kayınwalidenin misafiri gelecekmiş yemek yap dedi..4buçukta başladım 10 a kadar hiç oturmadım..biyandan çpcuklar bi yandan yemek..yediler içtiler serwis bulaşık tekrar kek falan filan yaptım..kaburgalarım fena ağrıyor..tek başıma hiç yardımda almadım mahwoldum bennnn..sanki benim misafirimdi..ama bugün yine kıymetim bilinmez..her neyse..hayırlı cumalar...
tebrikler canim 3ayda tabiki verilir o Kilo biraz azim olmus bilkızlaarrrr günaydınnn,,,,
başlangıç = 70.5
ilk cumam =69.6
hedefimdeeee 58
3 ay içinde olmalı 58 kızlaarrrr mezuniyet geliyoooo((
canim umitsizlige kapilma ne guzel vermissin haftaya daha cok verirsingunaydın kızlar
buhafta içi giremedim kusura bakmayın
başlangıç :70.8
bu hafta :70.4
gıden : 0.4
hedef:59
daha çoook var helekı bole az verırsem 59 hayalım hayal olcak sanırım
bazen oyl oluyor canim haftaya daha cok verirsinGünaydınn kizlar
Kilo bildirimi
Başlangıç:71
Geçen hafta:68.100
Bu hafta:67.600
Giden:500 gr