- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
evet kavuştum çok güzeldi,allahımda seni sevdiklerine sağsağlim kavuştursun inşallah,,şurda ne kalmış sabret.çabuk geçer inşallah...tugbacim arada oluyo Kilo verilir oyle ne guzel ablana kavusmussun ay bende bi bizimkilere kavussaydim cok ozledim ya 3haftam kaldi bekle beni turkiye
haftaya yarisiyorsunuz ya canim seni geri azimlendirsinbirakmak yok
kolay gelsin ececim
olsun tugbis hasret gidermis oldugunuzhaftaya verirsin
insallah ececim
canımm kadercimm merak etme ben bu hafta yıkılmış durumdayım azim denen şey kaçtı ya içimden
kilo bildirimi(
başlangıç 76
geçen hafta 74,4
bu hafta 75.0
gelen 600 gr
hedef 55
sanırım 2 yıldır bu sıtedeyım halaaaaa erısemedım hedefımeOkadar pasta kek yemene ragmen iyi vermissin cnm
Hafta daha dikkatli oluruz ins daha cok veririZ:)))
Vericez cnm inan 2014 e herkes fit bi halde girecek inaniyorum
komsularımda oyle dıyorben regliyken genelde arti olurum senin yine iyi canim
eskiden yapiyorduk canim güzeldin aslinda
bence erken degil canim ben 26 yasinda hamile kaldim simdi 32 oldum keske biraz daha erken olsaydin dedigim de oluyor
tesekkür ederim canim
hakketden hasretcim artik bizde verelim
hep birseyler cikacak zaten engelleri kaldirmamiz lazimdogum günlerine misafirlere hayir :113:
57 mi bende istiyereeeeeeeeeeeeeeeeembaslangic 75.2
gecen hafta 58.6
bu hafta 57.8
giden 800gr
toplamda giden 17.4
hedef 55
Eki Görüntüle 802065
kilo çizelgesini değiştirmeyi bile unuttum benkilo verince cizelge degistirmezi ne zevkli oluyordegistireyim de geleyim geri
bosver canım bak ablanla nekadar guzel vakıt gecırmıssınKİLO BİLDİRİMİ
başlangıç: 62.7
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.9
gelen-giden:0
toplamda giden :1.800
hedef:59
bu ay benim regl uzun sürdüyaa:26: tam 7 gün:26:
neyseki az sonra banyomu yapıcam,
bu hafta berbat yedim ,almanyadaki ablam geldi izine pazartesi günü,malum çok mutluyuz yeme içme hallerine hiç dikkat etmek gelmedi aklıma,yinede bugün güzel bi rakam görebilirdim ama dün geç yedik kuru fasulye pilavsabah bi baktım 61.1,wc'ye girdim çıktım bi baktım 60.9 neyse bunada şükür diyip geçen haftayı es geçiyor hiç yaşanmamış sayıyorum ,1 hafta kaybım olsun artık
ablam sağsağlim geldiya şükür başka bişey umrumda değildi
bosver canım bak ablanla nekadar guzel vakıt gecırmıssın
bende abım gelınce oyle oluyorum
kılo aklımın ucundan bıle gecmıyor
gurbet zor ınsana en koyan sevdıklerınden uzak olmak
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmlhıh tamda bende onla uğraşırken nerden yapılıyo tatlım o değişiklik
haftaya verirsin insallah canimevet gel gelelim benim o muhteşem kilo alışıma tam 1 haftam çöpte kızlar olsun vaktim güzel geçti kendime geldim azıcık helal olsun
geçen haftanın birincisi idim bu haftanın da sondan birincisi olmaya adayım cezada bana kalıyor bu durumda ne yapalım seçimlerimizin sonuçlarına katlanacağız öyle değil mi :44:
başlangıç: 80.7
geçen hafta: 76.4
bu hafta : 77.6
gelen : 1.20
toplam giden: 3.10
hedef : 70
bugün sil baştan diyete devam
tugbis sen zaten 1-2 gün dikkat ettinmi gidiyor senin metobolizman hizlievet kavuştum çok güzeldi,allahımda seni sevdiklerine sağsağlim kavuştursun inşallah,,şurda ne kalmış sabret.çabuk geçer inşallah...
bu arada tebrikler,azcık banada yolla azmindende tekrar 57 leri bende göreyim:)))
öyle oldu çok özlemiştik,,
haftaya ümitsizim ama bakıcaz artık,malum 2 haftalık izni var haftayada olmazsa ablam gittikten sonra gider kilolar,yinede dikkat etmeye çalışıcam
belirli yasdan sonra kafada kaldirmiyor canim ne bileyim simdi oldum 32 bitane daha kardesi olsun isterdim ama yas ilerledikce gözü de korkuyor insanin yani ben öyle düsünüyorum biraz daha rahat etmek istiyor :26:
sanırım 2 yıldır bu sıtedeyım halaaaaa erısemedım hedefıme
nerde o 20 kg veren hasret
komsularımda oyle dıyor
herkes suan hamıle yada kucuk cocukları var
sende yapta cıksın aradan dıyorlar
evde durdukca kek felan yapasım gelıyor benım ya
57 mi bende istiyereeeeeeeeeeeeeeeeem
kilo çizelgesini değiştirmeyi bile unuttum ben
mineler gelmedımı canım topıke:26:
Slm kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın herkesi tebrik ediyorum kilo veren vermeyen.Enazından çabalıyoruz psikolojikman istiyoruz.Şimdide bildirim zamanı.
Başlangıç :75,1
Geçen hafta:74,4
Bu hafta:73,3
Giden:1,1
Toplam:1,8kg
Günaydınn kizlar
Kilo bildirimi
Başlangıç:71
Geçen hafta:68.100
Bu hafta:67.600
Giden:500 gr
Toplam giden:3 kilo 400 gr
Bu hafta çok.az vermişim oysa çok.dikkat etmiştim
hayırlı cumalar canım toplam giden kilna bakınca nasıl motive oluyorum anlatamam sana valla
ah canım ya onca şeyi tekbaşına yapman kötü olmuş ya kaynana işte napcan bugün yat dinlen bari :26:
]
hayırlı cumalar sanada suzim..saol tatlım..çabuk gelen çabuk gitti dicem ama baya sıktım zorladım..ama son günlerde fazla kaçamak oldu 60lardaydım ama neyse akşamda çok yiyince böyle oldu..artık tekraren korumaya alıyorum..Selam kizlar hayirli cumalarinsallah hepimiz güzel rakamlar görmüssüzdür tartida
tebrikler tatlimsenin su kaynana na kil oluyorum
700 gr wermişsin tatlım niye üzülüyorsun ki!kilo bildirimimi üzülerek bildiriyorum :18:
başlangıç : 69.7 kg
geçen hafta : 66.9 kg
bu hafta : 66.2 kg
giden : 700 gr
topam giden : 3.5 kilo :26:
haftaya inşallah tatlım..regl etkiliyor kiloyu..baslngc 79
gecen h 68.9
bu hafta 68.9
gelen-gıden 0
hedef 63
regl oldum neyse aynıyım
bende yapayim bildirimimiben üzülmüyom valla hatta cok mutluyum
baslangic:77.1
gecen hafta: 73.3
bu hafta:72.3
giden: kocamancana 1 KILO
toplam giden: 4,8
hedef halen :55
tatlı dilli çıtı pıtı hatunn yerik seniiii:)))
baslangic 75.2
gecen hafta 58.6
bu hafta 57.8
giden 800gr
toplamda giden 17.4
hedef 55
Eki Görüntüle 802065
olsun tatlım geçen hafta bende çok aldım ama bu hafta werdim..haftaya hepsini fazlasıyla wermiş olursun..canımm kadercimm merak etme ben bu hafta yıkılmış durumdayım azim denen şey kaçtı ya içimden
kilo bildirimi(
başlangıç 76
geçen hafta 74,4
bu hafta 75.0
gelen 600 gr
hedef 55
kolay gelsin ecemm..kizlar bugun pek gelemeyebilirim yarinda tabi hic tanimadigim esimin teyzesinin torunu esiyle birlikte bize gelceklerimis yarin Sabah
fransada yasiyolar buraya araba bakmaya gelceklermis Sabah gelicekler buyuk ihtimallede kalicaklarmis
benimde cok isim var ev temizlenicek ahmeti uyutuyorum nerdeyse uyudu bende islere basliycam simdi
ben değiştirmedim kaç haftadır suzim..çünkü çizelgede 60.60 hala duruyor..ama ben 61lerden inemedim geriye..moral bozmuyorum korumadayımçünkü..kilo verince cizelge degistirmezi ne zevkli oluyordegistireyim de geleyim geri
olsun canım baksanya almamışsın en azından..benim regl 10 gün sürüyor canım..ama son 2 defadır 7 gün sürdü..KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç: 62.7
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.9
gelen-giden:0
toplamda giden :1.800
bu ay benim regl uzun sürdüyaa:26: tam 7 gün:26:
neyseki az sonra banyomu yapıcam,
bu hafta berbat yedim ,almanyadaki ablam geldi izine pazartesi günü,malum çok mutluyuz yeme içme hallerine hiç dikkat etmek gelmedi aklıma,yinede bugün güzel bi rakam görebilirdim ama dün geç yedik kuru fasulye pilavsabah bi baktım 61.1,wc'ye girdim çıktım bi baktım 60.9 neyse bunada şükür diyip geçen haftayı es geçiyor hiç yaşanmamış sayıyorum ,1 hafta kaybım olsun artık
ablam sağsağlim geldiya şükür başka bişey umrumda değildi
iyilik denize at balık bilmezse halik bilir canım hayırlı cumalar canım
:
bu seni dahada hırslandırsın canım..haftaya inşallah.moral bozmak yok..evet gel gelelim benim o muhteşem kilo alışıma tam 1 haftam çöpte kızlar olsun vaktim güzel geçti kendime geldim azıcık helal olsun
geçen haftanın birincisi idim bu haftanın da sondan birincisi olmaya adayım cezada bana kalıyor bu durumda ne yapalım seçimlerimizin sonuçlarına katlanacağız öyle değil mi :44:
Slm kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın herkesi tebrik ediyorum kilo veren vermeyen.Enazından çabalıyoruz psikolojikman istiyoruz.Şimdide bildirim zamanı.
Başlangıç :75,1
Geçen hafta:74,4
Bu hafta:73,3
Giden:1,1
Toplam:1,8kg
tebrikler canim birde tesekkür ederim bizimle paylasdigin icinZayıflamaya etkisi olan birkaç şey söyleyeyim arkadaşlar ben bu şekilde 2-3 ay arasında 10 kilo verdim.Yeşil çay günde en az 1 bardak, çörek otu otu yedim,ekmeği kestim.Şekersiz çay ve kahve içtim ve yeşil elma yaptıklarımda birkaçı
bazen oluyor böyle canım ama sen azda wermemişsin ki!500 gr yani..
inşallah sende wereceksin canım..bende özeniyordum hep kilo werenlere..şükür atlattım ama daha yolum war..en azından ewlendiğim kiloya geri döndüm hatta ondanda 2 kilo aşağısına.2 çocuk war küçük tatlım..yatmayı bırak oturup dinlenebilsem..
hayırlı cumalar sanada suzim..saol tatlım..çabuk gelen çabuk gitti dicem ama baya sıktım zorladım..ama son günlerde fazla kaçamak oldu 60lardaydım ama neyse akşamda çok yiyince böyle oldu..artık tekraren korumaya alıyorum..
700 gr wermişsin tatlım niye üzülüyorsun ki!
haftaya inşallah tatlım..regl etkiliyor kiloyu..
suzim şöyle bi 6lı rakamlarda görmek istiyorum seni artık...
tebrik ediyorum tatlım..2 hafta sonra hedefinde olacaksın...
olsun tatlım geçen hafta bende çok aldım ama bu hafta werdim..haftaya hepsini fazlasıyla wermiş olursun..
kolay gelsin ecemm..
ben değiştirmedim kaç haftadır suzim..çünkü çizelgede 60.60 hala duruyor..ama ben 61lerden inemedim geriye..moral bozmuyorum korumadayımçünkü..
olsun canım baksanya almamışsın en azından..benim regl 10 gün sürüyor canım..ama son 2 defadır 7 gün sürdü..
aynen öyle tatlım..sanada hayırlı cumalar..
bu seni dahada hırslandırsın canım..haftaya inşallah.moral bozmak yok..
harikasın canım..
ayligim gelecek
bende de vardin kuzu o hata buraya yaziyordum cok agrim vaar bacaklarim yaniyo diyesonra bi ortopäthie doktoruna gittim beni masaya otuturdu sonra bi sag bi sol belimi cekti doktor birseyler yapti iste artik kilodan miydin yoksa kemik sIkIsmasi miydin ama gecti cok sükür sende iyi bi doktora görün derim
hadi ya eyüpümü gördün :86::111:
kizlar bugun pek gelemeyebilirim yarinda tabi hic tanimadigim esimin teyzesinin torunu esiyle birlikte bize gelceklerimis yarin Sabah
fransada yasiyolar buraya araba bakmaya gelceklermis Sabah gelicekler buyuk ihtimallede kalicaklarmis
benimde cok isim var ev temizlenicek ahmeti uyutuyorum nerdeyse uyudu bende islere basliycam simdi
kilo verince cizelge degistirmezi ne zevkli oluyordegistireyim de geleyim geri
belirli yasdan sonra kafada kaldirmiyor canim ne bileyim simdi oldum 32 bitane daha kardesi olsun isterdim ama yas ilerledikce gözü de korkuyor insanin yani ben öyle düsünüyorum biraz daha rahat etmek istiyor :26:
insaallah olursun canimbenimde bir bucuk ay im kaldi turkiyeye ozamana Kadar 60 olmak istiyorum
sagol suzimhaftaya yarisiyorsunuz ya canim seni geri azimlendirsinbirakmak yok
kolay gelsin ececim
olsun tugbis hasret gidermis oldugunuzhaftaya verirsin
insallah ececim
Amin canim rabbim sag saglim vardirsin gidicegimiz yerlereevet kavuştum çok güzeldi,allahımda seni sevdiklerine sağsağlim kavuştursun inşallah,,şurda ne kalmış sabret.çabuk geçer inşallah...
bu arada tebrikler,azcık banada yolla azmindende tekrar 57 leri bende göreyim:)))
öyle oldu çok özlemiştik,,
haftaya ümitsizim ama bakıcaz artık,malum 2 haftalık izni var haftayada olmazsa ablam gittikten sonra gider kilolar,yinede dikkat etmeye çalışıcam
insaallah olur canim
sanırım 2 yıldır bu sıtedeyım halaaaaa erısemedım hedefıme
nerde o 20 kg veren hasret
komsularımda oyle dıyor
herkes suan hamıle yada kucuk cocukları var
sende yapta cıksın aradan dıyorlar
evde durdukca kek felan yapasım gelıyor benım ya
57 mi bende istiyereeeeeeeeeeeeeeeeem
kilo çizelgesini değiştirmeyi bile unuttum ben
mineler gelmedımı canım topıke:26:
bazen oluyor böyle canım ama sen azda wermemişsin ki!500 gr yani..
inşallah sende wereceksin canım..bende özeniyordum hep kilo werenlere..şükür atlattım ama daha yolum war..en azından ewlendiğim kiloya geri döndüm hatta ondanda 2 kilo aşağısına.2 çocuk war küçük tatlım..yatmayı bırak oturup dinlenebilsem..
hayırlı cumalar sanada suzim..saol tatlım..çabuk gelen çabuk gitti dicem ama baya sıktım zorladım..ama son günlerde fazla kaçamak oldu 60lardaydım ama neyse akşamda çok yiyince böyle oldu..artık tekraren korumaya alıyorum..
700 gr wermişsin tatlım niye üzülüyorsun ki!
haftaya inşallah tatlım..regl etkiliyor kiloyu..
suzim şöyle bi 6lı rakamlarda görmek istiyorum seni artık...
tebrik ediyorum tatlım..2 hafta sonra hedefinde olacaksın...
olsun tatlım geçen hafta bende çok aldım ama bu hafta werdim..haftaya hepsini fazlasıyla wermiş olursun..
kolay gelsin ecemm..
ben değiştirmedim kaç haftadır suzim..çünkü çizelgede 60.60 hala duruyor..ama ben 61lerden inemedim geriye..moral bozmuyorum korumadayımçünkü..
olsun canım baksanya almamışsın en azından..benim regl 10 gün sürüyor canım..ama son 2 defadır 7 gün sürdü..
aynen öyle tatlım..sanada hayırlı cumalar..
bu seni dahada hırslandırsın canım..haftaya inşallah.moral bozmak yok..
harikasın canım..
ay hadi bakalım
öyle mi :26: inşallah ciddi bişey değildir dediğin gibi :26:
eveeetttto gördüğüm serseriyle alakası yok ya eski bebek yüzlü eyüpüm aynen yerinde duruyo sakalları salmış ama olsun çikin durmuyo onda
tamam yavrum kolay gelsin çok özletme
ay ay ay kuzuma benim hadi bakalım
bana bi tane daha yeğen yapsanaaa :119:
evet gel gelelim benim o muhteşem kilo alışıma tam 1 haftam çöpte kızlar olsun vaktim güzel geçti kendime geldim azıcık helal olsun
günaydin fistikhadi hayirli ugurlu olsun baslangicin herhafta güzel bildirimlerle insallah
gunaydın kızlar
buhafta içi giremedim kusura bakmayın
başlangıç :70.8
bu hafta :70.4
gıden : 0.4
daha çoook var helekı bole az verırsem 59 hayalım hayal olcak sanırım
inşallah suzim...hadi sende hemen in 6lara ama..ay insallah seker ya o günleri bende görmek istiyorum
evet morelini sakin bozma morel bozuklugu bizim en büyük düsmanimiz yemege vuruyoruz kendimizi sonra hem birde böyle düsün senin cizelgenle benim cizelgeye bak sen ne büyük birsey basarmissin 24 kilo fazlasi vermissin1-2 kilomu seni yildiracak
suan korumadasin sonra onlarda kirilacak ve gidecekler
tesekkurler muzu
isler yapilamiyorki kizim duruyoda oglum fena evi zor toplayip supurdum mutfak daha supurulucek kendini sallandiriyo suan tekrar uyursa devam edicem cok is var
bilmemmi canim Allah yardimcimiz olsun simdi tekrar uyudu o yari Saat uyurken ben devam edeyim islereinşallah suzim...hadi sende hemen in 6lara ama..
seni anlayabiliyorum tatlım..2 küçük çocukla çok zor..aynı şey bendede war biliyorsun..
bildirim yapsam mı artık :44: yapiyim hadi
başlangıç: 71,5
geçen hafta: 70
bu hafta: 70,1
gelen: 100
toplam giden: 1,4
hedef: 65
ay çok şükür bi değişiklik gördüm artıkama şaşkınım ya 1 haftadır insanlıktan çıkmış gibi yedim de 100 gram mı gelmiş yani sevdim ben bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?