70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tugbacim arada oluyo Kilo verilir oyle ne guzel ablana kavusmussun ay bende bi bizimkilere kavussaydim cok ozledim ya 3haftam kaldi bekle beni turkiye
evet kavuştum çok güzeldi,allahımda seni sevdiklerine sağsağlim kavuştursun inşallah,,şurda ne kalmış sabret.çabuk geçer inşallah...
bu arada tebrikler,azcık banada yolla azmindende tekrar 57 leri bende göreyim:)))

haftaya yarisiyorsunuz ya canim seni geri azimlendirsin birakmak yok

kolay gelsin ececim

olsun tugbis hasret gidermis oldugunuz haftaya verirsin

insallah ececim

öyle oldu çok özlemiştik,,

haftaya ümitsizim ama bakıcaz artık,malum 2 haftalık izni var haftayada olmazsa ablam gittikten sonra gider kilolar,yinede dikkat etmeye çalışıcam

Son düzenleme:
canımm kadercimm merak etme ben bu hafta yıkılmış durumdayım azim denen şey kaçtı ya içimden

kilo bildirimi (

başlangıç 76
geçen hafta 74,4
bu hafta 75.0
gelen 600 gr
hedef 55

bozma moralini 600 grmcık almışsın hiç bir şey değil benim aldığım kiloya bak da haline şükret haftaya vereceğiz moral bozmak yok

Okadar pasta kek yemene ragmen iyi vermissin cnm

Hafta daha dikkatli oluruz ins daha cok veririZ:)))

Vericez cnm inan 2014 e herkes fit bi halde girecek inaniyorum
sanırım 2 yıldır bu sıtedeyım halaaaaa erısemedım hedefıme
nerde o 20 kg veren hasret
komsularımda oyle dıyor
herkes suan hamıle yada kucuk cocukları var
sende yapta cıksın aradan dıyorlar
evde durdukca kek felan yapasım gelıyor benım ya
baslangic 75.2
gecen hafta 58.6
bu hafta 57.8
giden 800gr
toplamda giden 17.4
hedef 55
Eki Görüntüle 802065
57 mi bende istiyereeeeeeeeeeeeeeeeem
kilo verince cizelge degistirmezi ne zevkli oluyor degistireyim de geleyim geri
kilo çizelgesini değiştirmeyi bile unuttum ben
mineler gelmedımı canım topıke:26:
bosver canım bak ablanla nekadar guzel vakıt gecırmıssın
bende abım gelınce oyle oluyorum
kılo aklımın ucundan bıle gecmıyor
gurbet zor ınsana en koyan sevdıklerınden uzak olmak

Slm kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın herkesi tebrik ediyorum kilo veren vermeyen.Enazından çabalıyoruz psikolojikman istiyoruz.Şimdide bildirim zamanı.

Başlangıç :75,1
Geçen hafta:74,4
Bu hafta:73,3
Giden:1,1
Toplam:1,8kg

hıh tamda bende onla uğraşırken nerden yapılıyo tatlım o değişiklik
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burdan canim
haftaya verirsin insallah canim
tugbis sen zaten 1-2 gün dikkat ettinmi gidiyor senin metobolizman hizli
belirli yasdan sonra kafada kaldirmiyor canim ne bileyim simdi oldum 32 bitane daha kardesi olsun isterdim ama yas ilerledikce gözü de korkuyor insanin yani ben öyle düsünüyorum biraz daha rahat etmek istiyor :26:
yok tatlim bi ara mine ce dedi okadar nesli gelmedi onlar daha firarda

tebrikler canim

zerram nerelerdeydin

Son düzenleme:
Zayıflamaya etkisi olan birkaç şey söyleyeyim arkadaşlar ben bu şekilde 2-3 ay arasında 10 kilo verdim.Yeşil çay günde en az 1 bardak, çörek otu otu yedim,ekmeği kestim.Şekersiz çay ve kahve içtim ve yeşil elma yaptıklarımda birkaçı

Günaydınn kizlar

Kilo bildirimi

Başlangıç:71

Geçen hafta:68.100

Bu hafta:67.600

Giden:500 gr

Toplam giden:3 kilo 400 gr

Bu hafta çok.az vermişim oysa çok.dikkat etmiştim
bazen oluyor böyle canım ama sen azda wermemişsin ki!500 gr yani..

hayırlı cumalar canım toplam giden kilna bakınca nasıl motive oluyorum anlatamam sana valla
ah canım ya onca şeyi tekbaşına yapman kötü olmuş ya kaynana işte napcan bugün yat dinlen bari :26:

]

inşallah sende wereceksin canım..bende özeniyordum hep kilo werenlere..şükür atlattım ama daha yolum war..en azından ewlendiğim kiloya geri döndüm hatta ondanda 2 kilo aşağısına.2 çocuk war küçük tatlım..yatmayı bırak oturup dinlenebilsem..
Selam kizlar hayirli cumalar insallah hepimiz güzel rakamlar görmüssüzdür tartida

tebrikler tatlim senin su kaynana na kil oluyorum
hayırlı cumalar sanada suzim..saol tatlım..çabuk gelen çabuk gitti dicem ama baya sıktım zorladım..ama son günlerde fazla kaçamak oldu 60lardaydım ama neyse akşamda çok yiyince böyle oldu..artık tekraren korumaya alıyorum..

kilo bildirimimi üzülerek bildiriyorum :18:

başlangıç : 69.7 kg
geçen hafta : 66.9 kg
bu hafta : 66.2 kg
giden : 700 gr
topam giden : 3.5 kilo :26:
700 gr wermişsin tatlım niye üzülüyorsun ki!

baslngc 79
gecen h 68.9
bu hafta 68.9
gelen-gıden 0
hedef 63

regl oldum neyse aynıyım
haftaya inşallah tatlım..regl etkiliyor kiloyu..

bende yapayim bildirimimi ben üzülmüyom valla hatta cok mutluyum

baslangic:77.1
gecen hafta: 73.3
bu hafta:72.3
giden: kocamancana 1 KILO
toplam giden: 4,8
hedef halen :55
suzim şöyle bi 6lı rakamlarda görmek istiyorum seni artık...

tatlı dilli çıtı pıtı hatunn yerik seniiii:)))

baslangic 75.2
gecen hafta 58.6
bu hafta 57.8
giden 800gr
toplamda giden 17.4
hedef 55
Eki Görüntüle 802065
tebrik ediyorum tatlım..2 hafta sonra hedefinde olacaksın...
canımm kadercimm merak etme ben bu hafta yıkılmış durumdayım azim denen şey kaçtı ya içimden

kilo bildirimi (

başlangıç 76
geçen hafta 74,4
bu hafta 75.0
gelen 600 gr
hedef 55
olsun tatlım geçen hafta bende çok aldım ama bu hafta werdim..haftaya hepsini fazlasıyla wermiş olursun..

kolay gelsin ecemm..
ben değiştirmedim kaç haftadır suzim..çünkü çizelgede 60.60 hala duruyor..ama ben 61lerden inemedim geriye..moral bozmuyorum korumadayımçünkü..
olsun canım baksanya almamışsın en azından..benim regl 10 gün sürüyor canım..ama son 2 defadır 7 gün sürdü..

iyilik denize at balık bilmezse halik bilir canım hayırlı cumalar canım
:

aynen öyle tatlım..sanada hayırlı cumalar..
bu seni dahada hırslandırsın canım..haftaya inşallah.moral bozmak yok..

harikasın canım..

tebrikler canim birde tesekkür ederim bizimle paylasdigin icin

ay insallah seker ya o günleri bende görmek istiyorum
evet morelini sakin bozma morel bozuklugu bizim en büyük düsmanimiz yemege vuruyoruz kendimizi sonra hem birde böyle düsün senin cizelgenle benim cizelgeye bak sen ne büyük birsey basarmissin 24 kilo fazlasi vermissin 1-2 kilomu seni yildiracak
suan korumadasin sonra onlarda kirilacak ve gidecekler

Son düzenleme:

ay hadi bakalım

öyle mi :26: inşallah ciddi bişey değildir dediğin gibi :26:

eveeetttt o gördüğüm serseriyle alakası yok ya eski bebek yüzlü eyüpüm aynen yerinde duruyo sakalları salmış ama olsun çikin durmuyo onda

tamam yavrum kolay gelsin çok özletme

ay ay ay kuzuma benim hadi bakalım

belirli yasdan sonra kafada kaldirmiyor canim ne bileyim simdi oldum 32 bitane daha kardesi olsun isterdim ama yas ilerledikce gözü de korkuyor insanin yani ben öyle düsünüyorum biraz daha rahat etmek istiyor :26:

bana bi tane daha yeğen yapsanaaa :119:

Son düzenleme:
benimde bir bucuk ay im kaldi turkiyeye ozamana Kadar 60 olmak istiyorum
insaallah olursun canim
haftaya yarisiyorsunuz ya canim seni geri azimlendirsin birakmak yok

kolay gelsin ececim

olsun tugbis hasret gidermis oldugunuz haftaya verirsin

insallah ececim
sagol suzim
Amin canim rabbim sag saglim vardirsin gidicegimiz yerlere
sen zaten azimliisn canim ben biliyorum sen en kisa zamanda tekrardan inersin
insaallah olur canim

tesekkurler muzu
isler yapilamiyorki kizim duruyoda oglum fena evi zor toplayip supurdum mutfak daha supurulucek kendini sallandiriyo suan tekrar uyursa devam edicem cok is var

tekrar geldim mecburen oglum uyumuyoki bide diyolarki gunduz 3saat uyurlar diye benimki yarim Saat zor uyuyor

Cabuk gelen Cabuk gidiyor canim haftaya verirsin bide ustune 300 gr verdigini dusun liste basi olursun
daha cok Motive olursun

Merhaba kızlar nasılsınız

Moralim çok bozuk 70 oldum ben yine yaa bu sabah tartıda 70 i görmek bütün moralimi bozdu,o moral bozukluğuyla kızartma yedim,revani yedim,kola içtim yarın karabuğday diyetine başlıyorum. Biz azerilerde yaygın bişey zaten tadını da seviyorum inş. işe yarar

inşallah suzim...hadi sende hemen in 6lara ama..
tesekkurler muzu
isler yapilamiyorki kizim duruyoda oglum fena evi zor toplayip supurdum mutfak daha supurulucek kendini sallandiriyo suan tekrar uyursa devam edicem cok is var

seni anlayabiliyorum tatlım..2 küçük çocukla çok zor..aynı şey bendede war biliyorsun..

bildirim yapsam mı artık :44: yapiyim hadi

başlangıç: 71,5
geçen hafta: 70
bu hafta: 70,1
gelen: 100
toplam giden: 1,4
hedef: 65

ay çok şükür bi değişiklik gördüm artık ama şaşkınım ya 1 haftadır insanlıktan çıkmış gibi yedim de 100 gram mı gelmiş yani sevdim ben bu işi

inşallah suzim...hadi sende hemen in 6lara ama..

seni anlayabiliyorum tatlım..2 küçük çocukla çok zor..aynı şey bendede war biliyorsun..
bilmemmi canim Allah yardimcimiz olsun simdi tekrar uyudu o yari Saat uyurken ben devam edeyim islere

belki haftaya tarti daha farkli gosterir kuzu soyle 68gibi ne kaldi kiz okula diye yiyosun bakayim eyup citir gorcek seni az ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…