70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar,
Sabahtan gelemedim, kilo veren herkese tebriklerr.
Bir rahatsızığım vardı ufak bir operasyon geçirdim, sonra yine uğrarım. Herkese iyi hafta sonları, sakın fazla kaçırmayın.

biraz çocuklar yoruyor canım büyüdükçe sıkıntıları artıyor
biraz fazla takıyorum ama napayım işte evlat
iyi olsunlar güzel bi hayat yaşasınlar gördüklerinden geri kalmasınlar diye uğraşıyoruz...

bende bildirim yapsam bilemedim neyse yapayım

başlangıç:63.2
bu hafta:63.5

hedef 57(bi göremedim)

birsey degil canim yok canim niye ugursuz olsun herkes gitti isyerinde yanliz kaldim korkutma beni :18:
tebrikler bu arada
Teşekkür ederim canım. Zor ama yapacak birşey yok
öyle canim

kizlar kusura bakmayin cok yogun oldum simdi öptüm cok yine gelmeye calisirim cikiyorum

ay ben bugün geç kalmışım
sabah tartıldım yazmayı unuttum düğün telaşı kafayı yedim

başlangıç:78
geçen hafta:66,100
bu hafta :65
giden:1,100
toplam giden : 11,900
maşalah canımm gitsin kilolar
Slm kızlar,
Bir rahatsızığım vardı ufak bir operasyon geçirdim, sonra yine uğrarım. Herkese iyi hafta sonları, sakın fazla kaçırmayın.

geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur umarım :26:

sen hersekilde seversin onu canim biz oyle anladik kara Sevda seninki
kolay gelsin benim bavulda Hazir hiii kac ay onceden hazirladim
tesekkur ediyorum canim
ay ben bugün geç kalmışım
sabah tartıldım yazmayı unuttum düğün telaşı kafayı yedim

başlangıç:78
geçen hafta:66,100
bu hafta :65
giden:1,100
toplam giden : 11,900
tebrikler canim
Allah boool sabır versin.

başlangıç 62.8
geçen hafta 63.7
bu hafta 64.1
gelen 400 gr
toplam gelen 1.3
hedef 55
haftaya gider insaallah
Slm kızlar,
cok gecmis olsun
cocuklar her donem yoruyor Allah yardimcimiz olsun
en kisa zamanda gorursun insaallah canim
birsey degil canim yok canim niye ugursuz olsun herkes gitti isyerinde yanliz kaldim korkutma beni :18:
tebrikler bu arada

öyle canim

kizlar kusura bakmayin cok yogun oldum simdi öptüm cok yine gelmeye calisirim cikiyorum
gule gule
Slm arkadaşlar
başlangıç :78.8
geçen hafta:76.7
bu hafta:75.5
toplam giden:3.3
hedef:60 inşallaaaaah

tebrikler canim

kizlar pause verdikce burdayim benimkiler zorunlu mola bir ciglik atiyor ahmet pasa mecbur birakiyorum ama cogunu bitirdim
sadece mutfak kaldi bide camasir yikadim onlar katlanicak tamam evim guzel evim mis oldu

Allahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)

Allahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)

bu güzel duaya amin denmez mii hiiçç AMİİİİİİNNNNNNNNNN bende 5'li rakamlar istiyorum Allah'ımm..

Allah boool sabır versin.

başlangıç 62.8
geçen hafta 63.7
bu hafta 64.1
gelen 400 gr
toplam gelen 1.3
hedef 55
olsun fadimem gecmis olsun bu arada :26:
Slm kızlar,
cok gecmis olsun canim ya :26:
biliyorum zerram ben 1 cocukla bas edemiyorum seni düsünemiyorum bile napacan dedigin gibi evlat olunca baska herseyini kafaya takiyorsun iste
Slm arkadaşlar
başlangıç :78.8
geçen hafta:76.7
bu hafta:75.5
toplam giden:3.3
hedef:60 inşallaaaaah
tebrikler canim giden yazmamissin ama :44:
ohh birde benim eve el atsan
aminnn
bu güzel duaya amin denmez mii hiiçç AMİİİİİİNNNNNNNNNN bende 5'li rakamlar istiyorum Allah'ımm..

ay yagmur duasi gibi oldu bende önce 6li sonra 5 li rakamlari göreyim insallah aminnnn

Rabbim kabul eylesin de yağmur duası de ederim yağmur gibi aksın kilolar bedenimde

cikmama az kaldi gitmeden bidaha bakayim size dedim simdi gercekden kactim kendinize iyi bakin ben bugün baya kacirdim yarin dogum günü partisine davetliyim pazar günü dügün var off ben yandim ya :18: ne güzel 1 kilo verdim insallah geri almam verdigimi fazla kacirmayin kizlar ne zorluklarla veriyoruz su kilolar unutmayalim öptüm ciktim

hoşgeldin

Slm kızlar,
geçmiş olsun canım

amin amin amin

selam kizlar bende bildirim yapiyorum:

baslangic: 76 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta 62.9
giden: 400 gr
toplamda giden: 13.1 kg
hedef: 55 kg

butunnn herkescikleri tebrik ediyorum ben yine, kilo verenleri, veremeyenleri, alanlari da, herkesi opuyorum, durmak vazgecmek yokkk

menude yazayim

sabah: 1 dilim tb ekmekgi, 1 haslanmis yumurta, birkac ceri domates

ara: kahve natural bar

oglen: 2 ince dilim arasina tost , ceri domates, 1 kucuk yogurt

ara: 1 kucuk armut

aksam kofte yagsiz biber mantar salata

gorusmek uzere

tamam seker
ay ne tatli :109:özledim diye sariliverseydin bitecik
öyle kolaydi sanki yegen yapmak
ozaman tebrik ederim kilo aldigin afferim kuzum

he ya sarılsaydım da noluyo la deseydi bigün o da olcak eyüp benim olacak

Slm kızlar,

ay noldu ablam geçmiş olsun

sen hersekilde seversin onu canim biz oyle anladik kara Sevda seninki
kolay gelsin benim bavulda Hazir hiii kac ay onceden hazirladim

kara sevdaa kaara sevdaa dedikleri daha ne olabilir kiii

ay ay ayyy amiiinnnn

Rabbim kabul eylesin de yağmur duası de ederim yağmur gibi aksın kilolar bedenimde

şimdi olayı bilimsel olarak ele aldığımızda yağların idrarla akıp gittiğini olaya dahil edersek yağmur gibi akması için bol bol çiş yapmalıyız. YAŞASIN ÇİŞ!!

içime bilim adamı kaçtıydı son anda ümüğünü sıkıp öldürdüm

amanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…