hayirdir canim :26: bende bugün biraz daha iyiyim yoksa bende bunaldimbazen hayat agir geliyor iste insana ama sen güclü bi kadinsin zerram herseyi kendi omuzlarina alma birak kendini selbest ömür kosusturmakla geciyor zaten canim arkadasim
tebrik ederim canim
slm kızlar,
sabahtan gelemedim, kilo veren herkese tebriklerr.
Bir rahatsızığım vardı ufak bir operasyon geçirdim, sonra yine uğrarım. Herkese iyi hafta sonları, sakın fazla kaçırmayın.
birsey degil canimtamam canım teşekkür ederim benim forumdaki ilk cuma günüm (13. cuma bugün uğursuzmu oldum ben şimdi) ilk bildirimimi yapıyım ben ozaman
başlangıç kilom : 83
şimdiki kilom :77,5
giden kilo :5,5
hedef kilom :60
öyle canimTeşekkür ederim canım. Zor ama yapacak birşey yok
maşalah canımm gitsin kilolaray ben bugün geç kalmışım
sabah tartıldım yazmayı unuttum düğün telaşı kafayı yedim
başlangıç:78
geçen hafta:66,100
bu hafta :65
giden:1,100
toplam giden : 11,900
Slm kızlar,
Sabahtan gelemedim, kilo veren herkese tebriklerr.
Bir rahatsızığım vardı ufak bir operasyon geçirdim, sonra yine uğrarım. Herkese iyi hafta sonları, sakın fazla kaçırmayın.
sen hersekilde seversin onu canim biz oyle anladik kara Sevda seninkiay inşallahyarın gidiyom artık ondan rahatım önüme geleni yiyom mesela şu an elimde dondurma var ben zaten çıtırım dün gördüm eyüp kilo almış biliyon mu
tesekkur ediyorum canimBURALARDAYIM CANIM ASLINDA...
okuyor çıkıyorum
ama keyfim yok pek....
sebebide yok öyle ama bu aralar depresif takılıyorum
kendimi yemeye verdim
ramazanda 59 a düşmüşken tekrar oldum 64..
dünden beri dikkat edeyim diyorum eski dombik hallerime dönmek istemiyorum
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
özellikle ececim seni
maşallah kısa zamanda hedefine ulaştın
herkese güzel hafta sonları diliyorum..
tebrikler canimay ben bugün geç kalmışım
sabah tartıldım yazmayı unuttum düğün telaşı kafayı yedim
başlangıç:78
geçen hafta:66,100
bu hafta :65
giden:1,100
toplam giden : 11,900
haftaya gider insaallahAllah boool sabır versin.
başlangıç 62.8
geçen hafta 63.7
bu hafta 64.1
gelen 400 gr
toplam gelen 1.3
hedef 55
cok gecmis olsunSlm kızlar,
cocuklar her donem yoruyor Allah yardimcimiz olsunbiraz çocuklar yoruyor canım büyüdükçe sıkıntıları artıyor
biraz fazla takıyorum ama napayım işte evlat
iyi olsunlar güzel bi hayat yaşasınlar gördüklerinden geri kalmasınlar diye uğraşıyoruz...
bende bildirim yapsam bilemedim neyse yapayım
başlangıç:63.2
bu hafta:63.5
hedef 57(bi göremedim)
gule gulebirsey degil canimyok canim niye ugursuz olsun herkes gitti isyerinde yanliz kaldim korkutma beni :18:
tebrikler bu arada
öyle canim
kizlar kusura bakmayin cok yogun oldum simdi öptüm cok yine gelmeye calisirim cikiyorum
Slm arkadaşlar
başlangıç :78.8
geçen hafta:76.7
bu hafta:75.5
toplam giden:3.3
hedef:60 inşallaaaaah
Allahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)
olsun fadimemAllah boool sabır versin.
başlangıç 62.8
geçen hafta 63.7
bu hafta 64.1
gelen 400 gr
toplam gelen 1.3
hedef 55
cok gecmis olsun canim ya :26:Slm kızlar,
biliyorum zerram ben 1 cocukla bas edemiyorum seni düsünemiyorum bilebiraz çocuklar yoruyor canım büyüdükçe sıkıntıları artıyor
biraz fazla takıyorum ama napayım işte evlat
iyi olsunlar güzel bi hayat yaşasınlar gördüklerinden geri kalmasınlar diye uğraşıyoruz...
bende bildirim yapsam bilemedim neyse yapayım
başlangıç:63.2
bu hafta:63.5
hedef 57(bi göremedim)
tebrikler canimSlm arkadaşlar
başlangıç :78.8
geçen hafta:76.7
bu hafta:75.5
toplam giden:3.3
hedef:60 inşallaaaaah
ohh birde benim eve el atsansen hersekilde seversin onu canim biz oyle anladik kara Sevda seninki
kolay gelsin benim bavulda Hazir hiii kac ay onceden hazirladim
tesekkur ediyorum canim
tebrikler canim
haftaya gider insaallah
cok gecmis olsun
cocuklar her donem yoruyor Allah yardimcimiz olsun
en kisa zamanda gorursun insaallah canim
gule gule
tebrikler canim
kizlar pause verdikce burdayim benimkiler zorunlu mola bir ciglik atiyor ahmet pasa mecbur birakiyorum ama cogunu bitirdim
sadece mutfak kaldi bide camasir yikadim onlar katlanicak tamam evim guzel evim mis oldu
aminnnAllahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)
bu güzel duaya amin denmez mii hiiçç AMİİİİİİNNNNNNNNNN bende 5'li rakamlar istiyorum Allah'ımm..
olsun fadimemgecmis olsun bu arada :26:
cok gecmis olsun canim ya :26:
biliyorum zerram ben 1 cocukla bas edemiyorum seni düsünemiyorum bilenapacan dedigin gibi evlat olunca baska herseyini kafaya takiyorsun iste
tebrikler canimgiden yazmamissin ama :44:
ohh birde benim eve el atsan
aminnn
ay yagmur duasi gibi oldubende önce 6li sonra 5 li rakamlari göreyim insallah aminnnn
Rabbim kabul eylesin de yağmur duası de ederim yağmur gibi aksın kilolar bedenimde
tamam canım teşekkür ederim benim forumdaki ilk cuma günüm (13. cuma bugün uğursuzmu oldum ben şimdi) ilk bildirimimi yapıyım ben ozaman
başlangıç kilom : 83
şimdiki kilom :77,5
giden kilo :5,5
hedef kilom :60
geçmiş olsun canımSlm kızlar,
amin amin aminAllahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)
hoşgeldin
hoşbuldummmm :)
birsey degil canimyok canim niye ugursuz olsun herkes gitti isyerinde yanliz kaldim korkutma beni :18:
tebrikler bu arada
teşekkür ederim inşallah aynı hızla devam ederim... şakacıktan söyledim korkma ya
allahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)
tamam seker
ay ne tatli :109:özledim diye sariliverseydin bitecik
öyle kolaydi sanki yegen yapmak
ozaman tebrik ederim kilo aldigin afferim kuzum
Slm kızlar,
sen hersekilde seversin onu canim biz oyle anladik kara Sevda seninki
kolay gelsin benim bavulda Hazir hiii kac ay onceden hazirladim
Allahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)
Rabbim kabul eylesin de yağmur duası de ederim yağmur gibi aksın kilolar bedenimde
cikmama az kaldi gitmeden bidaha bakayim size dedim simdi gercekden kactimkendinize iyi bakin ben bugün baya kacirdim yarin dogum günü partisine davetliyim pazar günü dügün var off ben yandim ya :18: ne güzel 1 kilo verdim insallah geri almam verdigimi fazla kacirmayin kizlar ne zorluklarla veriyoruz su kilolar unutmayalim öptüm ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?