70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaar regl olduğunuz da siz ortala kaç kilo alıyosunuz? :18::18:
ben şimdi bi daha tartıldım da acayi bişey gördüm olamaz ya

evet canım sen iyisin zaten çok uzun kızlara aşırı zayıflık yakışmıyo bence. valla rahatlatmak için demiyorum ölçülerin de iyidi yazmıstın ya. bence sen sıkıntı yapma alma yeter kuzucuk bi de foto koysana görelim sen de arkadaşlara açık görelim be arkadaşım

bvenim kuzende diyet yapıyor weremiyor ama bi başlıyor akşama kadar2 tabak kawurma poğaça kek hoşbeş dondurma ne warsa yiyor sabaha yarım kilo eksik çıkıyoır....bu iş şaşırtıyor beni..ama canım bu hafta dikkatetmezsen haftaya bir anda 2 kilo kadarbirden alırsan sakın şaşırma..o yüzden toparlamaya bak
1 kilo verdim diye azittim bugün :78:
ama suzim yaaa....
menünde güzel canım..
ay ben bugün geç kalmışım
sabah tartıldım yazmayı unuttum düğün telaşı kafayı yedim

başlangıç:78
geçen hafta:66,100
bu hafta :65
giden:1,100
toplam giden : 11,900
harikasın tatlım..
woowwww..bunu 1 haftadamı?werdin kız..

Allah boool sabır versin.

başlangıç 62.8
geçen hafta 63.7
bu hafta 64.1
gelen 400 gr
toplam gelen 1.3
hedef 55
amin canım benim...bu arada gelen gelmiştir haftaya fazlasıyla werirsin inşallah tatlım..
Slm kızlar,
Sabahtan gelemedim, kilo veren herkese tebriklerr.
Bir rahatsızığım vardı ufak bir operasyon geçirdim, sonra yine uğrarım. Herkese iyi hafta sonları, sakın fazla kaçırmayın.
önemli bişey değildir umarım..geçmiş olsun..
Slm arkadaşlar
başlangıç :78.8
geçen hafta:76.7
bu hafta:75.5
toplam giden:3.3
hedef:60 inşallaaaaah
harikasın muhteşemsin tebrikler canım..
Allahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)
AMİİİİİİİİİİNNNNNNN.....
suzim ben senin ağzını bantlıcam ama..6 diyorum artık..biz senle anlaşmıştık hani her hafta 500 gr werecektin..nolduuu..çoktan 6larda olman gerekiyordu senin..lütfen alma geriye yoksa

güzelmenü tatlım

bazen 1 kilo kadar farkediyor bende canım..

huhhuuu fotoğraf gelecek tabi ki coming soon

anam o da iyiymiş yok ablacım haftaya okul açılıyo ya ondan rahatım şimdi hem gitmeden annemin istediği gibi yedim keyfi yerine geldi hem de jübilemi yapmış oldum haftaya düzene gircek

haklısın canım..anne yemeklerini güzelce yemen iyi olmuş aslında..orada yaparsın artık güzelce..
heyecanla foto bekliyorum tatlımm..

Son düzenleme:

geleyim canim biraz yardim ederim birlikte hemen mis yapariz

merhaba arkadaslar ben de aranıza katılmak istiyorum 25 yasındayım 2 yıllık evliyim ben de su an 74 kiloyum 10 aylık bir kızım var kilo vermek istiyorum,bu zamana kadar bosverdim ama artık yeter diyorum,üniversite yıllarında 56 -57 kiloydum evlenince kilo aldım ve hamile kaldım yani durum vahim umarım bu forumda ben de moral bulurum ve kilo verecek gücü kendimde bulurum simdiden herkese teşekkürler

Günaydın kızlar
Dün ki menümü yazıp geçmişe bakayım biraz.

Sabah:
1 bitter tadelle
K-fleks light sütle

Öğlen:
3 etimek,
2 domates,
Peynir

Ara:
Sade Türk kahvesi,
3 tane ufak probis

Akşam:
1 tane muz

30 dk hızlı tempoda yürüme-koşma, 10 dk eliptik, 5 dk da bisiklet

hoşgeldin canım..i,nşallah hedefine ulaşırsın..

ayyy ders programına baktım şimdi pazartesileri dersim yokmuş çok mesudum

Ne güzel pazartesi değilde salı sendromun olacak.
Gerçi okumak en güzeli iştense

1-2 kilo artış oluyor genelde o dönemde tuzlu yememeye dikkat edersin bide bol su iç

Güzelmiş canım.

Ahh Suziiimm vahhh suzimmm dikkattt etttt hemen alabilirsin yoksaaa.
Bende arkadşıma gidicem inss cok kacırmam zaten akşama spora gidicem.
Görüşürüz

Allahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)

Amiiinn amiinnnnnnnnnnn

Slm kızlar,
Sabahtan gelemedim, kilo veren herkese tebriklerr.
Bir rahatsızığım vardı ufak bir operasyon geçirdim, sonra yine uğrarım. Herkese iyi hafta sonları, sakın fazla kaçırmayın.

Geçmiş olsun abla önemli birşey mi?
Şimdi nasılsın?

Merhaba..sımdı nerdenn baslasam kılo verıp bahtıyar olma seruvenıme bılemedım.en ıyısı doguma 3 hanelı rakammla gıdıp 96 kılo olarak donusumden baslayım.kızım suan 4 yasında.bır donem kılo verdım 78 kıloya dustum ama koruyamadım tekrar 87 kıloya cıktım.gectıgımız nısan ayında yeter artık deyıp tekrar bır hamle yaptım ve 73 74 oynuyo su anda.yaklasık 1 2 aydır boyle.en azından korumaya calısıyorum.ama hala hedefıme ulasmıs degılım.motıve olamıyorum bır turlu.cok ama cok azalttıgım ekmege gerı dondum boyle devam edersem korkarım yıne alıcam.boyum 172 neysekı boydanda kazanıyorum ama ıdealım 65kg. ıncecık bır hatun olmak ıstıyorum.banada yer varmı aranızda?

hoşgeldin

tabiki hoşgeldin

dün yediklerim :
öğlen :1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,2 sivri biber,domates,1 dilim ekmek
ara : 1 yeşil elma, 1 tatlı kaşığı bal,1 lokma ekmek
akşam: 1 kepçe çorba, 1 tabak bulgur pilavı,3 köfte,1 ardak ayran
1.5 litre su

merhaba ben kulübe yeni katıldım. dün itibariyle tartıda 70 kiloyu gördüğüm anda napıyorum ben kendime dedim. boyum 1.57, amacım 55 kiloya ulaşmak. günde 45 dk spor yapmaya başladım. akşam saat 18.00 dan sonra hiç birşey yemiyorum. protein ve sebze ile besleniyorum. ekmek yemiyorum. onun yerine yulaf ezmesi, süt ve yumurta ile krep yapıoyorum. kızlar acaba kasım sonuna kadar 15 kilo verebilirmiyim? :18:

Vermeye verırsın arkadasım ama cok hızlı vermıs olursun.o kılolar hemen akabınde gerı gelıyo denedım gordum sımdı daha uzun surede verdım 13 14 kılo.Allah yardımcımız olsun.saglıkla vermeyı nasıp etsın hepımıze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…