ay inşallahyarın gidiyom artık ondan rahatım önüme geleni yiyom mesela şu an elimde dondurma var ben zaten çıtırım dün gördüm eyüp kilo almış biliyon mu
bvenim kuzende diyet yapıyor weremiyor ama bi başlıyor akşama kadar2 tabak kawurma poğaça kek hoşbeş dondurma ne warsa yiyor sabaha yarım kilo eksik çıkıyoır....bu iş şaşırtıyor beni..ama canım bu hafta dikkatetmezsen haftaya bir anda 2 kilo kadarbirden alırsan sakın şaşırma..o yüzden toparlamaya bakbildirim yapsam mı artık :44: yapiyim hadi
başlangıç: 71,5
geçen hafta: 70
bu hafta: 70,1
gelen: 100
toplam giden: 1,4
hedef: 65
ay çok şükür bi değişiklik gördüm artıkama şaşkınım ya 1 haftadır insanlıktan çıkmış gibi yedim de 100 gram mı gelmiş yani sevdim ben bu işi
ama suzim yaaa....1 kilo verdim diye azittim bugün:78:
BU gün yine çok yoğundum.okulda veli toplantısı yaptım. çok yardular beni.Evde temizlik yaptım
bu gün menüm: sabah kahvaltılık gevrek,süt,tarçın çayı
öğle et sote bir dilim ekmek
ara armut
akşam :salata yiyeceğim
Kilom
Başlangıç 80
gecen hafta 77.500
bu gün 76.600
giden 900 gr
HEDEF 65
az olmuş ama sağlık olsun en azından gitmiş. bu gün spor yapamaycağım çok yorgunum. kızımı parka çıkarırsam ordaki spor aletlerini yaparım
ay ben bugün geç kalmışım
sabah tartıldım yazmayı unuttum düğün telaşı kafayı yedim
başlangıç:78
geçen hafta:66,100
bu hafta :65
giden:1,100
toplam giden : 11,900
woowwww..bunu 1 haftadamı?werdin kız..tamam canım teşekkür ederim benim forumdaki ilk cuma günüm (13. cuma bugün uğursuzmu oldum ben şimdi) ilk bildirimimi yapıyım ben ozaman
başlangıç kilom : 83
şimdiki kilom :77,5
giden kilo :5,5
hedef kilom :60
amin canım benim...bu arada gelen gelmiştir haftaya fazlasıyla werirsin inşallah tatlım..Allah boool sabır versin.
başlangıç 62.8
geçen hafta 63.7
bu hafta 64.1
gelen 400 gr
toplam gelen 1.3
hedef 55
önemli bişey değildir umarım..geçmiş olsun..Slm kızlar,
Sabahtan gelemedim, kilo veren herkese tebriklerr.
Bir rahatsızığım vardı ufak bir operasyon geçirdim, sonra yine uğrarım. Herkese iyi hafta sonları, sakın fazla kaçırmayın.
Slm arkadaşlar
başlangıç :78.8
geçen hafta:76.7
bu hafta:75.5
toplam giden:3.3
hedef:60 inşallaaaaah
AMİİİİİİİİİİNNNNNNN.....Allahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)
suzim ben senin ağzını bantlıcam ama..6 diyorum artık..biz senle anlaşmıştık hani her hafta 500 gr werecektin..nolduuu..çoktan 6larda olman gerekiyordu senin..lütfen alma geriye yoksacikmama az kaldi gitmeden bidaha bakayim size dedim simdi gercekden kactimkendinize iyi bakin ben bugün baya kacirdim yarin dogum günü partisine davetliyim pazar günü dügün var off ben yandim ya :18: ne güzel 1 kilo verdim insallah geri almam verdigimi fazla kacirmayin kizlar ne zorluklarla veriyoruz su kilolar unutmayalim öptüm ciktim
selam kizlar bende bildirim yapiyorum:
baslangic: 76 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta 62.9
giden: 400 gr
toplamda giden: 13.1 kg
hedef: 55 kg
butunnn herkescikleri tebrik ediyorum ben yine, kilo verenleri, veremeyenleri, alanlari da, herkesi opuyorum, durmak vazgecmek yokkk
güzelmenü tatlımmenude yazayim
sabah: 1 dilim tb ekmekgi, 1 haslanmis yumurta, birkac ceri domates
ara: kahve natural bar
oglen: 2 ince dilim arasina tost , ceri domates, 1 kucuk yogurt
ara: 1 kucuk armut
aksam kofte yagsiz biber mantar salata
gorusmek uzere
kızlaaaar regl olduğunuz da siz ortala kaç kilo alıyosunuz? :18::18:
ben şimdi bi daha tartıldım da acayi bişey gördüm olamaz ya
evet canım sen iyisin zaten çok uzun kızlara aşırı zayıflık yakışmıyo bence. valla rahatlatmak için demiyorum ölçülerin de iyidi yazmıstın ya. bence sen sıkıntı yapma alma yeter kuzucukbi de foto koysana görelim sen de arkadaşlara açık görelim be arkadaşım
bvenim kuzende diyet yapıyor weremiyor ama bi başlıyor akşama kadar2 tabak kawurma poğaça kek hoşbeş dondurma ne warsa yiyor sabaha yarım kilo eksik çıkıyoır....bu iş şaşırtıyor beni..ama canım bu hafta dikkatetmezsen haftaya bir anda 2 kilo kadarbirden alırsan sakın şaşırma..o yüzden toparlamaya bak
huhhuuufotoğraf gelecek tabi ki coming soon
anam o da iyiymişyok ablacım haftaya okul açılıyo ya ondan rahatım şimdi hem gitmeden annemin istediği gibi yedim keyfi yerine geldi hem de jübilemi yapmış oldum haftaya düzene gircek
haklısın canım..anne yemeklerini güzelce yemen iyi olmuş aslında..orada yaparsın artık güzelce..
heyecanla foto bekliyorum tatlımm..
olsun fadimemgecmis olsun bu arada :26:
cok gecmis olsun canim ya :26:
biliyorum zerram ben 1 cocukla bas edemiyorum seni düsünemiyorum bilenapacan dedigin gibi evlat olunca baska herseyini kafaya takiyorsun iste
tebrikler canimgiden yazmamissin ama :44:
ohh birde benim eve el atsan
aminnn
ay yagmur duasi gibi oldubende önce 6li sonra 5 li rakamlari göreyim insallah aminnnn
merhaba arkadaslar ben de aranıza katılmak istiyorum 25 yasındayım 2 yıllık evliyim ben de su an 74 kiloyum 10 aylık bir kızım var kilo vermek istiyorum,bu zamana kadar bosverdim ama artık yeter diyorum,üniversite yıllarında 56 -57 kiloydum evlenince kilo aldım ve hamile kaldım yani durum vahimumarım bu forumda ben de moral bulurum ve kilo verecek gücü kendimde bulurum simdiden herkese teşekkürler
ayyy ders programına baktım şimdi pazartesileri dersim yokmuşçok mesudum
kızlaaaar regl olduğunuz da siz ortala kaç kilo alıyosunuz? :18::18:
ben şimdi bi daha tartıldım da acayi bişey gördüm olamaz ya
menude yazayim
sabah: 1 dilim tb ekmekgi, 1 haslanmis yumurta, birkac ceri domates
ara: kahve natural bar
oglen: 2 ince dilim arasina tost , ceri domates, 1 kucuk yogurt
ara: 1 kucuk armut
aksam kofte yagsiz biber mantar salata
gorusmek uzere
cikmama az kaldi gitmeden bidaha bakayim size dedim simdi gercekden kactimkendinize iyi bakin ben bugün baya kacirdim yarin dogum günü partisine davetliyim pazar günü dügün var off ben yandim ya :18: ne güzel 1 kilo verdim insallah geri almam verdigimi fazla kacirmayin kizlar ne zorluklarla veriyoruz su kilolar unutmayalim öptüm ciktim
Allahım şu mübarek cuma günü hürmetine 6 lı rakamları görmeyi nasip eyle.....zayıflamak isteyen tüm arkadaşlara yardım eyle (amin deyin kıııız)
Slm kızlar,
Sabahtan gelemedim, kilo veren herkese tebriklerr.
Bir rahatsızığım vardı ufak bir operasyon geçirdim, sonra yine uğrarım. Herkese iyi hafta sonları, sakın fazla kaçırmayın.
merhaba arkadaslar ben de aranıza katılmak istiyorum 25 yasındayım 2 yıllık evliyim ben de su an 74 kiloyum 10 aylık bir kızım var kilo vermek istiyorum,bu zamana kadar bosverdim ama artık yeter diyorum,üniversite yıllarında 56 -57 kiloydum evlenince kilo aldım ve hamile kaldım yani durum vahimumarım bu forumda ben de moral bulurum ve kilo verecek gücü kendimde bulurum simdiden herkese teşekkürler
Merhaba..sımdı nerdenn baslasam kılo verıp bahtıyar olma seruvenıme bılemedım.en ıyısı doguma 3 hanelı rakammla gıdıp 96 kılo olarak donusumden baslayım.kızım suan 4 yasında.bır donem kılo verdım 78 kıloya dustum ama koruyamadım tekrar 87 kıloya cıktım.gectıgımız nısan ayında yeter artık deyıp tekrar bır hamle yaptım ve 73 74 oynuyo su anda.yaklasık 1 2 aydır boyle.en azından korumaya calısıyorum.ama hala hedefıme ulasmıs degılım.motıve olamıyorum bır turlu.cok ama cok azalttıgım ekmege gerı dondum boyle devam edersem korkarım yıne alıcam.boyum 172 neysekı boydanda kazanıyorum ama ıdealım 65kg. ıncecık bır hatun olmak ıstıyorum.banada yer varmı aranızda?
merhaba ben kulübe yeni katıldım. dün itibariyle tartıda 70 kiloyu gördüğüm anda napıyorum ben kendime dedim. boyum 1.57, amacım 55 kiloya ulaşmak. günde 45 dk spor yapmaya başladım. akşam saat 18.00 dan sonra hiç birşey yemiyorum. protein ve sebze ile besleniyorum. ekmek yemiyorum. onun yerine yulaf ezmesi, süt ve yumurta ile krep yapıoyorum. kızlar acaba kasım sonuna kadar 15 kilo verebilirmiyim? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?