Vermeye verırsın arkadasım ama cok hızlı vermıs olursun.o kılolar hemen akabınde gerı gelıyo denedım gordumsımdı daha uzun surede verdım 13 14 kılo.Allah yardımcımız olsun.saglıkla vermeyı nasıp etsın hepımıze :)
amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Göbeğim biraz gitse acele etmiycem bu kadar baktıkça moralim bozuluyo :18:
kizlar yorgunlukdan bayiliyorum dun 12den sonra mutfaga girebildim 1bucukta yataga girdim oglum uyandi tekrar salladim felan uyudu bende dalmisim bu sefer kizimin cigligi ikiside uyandi ikisinide yatagima aldim kiz aglar oglan aglar en sonunda kizimi uyuttum ahmet pasada biraz sonra uyudu tabi sonra bikere daha uyandi bidaha uyuttum sabahda 6bucukta kalktim misafirler 8bucuk gibi geldiler kahvalti yaptilar ciktilar o saatten beri araba bakiyolar kizin istedigi tarzda onun istedigi fiyata yokmus
onlar disari cikti bende oglumu uyuttum mutfagi temizledim kahvalti yaptim onlarla birlikte yapamadim ahmet okadar mizmizlandiki oturdum masaya ama yiyemedim
bu arada kizlar dun yemek yemegi unuttum Taki aksam elim ayagim titreyene Kadar bende gittim tam 3dilim kek yedim esimde kekmiyiyosun sen diye bi bakisi vardedim sekerim dustu herhal ama oda duzeltmedi gittim ustune yogurt yedim igg ne midesizim diyorum kekin ustune yogurt
yatarkende sut ictim Sabah yedigim kahvaltiyi soylemeyeyim bile
ama Sabah tartildigimda 100gr eksideydim
simdi tekrar ahmeti uyutuyorum sonrada oglen icin yemek yapicam cok yorgunum bi yardim edin ya tek zor oluyorr
kizlar yorgunlukdan bayiliyorum dun 12den sonra mutfaga girebildim 1bucukta yataga girdim oglum uyandi tekrar salladim felan uyudu bende dalmisim bu sefer kizimin cigligi ikiside uyandi ikisinide yatagima aldim kiz aglar oglan aglar en sonunda kizimi uyuttum ahmet pasada biraz sonra uyudu tabi sonra bikere daha uyandi bidaha uyuttum sabahda 6bucukta kalktim misafirler 8bucuk gibi geldiler kahvalti yaptilar ciktilar o saatten beri araba bakiyolar kizin istedigi tarzda onun istedigi fiyata yokmus
onlar disari cikti bende oglumu uyuttum mutfagi temizledim kahvalti yaptim onlarla birlikte yapamadim ahmet okadar mizmizlandiki oturdum masaya ama yiyemedim
bu arada kizlar dun yemek yemegi unuttum taki aksam elim ayagim titreyene kadar bende gittim tam 3dilim kek yedim esimde kekmiyiyosun sen diye bi bakisi vardedim sekerim dustu herhal ama oda duzeltmedi gittim ustune yogurt yedim igg ne midesizim diyorum kekin ustune yogurt
yatarkende sut ictim sabah yedigim kahvaltiyi soylemeyeyim bile
Ama sabah tartildigimda 100gr eksideydim
simdi tekrar ahmeti uyutuyorum sonrada oglen icin yemek yapicam cok yorgunum bi yardim edin ya tek zor oluyorr
merhaba ben kulübe yeni katıldım. dün itibariyle tartıda 70 kiloyu gördüğüm anda napıyorum ben kendime dedim. boyum 1.57, amacım 55 kiloya ulaşmak. günde 45 dk spor yapmaya başladım. akşam saat 18.00 dan sonra hiç birşey yemiyorum. protein ve sebze ile besleniyorum. ekmek yemiyorum. onun yerine yulaf ezmesi, süt ve yumurta ile krep yapıoyorum. kızlar acaba kasım sonuna kadar 15 kilo verebilirmiyim? :18:
bu arada kizlar dun yemek yemegi unuttum Taki aksam elim ayagim titreyene Kadar bende gittim tam 3dilim kek yedim esimde kekmiyiyosun sen diye bi bakisi vardedim sekerim dustu herhal ama oda duzeltmedi gittim ustune yogurt yedim igg ne midesizim diyorum kekin ustune yogurt
hoşgeldin canım..inşallah hedefine ulaşırsın..Merhaba..sımdı nerdenn baslasam kılo verıp bahtıyar olma seruvenıme bılemedım.en ıyısı doguma 3 hanelı rakammla gıdıp 96 kılo olarak donusumden baslayım.kızım suan 4 yasında.bır donem kılo verdım 78 kıloya dustum ama koruyamadım tekrar 87 kıloya cıktım.gectıgımız nısan ayında yeter artık deyıp tekrar bır hamle yaptım ve 73 74 oynuyo su anda.yaklasık 1 2 aydır boyle.en azından korumaya calısıyorum.ama hala hedefıme ulasmıs degılım.motıve olamıyorum bır turlu.cok ama cok azalttıgım ekmege gerı dondum boyle devam edersem korkarım yıne alıcam.boyum 172 neysekı boydanda kazanıyorum ama ıdealım 65kg. ıncecık bır hatun olmak ıstıyorum.banada yer varmı aranızda?
1tabak pilaw akşam için fazla olmuş canım..dün yediklerim :
öğlen :1 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,2 sivri biber,domates,1 dilim ekmek
ara : 1 yeşil elma, 1 tatlı kaşığı bal,1 lokma ekmek
akşam: 1 kepçe çorba, 1 tabak bulgur pilavı,3 köfte,1 ardak ayran
1.5 litre su
hoşgeldin canım..neden olması..kaçamaksız bir diyetle elbette werirsin..merhaba ben kulübe yeni katıldım. dün itibariyle tartıda 70 kiloyu gördüğüm anda napıyorum ben kendime dedim. boyum 1.57, amacım 55 kiloya ulaşmak. günde 45 dk spor yapmaya başladım. akşam saat 18.00 dan sonra hiç birşey yemiyorum. protein ve sebze ile besleniyorum. ekmek yemiyorum. onun yerine yulaf ezmesi, süt ve yumurta ile krep yapıoyorum. kızlar acaba kasım sonuna kadar 15 kilo verebilirmiyim? :18:
ah canım benim..zor zor çoookk zor..kolay gelsin...kizlar yorgunlukdan bayiliyorum dun 12den sonra mutfaga girebildim 1bucukta yataga girdim oglum uyandi tekrar salladim felan uyudu bende dalmisim bu sefer kizimin cigligi ikiside uyandi ikisinide yatagima aldim kiz aglar oglan aglar en sonunda kizimi uyuttum ahmet pasada biraz sonra uyudu tabi sonra bikere daha uyandi bidaha uyuttum sabahda 6bucukta kalktim misafirler 8bucuk gibi geldiler kahvalti yaptilar ciktilar o saatten beri araba bakiyolar kizin istedigi tarzda onun istedigi fiyata yokmus
güzel tatlım..akşamıda hafif geçirirsen harika olacak..Selam kızlar
Bu gün tatil evdeyim. sabah kalktım tarcın çayımı içtim. Sonra lasli 3 mil yaptım kızım uyandı onunla güzel kahvaltımızı yaptık.
Sabah: 1 yumurta 1 dilim ekmek,dometes,salatalık,maydonoz,dereotu,nane üzeri limonlu,5 tane siyah zeytin çok ince bir dilim kaşar(kızım kaşar konusunda çok ısrar etti kıyamadım hop kaşarı götürdüm)
Öğle: yarım kase şehriye çorbası, 3 kaşık et sote,salata ayran
ARA: Üzüm yiyeceğim.
Akşam: Arkadaşa gideceğiz inşallah kendime hakim olup çok az yiyeceğim.
bugün yediklerim : sabah 3 acı biber turşusu, bir lokma ekmek
öğlen 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 1 dilim beyaz peynir,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek,domates,2 sivri biber
ara 2 tane hoşbeş 1 bardak sütlü kahve
akşam 1 kase çorba, 1 tavuk göğsü dolması( tavuk sote gibi sebzeli),1 dilim ekmek, 3 acı biber turşusu
2.5 litre suya da tamamlayacağım ilerleyen saatlerde acıkırsam biraz üzüm yerim diye düşünüyorum toplam 1001 kalorilik gıda tüketmiş olacağım
hani foto yok ya kız...:44::44:
Ne güzel pazartesi değilde salı sendromun olacak.
Gerçi okumak en güzeli iştense
a20 liste nerde kıııııızzz
ben karbonhıdrata cok düşkünüm ekmek hamurişi yiyorum kendimi durduramıyorum,iştahı kesen bişeyler bilen var mı
Amin canim 2cocukla zor oluyoraaahh ahh bütün rezillikleri hep kadınlar çekiyor...ben de 2 küçük çocuk annesi olarak o kadar iyi anlıyorum ki halinden..allah sabır versin
bencede canim aynen katiliyorum sanabence kadınlar çok özel yaratılmış bir erkek senin yaptığının çeğreğini yapsa değil 3 dilim 10 dilim kek yese anca kendine gelir.
Kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsun.
tesekkur ederim canimhoşgeldin10 kilo rahat verirsin 2 ayda 10 kilo bence çok çok harika bir kilo düşüşü
analar çeker yükü kimsenin bilesi yok,okadar çok iş yapmışsın ki canım yediğini rahat yakmışsın, sana helal olsun 3 kek de 5 kek de
erkekler anca gezdirir misafiri angarya işler hep bayanlarda tam tersi olsa eminim isyan bayrağını çekerler
sagol canimhoşgeldin canım..inşallah hedefine ulaşırsın..
1tabak pilaw akşam için fazla olmuş canım..onun harici güzel..
hoşgeldin canım..neden olması..kaçamaksız bir diyetle elbette werirsin..
ah canım benim..zor zor çoookk zor..kolay gelsin...
güzel tatlım..akşamıda hafif geçirirsen harika olacak..
13.09.2013
[TABLE="class: grid, width: 850, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN[/TD]
[TD]TOPLAM GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]1600[/TD]
[TD]25,9[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yufa[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]76,7[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]1200[/TD]
[TD]3,3[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]cadim38[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]66,1[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]11,9[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]mavi1000[/TD]
[TD]75,1[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]73,3[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]brncmr[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]72,9[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]BenSuzi[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]73,3[/TD]
[TD]72,3[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]4,8[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ZAYIFLA[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]76,6[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]berenerva2[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]58,6[/TD]
[TD]57,8[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]17,4[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]hanifemutlu[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]70,9[/TD]
[TD]70,1[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]3,9[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]anatkh018[/TD]
[TD]69,7[/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TD]66,2[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]dileekefem[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]68,1[/TD]
[TD]67,6[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,9[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]13,1[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]hasretttt[/TD]
[TD]70,8[/TD]
[TD]70,8[/TD]
[TD]70,4[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]68,9[/TD]
[TD]68,9[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]10,1[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]a20[/TD]
[TD]71,5[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]70,1[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]62,8[/TD]
[TD]63,7[/TD]
[TD]64,1[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]mygursoy[/TD]
[TD]70,3[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]69,2[/TD]
[TD]+600[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]yusufeymen2012[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]+600[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]elf_86[/TD]
[TD]80,7[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD]77,6[/TD]
[TD]+1200[/TD]
[TD]3,1[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi ssecemm olmuştur, tebrik ederiz
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız maryboleyn, Rabiawolf42, handrake, Azerii, gulecdizayn, darkchocolate, Puccaaa, TUGBA_2012, dery.a, mirayygul
hoşgeldiniz
Unutmayalım;
"Hiç bir yiyecek bize zayıf olmanın mutluluğunu veremez."
eline saglik kuzu bu Kadar isinin arasinda bide listeyle ugrastin tesekkur ediyorum
yavrum sen artik okuluna kavusuyosun tabi sevdugunede cocugun aklini basindan al gelsin asik oldum sana aynur desin sende Naza cek sonra Kabul et hem okul bitsin hem siz bi omur mutlu olun
onlar ermis muradina biz cikalim kerevetine
Günaydın kızlar
Dün ki menümü yazıp geçmişe bakayım biraz.
Sabah:
1 bitter tadelle
K-fleks light sütle
Öğlen:
3 etimek,
2 domates,
Peynir
Ara:
Sade Türk kahvesi,
3 tane ufak probis
Akşam:
1 tane muz
30 dk hızlı tempoda yürüme-koşma, 10 dk eliptik, 5 dk da bisiklet
rica ederim ablacımay ne güzel konuştun sen öyle inşallah yaa peki ya bana aşık olmazsa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?