70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Göbeğim biraz gitse acele etmiycem bu kadar baktıkça moralim bozuluyo :18:

kizlar yorgunlukdan bayiliyorum dun 12den sonra mutfaga girebildim 1bucukta yataga girdim oglum uyandi tekrar salladim felan uyudu bende dalmisim bu sefer kizimin cigligi ikiside uyandi ikisinide yatagima aldim kiz aglar oglan aglar en sonunda kizimi uyuttum ahmet pasada biraz sonra uyudu tabi sonra bikere daha uyandi bidaha uyuttum sabahda 6bucukta kalktim misafirler 8bucuk gibi geldiler kahvalti yaptilar ciktilar o saatten beri araba bakiyolar kizin istedigi tarzda onun istedigi fiyata yokmus
onlar disari cikti bende oglumu uyuttum mutfagi temizledim kahvalti yaptim onlarla birlikte yapamadim ahmet okadar mizmizlandiki oturdum masaya ama yiyemedim
bu arada kizlar dun yemek yemegi unuttum Taki aksam elim ayagim titreyene Kadar bende gittim tam 3dilim kek yedim esimde kekmiyiyosun sen diye bi bakisi var dedim sekerim dustu herhal ama oda duzeltmedi gittim ustune yogurt yedim igg ne midesizim diyorum kekin ustune yogurt
yatarkende sut ictim Sabah yedigim kahvaltiyi soylemeyeyim bile
ama Sabah tartildigimda 100gr eksideydim
simdi tekrar ahmeti uyutuyorum sonrada oglen icin yemek yapicam cok yorgunum bi yardim edin ya tek zor oluyorr

aaahh ahh bütün rezillikleri hep kadınlar çekiyor...ben de 2 küçük çocuk annesi olarak o kadar iyi anlıyorum ki halinden..allah sabır versin

Selam kızlar
Bu gün tatil evdeyim. sabah kalktım tarcın çayımı içtim. Sonra lasli 3 mil yaptım kızım uyandı onunla güzel kahvaltımızı yaptık.
Sabah: 1 yumurta 1 dilim ekmek,dometes,salatalık,maydonoz,dereotu,nane üzeri limonlu,5 tane siyah zeytin çok ince bir dilim kaşar(kızım kaşar konusunda çok ısrar etti kıyamadım hop kaşarı götürdüm)
Öğle: yarım kase şehriye çorbası, 3 kaşık et sote,salata ayran
ARA: Üzüm yiyeceğim.
Akşam: Arkadaşa gideceğiz inşallah kendime hakim olup çok az yiyeceğim.

bence kadınlar çok özel yaratılmış bir erkek senin yaptığının çeğreğini yapsa değil 3 dilim 10 dilim kek yese anca kendine gelir.
Kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsun.

hoşgeldin 10 kilo rahat verirsin 2 ayda 10 kilo bence çok çok harika bir kilo düşüşü

analar çeker yükü kimsenin bilesi yok,okadar çok iş yapmışsın ki canım yediğini rahat yakmışsın, sana helal olsun 3 kek de 5 kek de
erkekler anca gezdirir misafiri angarya işler hep bayanlarda tam tersi olsa eminim isyan bayrağını çekerler

hoşgeldin canım..inşallah hedefine ulaşırsın..
1tabak pilaw akşam için fazla olmuş canım..onun harici güzel..

hoşgeldin canım..neden olması..kaçamaksız bir diyetle elbette werirsin..
ah canım benim..zor zor çoookk zor..kolay gelsin...
güzel tatlım..akşamıda hafif geçirirsen harika olacak..

bugün yediklerim : sabah 3 acı biber turşusu, bir lokma ekmek
öğlen 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 1 dilim beyaz peynir,1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek,domates,2 sivri biber
ara 2 tane hoşbeş 1 bardak sütlü kahve
akşam 1 kase çorba, 1 tavuk göğsü dolması( tavuk sote gibi sebzeli),1 dilim ekmek, 3 acı biber turşusu
2.5 litre suya da tamamlayacağım ilerleyen saatlerde acıkırsam biraz üzüm yerim diye düşünüyorum toplam 1001 kalorilik gıda tüketmiş olacağım

canım menü güzel fakat sabah acı yemek midene zarar werebilir..hadi normal kahwaltı yapsan yanında yesen belki daha iyi olur..

oyy anam anca gelebildim denizliden herkese kucak dolusu sevgiler efenim sabahtan beri temizlik yapıyom öldüm yahu, benden önceki kız ne kadar pismiş rezil etmiş evi valla bi kız nasıl bu kadar pasaklı olabilir ya evde kalır onu alan olmaz

hani foto yok ya kız...:44::44:

büyük ihtimalle salı günü gelicek

Ne güzel pazartesi değilde salı sendromun olacak.
Gerçi okumak en güzeli iştense

salı sendromum olursa? öyle valla ya çok mutluyum öğrenci olmaktan
a20 liste nerde kıııııızzz

geliyor efenim

harikasın tatlım..
woowwww..bunu 1 haftadamı?werdin kız..

başlamadan önce tartılmamıştım tatlım başlamadan 15 20 gün önce tartıldığımda 83 düm sanırım bir haftada verdim ama kesin emin değilim :) birden ekmeği şekeri abur cuburu kesince bir de spor yapınca hızlı verdim galiba :) bakalım bu hafta ne olcak :)

ben karbonhıdrata cok düşkünüm ekmek hamurişi yiyorum kendimi durduramıyorum,iştahı kesen bişeyler bilen var mı

bende öyleyim oldukca dayanamayıp yiyorum o yüzden yapmıyorum artık :) biraz beyini zorlamak lazım sanırım sofraya oturduğumda hiç doymıcakmışım gibi geliyordu bana da hep ama şimdi tabağıma koyuyorum ne kadar yiyeceksem bununla doyarım diyorum bazen çok bile geliyor çok fazla diyet piskolojisine girmemek lazım yani en azından ben kendi adıma öyle yapıyorum diyet yapıyorum dedğimde daha çok acıkıyorum çünkü az yiyorum sağlıklı besleniyorum birazdan yine yerim şimdi yüklenmiyim kendime diye avutuyorum kendimi ama işe yarıyor :)

bu gün yediklerimide yazayım :) sabah ekmek yemiyorum salata evde ne varsa onunla yapılmış domates havuç kırmızı lahana salatalık dere otu (fena taktım bu ara buna ) maydanoz vs.. bir dilim peynir bir kaç zeytin her sabah bunalrı yiyorum genelde öğlen yeşilçay saat 4,30 gibi de kuru fasulye ve pilav yedim akşam 20,00 gibi de kahve içtim bu günlük bu kadar ... su içiyorum günde 3 lt yakında yapabilirsem lessie nin sporlarını yapıyorum bu gün yapamadım ama yürüdüm bugün de 30 dk falan...

13.09.2013
[TABLE="class: grid, width: 850, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN[/TD]
[TD]TOPLAM GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]1600[/TD]
[TD]25,9[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]yufa[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]76,7[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]1200[/TD]
[TD]3,3[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]cadim38[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]66,1[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]11,9[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]mavi1000[/TD]
[TD]75,1[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]73,3[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]brncmr[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]72,9[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]BenSuzi[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]73,3[/TD]
[TD]72,3[/TD]
[TD]1000[/TD]
[TD]4,8[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]ZAYIFLA[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]76,6[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]berenerva2[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]58,6[/TD]
[TD]57,8[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]17,4[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]hanifemutlu[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]70,9[/TD]
[TD]70,1[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]3,9[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]anatkh018[/TD]
[TD]69,7[/TD]
[TD]66,9[/TD]
[TD]66,2[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]3,5[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]dileekefem[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]68,1[/TD]
[TD]67,6[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,9[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]13,1[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]hasretttt[/TD]
[TD]70,8[/TD]
[TD]70,8[/TD]
[TD]70,4[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]68,9[/TD]
[TD]68,9[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]10,1[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]triendy21[/TD]
[TD]62,7[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]a20[/TD]
[TD]71,5[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]70,1[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]62,8[/TD]
[TD]63,7[/TD]
[TD]64,1[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD]+1,3[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]mygursoy[/TD]
[TD]70,3[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]69,2[/TD]
[TD]+600[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]yusufeymen2012[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]+600[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]elf_86[/TD]
[TD]80,7[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD]77,6[/TD]
[TD]+1200[/TD]
[TD]3,1[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi ssecemm olmuştur, tebrik ederiz

Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız maryboleyn, Rabiawolf42, handrake, Azerii, gulecdizayn, darkchocolate, Puccaaa, TUGBA_2012, dery.a, mirayygul

hoşgeldiniz

Unutmayalım;

"Hiç bir yiyecek bize zayıf olmanın mutluluğunu veremez."

aaahh ahh bütün rezillikleri hep kadınlar çekiyor...ben de 2 küçük çocuk annesi olarak o kadar iyi anlıyorum ki halinden..allah sabır versin
Amin canim 2cocukla zor oluyor
bence kadınlar çok özel yaratılmış bir erkek senin yaptığının çeğreğini yapsa değil 3 dilim 10 dilim kek yese anca kendine gelir.
Kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsun.
bencede canim aynen katiliyorum sana
tesekkur ederim canim
sagol canim

eline saglik kuzu bu Kadar isinin arasinda bide listeyle ugrastin tesekkur ediyorum
yavrum sen artik okuluna kavusuyosun tabi sevdugunede cocugun aklini basindan al gelsin asik oldum sana aynur desin sende Naza cek sonra Kabul et hem okul bitsin hem siz bi omur mutlu olun
onlar ermis muradina biz cikalim kerevetine

rica ederim ablacım ay ne güzel konuştun sen öyle inşallah yaa peki ya bana aşık olmazsa :26:

kuzuk dilek bu cok az degilmi nasil dayaniyorsun bebek, :26:

rica ederim ablacım ay ne güzel konuştun sen öyle inşallah yaa peki ya bana aşık olmazsa :26:

yavru hic merak etme ask icin hayirlisini dile hep, askin her daim sonu hayir olmaz ama Rabbim buyuktur, insanlari birbirine isindiran kalpleri ceviren odur. unutmadan LISTE icin kocamannnnnnn tesekkurrrrrrrrrrrrr

bendeki menu:

sabah: peynirli omlet, ceri domates, kizarmis 1 dilim tb ekmegi, sekersiz cay

oglen: 1 tane 50 kalorilik biskuvi, 125 kalorilik kraker, 1 lokma muz (disardaydim boyle oldu)

ara ananas

aksam sebzeli tavuk, 1 dilim ekmek

ara: 2 mini bar cikolata ( ama saat 6 civari)

opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…