70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın hayatım ben aslında hep dua ederken "onu hayırlısıyla bana nasip et" derim inşallah kabul olur

çok yorgunum ben yatayım artık bakalım ilk gece nasıl geçcek

daha çok işim var yarına ya bavulum aynen duruyo daha dolabı yerleştircem alışverişe çıkcam birsürü alıncak var

liste için teşekkürler hayatım ama beni sonuncu yapmışsın( napcaz küstüm ben sana ((
şaka şaka ehhh ellerine sağlık her hafta uğraşıyosun ne diyim allah seni sevdiğine kavuştursun:))

elifcim nasılsın canım liste sonu olduk iyimi nolcak ya böyle geçen hafta kendimi perenses gibi hissederken bu ikmizdede ne düşüş böyle (

allah yarıdımcın olsun canım zor ama açlıktan insan bazen ne yapıcağını şaşırıyor sen azimli hatunsun ye ye bişi olmaz:) sen de bu istek varken hiç bişi olmaz valla her işi kadınlar yapıyo rabbim bizi böyle güçlü yaratmış sende artık jillian yapmış kadar olmuşundur:))

Arkadaşım ellerine sağlık .Kilo veren herkezi kutluyorum. veremeyenler motivasyonu kaybetmek yok haftaya kilolar gidecek

Son düzenleme:
ssecemm maşallah sana nasıl güzel kilo vermişsin. darısı başımıza .O 25 kiloyu nasıl verdin bizimle zayıflama sırların paylaş arkadaşım.
Seni çoooooooooooook kutluyorum

Merhaba arkadaslar
Daha once bu topige katilmistim kim devam ediyor bilmiyorum..
ama bu kez daha zayiflamis olarak donmeyi basarabildim.
Kendimi biraz tanitayim
27 yasinda uni mezunu calimayan bir 3 yasinda bir erkek canavar annesiyim.
174 boyum var ve 71 ile hamile kalim 100+ kg ile dogum yaptim. Emzirme donemi bitip zayiflamaya calismaya basladigimda 92 kgdim. Kilomun cogunu 1 yilda verdim son 1, 1.5 yildir 78 civariydim malesef!

Su an 74.3 kgim. İstegim 65 olmak ve duzgun beslenmeyi oturtmak ki bu yaza dogru rabbim verirse 2. Evladima hamis kalmak istiyorum:)
Diyet yapmiyorum az yiyorum ve kg vermeye calisiyorum
Oglumla disari cikmadiysam yuruyus yapmaya ve ya egzersiz yapmaya calisiyorum.

Benim hikayem boyle..

canım menü güzel fakat sabah acı yemek midene zarar werebilir..hadi normal kahwaltı yapsan yanında yesen belki daha iyi olur..

bir lokma ekmeğe sarıp yiyorum canım herhangi bir rahatsızlık vermiyor aksine bağırsaklarımı açıyor çok şükür her hafta yapmıyorum ara ara yapıyorum bu haftanın 1.si sensin canım tebrikler

eline sağlık liste gözlerimi yaşarttı kolay gelsin canım

elifcim nasılsın canım liste sonu olduk iyimi nolcak ya böyle geçen hafta kendimi perenses gibi hissederken bu ikmizdede ne düşüş böyle (

hayat da böle değil mi canım bir gün çok mutlusun diğer gün bir bakmışsın mutluluğundan eser kalmamış, kilo bu bir çıkar bir iner sonuçta kendi seçimlerimiz aldığımız gibi veririz sıkma canını

ahhh canımm belkide ikimiz yazcaz ceza olarak ben şişkoyum diye baklaım arkadaşlar ne uygun görcekler ceza olarak bize(

hoşgeldin hedefine ulaşırsın inşallah ikinci bebeğine de rahat bir psikolojiyle hamile kalırsın

Tesekkur ederim .. Umarim hepimizin gonlune gore olur hersey :)

merhaba kızlar yaz tatilinden önce bende aranızdaydım yaz geldikten sonra sayfaya pek girememiştim şuan tekrardan başladım diyet ve spora bugünden itibaren bende aranızdayım kendimi tanıtayım tekrardan üniverste öğrencisiyim 21 yaşındayım 1,60 boyum ve şuan 70 kiloyum 77 kiloyla başlamıştım diyete 68 e kadarda inmiştim ama yazın yine 70 e çıktımhedefim 55 olmak :)

hoş geldin canım bende tekrardan bugün başlıyorum inş hep beraber vericez kilolarımızı

ben bu gün çok pişmanım öğlen yemeği olarak patates köfte ve makarna yedim çok yemedim ama yedim sonuçta ağzımı kilitedim bu gün yatana kadar başka bir şey yemicem tüüühhhhhhhh bana kınayın beni kızlar

maşallah canım..
pilaw we fasulye miktarını ne kadar canım..
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.ci olmuşumya ben..
ssecemm maşallah sana nasıl güzel kilo vermişsin. darısı başımıza .O 25 kiloyu nasıl verdin bizimle zayıflama sırların paylaş arkadaşım.
Seni çoooooooooooook kutluyorum
saol tatlım..walla bi hırslanmıştım nasıl oldu bende anlamadımm ki!ama sadece şunu biliyorum bazen dahada zayıflamak için çooook az yemeye geçmek istiyorsunuz ama inanın dahada kilo aldırıyor yada bi müddet sonra wermeyi durduruyor..kesinlikle az we öz yemek 6 en geç 7den sonra hiç bişey yememek..ozamanlar sabah akşam tarçınlı ballı süt içiyordum..

seni biraz hatırlıyorum canım..bak ne güzel kilo almamışsın..dewam inşallah..tekraren aramıza hoşgeldin..

anladım tatlım..saol bu arada..

tekrar hoşgeldin ..

hoşgeldin

herşeyden az az yiyebilirsin canım yediğinin miktarını sen bilirsin akşama dengelersin

hoşgeldin

herşeyden az az yiyebilirsin canım yediğinin miktarını sen bilirsin akşama dengelersin

kötü hissettim kendimi sabah çok az yemiştim öğlen birden yağlı yağlı kızartma yiyince ihanet ettim kendime gibi hissettim hala midem kendine gelemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…