70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim :sabah 3 acı biber turşusu bir lokma ekmek
öğlen 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin,1 dilim beyaz peynir,1 tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı tereyağı,2 sivri biber,yarım domates,1 dilim ekmek
ara 2 tane hoşbeş, 1 kupa yeşil çay,1 orta şekerli kahve
akşam 1 kepçe çorba ,1 tavuk göğsü dolması,1.5 dilim ekmek, 4 acı biber turşusu
ara olarak da ilerleyen saatlerde üzüm yemeyi ve yeşil çay içmeyi düşünüyorum suyumu da 2.5 litreye tamamlayacağım
toplamda 1000 kalori almış oluyorum (doğru hesaplanıyorsa tabi )

hanımlar bu yeşil çayın kalorisi var mı :26: bir sitede 0 kalori yazıyor başka bir sitede 3 kalori yazıyor hesaplarken 3 kaloriyi baz alıyorum ama şekersiz türk kahvesinin kalorisi yoksa şekersiz yeşil çayın da kalorisi olmaması gerekemez mi ?

liste için teşekkürler hayatım ama beni sonuncu yapmışsın( napcaz küstüm ben sana ((
şaka şaka ehhh ellerine sağlık her hafta uğraşıyosun ne diyim allah seni sevdiğine kavuştursun:))

ay ay ay amiinnn ablacım teşekkür ederim

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1.ci olmuşumya ben..

tabi ya

kızlar çayıma tatlandırıcı atıyorum. şekersiz içemiyordum ama tatlandırıcı kullanmanın diyet için sakıncası var mı?

diyet için var mı bilmiyorum ama sağlık açısından pek iyi değil diye duymuştum vücudun şeker dengesini mi bozuyomuş ne öyle bişeydi galiba :26:

ben de vücut tatlandırıcıya tepki vermez yok kabul eder diye okumuştum biyerde ama mantıklı gelmedi,nasıl vücut yok kabul ederki. ah işte şekersiz içebilsem şu çayı

çok şükür eşyaları yerleştirebildim biraz oturttum düzenimi yemek ısıtıp yemeye bile başladım baya benimsedim ben burayı ya bugün sabun alcam diye çıktım çıkmışken foruma gideyim hem gezmiş olurum dedim deodorant ruj falan aldım geldim sabunu unutmuşum iyicene şaşırık oldum ben

ben de vücut tatlandırıcıya tepki vermez yok kabul eder diye okumuştum biyerde ama mantıklı gelmedi,nasıl vücut yok kabul ederki. ah işte şekersiz içebilsem şu çayı

ben önceden 2 şeker atıyodum sonra 1'e düşürdüm içtikçe alışıyosun yavaştan, şu an 1 şeker bile baya bi tatlı geliyo onu da bırakcam bi süre sonra şekersiz içcem sen de böyle yapabilirsin yavaş yavaş alıştır bünyeyi

ağda ısıtıcısını da alabildim sonunda almak isteyenler için şu an watsonsta 34 lira diyerek ara bilgimizi de geçtikten sonra asıl konuya dönüyorum eve gelince denedim bacaklarımda bi de sesunun soğuk ağda bandı vardı aynı anda denedim ısıtıcılı kartuş çok çok daha iyi alıyomuş bantlara verdiğim paraya acıdım resmen birazdan da kollarımı alcam ama çok üşeniyom ya napsam

inşallah canım ben de deniycem ama tatlandırıcıyı nasıl azaltıcam malum minnscık zaten şekeri azaltmak daha kolay gibi.

inşallah canım ben de deniycem ama tatlandırıcıyı nasıl azaltıcam malum minnscık zaten şekeri azaltmak daha kolay gibi.

tatlandırıcı kullanma şeker at sağlık açısından çok daha iyi, onu da dediğim gibi zamanla azaltıp bırakırsan hiç birini kullanmamış olursun

kızlar çayıma tatlandırıcı atıyorum. şekersiz içemiyordum ama tatlandırıcı kullanmanın diyet için sakıncası var mı?

canan karataydan sakıncalı olduğunu duymuştum arama motorundan aratır isen detaylı dinlersin canım

evet yavaş yavaş her şey olur

güle güle kullan

kızlar hadi gelin de fotoğraf ekliyim bikaç

haydi ekle resimlerini meraklandım

ah canım bende 2 gündür akşama kadar güzel ama akşam 3 dilim kek yiyorum yatmadan önce..
güzel canım..
şekersiz içtiğin sürece siyah we yeşil çayın hiç kalorisi yok..
tatlandırıcıların zararlı olduğunu biliyorum sadece..diyet için değil wücut için zararlı..
aklın nerde kız..
ağda yapmak bir ölüm..lazer yaptırmayı düşünüyorum ama nerede..we şuaralaryaptıramam seneye belki oda..bıktım walla..
kızlar hadi gelin de fotoğraf ekliyim bikaç
ben warımmmm yükledin mi????????????????

güle güle kullan

haydi ekle resimlerini meraklandım

teşekkür ederim hayatım eklicem de tereddütteyim aslında bilemedim suratımı kapatsam mı :18: o zaman ne işe yarıcaksa
aklın nerde kız..

ağda yapmak bir ölüm..lazer yaptırmayı düşünüyorum ama nerede..we şuaralaryaptıramam seneye belki oda..bıktım walla..

ben warımmmm yükledin mi????????????????

bilmiyom ki aklım nerde benden ayrı takılıyo kendisi

sorma ya kolumu morarttım acıyo

ay bilemiyorum ki hayatım herkes toplanınca bi ekliyip sonra silsem mi :26: aslında sadece arkadaşlar görcek ama ben accık pimpirikli olduğumdan kırk kere düşünüyom

ben bugün neler yediiiimmmm neler neler yediiiimmm tey tey

börek yediiimmm pizza yediiimmm yarım kutu pringles yedim 2 bardak gazoz içtiiiimmm

anaa çok değilmiş ya ben de dünyaları yedim sanıyom börekle pizzayı annem yaptıydı zaten ikisi de çok az yağlı
ısıtıp ısıtıp yiyom şimdi annemin bıraktıklarını iyi gidiyo ama bunlar 3-4 güne biter

hayirli geceler herkesciklere

menu: sabah mantarli omlet, 4 zeytin, birkac ceri domates, sekersiz cay, 1 dlm kizarmis tb ekmegi

ara: ananas

oglen kahve 3 biskuvi birazcik ananas

aksam 5 kasik pirasa, biraz yagisz firinda yapilmis patates kupleri, 2-3 lokma tavuk, 3-4 kasik yogurt

ara 1 dilim kek

yesil cay

optummmmmmmmmm bugun tartida guzel bir rakam gordum ama cumaya kadar ne olur ki acep

Bildigim kadariyla diyet icin yok ama saglik icin var.
Cnm yapay maddedense cayi icme bence
Ben bal gobi tatli icerdim simdi 0 seker.
Bi makalede okumustum insan damagi bir tadi 21 gun almazsa unutuyormus
Denedim ve 21 gun cikolata yemedgnde nutella bile margarin gibi geliyo aroma olarak degil ki sekersiz caya alismak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…