70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar nasilsiniz
ben yorgun mutsuzum diyeti felanda biraktim dunden beri 1paket ciko yemisimdir

ben bu erkekleri anlamiyorum ya hic bir sekilde cocuklara bakmak istemiyor 2gun dinlenme gunuymus ben cocuk baktiriyomusum hafta ici zaten yorgunluktan gidiyomus bakmasida ben kizimi uyuturken oda oglumuzu sallamasi millet esi yorgunlugunu atsin diye hafta sonu Elektrik supurgesini bile acmiyomus sabir ya sanki ben hafta ici yatiyorum yada hafta sonu yatiyorum benim gunduzum gecem yok her Saniye cocuk bakiyorum onu gozu gormuyor yetmiyor yemek yapiyorum etraf temizliyorum camasir bulasik saymiyorum bile moralim sifir ya diyeti felanda biraktim yedimde yedim

diyeti birakip korumaya almaya karar Verdim herkes cok zayifladigimi soyluyor Burda gorenler bende birakma karari aldim 58 iyidir korumaya aldim hakkimda haiyrlisi

herkes hedefine ulasir umuyorum bende muzu gibi koruma moduna gectim

İlginçmiş. Dr a giderseniz doktorun tartılar yağ, kas, su vs ölçen tartılardandır.
Ve ayda 4-5 kilo yağdan gidebiliyor spor falan yapılırsa.
Haftada 1 kilo gidiorsa bazen yarısı yağ yarısı su olabiliyor.
Kişiden kişiye değişebilir ama bence önemli olan diyette yağ yakıcı besinleri tüketmek.

Aah canim benim erkekler maalesef hepsi ayni düşüncesizlersıkma canını bencede 58 iyi çok zayıflıkta iyi olmuyor çöküyor insan koruma altına aldiktan sonra sorun yok cnm

Merhaba abla nasılsın?
Bende döndüm kürkçü dükkanına sen gene bişi almamışsın
Ben şiştikçe şiştim.

Fadime ablaa nasıl oldun?
Buralardayım da eskisi gibi sürekli takılamıyorum ama okuyorum yazılanları falan. Bu alıntı bildirimleride ii olmuş zaten
Nesli ve Mine kaçak ekimde gelirler artık.

Cumartesi sabahı ne güzel 74.9 ü görmüştüm. Pazar bi baktım 75.4
Bugünde regl oldum zaten.
İnşaallah Cuma'ya kadar 73ü görebilirim kusuratı da olsa göreyim yeter.
Bu akşam spining dersi var ortalama 800-1000 cal yaktırıyor.
Dersten sonra herkesin tişörtü ıslak oluyor.
Spora gittiğim için akşamları muz yiyip gitmem gerekiyor. Geçen yemek yedım dersın yarısında çıktım eğil kalk sür vs mide dayanmadı
O yüzden muz candır.
Bakalım bu sefer başarabilecek miyim?

Aah canim benim erkekler maalesef hepsi ayni düşüncesizlersıkma canını bencede 58 iyi çok zayıflıkta iyi olmuyor çöküyor insan koruma altına aldiktan sonra sorun yok cnm

oyle canim erkeklerin kafasi bizden farkli calisiyor
evet ya misafirlerim vardiya onlarda dedi Boyle gayet iyi gozukuyosun daha fazla verirsen yuzun coker hic iyi durmuyor ozaman dediler bende Dogru soylediklerini dusunup korumaya aldim hedef hic 60in ustune cikmamak

malesef cogu erkek nankör kedi gibi yaptiklarini görmezler ama lafa geldimi hep bi bahane bulurlar haftasonu benimkide birsey dedi :44: cocugun giysilerinden falan cikti sanirsam benim oglan pimpirikli gömlek giymeyi sevmiyor sunu alsaydin mi dedi tam hatirlayamadim simdi neyse bende dedim kendim yapmadim bu cocugu sen alsaydin cok biliyorsan dedim tepemin tasini attitirdi
zaten yardim deyince kaciyorlar sonrada laf sok iyii baska isteyin
sIkma canini ececim duymazdan gel

tüü benim suratımaa 10. olmuşum

günaydın kızlar yağların eriyip gittiği güzel bi hafta olsun inşallah
inşallah tatlım inşallah..
karabuğday alacaktım geçende..ama tohum gibi duruyor nasıl normal pilaw gibi yapıp yiyormusun..kilo mu?werdiriyormuş..
off hic sorma cok kacirdim cok 1.500 kilo arti ile basladim haftaya

listeye bak masallah ya kendimi zor buldum icinde ellerine saglik aynurcum müzzücüm senide tebrik ediyorum tatlim
ye suzim ye ha bana çekmesen ne olur ki! bende şuan bulgur köftesi yiyorum sarımsaklı yoğurt we tereyağlı sos ile..ama ben korumadıyım yiyorum herşeyi ama aşırıya kaçmadan..bu arada teşekkür ederim bende şaşırdım bu 1.cilik falan olma durumlarım geride kalmıştı hiç düşünmemiştim..

yo canım gayette yağdan gidiyor..ben okadar kilo werdim yani haftada 5 kilo werdim 25 kilo su mu?attım yani..diyetisyenlerde biri öyle der biri böyle der şaşırdılar iyice yani..
teşekkürler canım..bi detoxla başlangıç iyi olabilir canım..
canım ben eşim ewde olsada bak demiyorum asla artık...4 yıldır bakmıyor şimdide bakmaz..duşa girecek olsam bak desem duştan çıkınca bi bakarım çocuklar ewi mahwetmiş olur bizim ki!nete bakıyor olur..ama Allahtan dışarıya çıktığımız zaman ilgilenir..boşwer üzülme seni iyi anlıyorum 2 çocuk bendede war işte 3buçuk we 1 buçuk yaşındalar...ewde bişey bi yer bırakmadılar..kızım doğdu doğalı uyku nedir bilmiyorum..zor oluyor 2 balkonum war 1 tanesi sadece 3 büyük oda büyüklüğünde..diğeri normal..balkon bile yıkayamaz oldum bitmiyor yıkamakla..üzme kendini..ben demiyorum artık en azından demiyorum yapmıyor üzmüyorum kendimi..büyüyecekler...sıkma canını olur mu?

ah kizlar haklisiniz takmamak lazim ama elde degilki
sabir diyorum artik baska bisey gelmiyor elden
ahh ahhh

Ben de duzenli olsun diye b fit ve ya bi salona yazilmayi dusunuyorum :)
Foto cekmek lazim dogru.. Motive edici olur

reglden dolayı oluyor canım..ödem oluşuyor.cumaya olursun 73..reglnin ilk 3 gününü falan atlatınca göbekte inmeye başlıyor..bende öyle

Herkese günaydın güzel çıtır hanımlargününüz aydın olsun
günaydin canim
muz krampfa da iyi geliyor
harikasin ececim darisi bize
ne güzel vermissin ne diye yiyorsun dimi ama iste anlat bize bu hafta veremesende alma sakin müzücüm tamammi bende su aldiklarimi üstümden atayim :18:
ah kizlar haklisiniz takmamak lazim ama elde degilki
sabir diyorum artik baska bisey gelmiyor elden
ahh ahhh
benimki dusa girer hani benim iccamasiri hani benim havlum ya sabir diyorum girmeden hazirlasana

ben molaya kaciyorum sekerler bugün yediklerim

sabah: sade yogurt 2 kasik yulaf ezmesi
ara: 1 elma
1 nektarin
öglen: döner salata ayran düsünüyorum bakalim

kilomuj korumaya aldım suzim werirsem ne alaa ama 61.500 den yukarı çıkmayacağım..burada birazkalmam lazım.ablam tel açtı bugün yüzün ne güzeldi şimdi çökmüş kemiklerin çıkmaya başlamış artık spor yap diyor..yapabilecek imkanım olsa yapcam..ewet başta çökme oluyor ama kilonu koruduğun zaman wücut o kiloya alışıp toparluyor..ben yineden hedefi 58dde tutcam.koruma bitince dewam etcem..bacaklarım çok kalın gitmesilazım onlarında..

Sağol canım, sen nasıl oldun? Okul işleri, bakıcı işleri ayarlayabildin mi?

73lerden kurtuldum diye sevinirken bugün yine gördüm onu ama cabuk gelen cabuk gider diye avutuyorum cumaya yinede eksi cikmayi umut ediyorum bakalim zerram
günaydin bu arada zerram yogunsun sanirim
Selam Suzicim, sıkma canını, inşallah gider kilocuklar.

Canım maalesef erkekler, görmek istediğini görürler, sen elli kere iş yap, onun için önemli olan onun ne yaptığı, bozma moralini, şöyle bir akraban falan olsaydı keşke, hiç olmadı ondan destek alırdın, gurbet elde, ne diyeyim işin zor. Peki eşinin isteklerini yaptığında da mı çocuklarla veya evle ilgilenmez?

Herkese günaydın güzel çıtır hanımlargününüz aydın olsun
Günaydın canım
Fadime ablaa nasıl oldun?
Buralardayım da eskisi gibi sürekli takılamıyorum ama okuyorum yazılanları falan. Bu alıntı bildirimleride ii olmuş zaten
Nesli ve Mine kaçak ekimde gelirler artık.
Sağoll canım, iyiyim çok şükür. Olsun arada yazsan da yeter canım, keşke hiç terketmeseydin de bu kadar olmasaydı ama zararın neresinden dönersen kardır.

Yaparsın canım hadi bakalım, Allah kolaylık versin, bu sefer iradeli olalım canım, bak o kadar emek veriyorsun.

Ben de duzenli olsun diye b fit ve ya bi salona yazilmayi dusunuyorum :)
Foto cekmek lazim dogru.. Motive edici olur
Çok iyi olur canım, öyle bir imkanın varsa hiç durma

ben geldiiim kalvyem biraz bozuk ama yazayım deidim
ben geçen haftadan beri regl halindeyim umarım biter sıkıldım
hiç bu kadar olmamıştım uzun.sanırım jillian ın etkisi bu da
bugün
kahvaltı bir dilim tam buğday ekmeği
biraz eynir
haşlanmış ymurta
biraz kaşar
zeytin çay bir çatal helva
helva da benim düşmanım ya
ara bir elma
çğleyi yemedim daha

haftasonu fena oldu benim cumartesi arkadaşımın nışanı vardı yemekli azar sabahı kreb yabtım b harfini ters olarak düşünün
akşama da et döner fena yedim yani ama hala aynı kilo bakalım yarına belli olur durumum
umarım kilolarımı veririm çok sıkıldım ben bu durumdan:18:
liste için aynurcum eline sağlık Allah sevdiğine kavuştursun diyorum
birinci olan arkadaş ssceem di galiba kutluyorum alanlarda üzülmesin bu hafta belki dde fazladıyla gideceklerdir şaşırtmak iççin gelmiştir o kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…