70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dışarda yağmur yağıyor ve benim bu akşamki yürüyüşüm kaldı çok üzgünüm.

hiç üzülme tatlım. bilgisayarın varya yeter o. mezdeke şarkıları var internette. yada başka dans edebileceğin şarkılar hangileriyse onlarla dans et 1 saat yeter sana. bende bugün 45 dakika koştum. akşam mezdeke oynayacağım

birde arkadaşlar dumbell alın çok işinize yarayacak. sarkık kol ve göğüsleriniz olsun istemiyosanız dumbell alın. internette dumbelle evde yapabileceğiniz kol ve göğüs egzersizleri var resimli. bayağıda çok yani. ben uzun süredir yapıyorum memnunum çok. kollar acayip kaslanıyo ve göğüsler toparlanıyo. şimdi zayıflarken kollar ve göğüsler sarkacak o yüzden bu şart. spor salonuna gidenler için gerek yok onlar orada dumbelle çalışırlar ama benim gibi evde yapanlar için en iyisi bu. hem kollar kaslanınca kas oranı arttığından daha çok kaloriye ihtiyaç duyacak vücut ve daha çok yağ yakacak. ne kadar kas demek o kadar fazla kalori yakma demek. kaslar vücudumuzdaki yağlara göre daha çok kalori harcıyo. birde zayıflarken kasta kaybediyoruz malesef. ama kas çalışarak kaybı en aza indirmek gerek

ya arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum bir türlü yapamadım kilo çizzelgemi bana yardımcı olurmusun her istedğini yapıyorum ama olmuyo işte

arkadaşlar tariflerim umarım işinize yarar. bnim yarıyo. illakide kek istersem yada hamur işi yapıyorum böyle. etrafimdakilere söylemediğim için gerçeği onlarda afiyetle yiyo. ne kadar doyurucu insan iki dilimden fazla yiyemiyo diyolar. üstelik karnımızda kolay acıkmıyo diyolar. tek gerçeği bilen eşim o çok anlıyo hemen seni kurnaz diyet kek yaptın demi diyo

hayal ne yaptın çizelgeyi hadi yapalım sanada. Bu arada aydındayım ben.

eşim geldi yemek hazırladım yapamadım canım şimdi yapıcam ama nasıl. imza diyo onu anlamadım bu arada burada da yağmur yağıyordu yoksa aynı şehirdemiyiz dedim değilmiş
ben sakarya yerimseniben

valla bende bilmiyorum nasıl olacağını önemlide değil bence. zayıfladıkça yaz kilonu biz okuyoruz zaten

orası öle zatenm kilo verdikçe buraya düzenli olarak bildiriyorum kilo günlüğüde tuttum zaten ordada düzenli olarak gidiyo başka tarifler varmı verebilceğin bize böle diyet yemeği olarak kek sanırım regl dönemimde çok işe yarayacak çünkü ben bitek tatlıyı ozaman ararım

birde diyet tatlı kek tarifim var. malım günlerde yapıp yemek için. isterseniz yazabilirim kızlar

bugün bende öğlen yemeğinde kendim uydurdum yedim:))) patatesi haşlayıp ezdim içine maydanoz,marul doğradım, karabiber-tuz ve bolca imyon koydum güzelce limon sıktım, havuç rendeledim ve yoğrup minik toplar yaptım hem çok doyurucu hem lezzetli hemde çok şirin birşey çıktı ortaya.... akşama benimde ıspanak var....

ah şu eşler karışır sorun olur karışmaz sorun olur:)) benimkide ben bu kiloya gelene kadar olsun aşkım böylede güzelsin diye diye keşke azcık karışsaydı sinirden yine azimlenirdim ama benim aşkım beni kıramadığı için bu hale geldim yani((

birde diyet tatlı kek tarifim var. malım günlerde yapıp yemek için. isterseniz yazabilirim kızlar

bende de portakallı bir tarif var yağ sadece 1 çay bardağına 1 parmak kadar diyor hiç yağ yok gibi birşey yani .... isterseniz bende yazarım hiç öyle diyet gibi değil çok güzel tadı var ben geçen yıl 2-3 günde bir yaptım yani:)))

elbette. istenildiği kadar kuru meyve. özellikle kuru incir, kuru üzüm, kuru kayısı yakışıyo. bunları ılık suda biraz beklet yumuşayacaklar. sonra bunları küçük parçalara ayır. sonra 2 yumurta, 1 paket kabartma tozu, bal, 1 bardak kepek unu. 1 çay bardağı keten tohumu, 1 çay kaşığı karbonat, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, yarım çay bardağı zeytinyağı. 1 bardak süt. süt, yağ ve yumurta sarısı çırpılır. içine karbonat, vanilya, kabartma tozu katılmış kepek unu konur. karıştırılır. meyveler eklenir. keten tohumu eklenir. bal eklenir. meyvede tat vereceği için bal meyvelerden sonra eklenir. hamurun tat durumunu tadarak balı ona göre ayarlamalısınız. size kalmış bal ölçüsü ama çokta kaçırmayın bal bayağı kalorili ama diyettede bal verildiğini duydum. sonra en son ayırdığımız yumurta beyazları cam kapta kar beyazı mikserle çırpılır ve eklenip çok karıştırılmadan kek kalıbına dökülüp 150derecede pişirilir. özellikle bağırsak sorunu olanlara iyi gelir. 2 dilimden fazla yenilmezse diyet bozulmaz

hadi bakalım kızlar çizelge yapmak isteyenler dikkatle dinlesin ben nasıl yaptığımı anlatacağım adım adım beraber yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…