70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tavuk köftesi: tavuk göğüs etini haşlayalım. rondada kıyalım iyice. içine maydonoz, dereotu, yeşilsoğan, 2 yumurta beyazı ekleyelim. iyice yoğuralım. köfte şeklini verip teflonda ister 1 kaşık yağda pişirelim isterse yağsız pişirelim.

diyet mercimek köftesi: haşlanmış mercimek, köftelik bulgur, yeşilsoğan yada kuru. maydonoz, dereoltu. haşlanmış mercimeğe bulguru koyup şişmesini bekleyelim. ardından soğan ve dereotu ve istenilen baharatlar koyulup köfte yapalım. marulla ve ayranla mükemmel olur

hadi yapalımcokacimcoook

ben çok severim olsada yeseka.s

evet canım önce googledan kilo çizelgesi nasıl yapılır de sonra gelen ilk linki tıkla daha sonra weiht loss tıkla

birde muayyen günleri için özel diyet kek var: malzemeler: kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm ılık suda bekletilir. yumuşayınca küçük doğranır. ardından 2 yumurtanın beyazı ayrılır ve yumurta sarıları 1 bardak sütle çırpılır. ardından yarım çay bardağı zeytinyağı eklenir. ardından 1 su bardağı kepek unu vanilya, kabartma tozu ve yarım çay kaşığı karbonat eklenip kek kıvamında hamur elde edilir. ardından 1 çay bardağı keten tohumu eklenir. ardından doğradığımız meyveler eklenir. ve sonra bal eklenir. meyvede hamura tat vereceği için bal sonra eklenir tat durumuna göre ayarlayın ama yinede fazla kaçırmayın. bal kalorili ama insülini fırlatmaz. en son ayırdığımız yumurta beyazı cam kapta kar beyaz olana kadar çırpılır. ve karışıma eklenip hafifçe karıştırılır. kek kalıbına dökülüp 150 derecede pişirilir. ara öğün olarak 2 ince dilim yemek diyete zarar vermez. yanında çayınızla beraber. afiyet olsun kuzucuklar

muayyen günlerinde çikolatalara saldırmak yerine bunu yemek hem daha doyurucu olur hem iştah açmaz hem diyet bozmaz

ordan seçiyoruz ve next diyoruz yine seçip next diyoruz pin yazan yere pin girin track yazan yere weight kilograms sırasıyla hedef kilonuzu sonra başlangıç kilonuzu sonra şimdiki kilonuz height ünits yazan yere mectric sı yapıyoruz boyumuzuda yazıp next diyoruz

birde yine üzümlü yada incirli kekim var. hangi meyveyi isterseniz seçim sizi. üzümlüyü anlatayım: istenildiği kadar kuru üzüm. ılık suda bekletilip yumuşatılacak. marketlerde doğal üzüm reçelleri var şekersiz yapılmış. ondan gerekli, bal. kek hamuru yine aynı.2 yumurta süt zeytinyağı.yumurtaların beyaz ve sarısı ayrılıp beyazlar kar beyazı olana kadar çırpılacak. yine karbonat, kabartma tozu. kek hamuru yapılınca içine üzümler ve üzüm reçeli konur. tadına bakılr ve tat durumuna göre bal konur. o doğal reçellerin kalorisi az oluyo o yüzden keki tatlandırmada kullanıyrum. ardından yine keten tohumu eklenir. ve en son kar beyazı yumurta eklenip 150 derecede bişirilir. özellikle kar beyazı yumurta keki yumuşacık yapar. ama yumurta beyazının kar beyaz olabilmesi için oda sıcaklığında olması gerekli. bu tarif diğerine göre daha az kalorilidir çünkü tatlandırmak için doğal üzüm reçeli kullanılır. bu tarifte ara öğünlerde yenebilir. bu tarif tamamen bana aittir. düşündüm buldum. sağlıklı ve tatlı ihtiyacı bastırmada oldukça etkilidir. iştah açmaz

sonra geliyoruz kadınlar kulübüne kullanıcı paneline giriyoruz profilimi düzenle diyoruz ve profil bilgileri çıkıyo uzunca karşımıza orada çizelge falan diyor kopyaladığımız adresi oraya yapıştırıyoruz ve kaydet diyoruz.Ben bu şekilde yaptım kolay gelsin size.

yapay tatlandırıcılarla yapılmış yiyecekler ağızda yoğun bir tat duygusu oluşturduğu için sonrasında tatlı yiyeceklere meyil oluyomuş. uzmanlardan duymuştum. o yüzden en güzeli tatlandırıcı yerine bal, pekmez, doğal reçeller kullanmak.

Hugocuk tariflerini deneyeceğim kim demiş diyette kek olmaz diye.

elbette canım. niye olmasınki. ben yaptım beğendim. yanlız kek yapmayı bildiğinizi düşündüğümden dolayı kıvamını ayarlamayı size bıraktım. ona göre malzemeleri ayarlarsınız. bak örneğin diyetisyen ne diye çorba, 2 dilim ekmek, 1 kaşık zeytinyağlı salata, ayran yada yoğurt diyo bi öğünde. mercimek köftesini ele alalım. haşlanmış mecimek zaten çorbadır. mercimek çorbası. içine konan soğan, maydonoz yanında yenen marul salatadır. ekmek yerinede içindeki bulguru sayarsak yanındaki ayranla beraber diyet menüye eşit olur. aynı şeydir ama bize değişik şeyler yeme imkanı tanır

bugün pazardan brüksel lahanası aldım brokoli aldım. bugün ıspanak yiyeceğim yarında. öbür gün brokoli salatası yaparım. zytinyağlı sarımsaklı soğanlı güzel olur. birde bürüksel lahanasını tavuklu yapıyorum. tavukları küp küp doğrayıp salça ve soğanla az soteleyip içine bürüksel lahanalarını koyuyorum. ardındanda su. pişince 1 kaşık zeytinyağı gezdiriyorum güzel oluyo ama bu sefer kıymalı yapıcam. biraz kymayı salçaylasoğanla çevirip bürüksel lahanalarını koyup üzerine su ekler pişiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…