70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım..haftaya inşallah..

inşallah iyileşir canım..iyileşmez dedi ama Allahtan ümit kesilmez ..

günaydın canım..

kızlar günaydın hepinize umutsuz vaka gamze geldi
1 haftadır giriyorum çıkıyorum pek keyfim yok ama yazılanları okuyorum
kadercimm sanırım sen kazandın bende bi gelişme yok motivasyonum düşük sanırm
başlangıç 76
geçen hafta 75,0
bu hafta 74,6
gelen 400 gr
hedef 65

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr ben aranıza yeni katıldım boyum1,60 kilom 79 bir an önce bende kilo vermek isitoyurm karabuğday duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

400 gr gelmiş az canım hemen gider o..haftaya inşallah..

merhaba kızlarrr ben aranıza yeni katıldım boyum1,60 kilom 79 bir an önce bende kilo vermek isitoyurm karabuğday duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

hoşgeldin tatlım..karabuğday haknında bilgim yok..aslında bende denemek istiyorum ama ben sabit bi diyet yapamıyorum herşeyden yemeyi tercih ediyorum..ondan deneyemedim.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur müsait olduklarında..

selammmm kizlaar

Kilo bildirimii

baslangic:71

gecen hafta:67.600

bu hafta:66.900

giden:500 gr

toplam giden:4 Kilo 100 gr

hedef:58

Kilo vermem cok hafifledi bu Kadar spora ragmen yine bunadA sukur

başlangıç :87
geçen hafta :61.100
bu hafta :60.500
giden :600 gr
toplam giden:26.500 gr
hedef :58
korumadayım.. tatlı, hamurişi ,kısır, tantuni ,keşkek ,kawurma, poğaça ,çikolata ,dondurma.. yedim bunlardan fakat az we öz.korumada olduğum için..kilo wermişim ama..kawurma falan yerken bile fazla yiyemiyorum zaten fazla yağdan dolayı midem ağrıyor..ondan azar azar yediğimden gitti sanırım..korumadayım hala..en azından 61.500 ün yukarısına çıkmayayım yeter..

selammmm kizlaar

Kilo bildirimii

Kilo vermem cok hafifledi bu Kadar spora ragmen yine bunadA sukur
canım bende 1 ay olduğum yerde kalmıştım..we korumaya aldım biraz..1 ay wücut direndi walla.şuan korumadayım ama werdim..sabret gitcek..

canım bende 1 ay olduğum yerde kalmıştım..we korumaya aldım biraz..1 ay wücut direndi walla.şuan korumadayım ama werdim..sabret gitcek..

canim bir ay sonra turkiyeye gidecegim ondan acele ediyorum bi 4 Kilo daha versem super olacak tr de kesin Kilo alirim ondan ne Kadar Kilo verirsem kardir

sen cok guzel Kilo vermisin yaaa hayran kaldim bende doguma gittigimde 86 kiloydum simdi hic degilse
6 lari gordum

Bugünden itibaren bende varım kızlar
Yıllardır sıkıldım artık kilolarımdam eşimin yanında kilolu durmaktan.
Günlük tutmaya başladım duygularımı yazıyorum canım bişi yemek istediğinde okuyacağım kendime dur diyeceğim

Hadi bakalım gazamız mübarek olsun

72 kilo ile başlıyorum hedefim ilk etapta 65 daha sonra 58 :)

hosgeldin canim bol sanslar insallah beraber veririz kilolari

kizlar bendede moral sifir, okula geldim hemen bir kahve yaptim ama basimin agrisi gecmedi bende agri kesici ictim ama yinede devam ediyor, dun sabah tartildim birde ne goreyim artidayim hemde hic 1.5 yildir hic gormedigim bir rakam sonra bugunde iyice artmisti bu rakam iyice sinir oldum kendime, ne oluyor bana boyle anlamiyorum, sabah soz verdim kendime, aglicaktim neredeyse, herlade ondan basima boyle bir agri coktu, neyse duzelecek insallah, bildirim yapiyorum

baslangic: 76
gecen hafta 62.9 kg
bu hafta 64.7
gelen 1800 gr
toplamda giden: 11.3 kg
hedef 55

cok kotu oldu bu neyse moral bozmadan yola devam etmek lazim, kilo veren herkesi tebrik ediyorumm, listenin sondan birincisiyim bu sefer kesin biliyorum,

simdilik hepinizi opuyorum

doktor geçme ihtimali yok ama deneyelim yinede dedi..inşallah geçer üzülüyorum..

geçmiş olsun canım umarım ilaçla geçer denemek gerek

ya hic sorma canim ya napcami da bilmiyorum ki nerden bulacam nasil yapacam hic fikrim de yok yarim saat sonra ev bürosunu ariyacam insallah onlar yardimci olurlar
sanki komşuya hain bi plan düzenledin neye çemkiriyo zaten işin gücün var bi de bu.inşallah yardımcı olurlar da kolayca atlatırsın bu aksiliği de

selammmm kizlaar

Kilo bildirimii

Kilo vermem cok hafifledi bu Kadar spora ragmen yine bunada sukur
kas oluşuyor demekki sıkılaşıyorsun ne güzel

başlangıç 74
hedef 52
geçen hafta 70.1
bu hafta 69.3
giden 800 gr
toplam giden 4.7

hızım hep böyle olursa iyi mi olur bilemedim.yavaş mı veriyorum acaba :44:
gerçi alırken daha hızlıyıdm
bi de 500gram versem yarım kilo dicem yaa o zaman kilo vermiş hissediyorum ama böyle arada bi rakam olunca sanki kilo vermemeişim gibi geliyo bilinçaltıma işlemiş kilo kelimesi

Son düzenleme:

arada olabilr böyle vücudun su tutuyordur.vardır mutlaka bi sebebi bence devam et aynı hızla.düzelir bi bakarsın fazlaca vermişsin

ecemm;31978703]başlangıç :87
geçen hafta :61.100
bu hafta :60.500
giden :600 gr
toplam giden:26.500 gr
hedef :58
korumadayım.. tatlı, hamurişi ,kısır, tantuni ,keşkek ,kawurma, poğaça ,çikolata ,dondurma.. yedim bunlardan fakat az we öz.korumada olduğum için..kilo wermişim ama..kawurma falan yerken bile fazla yiyemiyorum zaten fazla yağdan dolayı midem ağrıyor..ondan azar azar yediğimden gitti sanırım..korumadayım hala..en azından 61.500 ün yukarısına çıkmayayım
Canim ne guzel kilo vermixssin tebrik ederim neler yaptin zayiflmmak icin neler yedin bide be ne kadar surede verdin bu kiloyu :)

merhaba kızlar
uzun bir aradan sonra yine buradayım
+ larımla
nasılsınız burayı ve sizleri çooook özledim
bizde artılarımızla döndük
hoşgeldin
ama öyle sizlerin resimleri görünce kendimi dumba gibi hissediyorum ama ecenin resimleri gördünmü minem bayildim ya öyle olsam daha ne isterim miss türkiye gibi hissederim kendimi
ben görmedim onun resimlerini korumaya geçmiştir ozaman
Minecim neyin varki gayet güzel zayıflamışsın..
yok kız tatilde 4 kilo aldım
sporun bile faydası vardır canım
önceden sen demiyormuydun tartıda gördüğümüz rakama bakmayın diye
önemli olan aynada gördüğün spora devam kaldıralım totoları
gayet hoş görünüyosun kilon kadar değil görüntün demekki biraz versen yeticek
8 kilo kadar vermem lazım
ne desem bilemedim suzim
muhattap olma diycem ama biliyorum zor
duymazdan gel
kulağına pamuk tıkamayı öğren kulağında pamuk varmış gibi davran
cok gecmis olsun canim ya :26: ya sanki birinde daha vardin o ya minenin kizindada cikmisdin herhalde yanlis hatirlamiyorsam :44:
ona bi sormak lazim nasil gecti diye :26:
kist değildi canım bizimki arpacık gibi bişeydi
Günaydın kızlar umarım herkes güzel kilolar vermiştir
ben artıdayım canım sıkkın
dün çok yidim yidim yidim
sabah tartı 66 gösteriyordu
inşallah bu hafta veririm
başlangıç 74
bu hafta 66
66yı bigörsem ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…