günaydın canım..haftaya inşallah..
inşallah iyileşir canım..iyileşmez dedi ama Allahtan ümit kesilmez ..
günaydın canım..
400 gr gelmiş az canım hemen gider o..haftaya inşallah..kızlar günaydın hepinize umutsuz vaka gamze geldi
1 haftadır giriyorum çıkıyorum pek keyfim yok ama yazılanları okuyorum
kadercimm sanırım sen kazandın bende bi gelişme yok motivasyonum düşük sanırm
başlangıç 76
geçen hafta 75,0
bu hafta 74,6
gelen 400 gr
hedef 65
merhaba kızlarrr ben aranıza yeni katıldım boyum1,60 kilom 79 bir an önce bende kilo vermek isitoyurm karabuğday duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
merhaba kızlarrr ben aranıza yeni katıldım boyum1,60 kilom 79 bir an önce bende kilo vermek isitoyurm karabuğday duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
selammmm kizlaar
Kilo bildirimii
baslangic:71
gecen hafta:67.600
bu hafta:66.900
giden:500 gr
toplam giden:4 Kilo 100 gr
hedef:58
Kilo vermem cok hafifledi bu Kadar spora ragmen yine bunadA sukur
canım bende 1 ay olduğum yerde kalmıştım..we korumaya aldım biraz..1 ay wücut direndi walla.şuan korumadayım ama werdim..sabret gitcek..
hosgeldin aramiza
başlangıç :87
geçen hafta :61.100
bu hafta :60.500
giden :600 gr
toplam giden:26.500 gr
hedef :58
korumadayım.. tatlı, hamurişi ,kısır, tantuni ,keşkek ,kawurma, poğaça ,çikolata ,dondurma.. yedim bunlardan fakat az we öz.korumada olduğum için..kilo wermişim ama..kawurma falan yerken bile fazla yiyemiyorum zaten fazla yağdan dolayı midem ağrıyor..ondan azar azar yediğimden gitti sanırım..korumadayım hala..en azından 61.500 ün yukarısına çıkmayayım yeter..
teşekkür eder,m umarım başarabilirim
Bugünden itibaren bende varım kızlar
Yıllardır sıkıldım artık kilolarımdam eşimin yanında kilolu durmaktan.
Günlük tutmaya başladım duygularımı yazıyorum canım bişi yemek istediğinde okuyacağım kendime dur diyeceğim
Hadi bakalım gazamız mübarek olsun
72 kilo ile başlıyorum hedefim ilk etapta 65 daha sonra 58 :)
doktor geçme ihtimali yok ama deneyelim yinede dedi..inşallah geçer üzülüyorum..
sanki komşuya hain bi plan düzenledin neye çemkiriyoya hic sorma canim ya napcami da bilmiyorum ki nerden bulacam nasil yapacam hic fikrim de yok yarim saat sonra ev bürosunu ariyacam insallah onlar yardimci olurlar
kas oluşuyor demekki sıkılaşıyorsun ne güzelselammmm kizlaar
Kilo bildirimii
baslangic:71
gecen hafta:67.600
bu hafta:66.900
giden:500 gr
toplam giden:4 Kilo 100 gr
hedef:58
Kilo vermem cok hafifledi bu Kadar spora ragmen yine bunada sukur
kizlar bendede moral sifir, okula geldim hemen bir kahve yaptim ama basimin agrisi gecmedi bende agri kesici ictim ama yinede devam ediyor, dun sabah tartildim birde ne goreyim artidayim hemde hic 1.5 yildir hic gormedigim bir rakam sonra bugunde iyice artmisti bu rakam iyice sinir oldum kendime, ne oluyor bana boyle anlamiyorum, sabah soz verdim kendime, aglicaktim neredeyse, herlade ondan basima boyle bir agri coktu, neyse duzelecek insallah, bildirim yapiyorum
baslangic: 76
gecen hafta 62.9 kg
bu hafta 64.7
gelen 1800 gr
toplamda giden: 11.3 kg
hedef 55
cok kotu oldu bu neyse moral bozmadan yola devam etmek lazim, kilo veren herkesi tebrik ediyorumm, listenin sondan birincisiyim bu sefer kesin biliyorum,
simdilik hepinizi opuyorum
bizde artılarımızla döndükmerhaba kızlar
uzun bir aradan sonra yine buradayım
+ larımla
nasılsınız burayı ve sizleri çooook özledim
ben görmedim onun resimlerini korumaya geçmiştir ozamanama öylesizlerin resimleri görünce kendimi dumba gibi hissediyorum ama ecenin resimleri gördünmü minem bayildim ya öyle olsam daha ne isterim miss türkiye gibi hissederim kendimi
yok kız tatilde 4 kilo aldımMinecim neyin varki gayet güzel zayıflamışsın..
sporun bile faydası vardır canımSelam kızlar
Geçmişi elimden geldiğince okudum ama tek tek cevap yazamıcam karışık bi gün bugün.
Neslim pötüşüm hoşgeldin.. Seni ve saç çekmelerini özledim cannım..
Gelde belki benim bünyemde de değişiklik yapabilirsin.
Mine de gelmiş hoşgelmiş..
Fadime abla nasıl oldun?
Arcak yani Arzu abla da bi uğramışş ins devamlı gelebilir.
Esincim çok güzel bir gelin olmuşsun.. Güleryüzlülüğün yeterrr kilonda o kadar sırıtmamış bence.
Suzimm senin yabancı düşmanı ofis calısanlarını da çekicen maaleseff.. Burda Türk Türk çalışsakta başka sorunlarımız oluyor.
Ofis işte herkes birbirine kıl kıl bakıyor.
O kadar akşamları dikkt etmeme rağmen tartı gram oynamıyor deli olucam..
Sporda yapıyorum belim incelmiş eskiye nazaran ama kiloo ıhh değişmiyorrr...
8 kilo kadar vermem lazımgayet hoş görünüyosun kilon kadar değil görüntün demekki biraz versen yeticek
ne desem bilemedim suzimgünaydin kizlar gecmise gidemiycem cok morelim bozuk benim evden komsunun evini su basmiskadin bana cemkiriyor ama benim sucum ne ki benim dusdan onun evine girmis :26: off birsey yap diyor isyerindeyim ne yapabilirim ki simdi ev bürosu 9 da aciliyor onlari ariycam izin istedim 2 de gidebilirsin daha önce olmaz dediler aklimda evde kaldi offf
kist değildi canım bizimki arpacık gibi bişeydicok gecmis olsun canim ya :26: ya sanki birinde daha vardin o ya minenin kizindada cikmisdin herhalde yanlis hatirlamiyorsam :44:
ona bi sormak lazim nasil gecti diye :26:
66yı bigörsem ahhhhGünaydın kızlar umarım herkes güzel kilolar vermiştir
ben artıdayım canım sıkkın
dün çok yidim yidim yidim
sabah tartı 66 gösteriyordu
inşallah bu hafta veririm
başlangıç 74
bu hafta 66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?