inşallah werirsin..4 değil 5 bile werirsin tatlım..canim bir ay sonra turkiyeye gidecegim ondan acele ediyorum bi 4 Kilo daha versem super olacak tr de kesin Kilo alirim ondan ne Kadar Kilo verirsem kardir
sen cok guzel Kilo vermisin yaaa hayran kaldim bende doguma gittigimde 86 kiloydumsimdi hic degilse
6 lari gordum
Amann simdi dikkat ettimde bende 20 Kilo vermisimm: sok oldum
hoşgeldin canım..Bugünden itibaren bende varım kızlar
Yıllardır sıkıldım artık kilolarımdam eşimin yanında kilolu durmaktan.
Günlük tutmaya başladım duygularımı yazıyorum canım bişi yemek istediğinde okuyacağım kendime dur diyeceğim
Hadi bakalım gazamız mübarek olsun
72 kilo ile başlıyorum hedefim ilk etapta 65 daha sonra 58 :)
geçmiş olsun canım..moral bozmak yok dewam..kizlar bendede moral sifir, okula geldim hemen bir kahve yaptim ama basimin agrisi gecmedi bende agri kesici ictim ama yinede devam ediyor, dun sabah tartildim birde ne goreyim artidayim hemde hic 1.5 yildir hic gormedigim bir rakam sonra bugunde iyice artmisti bu rakam iyice sinir oldum kendime, ne oluyor bana boyle anlamiyorum, sabah soz verdim kendime, aglicaktim neredeyse, herlade ondan basima boyle bir agri coktu, neyse duzelecek insallah, bildirim yapiyorum
baslangic: 76
gecen hafta 62.9 kg
bu hafta 64.7
gelen 1800 gr
toplamda giden: 11.3 kg
hedef 55
cok kotu oldu bu neyse moral bozmadan yola devam etmek lazim, kilo veren herkesi tebrik ediyorumm, listenin sondan birincisiyim bu sefer kesin biliyorum,
simdilik hepinizi opuyorum
saol tatlım..geçmiş olsun canım umarım ilaçla geçer denemek gerek
başlangıç 74
hedef 52
geçen hafta 70.1
bu hafta 69.3
giden 800 gr
toplam giden 4.7
hızım hep böyle olursa iyi mi olur bilemedim.yavaş mı veriyorum acaba :44:
gerçi alırken daha hızlıyıdm
bi de 500gram versem yarım kilo dicem yaa o zaman kilo vermiş hissediyorum ama böyle arada bi rakam olunca sanki kilo vermemeişim gibi geliyobilinçaltıma işlemiş kilo kelimesi
canım ben önceki yıl 4ayda werdim..ama 63lerefalan inmiştim..sonra 68lere kadar kilo aldım burayı bırakmıştım..sonra tekrargeldim buraya 60lardayım..ne desem bilemedim canım çünkü bilir arkadaşlar arada bol kaçamak yapan biriyim..bazen hırslanıp fazlaca kilo werir kurtulurumj bazende rahat olur biraz kilo alır yine weririmecemm;31978703]başlangıç :87
geçen hafta :61.100
bu hafta :60.500
giden :600 gr
toplam giden:26.500 gr
hedef :58
korumadayım.. tatlı, hamurişi ,kısır, tantuni ,keşkek ,kawurma, poğaça ,çikolata ,dondurma.. yedim bunlardan fakat az we öz.korumada olduğum için..kilo wermişim ama..kawurma falan yerken bile fazla yiyemiyorum zaten fazla yağdan dolayı midem ağrıyor..ondan azar azar yediğimden gitti sanırım..korumadayım hala..en azından 61.500 ün yukarısına çıkmayayım
Canim ne guzel kilo vermixssin tebrik ederim neler yaptin zayiflmmak icin neler yedin bide be ne kadar surede verdin bu kiloyu :)
selam kızlar
68im dün regl oldum fecii şişim
400 grmcık vermişim
başlangıç:68
hedef 58
10 kiloooooo
kızlar günaydın hepinize umutsuz vaka gamze geldi
1 haftadır giriyorum çıkıyorum pek keyfim yok ama yazılanları okuyorum
kadercimm sanırım sen kazandın bende bi gelişme yok motivasyonum düşük sanırm
başlangıç 76
geçen hafta 75,0
bu hafta 74,6
giden 400 gr
hedef 65[/QUOT
kizlar annemle konustum dedem yogun bakimdan cikmis durumuda gayet iyiymis
hoşgeldin canım..kızlar hayatımda ilk defa uzun vadeli hedef koyarak kilo vermeye, kendime olan saygımı kazanmaya çalışıyorum. 30 yaşındayım. sadece ortaokulda kendimi 50 li kilolarda gördüm. yaptığım diyetler hep sağlıksız ve kısa vadeli oldu, yıllarca aldım verdim ama hiçbirzaman ideal kiloma erişecek kadar sistemli ve bilinçli olamadım. iç dünyamı insanlardan gizliyorum. sevileceğime inancım kalmadı, her başarısız ilişkide kendimi suçladım. kendimi çirkin olduğuma inandırdım.kilolu olsamda yüzüm güzel diye kendime züğürt tesellisi vermekten de bıktım. özgüvenimi kazanmak daha doğrusu yıllara ve yaşadığım tüm olumsuzlukları ardımda bırakıp yepyeni bi hayata başlamak, sevmek ,sevilmek ve anne olmak istiyorum. ilk defa içimdekileri paylaşıyorum çünkü beni sadece sizlerin anlayacağını biliyorum.
size uyguladığım diyeti anlatayım, bana yardımcı olur musunuz? eksiklerim ,yanlışlarım,fazlalıklarım nelerse tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyyorum.
Gerçek bir diyet nasıl olur pek bilmem sadece su anda ekmek yemiyorum, krep yapıyorum(yulaf ezmesi,süt ve yumurta ile) beyaz peynir, yoğurt, hindi salam, çiğ sebzeler(marul,maydonoz,dereotu,semizotu, domates,salatalık), ton balığı, haşlanmış yumurta, doymamışsam da light üçgen peynir yiyorum. bazen sebze yemeği yiyorum öğlenleri genelde(patlıcan, taze fasülye).
9lu form çay, otlu çay, yeşilçay ve mate çayı , siyah çay içiyorum. tatlandırıcıyı uyadığınız için bıraktım:) çok az şeker atıyorum.
yemeklerle beraber cla alıyorum, spordan 15 dk önce de l- carnitine alıyorum, günde 1 saat spor yapıyorum. yürüyüş bandım var evde. bazen yürüyorum bazı günler bilgisayarda aerobik videolarıyla çalışıyorum. karın bölgesi için de fitness blender videolarıyla çalışıyorum.
bugün 8. günüm ve 68 kiloyum. 2 kilo vermişim ama regl dönemindeyim. bu kilo doğrumudur acaba?
geçmiş olsun canım..sana baya yorucu olacak..kolay gelsin..Slm kızçelrim kader dostlarım.Bayadır yazamadım.kusuruma bakmayın artıkın.Neden derseniz hastayım.enfeksiyonla mücadele ediyorum. Dizlerimle başladı şimdi bademciklerim şişti.10 tane iğne yedim.(penisilin)banamısın demedi.tekrar dr gittim bugun geçmemiş hiç dedi.İğneye devam dedi.Kıçım eleğe döndü.Bide yetmezmiş gibi adet oldum heryerim ağrıyor. pazar günüde düğünümüz var.görümcemi everiyoruz.misafirler gelecek temizlik yapmak lazım yemek yapmak lazım düğün kıyafetlerimizi bile ütüleyemedim daha. Bi el atsanız diyorum yokmu yardım edecek:)))İşten çık yemek ye uyu oldu düzenim.iş yapacak takat kalmıyor ne olacak bu halim yarın gelenler olur kesin akrabalardan.heryerimde şişti.adetten sanırım sabah yüzüğü zor soktum parmağıma.çok çirkin olucam düğünde. Okadarda özene bözene abiye kıyafet aldım topuklu ayakkabı aldım ama corttt.Kaşlarımıda aldırmam lazım daha off off yapılcak cok şey var.tartılamadım henüz akşam unutmazsam tartılıcam ama hiç ümidim yok.Kesin artıdır.
geçmiş olsun tatlım..muhtemelen üşütmüşsündür..doktora git istersen..ıhlamurun warsa günde 2 3 fincan iç..slm kızlar nasılsınız ben ölüyorum kemıklerımın ağrısında sırtım belim göğüs kemiklerim çok ağrıyor dua edın pazartesı doktora gıdıcem ınş kötü bişey yoktur
şuankı kılom 63.0
almamışsın o bile güze..haftaya inşallah werirsin ..selam kızlar bu hafta duruldum bende kilo verememişim ama almamışımda
başlangıç:83
geçen hafta :78
bu hafta :78
giden :0
en azından almamışım diyorum ama keşke azcık da olsa verseymişim
ay insallah canim yasizler naptiniz annengil gelmisdin ya anne yemekleri tehlikeli olur
kizlar cok mutlu oldum biraz once 2tane pardesu aldim kendime netten insaallah gorundukleri Kadar guzeldirler buraya 150 tl kargo istiyolardi bende annemlerin evine gonderim yaptiriyorum sifir kargo
Allah daha iyi etsin canımkizlar annemle konustum dedem yogun bakimdan cikmis durumuda gayet iyiymis
günaydin kizlar gecmise gidemiycem cok morelim bozuk benim evden komsunun evini su basmiskadin bana cemkiriyor ama benim sucum ne ki benim dusdan onun evine girmis :26: off birsey yap diyor isyerindeyim ne yapabilirim ki simdi ev bürosu 9 da aciliyor onlari ariycam izin istedim 2 de gidebilirsin daha önce olmaz dediler aklimda evde kaldi offf
kızlar günaydın hepinize umutsuz vaka gamze geldi
1 haftadır giriyorum çıkıyorum pek keyfim yok ama yazılanları okuyorum
kadercimm sanırım sen kazandın bende bi gelişme yok motivasyonum düşük sanırm
başlangıç 76
geçen hafta 75,0
bu hafta 74,6
gelen 400 gr
hedef 65
kizlar bendede moral sifir, okula geldim hemen bir kahve yaptim ama basimin agrisi gecmedi bende agri kesici ictim ama yinede devam ediyor, dun sabah tartildim birde ne goreyim artidayim hemde hic 1.5 yildir hic gormedigim bir rakam sonra bugunde iyice artmisti bu rakam iyice sinir oldum kendime, ne oluyor bana boyle anlamiyorum, sabah soz verdim kendime, aglicaktim neredeyse, herlade ondan basima boyle bir agri coktu, neyse duzelecek insallah, bildirim yapiyorum
baslangic: 76
gecen hafta 62.9 kg
bu hafta 64.7
gelen 1800 gr
toplamda giden: 11.3 kg
hedef 55
cok kotu oldu bu neyse moral bozmadan yola devam etmek lazim, kilo veren herkesi tebrik ediyorumm, listenin sondan birincisiyim bu sefer kesin biliyorum,
simdilik hepinizi opuyorum
başlangıç 74
hedef 52
geçen hafta 70.1
bu hafta 69.3
giden 800 gr
toplam giden 4.7
hızım hep böyle olursa iyi mi olur bilemedim.yavaş mı veriyorum acaba :44:
gerçi alırken daha hızlıyıdm
bi de 500gram versem yarım kilo dicem yaa o zaman kilo vermiş hissediyorum ama böyle arada bi rakam olunca sanki kilo vermemeişim gibi geliyobilinçaltıma işlemiş kilo kelimesi
geçmiş olsunSlm kızçelrim kader dostlarım.Bayadır yazamadım.kusuruma bakmayın artıkın.Neden derseniz hastayım.enfeksiyonla mücadele ediyorum. Dizlerimle başladı şimdi bademciklerim şişti.10 tane iğne yedim.(penisilin)banamısın demedi.tekrar dr gittim bugun geçmemiş hiç dedi.İğneye devam dedi.Kıçım eleğe döndü.Bide yetmezmiş gibi adet oldum heryerim ağrıyor. pazar günüde düğünümüz var.görümcemi everiyoruz.misafirler gelecek temizlik yapmak lazım yemek yapmak lazım düğün kıyafetlerimizi bile ütüleyemedim daha. Bi el atsanız diyorum yokmu yardım edecek:)))İşten çık yemek ye uyu oldu düzenim.iş yapacak takat kalmıyor ne olacak bu halim yarın gelenler olur kesin akrabalardan.heryerimde şişti.adetten sanırım sabah yüzüğü zor soktum parmağıma.çok çirkin olucam düğünde. Okadarda özene bözene abiye kıyafet aldım topuklu ayakkabı aldım ama corttt.Kaşlarımıda aldırmam lazım daha off off yapılcak cok şey var.tartılamadım henüz akşam unutmazsam tartılıcam ama hiç ümidim yok.Kesin artıdır.
slm kızlar nasılsınız ben ölüyorum kemıklerımın ağrısında sırtım belim göğüs kemiklerim çok ağrıyor dua edın pazartesı doktora gıdıcem ınş kötü bişey yoktur
şuankı kılom 63.0
selam kızlar bu hafta duruldum bende kilo verememişim ama almamışımda
başlangıç:83
geçen hafta :78
bu hafta :78
giden :0
en azından almamışım diyorum ama keşke azcık da olsa verseymişim
başlangıç : 80.7
geçen hafta : 77.6
bu hafta : 76.1
giden : 1.50
hedef :70
toplam giden : 4.60 bir ayın sonucu hanımlar
hoşgeldin canım..
geçmiş olsun canım..sana baya yorucu olacak..kolay gelsin..
geçmiş olsun tatlım..muhtemelen üşütmüşsündür..doktora git istersen..ıhlamurun warsa günde 2 3 fincan iç..
almamışsın o bile güze..haftaya inşallah werirsin ..
inşallah canım bende bir ümit haftayı bekliycem artık
Slm kızçelrim kader dostlarım.Bayadır yazamadım.kusuruma bakmayın artıkın.Neden derseniz hastayım.enfeksiyonla mücadele ediyorum. Dizlerimle başladı şimdi bademciklerim şişti.10 tane iğne yedim.(penisilin)banamısın demedi.tekrar dr gittim bugun geçmemiş hiç dedi.İğneye devam dedi.Kıçım eleğe döndü.Bide yetmezmiş gibi adet oldum heryerim ağrıyor. pazar günüde düğünümüz var.görümcemi everiyoruz.misafirler gelecek temizlik yapmak lazım yemek yapmak lazım düğün kıyafetlerimizi bile ütüleyemedim daha. Bi el atsanız diyorum yokmu yardım edecek:)))İşten çık yemek ye uyu oldu düzenim.iş yapacak takat kalmıyor ne olacak bu halim yarın gelenler olur kesin akrabalardan.heryerimde şişti.adetten sanırım sabah yüzüğü zor soktum parmağıma.çok çirkin olucam düğünde. Okadarda özene bözene abiye kıyafet aldım topuklu ayakkabı aldım ama corttt.Kaşlarımıda aldırmam lazım daha off off yapılcak cok şey var.tartılamadım henüz akşam unutmazsam tartılıcam ama hiç ümidim yok.Kesin artıdır.
Merhaba kızlar..
İki gündür giremedim bi türlü misafirim vardı :26:
E tabi tatlılar yemekler çok kötü iki gün geçirdim
Henüz tartılmadım da o yüzden bildirim yapamıyorum ben şuan.
Artık toparlanmak gerek valla çok sıkıldım. Yaza kadar hedefime ulaşmak istiyoruuum.
Hatta öncelikli olarak bayrama kadar 3-4 kilo verebilsem keşke moral olacak bana.
Alıntı yapamadım ama bütün geçmişi okudum.
Secem : Canım sanırım çocuğunun gözünde bi sorun varmış.
Bu ara nedense bunu çok duymaya başladım. Göz nezlesi şeklinde başlıyor.
Babam ve kardeşimde geçirdi sonra öğrendim ki kuzenim de geçirmiş ama atlatamamış kist oluşmuş,
ameliyat olmuş oda.
Neden bilemedim salgın gibi bişey mi var acaba. Bulaşıcı bişey olduğunu biliyorum çünkü.
kızlar hayatımda ilk defa uzun vadeli hedef koyarak kilo vermeye, kendime olan saygımı kazanmaya çalışıyorum. 30 yaşındayım. sadece ortaokulda kendimi 50 li kilolarda gördüm. yaptığım diyetler hep sağlıksız ve kısa vadeli oldu, yıllarca aldım verdim ama hiçbirzaman ideal kiloma erişecek kadar sistemli ve bilinçli olamadım. iç dünyamı insanlardan gizliyorum. sevileceğime inancım kalmadı, her başarısız ilişkide kendimi suçladım. kendimi çirkin olduğuma inandırdım.kilolu olsamda yüzüm güzel diye kendime züğürt tesellisi vermekten de bıktım. özgüvenimi kazanmak daha doğrusu yıllara ve yaşadığım tüm olumsuzlukları ardımda bırakıp yepyeni bi hayata başlamak, sevmek ,sevilmek ve anne olmak istiyorum. ilk defa içimdekileri paylaşıyorum çünkü beni sadece sizlerin anlayacağını biliyorum.
size uyguladığım diyeti anlatayım, bana yardımcı olur musunuz? eksiklerim ,yanlışlarım,fazlalıklarım nelerse tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyyorum.
Gerçek bir diyet nasıl olur pek bilmem sadece su anda ekmek yemiyorum, krep yapıyorum(yulaf ezmesi,süt ve yumurta ile) beyaz peynir, yoğurt, hindi salam, çiğ sebzeler(marul,maydonoz,dereotu,semizotu, domates,salatalık), ton balığı, haşlanmış yumurta, doymamışsam da light üçgen peynir yiyorum. bazen sebze yemeği yiyorum öğlenleri genelde(patlıcan, taze fasülye).
9lu form çay, otlu çay, yeşilçay ve mate çayı , siyah çay içiyorum. tatlandırıcıyı uyadığınız için bıraktım:) çok az şeker atıyorum.
yemeklerle beraber cla alıyorum, spordan 15 dk önce de l- carnitine alıyorum, günde 1 saat spor yapıyorum. yürüyüş bandım var evde. bazen yürüyorum bazı günler bilgisayarda aerobik videolarıyla çalışıyorum. karın bölgesi için de fitness blender videolarıyla çalışıyorum.
bugün 8. günüm ve 68 kiloyum. 2 kilo vermişim ama regl dönemindeyim. bu kilo doğrumudur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?