70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
68im dün regl oldum fecii şişim
400 grmcık vermişim

başlangıç:68
hedef 58
10 kiloooooo

inşallah werirsin..4 değil 5 bile werirsin tatlım..
Amann simdi dikkat ettimde bende 20 Kilo vermisimm:sok oldum

hoşgeldin canım..
geçmiş olsun canım..moral bozmak yok dewam..
geçmiş olsun canım umarım ilaçla geçer denemek gerek
saol tatlım..
kız sende wermişin 800 istiyon 500..
canım ben önceki yıl 4ayda werdim..ama 63lerefalan inmiştim..sonra 68lere kadar kilo aldım burayı bırakmıştım..sonra tekrargeldim buraya 60lardayım..ne desem bilemedim canım çünkü bilir arkadaşlar arada bol kaçamak yapan biriyim..bazen hırslanıp fazlaca kilo werir kurtulurumj bazende rahat olur biraz kilo alır yine weririm ..ama ilk 25 kiloyuı werirken sıkıyırdum..hamurişi tatlı şeker falan baya azaltıp o müddet içinde biraz hayatından çıkarman gerekiyor..6 dan sonra yemiceksin..sürekli atıştırıp durmak çok kilo aldırıyor..yemeklerini waktinde yemekte faydalı..az yağlı hatta ben ozamanlar çoğu zaman haşlamada yedim..ama herşeyden yedim..tamamen yememek zararlı..
selam kızlar
68im dün regl oldum fecii şişim
400 grmcık vermişim

başlangıç:68
hedef 58
10 kiloooooo

werirsin tatlım hızla yola dewam..

kızlar hayatımda ilk defa uzun vadeli hedef koyarak kilo vermeye, kendime olan saygımı kazanmaya çalışıyorum. 30 yaşındayım. sadece ortaokulda kendimi 50 li kilolarda gördüm. yaptığım diyetler hep sağlıksız ve kısa vadeli oldu, yıllarca aldım verdim ama hiçbirzaman ideal kiloma erişecek kadar sistemli ve bilinçli olamadım. iç dünyamı insanlardan gizliyorum. sevileceğime inancım kalmadı, her başarısız ilişkide kendimi suçladım. kendimi çirkin olduğuma inandırdım.kilolu olsamda yüzüm güzel diye kendime züğürt tesellisi vermekten de bıktım. özgüvenimi kazanmak daha doğrusu yıllara ve yaşadığım tüm olumsuzlukları ardımda bırakıp yepyeni bi hayata başlamak, sevmek ,sevilmek ve anne olmak istiyorum. ilk defa içimdekileri paylaşıyorum çünkü beni sadece sizlerin anlayacağını biliyorum.
size uyguladığım diyeti anlatayım, bana yardımcı olur musunuz? eksiklerim ,yanlışlarım,fazlalıklarım nelerse tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyyorum.

Gerçek bir diyet nasıl olur pek bilmem sadece su anda ekmek yemiyorum, krep yapıyorum(yulaf ezmesi,süt ve yumurta ile) beyaz peynir, yoğurt, hindi salam, çiğ sebzeler(marul,maydonoz,dereotu,semizotu, domates,salatalık), ton balığı, haşlanmış yumurta, doymamışsam da light üçgen peynir yiyorum. bazen sebze yemeği yiyorum öğlenleri genelde(patlıcan, taze fasülye).

9lu form çay, otlu çay, yeşilçay ve mate çayı , siyah çay içiyorum. tatlandırıcıyı uyadığınız için bıraktım:) çok az şeker atıyorum.

yemeklerle beraber cla alıyorum, spordan 15 dk önce de l- carnitine alıyorum, günde 1 saat spor yapıyorum. yürüyüş bandım var evde. bazen yürüyorum bazı günler bilgisayarda aerobik videolarıyla çalışıyorum. karın bölgesi için de fitness blender videolarıyla çalışıyorum.
bugün 8. günüm ve 68 kiloyum. 2 kilo vermişim ama regl dönemindeyim. bu kilo doğrumudur acaba?

Slm kızçelrim kader dostlarım.Bayadır yazamadım.kusuruma bakmayın artıkın.Neden derseniz hastayım.enfeksiyonla mücadele ediyorum. Dizlerimle başladı şimdi bademciklerim şişti.10 tane iğne yedim.(penisilin)banamısın demedi.tekrar dr gittim bugun geçmemiş hiç dedi.İğneye devam dedi.Kıçım eleğe döndü.Bide yetmezmiş gibi adet oldum heryerim ağrıyor. pazar günüde düğünümüz var.görümcemi everiyoruz.misafirler gelecek temizlik yapmak lazım yemek yapmak lazım düğün kıyafetlerimizi bile ütüleyemedim daha. Bi el atsanız diyorum yokmu yardım edecek:)))İşten çık yemek ye uyu oldu düzenim.iş yapacak takat kalmıyor ne olacak bu halim yarın gelenler olur kesin akrabalardan.heryerimde şişti.adetten sanırım sabah yüzüğü zor soktum parmağıma.çok çirkin olucam düğünde. Okadarda özene bözene abiye kıyafet aldım topuklu ayakkabı aldım ama corttt.Kaşlarımıda aldırmam lazım daha off off yapılcak cok şey var.tartılamadım henüz akşam unutmazsam tartılıcam ama hiç ümidim yok.Kesin artıdır.

slm kızlar nasılsınız ben ölüyorum kemıklerımın ağrısında sırtım belim göğüs kemiklerim çok ağrıyor dua edın pazartesı doktora gıdıcem ınş kötü bişey yoktur
şuankı kılom 63.0

selam kızlar bu hafta duruldum bende kilo verememişim ama almamışımda
başlangıç:83
geçen hafta :78
bu hafta :78
giden :0
en azından almamışım diyorum ama keşke azcık da olsa verseymişim

Herkese merhabalar
Hayırlı cumalar.....
Kilo verenler tebrik ederim
Veremeyenler vazgeçmek yok
Aksi halde ornek bende olduğu gibi alırsınız
Suzi allah kolaylık versin komşun inşallah bir şey demez

Ece cicilerini Güle güle giyin
Ne aldin burda paylasirsan bizde görürüz

Hastalar var cok geçmiş olsun
Rabbim şifalar versin

Aynurcum okulun kıymetini bil takma hiçbişeyi en güzel günlerin canım

Eskilerden donenler var
Yeni aramıza katılanlar var
Hoş sefa geldiniz

Telden yazıyorum hatalar olabilir kusura bakmayın

Kilo bildirimi
Baş:63.2
Geç. Hf:63.5
Bu hf:63.7
Gelen:200 gr
Top.gel:500 gr
Hed:57 kg
Hed26:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım..
geçmiş olsun canım..sana baya yorucu olacak..kolay gelsin..
geçmiş olsun tatlım..muhtemelen üşütmüşsündür..doktora git istersen..ıhlamurun warsa günde 2 3 fincan iç..
almamışsın o bile güze..haftaya inşallah werirsin ..

ay insallah canim ya sizler naptiniz annengil gelmisdin ya anne yemekleri tehlikeli olur

her gün geziyoruz canım hareketlendim sayelerinde evet börekler çörekler dolaşıyor etrafımda ama eşim kilo almamam için bir formül buldu her 1 kilo için bir süpriz dedi kandırdı beni her şeyden yiyorum dengeli olarak çok şükür geçen hafta aldığımı verdim inşallah almadan vererek devam ederim

kizlar cok mutlu oldum biraz once 2tane pardesu aldim kendime netten insaallah gorundukleri Kadar guzeldirler buraya 150 tl kargo istiyolardi bende annemlerin evine gonderim yaptiriyorum sifir kargo

güle güle kullan canım

kizlar annemle konustum dedem yogun bakimdan cikmis durumuda gayet iyiymis
Allah daha iyi etsin canım

oo kolay gelsin su kurumadan damlar sürekli aşağıya bir kaç gün

neden keyfin yok canom hayırdır kendini bırakma 400 gelirse haftaya gider geçen hafta bende çok aldım ama bu hafta gitti pes etmek yok

çabuk gelen çabuk gidiyor üzülme geçen hafta da bana öyle oldu bu hafta gitti

gayet iyi canım
geçmiş olsun

geçmiş olsun inşallah çıkmaz

almamak da çok büyük bir meziyet canım

başlangıç : 80.7
geçen hafta : 77.6
bu hafta : 76.1
giden : 1.50
hedef :70
toplam giden : 4.60 bir ayın sonucu hanımla
r

inşallah canım bende bir ümit haftayı bekliycem artık

cnm kasma kendini bu kadar eminim düğünde çok güzel olucaksın ayrıca geçmiş oldun sağlık herseyden önemli bunlarda geçer

Merhaba kızlar..
İki gündür giremedim bi türlü misafirim vardı :26:
E tabi tatlılar yemekler çok kötü iki gün geçirdim
Henüz tartılmadım da o yüzden bildirim yapamıyorum ben şuan.
Artık toparlanmak gerek valla çok sıkıldım. Yaza kadar hedefime ulaşmak istiyoruuum.
Hatta öncelikli olarak bayrama kadar 3-4 kilo verebilsem keşke moral olacak bana.
Alıntı yapamadım ama bütün geçmişi okudum.

Secem : Canım sanırım çocuğunun gözünde bi sorun varmış.
Bu ara nedense bunu çok duymaya başladım. Göz nezlesi şeklinde başlıyor.
Babam ve kardeşimde geçirdi sonra öğrendim ki kuzenim de geçirmiş ama atlatamamış kist oluşmuş,
ameliyat olmuş oda.
Neden bilemedim salgın gibi bişey mi var acaba. Bulaşıcı bişey olduğunu biliyorum çünkü.

önceden bir defaolmuştu ama geçti arkasından tekrarladı ama bu sefer geçmedi..inşallah geçer..

cnm herkez hemen hemen aynı ertte münzarip inn bana kendimize olan ınancımızı yitirmemeliyiz yoksa hep yaarıda kalıyo hersey şişko olarak geçirdığım genç kız evrem evlenirken bile kilolu olmam beni çok yıpratta bi kıyafeti bile son zamanlarda içime sine sine aldığımı bilmem sıkma canını ben bu topiğe çok inanıyorum inş. beraber vercez kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…