cnm herkez hemen hemen aynı ertte münzarip inn bana kendimize olan ınancımızı yitirmemeliyiz yoksa hep yaarıda kalıyo hersey şişko olarak geçirdığım genç kız evrem evlenirken bile kilolu olmam beni çok yıpratta bi kıyafeti bile son zamanlarda içime sine sine aldığımı bilmem sıkma canını ben bu topiğe çok inanıyorum inş. beraber vercez kiloları
400 gr gelmiş az canım hemen gider o..haftaya inşallah..
hoşgeldin tatlım..karabuğday haknında bilgim yok..aslında bende denemek istiyorum ama ben sabit bi diyet yapamıyorum herşeyden yemeyi tercih ediyorum..ondan deneyemedim.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur müsait olduklarında..[/QUOT
inşş cnm inş
önceden bir defaolmuştu ama geçti arkasından tekrarladı ama bu sefer geçmedi..inşallah geçer..
kızlar hayatımda ilk defa uzun vadeli hedef koyarak kilo vermeye, kendime olan saygımı kazanmaya çalışıyorum. 30 yaşındayım. sadece ortaokulda kendimi 50 li kilolarda gördüm. yaptığım diyetler hep sağlıksız ve kısa vadeli oldu, yıllarca aldım verdim ama hiçbirzaman ideal kiloma erişecek kadar sistemli ve bilinçli olamadım. iç dünyamı insanlardan gizliyorum. sevileceğime inancım kalmadı, her başarısız ilişkide kendimi suçladım. kendimi çirkin olduğuma inandırdım.kilolu olsamda yüzüm güzel diye kendime züğürt tesellisi vermekten de bıktım. özgüvenimi kazanmak daha doğrusu yıllara ve yaşadığım tüm olumsuzlukları ardımda bırakıp yepyeni bi hayata başlamak, sevmek ,sevilmek ve anne olmak istiyorum. ilk defa içimdekileri paylaşıyorum çünkü beni sadece sizlerin anlayacağını biliyorum.
size uyguladığım diyeti anlatayım, bana yardımcı olur musunuz? eksiklerim ,yanlışlarım,fazlalıklarım nelerse tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyyorum.
Gerçek bir diyet nasıl olur pek bilmem sadece su anda ekmek yemiyorum, krep yapıyorum(yulaf ezmesi,süt ve yumurta ile) beyaz peynir, yoğurt, hindi salam, çiğ sebzeler(marul,maydonoz,dereotu,semizotu, domates,salatalık), ton balığı, haşlanmış yumurta, doymamışsam da light üçgen peynir yiyorum. bazen sebze yemeği yiyorum öğlenleri genelde(patlıcan, taze fasülye).
9lu form çay, otlu çay, yeşilçay ve mate çayı , siyah çay içiyorum. tatlandırıcıyı uyadığınız için bıraktım:) çok az şeker atıyorum.
yemeklerle beraber cla alıyorum, spordan 15 dk önce de l- carnitine alıyorum, günde 1 saat spor yapıyorum. yürüyüş bandım var evde. bazen yürüyorum bazı günler bilgisayarda aerobik videolarıyla çalışıyorum. karın bölgesi için de fitness blender videolarıyla çalışıyorum.
bugün 8. günüm ve 68 kiloyum. 2 kilo vermişim ama regl dönemindeyim. bu kilo doğrumudur acaba?
her gün geziyoruz canım hareketlendim sayelerindeevet börekler çörekler dolaşıyor etrafımda ama eşim kilo almamam için bir formül buldu her 1 kilo için bir süpriz dedi kandırdı beni her şeyden yiyorum dengeli olarak çok şükür geçen hafta aldığımı verdim inşallah almadan vererek devam ederim
güle güle kullan canım
Allah daha iyi etsin canım
oo kolay gelsin su kurumadan damlar sürekli aşağıya bir kaç gün
neden keyfin yok canom hayırdır kendini bırakma 400 gelirse haftaya gider geçen hafta bende çok aldım ama bu hafta gitti pes etmek yok
çabuk gelen çabuk gidiyor üzülme geçen hafta da bana öyle oldu bu hafta gitti
gayet iyi canım
geçmiş olsun
geçmiş olsun inşallah çıkmaz
almamak da çok büyük bir meziyet canım
cnmn çok geçmiş olsun önemli bişi dğildir inş.
canım ben meşgul oluyorum bazen bakamıyorum..ama tek msj olarak yenigelenler hoşgelmiş falan diyorum..burada kimse ayrım yapöaz tatlım görülmemiştir yada daha henüz girip gören olmamıştır..menün güzel canım..2 patates büyükse fazla kaçar ama muhtemelen küçük yemişsindir..buralarda yeniyiz diye kimse mesajıma 2 satır cevap yazmamış, olsun ben de kendi kendime takılırım...
kilo bildirimleri yarışma için yapılıyor galiba, ne zaman yapılacak bu bildirimler acep?
bugünkü menüm
sabah:
4 zeytin
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
domates
salatalık
ara: elma
öğle:
1 tabak taze fasulye
akşam:
2 orta boy haşlanmış patates (böregi yemedim bari patates yiyeyim dedim)
1 tabak mercimek çorbası
biraz sonra da 1 saat yürüyüş yapacağım yürüyüz bandında.
bir de şu kilo çizelgesini becerebilseydm iyi olacaktı.
selam kizlar isyerinde saat 11 den ayrildim adamla tartisdim eve gitmem lazim benim diye zar zor gönderdi tamirciler geldi pazartesi tekrar gelcekler bütün duvarlar benim mutfak hep sökülecek binanin korridorunda borularda hasar var ama daha da akiyor duvarlardan da gelebilir dediler bakalim iste gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkür ederim gecmise gidemiyecem cok yorgunum daha da toparlanmazi lazim hersey birde bosaltmam lazim esyalarimi keske istrata ayrilsaydim salak kafam pazartesi sani ise gitcem aklim evdeyken
kilo veren kizlari cok cok tebrik ediyorum afferim size masallahkilo veremeyenlerde zaten niye veremediklerini biliyorlar benim gibi az önce bi paket cips yedim öylesini diplerdeyim
kilo bildirimimi de yapayim benden adam olmaz
baslangic:77.1
gecen hafta:72.3
bu hafta:73.1
gelen:800 gramm
toplam giden: 4
hedef: 55
öptüm kizlar kendinize iyi bakin
buralarda yeniyiz diye kimse mesajıma 2 satır cevap yazmamış, olsun ben de kendi kendime takılırım...
kilo bildirimleri yarışma için yapılıyor galiba, ne zaman yapılacak bu bildirimler acep?
bugünkü menüm
sabah:
4 zeytin
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
domates
salatalık
ara: elma
öğle:
1 tabak taze fasulye
akşam:
2 orta boy haşlanmış patates (böregi yemedim bari patates yiyeyim dedim)
1 tabak mercimek çorbası
biraz sonra da 1 saat yürüyüş yapacağım yürüyüz bandında.
bir de şu kilo çizelgesini becerebilseydm iyi olacaktı.
selam kizlar isyerinde saat 11 den ayrildim adamla tartisdim eve gitmem lazim benim diye zar zor gönderdi tamirciler geldi pazartesi tekrar gelcekler bütün duvarlar benim mutfak hep sökülecek binanin korridorunda borularda hasar var ama daha da akiyor duvarlardan da gelebilir dediler bakalim iste gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkür ederim gecmise gidemiyecem cok yorgunum daha da toparlanmazi lazim hersey birde bosaltmam lazim esyalarimi keske istrata ayrilsaydim salak kafam pazartesi sani ise gitcem aklim evdeyken
kilo veren kizlari cok cok tebrik ediyorum afferim size masallahkilo veremeyenlerde zaten niye veremediklerini biliyorlar benim gibi az önce bi paket cips yedim öylesini diplerdeyim
kilo bildirimimi de yapayim benden adam olmaz
baslangic:77.1
gecen hafta:72.3
bu hafta:73.1
gelen:800 gramm
toplam giden: 4
hedef: 55
öptüm kizlar kendinize iyi bakin
selamun aleyküm kızlar nasılsınız bugun yazdgm 5. mesaj! teknolojinin gazabına ugradım bütün gün ya
sabah erken çıktım telefonda gönderilmiyo artık site de yada telefonda sorun var. eve geldim burda da laptop delirdi
neyseemmm bildirim yapiiim
baslangıc 79
gecen hafta 68.9
bu hafta 68.5
giden 400gr
toplam giden 10.500
hedef 63
allahım 5 kilo ya tın tın ilerliyorum bu kadar mı zor off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?