70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazdıkların gerçekten bana güç verdi, ben de inanıyorum bu topiğe ve bize:)

kızlar mesajımı beğenmişsiniz, bu doğru yoldayım demek mi oluyor???**

buralarda yeniyiz diye kimse mesajıma 2 satır cevap yazmamış, olsun ben de kendi kendime takılırım...

kilo bildirimleri yarışma için yapılıyor galiba, ne zaman yapılacak bu bildirimler acep?

bugünkü menüm

sabah:
4 zeytin
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
domates
salatalık

ara: elma

öğle:

1 tabak taze fasulye

akşam:
2 orta boy haşlanmış patates (böregi yemedim bari patates yiyeyim dedim)
1 tabak mercimek çorbası

biraz sonra da 1 saat yürüyüş yapacağım yürüyüz bandında.

bir de şu kilo çizelgesini becerebilseydm iyi olacaktı.

ne bilim canım sonbahar sendromu sanıırm anlamadım 2 haftadır böyleyim

canım ben meşgul oluyorum bazen bakamıyorum..ama tek msj olarak yenigelenler hoşgelmiş falan diyorum..burada kimse ayrım yapöaz tatlım görülmemiştir yada daha henüz girip gören olmamıştır..menün güzel canım..2 patates büyükse fazla kaçar ama muhtemelen küçük yemişsindir..

selamun aleyküm kızlar nasılsınız bugun yazdgm 5. mesaj! teknolojinin gazabına ugradım bütün gün ya
sabah erken çıktım telefonda gönderilmiyo artık site de yada telefonda sorun var. eve geldim burda da laptop delirdi
neyseemmm bildirim yapiiim

baslangıc 79
gecen hafta 68.9
bu hafta 68.5
giden 400gr
toplam giden 10.500
hedef 63
allahım 5 kilo ya tın tın ilerliyorum bu kadar mı zor off

başlangıç:75.2
geçen hafta:73.2 (2 hafta oncesi rahatsizligimdan dolayi bildirim yapamadim)
bu hafta:71.1
2 haftada giden:2.1
toplam giden:4.1

hedef:60

selam kizlar isyerinde saat 11 den ayrildim adamla tartisdim eve gitmem lazim benim diye zar zor gönderdi tamirciler geldi pazartesi tekrar gelcekler bütün duvarlar benim mutfak hep sökülecek binanin korridorunda borularda hasar var ama daha da akiyor duvarlardan da gelebilir dediler bakalim iste gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkür ederim gecmise gidemiyecem cok yorgunum daha da toparlanmazi lazim hersey birde bosaltmam lazim esyalarimi keske istrata ayrilsaydim salak kafam pazartesi sani ise gitcem aklim evdeyken

kilo veren kizlari cok cok tebrik ediyorum afferim size masallah kilo veremeyenlerde zaten niye veremediklerini biliyorlar benim gibi az önce bi paket cips yedim öylesini diplerdeyim

kilo bildirimimi de yapayim benden adam olmaz

baslangic:77.1
gecen hafta:72.3
bu hafta:73.1
gelen:800 gramm
toplam giden: 4
hedef: 55

öptüm kizlar kendinize iyi bakin

herkese merhaba. bugünkü menümü paylaşmak istiyorum, ama sanırım bugün ipin ucu biraz kaçtı. :26: :125: Neyse artık yarın biraz yürüyüş yapıp telafi edeyim

Sabah: Yarım dilim börek (küçücük)

Ara: 1 orta boy muz

Öğlen: Çorba, 1 tabak tavuklu patates, 1 kase yoğurt, 1 büyük dilim ekmek

Ara:4 adet bisküvi

Akşam: 3 kaşık pilav, 6-7 kaşık barbunya, az yoğurt

5-6 kupa çay, tek şekerli, orta şekerli kahve, 1 sade soda .

canim cokk gecmis olsun insallah hersey kolaylikla hallolr, canini sikma sadece stres yapma olsun iyi yapmissin cips yemekle ama baska birsey yeme bu sana cuma gunu kacamagi olsun,

menuyu de yaziyorum sonra kaciyorum

sabah: 1 dilim kizarmis ekmek fistik ezmesi

ara kahve

oglen 1 dlm ekmek peynir domates yesil cay

ara 1 elma

aksam 1 kase corba salata ananas

kendime soz verdim haftada minimum 500 gr belirledim kendime ayda en az 2 kilo 4 ayda 8 kilo yani yilbasina 55 kilo olarak girmem demem oluyorki insallah gerceklestirebilirim herkse hayirli geceler

canım hoş geldin sefa geldin ne demek burda kimseye ayrım yok gerçekten bende yeniyim 1 ay olmuştur sanırım ayrıca hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ama çıtır olma yolunda illerlicez inş.bende spor yok o kötü oluyo evdede yapamıyorum üşengeçliğimden ne olucak bu uyuşuk hallerim offf(

canım yaa zor işler seni bekliyo sanırım bu hafta olsun stres yapma buda geçer

kizlar pek gelemedim bugun benim cocuklar pek durmuyor malesef ugrastiriyolar
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 57.8
bu hafta 58.4
gelen 600gr
toplamda giden 16.8
korumadayim hedef 59un ustune cikmamak
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

bugun markette Burda sevdigim ablalardan birini gordum nekadar zayiflamissin sen dedi masaallah cok guzel olmussun ddi ben mutluluktan ucuyorum tabiki

aleykum selam
gidicek canim sadece biraz yavas gidiyor ama gidicek emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…