70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzim cok gecmis olsun Allah kolaylik versin keske krank alsaydin sen yokken nasil olcakki aklin hep evde kalir

başlangıç:62.7
geçen hafta:60.9
bu hafta:59.8
giden:1.100
toplamda giden:2.900
hedef:59

iyi geceler kızlar,,bu hafta pek giremedim,ablam daha burda 1hafta, oyüzden gelemiyorum,bide evde net gitti gelmiyo kaç gündür,demin aklıma geldi bildirim annemin evine geldim şimdi yapıyorum,yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama dün akşam sebze çorbamı içmiştim evde,sonra anneme geldim,bide ne göreyim yemek yiyolar,sigara böreğiyle biber dolmasına hayır diyemedim,çok kaçırdım neyseki bugün yinede güzel rakam gördüm,haftaya daha aşağıda olmak ümidim,hepiniz kendinize iyi bakın ben gelene kadar sizleri seviyorum hoşçakalın...

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
dün siteye giremedim kk bana ceza kesmiş hemde hiç suçum yokken kurunun yanında yandım maalesef
ne kadar sinir bozucu bişey siteye girip bişeyler yazamamak yaa heleki bildirim gününde
gecikmeli de olsa bildirim yapayım;

başlangıç: 69.7kg
geçen hafta: 66.2kg
bu hafta: 66.0kg
giden: 200gr
toplam giden: 3.7kg
ilk hedef: 60.0kg

gamzecim pes etmek yok bak benim verdiğim grama diyeti bozmadığım halde sonuç bu ama bi tek bahanem var regli oldum ondandır diyip avutuyorum kendimi :26: bizim amacımız beraberce kilo vermek tatlım o yüzden bu tatlı yarış içindeyiz o yüzden yok öyle karamsar olmak falan yolumuz uzun daha

Son düzenleme:

günaydın canım ne mutlu sanaki haftaya hedefine ulaşmış olcan Allah'ın izniyle tebrik ederim senii boncuğumuzu koyalım hemen

canım sabah için az değil mi o benim doymam mümkün değil doymayı geçtim kesmez yani benii

bence de çıkma 59un üstüne canım kilon çok ideal ve sana yakışmış gerçekten darısı başımıza dünde ben böyle iltifatlar aldım ve çok mutlu oldum ama odun nişanlım farketmedi bile

GÜNAYDIN KIZLAR
Dün evde internetim yoktu. oturduğum sitede sürekli yerleri kazıyorlar elektirik ve net te sorun vardı. bildirimi oyüzden bu gün yapıyorum.
Başlangış kilom 80
gecen hafta:76.600
bu hafta:75.800
giden:800 gr
hedef:65
bu günkü menüm.
Sabah:1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,5 tane zeytin,maydonoz,semizotu, peynir yeşil çay
Ara:1 bardak süt
öğle: börülce yemeği,yoğurt
ara 1 elme
akşam: misafirim var. inşallah fazla kaşırmayacağım. onlara hazırladığı mamalradan yiyeceğim. günlük kalori miktarını 1300 üzerine çıkarmayacağı
kilo veren herkezi kutlutyorum. Veremeynlere sabır diliyorum.Pes etmek yok arkadaşlar bu işi halledeceğiz inşallah
kızlar bu gün çok işim var temizlik yapacağı. Misafir için hazırlık yapacağım. sonra yine uğramaya çalışırım. hoşcakalın.

bence de çıkma 59un üstüne canım kilon çok ideal ve sana yakışmış gerçekten darısı başımıza dünde ben böyle iltifatlar aldım ve çok mutlu oldum ama odun nişanlım farketmedi bile
insaallah canim erkekler pek fark etmiyor esimde birlikte yasadigimiz icin disarda gorenler daha cok fark ediyor diyor

gecen cumada ben cezaliydim ya tam bildirim gunu uzucu oluyor

insaallah canim erkekler pek fark etmiyor esimde birlikte yasadigimiz icin disarda gorenler daha cok fark ediyor diyor

gecen cumada ben cezaliydim ya tam bildirim gunu uzucu oluyor

nişanlımı en son 20 gün önce görmüştüm ama ben neyse 1 ay daha görüşmim de belki o zaman fark eder

sen cezalıyken yazıyordun ama sanki canım yanlış mı hatırlıyorum :26: ben sadece beğeni yapabildim bildirimlerime bile giremiyordum bundan sonra yorum yaparken dikkat etmem gerekiyor demekki

yok canim yazamiyordum bende dikkat ediyorum simdi yazdiklarima sitede dolasiyosun yazamiyosun sinir bozucu oluyor

bu gece cocuklar Dogru duzgun hic durmadi bi biri uyandi bir digeri Sabah 7bucukta kizimi babasinin yanina yatirdim oglum uyaninca bende onun yanina gittim kizimin yataginda biraz durduk sonra esim uyandi tabi kizimda dedim ben uykuistiyorum biarktim onlari kizimin yataginda kactim yatagima uyumusum 1saat Kadar esim yari kahvalti hazirlamis uyandirildim ama kizim tarafindan ay ne iyi oluyor kalkiyosun cay Hazir super bisey
bide aksam esim diyordu sakin beni uyandirma ben uyudugum Kadar uyuycam cok yorgunum diye

ne güzelmiş valla hazır kahvatıya kaldırılmak imrendim şimdi aman nazar değmesin en azından haftasonları böyle jestler yapsın enişte bey sana

cok Nadir olmakla yapiyor cok yoruldugumu gorunce yapiyor
nisanlinda sana yapar insaallah

inşallah ama pek umudum yok benim dün emri vaki yapıyor bize git bana tonbalıklı makarna yap dedi bende gittim yaptım yedi kalktı ne teşekkür ne bişey böyle bi adamdan fazla bişey beklememeliyim bence

inşallah ama pek umudum yok benim dün emri vaki yapıyor bize git bana tonbalıklı makarna yap dedi bende gittim yaptım yedi kalktı ne teşekkür ne bişey böyle bi adamdan fazla bişey beklememeliyim bence

hadi canim sende bidaha yapmazsin ogrenir tesekkur etmeyi
bizimki o konuda iyidir her ymekten sonra der eline saglik diye
biseyi begenmezse bidaha yapmiycami Bilir
oyuzden cok Nadir soyler

valla sabah canım bişey istemiyor onu bile zor yiyiyorum metabolizmam çalışsın diye. aslında biraz daha fazla kahvaltı edip diğer öğünleri azaltsam daha iyi olur değilmi :26:

bencede kahvaltın sağlam olsun ki diğer öğünlein hafif olsun benim için çok önmeli kahvaltı yiyemedğim yada çok az yediğim zaman migrenim bi tutuyorki akşama kadar da yesem geçmiyor

biraz once dedim gel disari cikalim ilk defa hava guzel en az 2haftadir yagmurluydu havalar
yok uyuyor bende birazdan alip cikicam cocuklari ister uyanip gelsin ister gelmesin
zaten magazalarin cogu cumartesi 4de kapaniyor dedim gidip biraz biseyler bakayim ama uyuyor horul horul
ehliyeti alsam ben sorucamda ona o uyusun Dursun ben cocuklarimla gezerim ah bi alabilsem

sabah erken kalktı ya ondan herhalde uyuması bence de al ehliyetini araç varsa ehliyete gerçekten ihtiyaç oluyor canın sıkıldı mı kimseye minnet etmeye gerek kalmaz alırım anahtarı giderim hava güzelken değerlendir bari

başlangıç:75.2
geçen hafta:73.2 (2 hafta oncesi rahatsizligimdan dolayi bildirim yapamadim)
bu hafta:71.1
2 haftada giden:2.1
toplam giden:4.1

hedef:60

naptın suzim yine mi?73e çıktınnnnn...

canım menün güzel ama kalorisi yüksek şeyler yemişsin az olsada..pilaw patates yemeği..
güzel canım.
korumadayız dokunmayın bizeeee.. ececim ben warya kilo werdiğimi görünce hırslanamıyorum..aksine yiyorum bende baya bi tuhafım ya.bugün 62 oldum yine

kolay gelsin canım..
ah ecemm ahh..ne güzel kız..ben warya ölüyor olsam eşim çay ne bi lokma bişey getirmez..ben daha hastayken bile hiç yatmadım..ilgilenmez..dün gece secem uyumadı sabaha kadar uykusuzum..sabah 6buçukta kahwaltı hazırlıyorum hergün..bugün uykusuzluktan kalkmadıydım beni kaldırdı 6buçukta yine..kahwaltı istiyorum dedi..kalktım hazırladım..yedi yattı..noldu dedim gitsenya işine dedim.bugün iş az gitmicem dedi we saat 3 e kadar yattı..bende hala uykusuzum uyumamda mümkün değil 2 çocukla..eşim anlayışsızdır bu konuda..uyumamı yatmamı dinlenmemi istemez..hep hareket halinde olcam..bazen yaşamasam diyorum bu hayatta...anlamsız herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…