selam kizlar isyerinde saat 11 den ayrildim adamla tartisdim eve gitmem lazim benim diye zar zor gönderdi tamirciler geldi pazartesi tekrar gelcekler bütün duvarlar benim mutfak hep sökülecek binanin korridorunda borularda hasar var ama daha da akiyor duvarlardan da gelebilir dediler bakalim iste gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkür ederim gecmise gidemiyecem cok yorgunum daha da toparlanmazi lazim hersey birde bosaltmam lazim esyalarimi keske istrata ayrilsaydim salak kafam pazartesi sani ise gitcem aklim evdeyken
kilo veren kizlari cok cok tebrik ediyorum afferim size masallahkilo veremeyenlerde zaten niye veremediklerini biliyorlar benim gibi az önce bi paket cips yedim öylesini diplerdeyim
kilo bildirimimi de yapayim benden adam olmaz
baslangic:77.1
gecen hafta:72.3
bu hafta:73.1
gelen:800 gramm
toplam giden: 4
hedef: 55
öptüm kizlar kendinize iyi bakin
başlangıç:62.7
geçen hafta:60.9
bu hafta:59.8
giden:1.100
toplamda giden:2.900
hedef:59
iyi geceler kızlar,,bu hafta pek giremedim,ablam daha burda 1hafta, oyüzden gelemiyorum,bide evde net gitti gelmiyo kaç gündür,demin aklıma geldi bildirim annemin evine geldim şimdi yapıyorum,yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama dün akşam sebze çorbamı içmiştim evde,sonra anneme geldim,bide ne göreyim yemek yiyolar,sigara böreğiyle biber dolmasına hayır diyemedim,çok kaçırdım neyseki bugün yinede güzel rakam gördüm,haftaya daha aşağıda olmak ümidim,hepiniz kendinize iyi bakın ben gelene kadar sizleri seviyorum hoşçakalın...
herkese merhaba. bugünkü menümü paylaşmak istiyorum, ama sanırım bugün ipin ucu biraz kaçtı. :26: :125: Neyse artık yarın biraz yürüyüş yapıp telafi edeyim
Sabah: Yarım dilim börek (küçücük)
Ara: 1 orta boy muz
Öğlen: Çorba, 1 tabak tavuklu patates, 1 kase yoğurt, 1 büyük dilim ekmek
Ara:4 adet bisküvi
Akşam: 3 kaşık pilav, 6-7 kaşık barbunya, az yoğurt
5-6 kupa çay, tek şekerli, orta şekerli kahve, 1 sade soda .
kizlar pek gelemedim bugun benim cocuklar pek durmuyor malesef ugrastiriyolar
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 57.8
bu hafta 58.4
gelen 600gr
toplamda giden 16.8
korumadayim hedef 59un ustune cikmamak
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bugun markette Burda sevdigim ablalardan birini gordum nekadar zayiflamissin sen dedi masaallah cok guzel olmussun ddi ben mutluluktan ucuyorum tabiki
insaallah canim erkekler pek fark etmiyor esimde birlikte yasadigimiz icin disarda gorenler daha cok fark ediyor diyorbence de çıkma 59un üstüne canım kilon çok ideal ve sana yakışmış gerçektendarısı başımıza dünde ben böyle iltifatlar aldım ve çok mutlu oldum ama odun nişanlım farketmedi bile
günaydın kızlarr
dün siteye giremedim kk bana ceza kesmiş hemde hiç suçum yokken kurunun yanında yandım maalesef
ne kadar sinir bozucu bişey siteye girip bişeyler yazamamak yaa heleki bildirim gününde
gecikmeli de olsa bildirim yapayım;
başlangıç: 69.7kg
geçen hafta: 66.2kg
bu hafta: 66.0kg
giden: 200gr
toplam giden: 3.7kg
ilk hedef: 60.0kg
gamzecim pes etmek yok bak benim verdiğim grama diyeti bozmadığım halde sonuç bu ama bi tek bahanem var regli oldum ondandır diyip avutuyorum kendimi:26: bizim amacımız beraberce kilo vermek tatlım o yüzden bu tatlı yarış içindeyiz o yüzden yok öyle karamsar olmak falan yolumuz uzun daha
insaallah canim erkekler pek fark etmiyor esimde birlikte yasadigimiz icin disarda gorenler daha cok fark ediyor diyor
gecen cumada ben cezaliydim ya tam bildirim gunu uzucu oluyor
nişanlımı en son 20 gün önce görmüştüm ama ben neyse 1 ay daha görüşmim de belki o zaman fark eder
sen cezalıyken yazıyordun ama sanki canım yanlış mı hatırlıyorum :26: ben sadece beğeni yapabildim bildirimlerime bile giremiyordum bundan sonra yorum yaparken dikkat etmem gerekiyor demekki
bu gece cocuklar Dogru duzgun hic durmadi bi biri uyandi bir digeri Sabah 7bucukta kizimi babasinin yanina yatirdim oglum uyaninca bende onun yanina gittim kizimin yataginda biraz durduk sonra esim uyandi tabi kizimda dedim ben uykuistiyorum biarktim onlari kizimin yataginda kactim yatagima uyumusum 1saat Kadar esim yari kahvalti hazirlamis uyandirildim ama kizim tarafindan ay ne iyi oluyor kalkiyosun cay Hazir super bisey
bide aksam esim diyordu sakin beni uyandirma ben uyudugum Kadar uyuycam cok yorgunum diye
ne güzelmiş valla hazır kahvatıya kaldırılmak imrendim şimdiaman nazar değmesin en azından haftasonları böyle jestler yapsın enişte bey sana
cok Nadir olmakla yapiyor cok yoruldugumu gorunce yapiyor
nisanlinda sana yapar insaallah
canım sabah için az değil mi obenim doymam mümkün değil doymayı geçtim kesmez yani benii
inşallah ama pek umudum yok benimdün emri vaki yapıyor bize git bana tonbalıklı makarna yap dedi bende gittim yaptım yedi kalktı ne teşekkür ne bişey böyle bi adamdan fazla bişey beklememeliyim bence
valla sabah canım bişey istemiyor onu bile zor yiyiyorum metabolizmam çalışsın diye. aslında biraz daha fazla kahvaltı edip diğer öğünleri azaltsam daha iyi olur değilmi :26:
inşallah ama pek umudum yok benimdün emri vaki yapıyor bize git bana tonbalıklı makarna yap dedi bende gittim yaptım yedi kalktı ne teşekkür ne bişey böyle bi adamdan fazla bişey beklememeliyim bence
biraz once dedim gel disari cikalim ilk defa hava guzel en az 2haftadir yagmurluydu havalar
yok uyuyor bende birazdan alip cikicam cocuklari ister uyanip gelsin ister gelmesin
zaten magazalarin cogu cumartesi 4de kapaniyor dedim gidip biraz biseyler bakayim ama uyuyor horul horul
ehliyeti alsam ben sorucamda ona o uyusun Dursun ben cocuklarimla gezerim ah bi alabilsem
selamun aleyküm kızlar nasılsınız bugun yazdgm 5. mesaj! teknolojinin gazabına ugradım bütün gün ya
sabah erken çıktım telefonda gönderilmiyo artık site de yada telefonda sorun var. eve geldim burda da laptop delirdi
neyseemmm bildirim yapiiim
baslangıc 79
gecen hafta 68.9
bu hafta 68.5
giden 400gr
toplam giden 10.500
hedef 63
allahım 5 kilo ya tın tın ilerliyorum bu kadar mı zor off
başlangıç:75.2
geçen hafta:73.2 (2 hafta oncesi rahatsizligimdan dolayi bildirim yapamadim)
bu hafta:71.1
2 haftada giden:2.1
toplam giden:4.1
hedef:60
naptın suzim yine mi?73e çıktınnnnn...selam kizlar isyerinde saat 11 den ayrildim adamla tartisdim eve gitmem lazim benim diye zar zor gönderdi tamirciler geldi pazartesi tekrar gelcekler bütün duvarlar benim mutfak hep sökülecek binanin korridorunda borularda hasar var ama daha da akiyor duvarlardan da gelebilir dediler bakalim iste gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkür ederim gecmise gidemiyecem cok yorgunum daha da toparlanmazi lazim hersey birde bosaltmam lazim esyalarimi keske istrata ayrilsaydim salak kafam pazartesi sani ise gitcem aklim evdeyken
kilo veren kizlari cok cok tebrik ediyorum afferim size masallahkilo veremeyenlerde zaten niye veremediklerini biliyorlar benim gibi az önce bi paket cips yedim öylesini diplerdeyim
kilo bildirimimi de yapayim benden adam olmaz
baslangic:77.1
gecen hafta:72.3
bu hafta:73.1
gelen:800 gramm
toplam giden: 4
hedef: 55
öptüm kizlar kendinize iyi bakin
canım menün güzel ama kalorisi yüksek şeyler yemişsin az olsada..pilaw patates yemeği..herkese merhaba. bugünkü menümü paylaşmak istiyorum, ama sanırım bugün ipin ucu biraz kaçtı. :26: :125: Neyse artık yarın biraz yürüyüş yapıp telafi edeyim
Sabah: Yarım dilim börek (küçücük)
Ara: 1 orta boy muz
Öğlen: Çorba, 1 tabak tavuklu patates, 1 kase yoğurt, 1 büyük dilim ekmek
Ara:4 adet bisküvi
Akşam: 3 kaşık pilav, 6-7 kaşık barbunya, az yoğurt
5-6 kupa çay, tek şekerli, orta şekerli kahve, 1 sade soda .
güzel canım.menuyu de yaziyorum sonra kaciyorum
sabah: 1 dilim kizarmis ekmek fistik ezmesi
ara kahve
oglen 1 dlm ekmek peynir domates yesil cay
ara 1 elma
aksam 1 kase corba salata ananas
kendime soz verdim haftada minimum 500 gr belirledim kendime ayda en az 2 kilo 4 ayda 8 kilo yani yilbasina 55 kilo olarak girmem demem oluyorki insallah gerceklestirebilirim herkse hayirli geceler
korumadayız dokunmayın bizeeee..kizlar pek gelemedim bugun benim cocuklar pek durmuyor malesef ugrastiriyolar
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 57.8
bu hafta 58.4
gelen 600gr
toplamda giden 16.8
korumadayim hedef 59un ustune cikmamak
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bugun markette Burda sevdigim ablalardan birini gordum nekadar zayiflamissin sen dedi masaallah cok guzel olmussun ddi ben mutluluktan ucuyorum tabiki
başlangıç:62.7
geçen hafta:60.9
bu hafta:59.8
giden:1.100
toplamda giden:2.900
hedef:59
iyi geceler kızlar,,bu hafta pek giremedim,ablam daha burda 1hafta, oyüzden gelemiyorum,bide evde net gitti gelmiyo kaç gündür,demin aklıma geldi bildirim annemin evine geldim şimdi yapıyorum,yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama dün akşam sebze çorbamı içmiştim evde,sonra anneme geldim,bide ne göreyim yemek yiyolar,sigara böreğiyle biber dolmasına hayır diyemedim,çok kaçırdım neyseki bugün yinede güzel rakam gördüm,haftaya daha aşağıda olmak ümidim,hepiniz kendinize iyi bakın ben gelene kadar sizleri seviyorum hoşçakalın...
günaydın kızlarr
dün siteye giremedim kk bana ceza kesmiş hemde hiç suçum yokken kurunun yanında yandım maalesef
ne kadar sinir bozucu bişey siteye girip bişeyler yazamamak yaa heleki bildirim gününde
gecikmeli de olsa bildirim yapayım;
başlangıç: 69.7kg
geçen hafta: 66.2kg
bu hafta: 66.0kg
giden: 200gr
toplam giden: 3.7kg
ilk hedef: 60.0kg
gamzecim pes etmek yok bak benim verdiğim grama diyeti bozmadığım halde sonuç bu ama bi tek bahanem var regli oldum ondandır diyip avutuyorum kendimi:26: bizim amacımız beraberce kilo vermek tatlım o yüzden bu tatlı yarış içindeyiz o yüzden yok öyle karamsar olmak falan yolumuz uzun daha
GÜNAYDIN KIZLAR
Dün evde internetim yoktu. oturduğum sitede sürekli yerleri kazıyorlar elektirik ve net te sorun vardı. bildirimi oyüzden bu gün yapıyorum.
Başlangış kilom 80
gecen hafta:76.600
bu hafta:75.800
giden:800 gr
hedef:65
bu günkü menüm.
Sabah:1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,5 tane zeytin,maydonoz,semizotu, peynir yeşil çay
Ara:1 bardak süt
öğle: börülce yemeği,yoğurt
ara 1 elme
akşam: misafirim var. inşallah fazla kaşırmayacağım. onlara hazırladığı mamalradan yiyeceğim. günlük kalori miktarını 1300 üzerine çıkarmayacağı
kilo veren herkezi kutlutyorum. Veremeynlere sabır diliyorum.Pes etmek yok arkadaşlar bu işi halledeceğiz inşallah
kızlar bu gün çok işim var temizlik yapacağı. Misafir için hazırlık yapacağım. sonra yine uğramaya çalışırım. hoşcakalın.
ah ecemm ahh..ne güzel kız..ben warya ölüyor olsam eşim çay ne bi lokma bişey getirmez..ben daha hastayken bile hiç yatmadım..ilgilenmez..dün gece secem uyumadı sabaha kadar uykusuzum..sabah 6buçukta kahwaltı hazırlıyorum hergün..bugün uykusuzluktan kalkmadıydım beni kaldırdı 6buçukta yine..kahwaltı istiyorum dedi..kalktım hazırladım..yedi yattı..noldu dedim gitsenya işine dedim.bugün iş az gitmicem dedi we saat 3 e kadar yattı..bende hala uykusuzum uyumamda mümkün değil 2 çocukla..eşim anlayışsızdır bu konuda..uyumamı yatmamı dinlenmemi istemez..hep hareket halinde olcam..bazen yaşamasam diyorum bu hayatta...anlamsız herşey..bu gece cocuklar Dogru duzgun hic durmadi bi biri uyandi bir digeri Sabah 7bucukta kizimi babasinin yanina yatirdim oglum uyaninca bende onun yanina gittim kizimin yataginda biraz durduk sonra esim uyandi tabi kizimda dedim ben uykuistiyorum biarktim onlari kizimin yataginda kactim yatagima uyumusum 1saat Kadar esim yari kahvalti hazirlamis uyandirildim ama kizim tarafindan ay ne iyi oluyor kalkiyosun cay Hazir super bisey
bide aksam esim diyordu sakin beni uyandirma ben uyudugum Kadar uyuycam cok yorgunum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?