70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle deme canım yaa ne diyelim ki eşine Allah ıslah etsin canım ya üzülme

selam kızlar. Oğlum kreşe başladı bende 1 haftadır onunla beraber kreşe gidiyorum. ama aklım hep burada sanki kendimi salmış gibi hissediyorum ama salmadım salmicamgecikti ama kilo bildirimi yapayım
başlangıç:78.8
geçen hafta:75.5
bu hafta:75.1
giden:400
toplam giden:3.7
hedef:60

canım kreşe alıyorlar mı?beni ilk gün bile almadılar..alırsak alışamıyorlar hep yanlarında durmanızı istiyorlar dediler..ama ben durmak istiyordum.ilk gün oğlum hasta oldu..çok üzülmüştü..2.ci gün yollamak istemedim ateşi çıkıyor herhalde sıkıldı yada benden uzak kalınca oldu..ama gönderdim..we o gün çoook ağladım arkasından..

Eki Görüntüle 809003
Eki Görüntüle 809000

kizlar gecmiste kimdi unuttum kusura bakmasin Ismini yeni cicilerini koy bizde gorelim demisti bunlar kahveyi daha cok begendim
cok guzel canim bende kahvenin kol modelini cok begendim gule gule giy

wuuwww ne guzel vermissin canim oyle tebrikler :))

canim seni oyle iyi anliyorumki bende de vardi o turden bitane, ama simdi yok sukurler olsun, yanlis anlama niyetim gazlamak degil ama o anlayissizligin insani nasil yiyip bitirdigini cok iyi biliyorum, rabbim islah etsin gonlune merhamet versin hep dua et insallah

selam hoşgeldin. zaten bir boğazımızı tutsak herşey güzel olacak.
Hosbuldum saol valla hıc ırade yol bende yaa
Tesekkurler canım ben senı cok ıyı bılıyorum resmını bıle hatırlıyorum kızın vardı senınde

Evet suzım yaa zaman nası gecıyor 1 seneyı gectı evdeyım ucretsız ızındeyım hazıranın sonuna kadar yanı evde cok duzensız beslenıyorm zor oluyor 2 cocukla fazla gıremıyorumda ya nasıl olcak boyle
Sen nasılsın ne var ne yok oglusun nasıl

of kızlar yaa apartın interneti berbat 2 gundur gitti gelmedi telefondan yaziyorum bunu da ama internet paketim bitti bitcek cok az kaldı listeyi de yapamiycam bu yuzden cok cok cookkk ozur dilerim

bisey soyliyim mi size dun eyupu gordum sonunda kantinde oturuyoduk birden iceri girdi beni gordu mu bilmiyorum ama gorse de tanimamistir heralde :) allahim ne kadar utangac olmus o oyle yere bakarak yuruyo kiyamam ya kuzuma :):) oyle iste paylasmak istedim sifa niyetine azcik bi internetim kalsin bari lazim olur belki ben gidiyorum internet gelirse ugrarim yine

öncelikle merhabalar kk'nın güzel kızlarına
cici kayınvalidemin "bu ne hal canım ya basenler almış başını gidiyor, toparla kendini berbat olmuşsun" demesi üzerine 73 kiloyla aranızdayım hırslıyım, cici kayınvalideye göstercem o laflarını

geldi canim sonra dedi haftanin yorgunlugunu bu uykuyla atmis gezdik baya iyi geldi banada
evet ehliyet sart
ah canim ya nedemek oyle isede gitmiyor sabahin 6sinda hala kaldirip kahvalti hazirlatiyor Allah sabir versin sana

tesekkur ederim canim
tabi elime gecicekmi hala supheli
adresi verirken 36 yerine 33 yazmisim parasinida odedim
sonra aradim yok ulasilmiyor bekletip duruyolar telden gorusemedim bende baktim Boyle olmiycak kuzeni yolladim mahalleye git dedim kim ogren 33 numarayi sonrada annemi gonderdim alsinlar diye insaallah sorunsuz annem alabilir

boy 175 kilo 71.5 selamlar sevgiler hedefim 60 ins basaririm

merhaba kızlarrr ben aranıza yeni katıldım boyum1,60 kilom 79 bir an önce bende kilo vermek isitoyurm karabuğday duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Hoşgeldin aramıza ama aktif değilsin
nasıl katılmakdır bu

tebrikler canım

Hoşgeldin kısçe

ne yedin bu kadarr

ufuuuuu sen 50 leride görmüştün görürsün canım

selam kızlar
68im dün regl oldum fecii şişim
400 grmcık vermişim

başlangıç:68
hedef 58
10 kiloooooo
biz senle aynıyız kaplumbağa hızında 65den sonra öyle gidecek biliyon dimi

hoşgeldin miray

Geçmiş olsun mavi

Kilo bildirimi
Baş:63.2
Geç. Hf:63.5
Bu hf:63.7
Gelen:200 gr
Top.gel:500 gr
Hed:57 kg
Hed26:
Hoşgeldin zerra abla
ya ne güzel hiç almamışsın sen

ben menünü beğendim
Bu arada su içiyormuyuz?

Merhaba,
bu gurubun kilo aralığında değilim ama guruplara şöyle bir göz attım da bu gurup daha sıcak geldi. 160 boyum, 68 kilodayım. hedef kilom ise 60. beni de alır mısınız aranıza?
Öyle yazınca forumdaki mesajlarına baktım
bi ceeeeee yapıp gitmişsin
eğer bir yola başkoyduysan kararlıysan sana msj atsalarda atmasalarda kendini zorla içlerine dahil et
sana faydası olan herşeyi al
sende aktif değilsin forumda 2 mesajın var toplamda kısçeeee

Suzim evin için üzüldüm inşallah sorunu çözersiniz
aklıma ne geldi birde sorun sizden değilse boşuna kırıp dökmüş olacaksın
kiloda gözümden kaçmadıı bu arada kıracam kafanı sen dur

ıııhhhh beğenmedim menünü kısçe hafta sonu diye göz ardı ediyoz pazartesinden itibaren toplayalım kendimizi

Eki Görüntüle 809003
Eki Görüntüle 809000

kizlar gecmiste kimdi unuttum kusura bakmasin Ismini yeni cicilerini koy bizde gorelim demisti bunlar kahveyi daha cok begendim
canım güle güle giy cicilerini

tubiş topiğin eski hatunu tebrik ederim

bende farkına vardım baktım silinmişsin halla halla dedim
neden ceza aldınki:44:

yanlış hatırladın ama benim kızım yoktu ki oğlum var
karışıklık oldu sanırım canım

bi tanışamadık seninle listeyi yapan hatun senidin değilmi tatlım

kayınvaliden doğru demiş ne o öyle simitler kollar bacaklar peffffff

boy 175 kilo 71.5 selamlar sevgiler hedefim 60 ins basaririm

ben de 70 kiloyum hedefim 57
sizlerde hoşgeldiniz kısçeler ama şöyle bi girip ceeeeee demeyelim aktif olalım
aksi halde hedefinize varamazsınız

iyi geceler kızlar bende ancak zaman bulabildim foruma girmeye

iki gündür azıttım çok yidim
artık yarından itibaren düzeltmeye çalışacağım
hadin bakalım iyi geceler datlu datlu rüyalar
rüyanızdan zayıf hatun olarak uyanın

bende canim diyeti biraktim diye tozuttum hic ac olmadigim halde su saatte biskuvi yiyorum ne oldum Boyle ben ya uff

kızlar bende gruba katılabilir miyim 1.67 boyundayım 70 kiloyum. Çalışıyordum işten ayrıldım şimdi kpss ye hazırlanıyorum ve evdeyim ve kilo almak istemiyorum hatta vermek istiyorum hedefim 58 ama diyet ile ilgili planım yok yani sabah bunu yicem akşam bunu yicem hesabı yapmadım daha önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

Ah şu hafta sonu kahvaltilari ipin ucunu kacirmamak gerek. Hafif bir oglen ve aksam yemegiyle telafi ederim diye umuyorum tabi ara ogunlerim olmazsa olmaz gunde 6 ogun benim hem tok oluyorum hemde halsiz dusmuyorum :)

kizceler hayirli pazarlar

dun ku menuyu yazayim,
sabah yumurta salatalik 1 dlm ekmek sekersiz cay

ara ananas

oglen kahve ve natural bar (disardaydim hemde kahvaltiyi gec yapmisitim)

aksam corba salata karnibahar

ara 1 kase yogurt 1 dilim ince ekmek

bugunde menu benzer olcak

sabah peynirli yumurta salatalik 6 zeytin 1dlm ekmek sekersiz cay

ara meyve

oglen kahve falan olur cok acikmam

aksam karnibahar salata olcak

gecen gunku soku atlattim cok sukur, hemen askeri disiplini sagladim, fazlaliklarimi attim, insallah cumaya kadar oyle devam eder, herkese bolll sabir ve irade diliyorum, hepinizi kocamannn opuyorum

bu arada NESKUIK kuzum aslinda cok yememistim hemde gunde 2 saat yuruyorum ama niye oyle oldu anlamadim, kendime sastim dogrusu neyse birdaha gormem o rakami insallah, bir anda kendimden sogudum valla

baslangic gecenhafta buhafta giden /gelen toplamda giden hedef

elf_86 80.7 77.6 76.1 1.5 4.6 70

mygursoy 70.3 69.2 68 1.2 2.3 58

triendy21 62.7 60.9 59.8 1.1 2.9 59

hanifemutlu 74 70.1 69.3 800gr 4.7 52

zayifla 80 76.6 75.8 800gr 4.2 65

buz005 87 61.1 60.5 600gr 26.5 58

ssecemm 87 61.1 60.5 600gr 26.5 58

dilekefem 71 67.6 66.9 500gr 4.1 58

brncmr 74 72.9 72.4 500gr 1.6

hakuda 79 68.9 68.5 400gr 10.5 65

yufa 78.8 75.5 75.1 400gr 3.7 60

yusufeymen 76 75 74.6 400gr 65

anathk018 69.7 66.2 66 200gr 3.2 60

gülecdizayn 83 78 78 0 5 60

zerra 63.2 63.5 63.7 200gr 500gr 57

berenerva2 75.2 57.8 58.4 600gr 16.8 58

bensuzi 77.1 72.3 73.1 800gr 4 55

theolog 76 62.9 64.7 1.8 11.3 55

haftanin birincisi elf_86 olmustur tebrik ederim
yeni gelen arkadaslar gülanne garfield supertaktak umay0110 Azeri neskuik tuliptice hosgeldiniz
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verir insallah
kizlar aynur yapamadigi icin cizelgesiz kalmayalim diye yapmaya calistim hatam olduysa affola haftaya baskabi cozum buluruz saniyorum

ya yaparken Boyle gozukmuyordu niye Boyle gozuktuki :26:

Oovvv kayınvalıde fena anlasılan nası laf soylemıs sende ona goster gununu bakalım kolay gelsın hosgeldın

Kızlar bende bu hafta bıldırıme baslayım ıstıyorum kıme yapıcaz cok paylasım yapamıyorum ama bıldırım yaparak endımı tutmaya calısırım belkı daha az yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…