naptın suzim yine mi?73e çıktınnnnn...
canım menün güzel ama kalorisi yüksek şeyler yemişsin az olsada..pilaw patates yemeği..
güzel canım.
korumadayız dokunmayın bizeeee..ececim ben warya kilo werdiğimi görünce hırslanamıyorum..aksine yiyorum bende baya bi tuhafım ya.bugün 62 oldum yine
kolay gelsin canım..
ah ecemm ahh..ne güzel kız..ben warya ölüyor olsam eşim çay ne bi lokma bişey getirmez..ben daha hastayken bile hiç yatmadım..ilgilenmez..dün gece secem uyumadı sabaha kadar uykusuzum..sabah 6buçukta kahwaltı hazırlıyorum hergün..bugün uykusuzluktan kalkmadıydım beni kaldırdı 6buçukta yine..kahwaltı istiyorum dedi..kalktım hazırladım..yedi yattı..noldu dedim gitsenya işine dedim.bugün iş az gitmicem dedi we saat 3 e kadar yattı..bende hala uykusuzum uyumamda mümkün değil 2 çocukla..eşim anlayışsızdır bu konuda..uyumamı yatmamı dinlenmemi istemez..hep hareket halinde olcam..bazen yaşamasam diyorum bu hayatta...anlamsız herşey..
selam kızlar. Oğlum kreşe başladı bende 1 haftadır onunla beraber kreşe gidiyorum. ama aklım hep burada sanki kendimi salmış gibi hissediyorum ama salmadım salmicamgecikti ama kilo bildirimi yapayım
başlangıç:78.8
geçen hafta:75.5
bu hafta:75.1
giden:400
toplam giden:3.7
hedef:60
cok guzel canim bende kahvenin kol modelini cok begendim gule gule giyEki Görüntüle 809003
Eki Görüntüle 809000
kizlar gecmiste kimdi unuttum kusura bakmasin Ismini yeni cicilerini koy bizde gorelim demisti bunlar kahveyi daha cok begendim
başlangıç:62.7
geçen hafta:60.9
bu hafta:59.8
giden:1.100
toplamda giden:2.900
hedef:59
iyi geceler kızlar,,bu hafta pek giremedim,ablam daha burda 1hafta, oyüzden gelemiyorum,bide evde net gitti gelmiyo kaç gündür,demin aklıma geldi bildirim annemin evine geldim şimdi yapıyorum,yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama dün akşam sebze çorbamı içmiştim evde,sonra anneme geldim,bide ne göreyim yemek yiyolar,sigara böreğiyle biber dolmasına hayır diyemedim,çok kaçırdım neyseki bugün yinede güzel rakam gördüm,haftaya daha aşağıda olmak ümidim,hepiniz kendinize iyi bakın ben gelene kadar sizleri seviyorum hoşçakalın...
canım menün güzel ama kalorisi yüksek şeyler yemişsin az olsada..pilaw patates yemeği..
güzel canım.
korumadayız dokunmayın bizeeee..ececim ben warya kilo werdiğimi görünce hırslanamıyorum..aksine yiyorum bende baya bi tuhafım ya.bugün 62 oldum yine
kolay gelsin canım..
ah ecemm ahh..ne güzel kız..ben warya ölüyor olsam eşim çay ne bi lokma bişey getirmez..ben daha hastayken bile hiç yatmadım..ilgilenmez..dün gece secem uyumadı sabaha kadar uykusuzum..sabah 6buçukta kahwaltı hazırlıyorum hergün..bugün uykusuzluktan kalkmadıydım beni kaldırdı 6buçukta yine..kahwaltı istiyorum dedi..kalktım hazırladım..yedi yattı..noldu dedim gitsenya işine dedim.bugün iş az gitmicem dedi we saat 3 e kadar yattı..bende hala uykusuzum uyumamda mümkün değil 2 çocukla..eşim anlayışsızdır bu konuda..uyumamı yatmamı dinlenmemi istemez..hep hareket halinde olcam..bazen yaşamasam diyorum bu hayatta...anlamsız herşey..
Hosbuldum saol valla hıc ırade yol bende yaaselam hoşgeldin. zaten bir boğazımızı tutsak herşey güzel olacak.
Tesekkurler canım ben senı cok ıyı bılıyorum resmını bıle hatırlıyorum kızın vardı senındecanım doktorlar hep öyle ufacık bir ameliyatta olsa en kötüsünü söylüyorlar ameliyata girmeden önce
hele hel bu kişi 60 yaşını geçikse daha çok moral bozarlar
neyseki atlatmış inşallah daha iyi olur tekrardsan geçmiş olsun
selammmsanırsam ben hatırladım sizi ben ilk geldiğimde sizde topikdeyidiniz
sağlıkla büyütmeler dilerim bebişinize
canım kahvaltı çok önemli meto'nun çalışması için
erken kalkmaya çalışırsan herşey düzene girer
abartı bişey yok
Dipnot: o yaprak sarmalarını ben yirim yirrr
Hayır çok güzel gelin olmuşsun
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
Hoşgeldin aramıza kızçe
evet kilon fazla kurtulmak istiyorsan bizleri takip etmen yeterli sonrası gelir zaten
Şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk
Yaşasın okulumuz sevinçliyiz hepimiz
ben çok şükür diyorum
sokakdaki çocuk seslerinden bir nebzede olsa kurtulduk hih hihh
Başarılar dilerim canım kolay gelsin
Hoşgeldin petiburi
kimsin ? Nesin? Necisin anlat bakalım
öyle ceee deyip kaçmak olmaz
Menün güzel canım sabah nerde göremedim
sütlaç gözümden kaçmadı değil bir kase yerine yarım olabilir ama öğlen yemişsin
akşam çok hafif geçiştir diyecektim
balık varmış
balıkları şimdi götürüyorsundur lüp lüp
spor yapmana sevindim
ama yaparken çocuklarımızı koruyalım
bebişini öperim bi çokk
bende 32 yasinda 6 yasinda 1 oglum var. bende memurum canim viyana belediyesindene güzel insallah benim oglanda okula alisir
cok sükür iyi gecmis ameliyati
hosgeldin arzucumay zaman ne cabuk geciyor hamis kaldin bebisin oldu masallah kizda olmus 11 aylik allah saglik versin nazarlardan korusun
kiz kormaben kendim yedim dedim firsat elime gecti hamile bahanesiyle herseyi götürdüm
:18:
ya cok güzel gelin olmussunallah mutlulugunuzu daim etsin tatlim
hosgeldin canim
bende bu ara hic birseye yetisemiyorum minemhersey fazla geliyor evimi görsen off ütü birikti birde
hosgeldin
yediklerini sporla desteklersen zaten daha kolay verirsin canim insallah
ballinin pc si bozulmusdun yani laptopu esi gelince yapacakdin gelmedi döncek diye bekliyorum ama dönmedi
hande de ise basladigindan beri gelemiyor yogun herhalde arada ce diyor ama
gecmis olsun canim acaba hava degisikliginden midir :26:
semiz otunu okuyunca aklima sey geldi neslimhani ispanak diye rokka almisdin
bi bozunca toparlamazi zor oluyor canim
yemedin dimi :18:
ay insallah canim yasizler naptiniz annengil gelmisdin ya anne yemekleri tehlikeli olur
havalardan sanirsam canim bende öyle hissediyorum kendimi
kiz nesli icine mi doguyor belki hamis kalmisdirama son bildigim hamile degildin hata hamis degilim diye göbek bile atacakdin
son durum degildin hamile diye diye birgün hamis birakacagiz onu bu gidisle
hosgeldin
günaydin fadimemönce saglik zaten canim
verecez canim insallah birliktesonra kimse bize laf edemiyecek herkes önce kendine baksin
günaydin neslim
ozamanlar hamile degildin neslim ama theorie kuruyorduk hamilesin falan diye
tabii canimhosgeldin tekrar
günaydin canim insallah
geldi canim sonra dedi haftanin yorgunlugunu bu uykuyla atmis gezdik baya iyi geldi banadasabah erken kalktı ya ondan herhalde uyumasıbence de al ehliyetini araç varsa ehliyete gerçekten ihtiyaç oluyor canın sıkıldı mı kimseye minnet etmeye gerek kalmaz alırım anahtarı giderim hava güzelken değerlendir bari
ah canim ya nedemek oyle isede gitmiyor sabahin 6sinda hala kaldirip kahvalti hazirlatiyor Allah sabir versin sana
güzel canım.
kolay gelsin canım..
cok guzel canim bende kahvenin kol modelini cok begendim gule gule giy
wuuwww ne guzel vermissin canim oyle tebrikler :))
canim seni oyle iyi anliyorumki bende de vardi o turden bitane, ama simdi yok sukurler olsun, yanlis anlama niyetim gazlamak degil ama o anlayissizligin insani nasil yiyip bitirdigini cok iyi biliyorum, rabbim islah etsin gonlune merhamet versin hep dua et insallah
Hala uyuyorsun değil mi tembel gelinkalk kalk üsküdarda sabah oldu
hoşgeldin tanıt istersen biraz kendini
boy kilo vs vs
Günaydın fadime abladünde istanbul öyleydi
neyseki bugün güneşli
bugünleri iyi değerlendirmek gerekli
aman o yağmuru buraya gönderme sakınn
öperim biçok sevgili meslektaşım
Hoşgeldin aramıza ama aktif değilsinmerhaba kızlarrr ben aranıza yeni katıldım boyum1,60 kilom 79 bir an önce bende kilo vermek isitoyurm karabuğday duydum bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
tebrikler canımbaşlangıç :87
geçen hafta :61.100
bu hafta :60.500
giden :600 gr
toplam giden:26.500 gr
hedef :58
korumadayım.. tatlı, hamurişi ,kısır, tantuni ,keşkek ,kawurma, poğaça ,çikolata ,dondurma.. yedim bunlardan fakat az we öz.korumada olduğum için..kilo wermişim ama..kawurma falan yerken bile fazla yiyemiyorum zaten fazla yağdan dolayı midem ağrıyor..ondan azar azar yediğimden gitti sanırım..korumadayım hala..en azından 61.500 ün yukarısına çıkmayayım yeter..
Hoşgeldin kısçeBugünden itibaren bende varım kızlar
Yıllardır sıkıldım artık kilolarımdam eşimin yanında kilolu durmaktan.
Günlük tutmaya başladım duygularımı yazıyorum canım bişi yemek istediğinde okuyacağım kendime dur diyeceğim
Hadi bakalım gazamız mübarek olsun
72 kilo ile başlıyorum hedefim ilk etapta 65 daha sonra 58 :)
kizlar bendede moral sifir, okula geldim hemen bir kahve yaptim ama basimin agrisi gecmedi bende agri kesici ictim ama yinede devam ediyor, dun sabah tartildim birde ne goreyim artidayim hemde hic 1.5 yildir hic gormedigim bir rakam sonra bugunde iyice artmisti bu rakam iyice sinir oldum kendime, ne oluyor bana boyle anlamiyorum, sabah soz verdim kendime, aglicaktim neredeyse, herlade ondan basima boyle bir agri coktu, neyse duzelecek insallah, bildirim yapiyorum
baslangic: 76
gecen hafta 62.9 kg
bu hafta 64.7
gelen 1800 gr
toplamda giden: 11.3 kg
hedef 55
cok kotu oldu bu neyse moral bozmadan yola devam etmek lazim, kilo veren herkesi tebrik ediyorumm, listenin sondan birincisiyim bu sefer kesin biliyorum,
simdilik hepinizi opuyorum
ufuuuuu sen 50 leride görmüştün görürsün canım
bizde artılarımızla döndük
hoşgeldin
ben görmedim onun resimlerini korumaya geçmiştir ozaman
yok kız tatilde 4 kilo aldım
sporun bile faydası vardır canım
önceden sen demiyormuydun tartıda gördüğümüz rakama bakmayın diye
önemli olan aynada gördüğün spora devam kaldıralım totoları
8 kilo kadar vermem lazım
ne desem bilemedim suzim
muhattap olma diycem ama biliyorum zor
duymazdan gel
kulağına pamuk tıkamayı öğren kulağında pamuk varmış gibi davran
kist değildi canım bizimki arpacık gibi bişeydi
66yı bigörsem ahhhh
biz senle aynıyız kaplumbağa hızında 65den sonra öyle gidecek biliyon dimiselam kızlar
68im dün regl oldum fecii şişim
400 grmcık vermişim
başlangıç:68
hedef 58
10 kiloooooo
hoşgeldin miraykızlar hayatımda ilk defa uzun vadeli hedef koyarak kilo vermeye, kendime olan saygımı kazanmaya çalışıyorum. 30 yaşındayım. sadece ortaokulda kendimi 50 li kilolarda gördüm. yaptığım diyetler hep sağlıksız ve kısa vadeli oldu, yıllarca aldım verdim ama hiçbirzaman ideal kiloma erişecek kadar sistemli ve bilinçli olamadım. iç dünyamı insanlardan gizliyorum. sevileceğime inancım kalmadı, her başarısız ilişkide kendimi suçladım. kendimi çirkin olduğuma inandırdım.kilolu olsamda yüzüm güzel diye kendime züğürt tesellisi vermekten de bıktım. özgüvenimi kazanmak daha doğrusu yıllara ve yaşadığım tüm olumsuzlukları ardımda bırakıp yepyeni bi hayata başlamak, sevmek ,sevilmek ve anne olmak istiyorum. ilk defa içimdekileri paylaşıyorum çünkü beni sadece sizlerin anlayacağını biliyorum.
size uyguladığım diyeti anlatayım, bana yardımcı olur musunuz? eksiklerim ,yanlışlarım,fazlalıklarım nelerse tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyyorum.
Gerçek bir diyet nasıl olur pek bilmem sadece su anda ekmek yemiyorum, krep yapıyorum(yulaf ezmesi,süt ve yumurta ile) beyaz peynir, yoğurt, hindi salam, çiğ sebzeler(marul,maydonoz,dereotu,semizotu, domates,salatalık), ton balığı, haşlanmış yumurta, doymamışsam da light üçgen peynir yiyorum. bazen sebze yemeği yiyorum öğlenleri genelde(patlıcan, taze fasülye).
9lu form çay, otlu çay, yeşilçay ve mate çayı , siyah çay içiyorum. tatlandırıcıyı uyadığınız için bıraktım:) çok az şeker atıyorum.
yemeklerle beraber cla alıyorum, spordan 15 dk önce de l- carnitine alıyorum, günde 1 saat spor yapıyorum. yürüyüş bandım var evde. bazen yürüyorum bazı günler bilgisayarda aerobik videolarıyla çalışıyorum. karın bölgesi için de fitness blender videolarıyla çalışıyorum.
bugün 8. günüm ve 68 kiloyum. 2 kilo vermişim ama regl dönemindeyim. bu kilo doğrumudur acaba?
Geçmiş olsun maviSlm kızçelrim kader dostlarım.Bayadır yazamadım.kusuruma bakmayın artıkın.Neden derseniz hastayım.enfeksiyonla mücadele ediyorum. Dizlerimle başladı şimdi bademciklerim şişti.10 tane iğne yedim.(penisilin)banamısın demedi.tekrar dr gittim bugun geçmemiş hiç dedi.İğneye devam dedi.Kıçım eleğe döndü.Bide yetmezmiş gibi adet oldum heryerim ağrıyor. pazar günüde düğünümüz var.görümcemi everiyoruz.misafirler gelecek temizlik yapmak lazım yemek yapmak lazım düğün kıyafetlerimizi bile ütüleyemedim daha. Bi el atsanız diyorum yokmu yardım edecek:)))İşten çık yemek ye uyu oldu düzenim.iş yapacak takat kalmıyor ne olacak bu halim yarın gelenler olur kesin akrabalardan.heryerimde şişti.adetten sanırım sabah yüzüğü zor soktum parmağıma.çok çirkin olucam düğünde. Okadarda özene bözene abiye kıyafet aldım topuklu ayakkabı aldım ama corttt.Kaşlarımıda aldırmam lazım daha off off yapılcak cok şey var.tartılamadım henüz akşam unutmazsam tartılıcam ama hiç ümidim yok.Kesin artıdır.
Herkese merhabalar
Hayırlı cumalar.....
Kilo verenler tebrik ederim
Veremeyenler vazgeçmek yok
Aksi halde ornek bende olduğu gibi alırsınız
Suzi allah kolaylık versin komşun inşallah bir şey demez
Ece cicilerini Güle güle giyin
Ne aldin burda paylasirsan bizde görürüz
Hastalar var cok geçmiş olsun
Rabbim şifalar versin
Aynurcum okulun kıymetini bil takma hiçbişeyi en güzel günlerin canım
Eskilerden donenler var
Yeni aramıza katılanlar var
Hoş sefa geldiniz
Telden yazıyorum hatalar olabilir kusura bakmayın
Hoşgeldin zerra ablaKilo bildirimi
Baş:63.2
Geç. Hf:63.5
Bu hf:63.7
Gelen:200 gr
Top.gel:500 gr
Hed:57 kg
Hed26:
ben menünü beğendimburalarda yeniyiz diye kimse mesajıma 2 satır cevap yazmamış, olsun ben de kendi kendime takılırım...
kilo bildirimleri yarışma için yapılıyor galiba, ne zaman yapılacak bu bildirimler acep?
bugünkü menüm
sabah:
4 zeytin
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
şekersiz çay
domates
salatalık
ara: elma
öğle:
1 tabak taze fasulye
akşam:
2 orta boy haşlanmış patates (böregi yemedim bari patates yiyeyim dedim)
1 tabak mercimek çorbası
biraz sonra da 1 saat yürüyüş yapacağım yürüyüz bandında.
bir de şu kilo çizelgesini becerebilseydm iyi olacaktı.
Öyle yazınca forumdaki mesajlarına baktımMerhaba,
bu gurubun kilo aralığında değilim ama guruplara şöyle bir göz attım da bu gurup daha sıcak geldi. 160 boyum, 68 kilodayım. hedef kilom ise 60. beni de alır mısınız aranıza?
Suzim evin için üzüldüm inşallah sorunu çözersinizselam kizlar isyerinde saat 11 den ayrildim adamla tartisdim eve gitmem lazim benim diye zar zor gönderdi tamirciler geldi pazartesi tekrar gelcekler bütün duvarlar benim mutfak hep sökülecek binanin korridorunda borularda hasar var ama daha da akiyor duvarlardan da gelebilir dediler bakalim iste gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkür ederim gecmise gidemiyecem cok yorgunum daha da toparlanmazi lazim hersey birde bosaltmam lazim esyalarimi keske istrata ayrilsaydim salak kafam pazartesi sani ise gitcem aklim evdeyken
kilo veren kizlari cok cok tebrik ediyorum afferim size masallahkilo veremeyenlerde zaten niye veremediklerini biliyorlar benim gibi az önce bi paket cips yedim öylesini diplerdeyim
kilo bildirimimi de yapayim benden adam olmaz
baslangic:77.1
gecen hafta:72.3
bu hafta:73.1
gelen:800 gramm
toplam giden: 4
hedef: 55
öptüm kizlar kendinize iyi bakin
ıııhhhhherkese merhaba. bugünkü menümü paylaşmak istiyorum, ama sanırım bugün ipin ucu biraz kaçtı. :26: :125: Neyse artık yarın biraz yürüyüş yapıp telafi edeyim
Sabah: Yarım dilim börek (küçücük)
Ara: 1 orta boy muz
Öğlen: Çorba, 1 tabak tavuklu patates, 1 kase yoğurt, 1 büyük dilim ekmek
Ara:4 adet bisküvi
Akşam: 3 kaşık pilav, 6-7 kaşık barbunya, az yoğurt
5-6 kupa çay, tek şekerli, orta şekerli kahve, 1 sade soda .
canım güle güle giy cicileriniEki Görüntüle 809003
Eki Görüntüle 809000
kizlar gecmiste kimdi unuttum kusura bakmasin Ismini yeni cicilerini koy bizde gorelim demisti bunlar kahveyi daha cok begendim
tubiş topiğin eski hatunu tebrik ederimbaşlangıç:62.7
geçen hafta:60.9
bu hafta:59.8
giden:1.100
toplamda giden:2.900
hedef:59
iyi geceler kızlar,,bu hafta pek giremedim,ablam daha burda 1hafta, oyüzden gelemiyorum,bide evde net gitti gelmiyo kaç gündür,demin aklıma geldi bildirim annemin evine geldim şimdi yapıyorum,yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama dün akşam sebze çorbamı içmiştim evde,sonra anneme geldim,bide ne göreyim yemek yiyolar,sigara böreğiyle biber dolmasına hayır diyemedim,çok kaçırdım neyseki bugün yinede güzel rakam gördüm,haftaya daha aşağıda olmak ümidim,hepiniz kendinize iyi bakın ben gelene kadar sizleri seviyorum hoşçakalın...
bende farkına vardım baktım silinmişsin halla halla dedimgünaydın kızlarr
dün siteye giremedim kk bana ceza kesmiş hemde hiç suçum yokken kurunun yanında yandım maalesef
ne kadar sinir bozucu bişey siteye girip bişeyler yazamamak yaa heleki bildirim gününde
gecikmeli de olsa bildirim yapayım;
başlangıç: 69.7kg
geçen hafta: 66.2kg
bu hafta: 66.0kg
giden: 200gr
toplam giden: 3.7kg
ilk hedef: 60.0kg
gamzecim pes etmek yok bak benim verdiğim grama diyeti bozmadığım halde sonuç bu ama bi tek bahanem var regli oldum ondandır diyip avutuyorum kendimi:26: bizim amacımız beraberce kilo vermek tatlım o yüzden bu tatlı yarış içindeyiz o yüzden yok öyle karamsar olmak falan yolumuz uzun daha
yanlış hatırladın amaHosbuldum saol valla hıc ırade yol bende yaa
Tesekkurler canım ben senı cok ıyı bılıyorum resmını bıle hatırlıyorum kızın vardı senınde
Evet suzım yaa zaman nası gecıyor 1 seneyı gectı evdeyım ucretsız ızındeyım hazıranın sonuna kadar yanı evde cok duzensız beslenıyorm zor oluyor 2 cocukla fazla gıremıyorumda ya nasıl olcak boyle
Sen nasılsın ne var ne yok oglusun nasıl
bi tanışamadık seninle listeyi yapan hatun senidin değilmi tatlımof kızlar yaa apartın interneti berbat 2 gundur gitti gelmedi telefondan yaziyorum bunu da ama internet paketim bitti bitcek cok az kaldılisteyi de yapamiycam bu yuzden cok cok cookkk ozur dilerim
bisey soyliyim mi sizedun eyupu gordum sonunda kantinde oturuyoduk birden iceri girdi beni gordu mu bilmiyorum ama gorse de tanimamistir heralde :) allahim ne kadar utangac olmus o oyle yere bakarak yuruyo kiyamam ya kuzuma :):) oyle iste paylasmak istedim sifa niyetine azcik bi internetim kalsin bari lazim olur belki ben gidiyorum internet gelirse ugrarim yine
kayınvaliden doğru demişöncelikle merhabalar kk'nın güzel kızlarına
cici kayınvalidemin "bu ne hal canım ya basenler almış başını gidiyor, toparla kendini berbat olmuşsun" demesi üzerine 73 kiloyla aranızdayımhırslıyım, cici kayınvalideye göstercem o laflarını
boy 175 kilo 71.5 selamlar sevgiler hedefim 60 ins basaririm
sizlerde hoşgeldiniz kısçeler ama şöyle bi girip ceeeeee demeyelim aktif olalımben de 70 kiloyum hedefim 57
günaydın kızlarr
dün siteye giremedim kk bana ceza kesmiş hemde hiç suçum yokken kurunun yanında yandım maalesef
ne kadar sinir bozucu bişey siteye girip bişeyler yazamamak yaa heleki bildirim gününde
gamzecim pes etmek yok bak benim verdiğim grama diyeti bozmadığım halde sonuç bu ama bi tek bahanem var regli oldum ondandır diyip avutuyorum kendimi:26: bizim amacımız beraberce kilo vermek tatlım o yüzden bu tatlı yarış içindeyiz o yüzden yok öyle karamsar olmak falan yolumuz uzun daha [/
aynen öyle canım benim doru söylüyosun bu arada bugün bende giremedim eşimle ve oğluşumla dışarıdaydık uzun bi aradan sonra eşim bana 3 sene önce söz verdiği yere götürdü normalde hiç dışarı çıkmayı sevmez bide gece gündüz çalıştığı için fırsatta olmuyor bana söz verip haftaya götürürüm diyodu hep haftaya erteliyodu bu haftada yapıcak sandım artık umudum kırılmıştı demesinmi hadi gidiyoruz şaşırdım ama söz verdiğim yere değil dedi ağlamaya başladım sen hep böyle yapıyosun dedim hep söz verip haftaya erteliyosun dedim geçen hafta kesin oraya gidicez haftaya demiştin hatta şöyle söyledin ayrıntılarıyla birlikte hatırlıyorum fln dedim oda beni uyuz etme oraya gitmiyoruz dedim 2 saat boyunca ağladım sonra bana geldi şaka yaptım hadi gidelim dedi bu nasıl bi rahatlıktır neyse gittik gezdik geldik ama hep bi uyuzluk katıyo işin içine ahh şu erkekler
bende canim diyeti biraktim diye tozuttum hic ac olmadigim halde su saatte biskuvi yiyorum ne oldum Boyle ben ya uffiyi geceler kızlar bende ancak zaman bulabildim foruma girmeye
iki gündür azıttım çok yidim
artık yarından itibaren düzeltmeye çalışacağım
hadin bakalım iyi geceler datlu datlu rüyalar
rüyanızdan zayıf hatun olarak uyanın
günaydın kızlarr
gamzecim pes etmek yok bak benim verdiğim grama diyeti bozmadığım halde sonuç bu ama bi tek bahanem var regli oldum ondandır diyip avutuyorum kendimi:26: bizim amacımız beraberce kilo vermek tatlım o yüzden bu tatlı yarış içindeyiz o yüzden yok öyle karamsar olmak falan yolumuz uzun daha [/
aynen öyle canım benim doru söylüyosun bu arada bugün bende giremedim eşimle ve oğluşumla dışarıdaydık uzun bi aradan sonra eşim bana 3 sene önce söz verdiği yere götürdü normalde hiç dışarı çıkmayı sevmez bide gece gündüz çalıştığı için fırsatta olmuyor bana söz verip haftaya götürürüm diyodu hep haftaya erteliyodu bu haftada yapıcak sandım artık umudum kırılmıştı demesinmi hadi gidiyoruz şaşırdım ama söz verdiğim yere değil dedi ağlamaya başladım sen hep böyle yapıyosun dedim hep söz verip haftaya erteliyosun dedim geçen hafta kesin oraya gidicez haftaya demiştin hatta şöyle söyledin ayrıntılarıyla birlikte hatırlıyorum fln dedim oda beni uyuz etme oraya gitmiyoruz dedim 2 saat boyunca ağladım sonra bana geldi şaka yaptım hadi gidelim dedi bu nasıl bi rahatlıktır neyse gittik gezdik geldik ama hep bi uyuzluk katıyo işin içine ahh şu erkekler
canim dert etme bende gecen hafta ceza almistim neden aldigimi cozemedi, kotu biseyde demedim ama :26:
takma bosver
neguzel gezmissiniz
baslangic gecenhafta buhafta giden /gelen toplamda giden hedef
elf_86 80.7 77.6 76.1 1.5 4.6 70
mygursoy 70.3 69.2 68 1.2 2.3 58
triendy21 62.7 60.9 59.8 1.1 2.9 59
hanifemutlu 74 70.1 69.3 800gr 4.7 52
zayifla 80 76.6 75.8 800gr 4.2 65
buz005 87 61.1 60.5 600gr 26.5 58
ssecemm 87 61.1 60.5 600gr 26.5 58
dilekefem 71 67.6 66.9 500gr 4.1 58
brncmr 74 72.9 72.4 500gr 1.6
hakuda 79 68.9 68.5 400gr 10.5 65
yufa 78.8 75.5 75.1 400gr 3.7 60
yusufeymen 76 75 74.6 400gr 65
anathk018 69.7 66.2 66 200gr 3.2 60
gülecdizayn 83 78 78 0 5 60
zerra 63.2 63.5 63.7 200gr 500gr 57
berenerva2 75.2 57.8 58.4 600gr 16.8 58
bensuzi 77.1 72.3 73.1 800gr 4 55
theolog 76 62.9 64.7 1.8 11.3 55
haftanin birincisi elf_86 olmustur tebrik ederim
yeni gelen arkadaslar gülanne garfield supertaktak umay0110 Azeri neskuik tuliptice hosgeldiniz
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verir insallah
kizlar aynur yapamadigi icin cizelgesiz kalmayalim diye yapmaya calistim hatam olduysa affola haftaya baskabi cozum buluruz saniyorum
öncelikle merhabalar kk'nın güzel kızlarına
cici kayınvalidemin "bu ne hal canım ya basenler almış başını gidiyor, toparla kendini berbat olmuşsun" demesi üzerine 73 kiloyla aranızdayımhırslıyım, cici kayınvalideye göstercem o laflarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?