70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eline sağlık canım

ay tesekkuler kuzu, cok guzel olmus sagolsun ve bennnnnnnn tahmin ettigim gibi sondan birince olmusum aferin bana

canım kreş 3 katlı. oğlum beni görmedi bile. ben aşağıda bekledim belki durmaz falan diye ama çok şükür alıştı.

Bu diyeti kafana gore mi yapiyorsun yoksa diyetisyen kontrolunde mi .cok guzel kilolar vermissin ama uzulerek soyluyorum ki kalici olmaz oglen cok sagliksiz gorunuyor .imkanin varsa oglende biraz protein almaya calis ikindi araogununude goremedim.en azinda 5 -6 badem yiyebilirsin..6 ogundengeli beslenirsen kilolar yavas ama kalici gider.basarilar dilerim

Ellerine sağlık canimm

Çok iyi düşünmussun canimmm

kayınvaliden doğru demiş ne o öyle simitler kollar bacaklar peffffff

vericem inşallah vericem şu yemek yerine aburcuburu tercih etmelerimi bir bıraksaamm :26:

kendisi 43 kilo yanında yarmagül gibi kalıyorum ben

canim ben bu diyeti kafama gore yapiyorum ama bu normal bir diyet listesi degil, bu kilolari ben kendim verdim hemde 16 kilo olarak ve 1 senede kilomu korudum 2 aydir tekrar kilo aldim sebebi stres ve hormonel ama ipin ucu kacmasin diye dikkat ediyorum, bir de bu onceki 16 kiloyu verirken sadece yagdan verdim, kas ve su kutlemden birsey eksilmedi, evde ki tartimla hepsini yazdim ve cok yavas kilo veriyorum ben, belkide bu yuzden kalici oldu, koruyabildim, hatta azar azar vermeye devam ettim ama simdi benim icin cokkkkkk onemli ve de zor bir surecten geciyorum, onun bana eksisi bu oldu diyebiirim.

Bu hafta daha dikkatli olursun canim birincilige yükselirsin umarım

birincilik hic onemli degil seker, ama kilo vereyim yeter bana

kendisi 43 kilo yanında yarmagül gibi kalıyorum ben

canim kendisi cok zayifmis onun, ne o oyle 43 kilo kaynana mi olur, olsa olsa sogan cuvali olur 43 kilo kaynana dedigin agir olcek

Takıldım öylesine, geçmiş mesajları okuyunca anladım zaten. :) kocamdan ve arkadaşlarımdan destek göremeyince burada aldım soluğu. :) onlara göre gayet iyiyim ama neden aynaya bakınca koca bir göbek görüyorum ben

Allah yardımcın olsun ve bol bol sabır versin, ben senin yerinde olsam 1 değil 5 cips yine yerim :) bozma moralini :)

ay o azimden bir de bana gelse daha ne isterim acaba :)

Teşekkür ettim, yok takıldım zaten :) ben de zaman bulamıyorum spor yapmaya, akşama kadar iş eve gel çocuk, yemek, temizlik
kendime vakit ayıramaya ayıramaya şiştim zaten. sinir oluyorum kendime

zaten bu erkek taraflarını bi odaya koyup patlatasım geliyor! kendisi megan fox ya! geline akıl verir bi de!!

tebrik ediyorum arkadaşları. yarışmaya ben de katılmak istiyorum, nasıl katılabilirim?

İyi akşamlar kızlar çok fena karnım ve midem ağrıyor
napıcam şaşırdım
midemde yanma var
bu 3. nane limonum iyi gelmedi

birde neden herkes sırasıyla banlanıyor çok dikkatimi çekiyor
hesap geçici kapatılmıştır
çok tuhaf kelime hatalarımı acaba

günaydın canım konu dışı yorum yapmışım halbuki konuya cevap vermişim..:26: ceza veren kişi beni yanlış anladı hala bu kanaattayım haksızlık edildi bana

günaydın canım miden yanıyorsa eğer nane limon içme limonun asidi daha çok yakar mideni ama ağrı kasılma varsa üşütmeden dolayı olabilir o zman iç tabi ama yanma ise tavsiye etmiyorum

bende anlamıyorum şu banlanma olayını istediğimiz gibi konuşamıyoruz hakaret yok dalga geçme yok zaten ama yine de banlanıyoruz yapıyoz bi yerde hata ama nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…