ya yaparken Boyle gozukmuyordu niye Boyle gozuktuki :26:
günaydın kızlar ;
herkese iyi haftalar diliyorum
haftasonu 2 tane düğünde pasta yemeden durabilmiş olmanın mutluluğu içindeyim
saol tatlım tşkler uyuyunca geçti
günaydın canım miden yanıyorsa eğer nane limon içme limonun asidi daha çok yakar mideni ama ağrı kasılma varsa üşütmeden dolayı olabilir o zman iç tabi ama yanma ise tavsiye etmiyorum
bende anlamıyorum şu banlanma olayını istediğimiz gibi konuşamıyoruz hakaret yok dalga geçme yok zaten ama yine de banlanıyoruzyapıyoz bi yerde hata ama nerde
Dikkatimi çekti maddi konularda dardayız dedin kısçeGünaydın herkese. .
Yaa benim sorunum yememe dikkat etmiyorum açıkçası edemiyorum şu sıralar maddi konuda dardayız ne olursa ne bulursak onu yiyoruzz çocuklarla ben eşim işyerinde yiyo evde hiç yemez. Evde olan da makatna pirinç mercimek un gün aşırı makarna gün aşırı poğaça börek kek yiyorum bide yumurta içimize girenler bu
Ama ben bi yartılıyorum 80 akşama bakıyom 77 bazen bakıyom 81 3-4 saat sonra 79 nasıl oluyo anlamıyorum gün içinde 3kilo oynuyo alıp alıp veriyom habire ne olcak napcam bilmiyorum ve ben 6'lı rakam görmek istiyorum ama bu menüyle çok zır bi salata yeşillik sebze meyve et planlı yiyemiyorum. Bana ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı
önceden böyle değildi neden böyle oluyor anlamadım bende
mutlaka bir yerlerde eksik bişeyler oluyordur
Dikkatimi çekti maddi konularda dardayız dedin kısçe
kek börek çörek yediğini yazıyorsun
bunlar külfet gerektiren şeyler
pazara gidip 2lt ıspanak alsan kimse yemese sana 3 gün gider
2 lt karnını doyurmuş olursun hemde sağlıklı beslenmiş olursun
hamurişinden uzak dur derim kolay gelsin
keke börek poğaça açılımıvalla bilmiyoum yeniyiz diye sanırım böyle yapılıyor
ayrıca tamamen katılıyorum sana kek börek daha külfetli makarna yemek zorunda kalıyorsan sossuz yağsız yenebilir çok olmamakla beraber bulgur da aynı şekilde he ucuz hem sağlıklı keke kullandığın yoğurdu da yanında yiyebilirsinçözümü çok yeterki yapmak iste
önceden böyle değildi neden böyle oluyor anlamadım bende
mutlaka bir yerlerde eksik bişeyler oluyordur
Dikkatimi çekti maddi konularda dardayız dedin kısçe
kek börek çörek yediğini yazıyorsun
bunlar külfet gerektiren şeyler
pazara gidip 2lt ıspanak alsan kimse yemese sana 3 gün gider
2 lt karnını doyurmuş olursun hemde sağlıklı beslenmiş olursun
hamurişinden uzak dur derim kolay gelsin
canım benim insan istediği ktaktirde bütçesinden en az faftada hiç olmasada 5 tl ayırabilir köşelikHersene kayınpederim erzak aloşverişi yapıyor herşeyi çuvalla alıuolar bize de 20kg un almıştıı mercimek ve makarnada öyle ve sıvı yağ ee yumurta ve sütüde mecburi daha doğrusu bitek onları alıyoz 2aydır dışardan sadece bez yumurta süt giriyor eve ondan bende onları bide kreo yapıyom habire başka ne yemek yapcam bilmiyom
Hepimize teşekkür ederim haklısınız benim derdim dışarı çıkamamak aslında eşimde gece geliyo pazara aylardır gittöedik onyn için. 5-10 lira biriktiriyom pazara gidelim diye haydiii bez bitiyo süt bitiyo gene orya veriyom gizmo diye bi bez buldum 8lira çocuğun beli kalçası egzama gibi oldu allerji yaptı ama mecbur
Makarna yağsız oluyomu az önce yazan arkadaş sade boş suylamı haşlıycam
Ben şöyle yapıyorum: yağda makarnayı kavuruyom iyce tuz atıyorum sonra üstüne kaynamış su suyu çekince kapatıyom :)
sağol çok doğru diyosun bende işyok sanırımcanım benim insan istediği ktaktirde bütçesinden en az faftada hiç olmasada 5 tl ayırabilir köşelik
örneğin netin var sanırım buna ya telden giriyorsun yada evde pc var
ona ödediğin parada bir külfet değilmi
bunlara ayırdığın parayı bulabiliyorsan
evde haftalık alacağın şuan mevsimine göre anlatıyorum
1 kg ıspanak 2 tl
1 kg pırasa 1.5tl
yarım kg brokoli 1.25tl
bunları yapabilirsin en nihayetinde
evde çocukların olduğunu söylüyorsun
hiç olmazsa onlar sebzesiz büyümesin
şayet yanlış bişey yazdıysam affola
ama durum bu yapmak istedikden sonra herşey olur
evi çekip çevirmek kadından geçer
Hakkında hayırlısı olsunsağol çok doğru diyosun bende işyok sanırım:26:
Wifi komşudan telefonla giriyom şifre verdi sağolsun haklısın 3-5lira geçiyo elime her hafta olmasada ama dediğim gibi illa süt alıyorum onunla da çocuklar küçük 1.5 - 4 yaşlarında 2erkek onlarla dışarı çıkmak çokk zor alt katım bakkal hemen süt alıveriyom ama pazar filan hiç yok açıkçası Allah büyük inşallah işler düzelir önceden iyiydi 2aydır çok kötü . Hakkımızda hayırlısı inşallah. İflas etse de üzülmem hem. Eşim beceriklidir ne iş olsa yapacağından eminim sizde dua ederseniz sevinirim iş rastlığı için adım derya sağolun herşey için
pişik olayına doğal çözüm zeytinyağıdır
yada badem yağları
evde olmasa bile bir komşunun kapısını tıkla mutlaka vardır
100cc alsan o sana 1 yıl gider
böyleliklde pişiğe çözüm bulmuş olursun
aslında bezler pişik yapmıyor çok bekletmek pişik yapıyor
bende en iyisini kullandım bizdde pişik olurdu çok bekletmediğim halde
oğlumun s.... asitliydi yakıyordu çok
buda emzirmeden kaynaklanıyordu
anne sütü çok yağlı olursa sanırım çocuğada geçiyor işte bir bakıma
Hakkında hayırlısı olsun
unutma olmaz diye birşey yoktur eşine sende yardım edebilirsin
ev işleri bul 2 çocukda olsa onlar yattıkdan sonrası var
bazen bizler için hayat geç olmuş olsasa onlar için yeni başlıyor
eğer dünyaya getirdi isek bunun bir bedeli var onlşarın iyi yerlere gelmesi için uğraş ve çaba harcayabiliriz
Dipnot: eve tıkanma arabası varsa çocukların koy çocuklarını çık dışarı
hava al nefes al yürüyüş yap hem çocuklar için hemde senin için iyi gelecektir.
Hepimize teşekkür ederim haklısınız benim derdim dışarı çıkamamak aslında eşimde gece geliyo pazara aylardır gittöedik onyn için. 5-10 lira biriktiriyom pazara gidelim diye haydiii bez bitiyo süt bitiyo gene orya veriyom gizmo diye bi bez buldum 8lira çocuğun beli kalçası egzama gibi oldu allerji yaptı ama mecbur
Makarna yağsız oluyomu az önce yazan arkadaş sade boş suylamı haşlıycam
Ben şöyle yapıyorum: yağda makarnayı kavuruyom iyce tuz atıyorum sonra üstüne kaynamış su suyu çekince kapatıyom :)
nasıl yaniBende istiyorum ama olmuyo izin yok dışarı çıkmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?