70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl yani
seni eve hapsetmeye kimin hakkı var
ozaman kendi akşamları hanımını çocuklarını alsın gezdirsin
bilemedim şimdi eşin düşüncelerini ama çok yanlış düşüncelere sahip

Sorma.. 4senedir ne çektim evlenmeden önce buluşmak istemesem kızar küserdi şimdi de bırakmıyo kendime bişey istesem bari.. çocuklar özellikle büyük olan çok aksi hırçın hiç arkadaş ı olmadığından böyle yapıyor diyorum kardeşi var diyolar eşim bazen izin veriyo bu sefer kaynana bi ton laf ediyo bu 4senede bi felç 3mide kanaması v.tansiyon .kalp rahatsızlıkları ve bitmeyen bi depresyonla +20 kg bana kâr kaldı artık kâr zararbsiz söyleyin yinede mutluyum şuan sanırım kafayı yedim çoktan ağlanıcak halime gülüyorum hahahaa çok şükür halimize niceleri var yine de. D
Dışarıya özentim yok ama ben çocukları düşündüğüm için üzülüyorum. Ben çoktan unuttum nefes almayı onlar iyi olsun...
Böyle işte.

yok artıkk yaa nasıl insanlar var halimize binlerce şükür Ya Rabbim..

merhabalar iyi haftalar herkese...
alıntı yapmaya vaktim olmadı offff...vakit yok yoğunluk çok..

ece güle güle giyin canım güzelmiş cicilerin bendim soran..
neslim tekrardan dönüş yapmışsın hoş geldin canım...
ben maalesef aldım çizelgemi değiştirmedim..
garip bişekilde kilo alıyorum
hap kullanıyordum onu değiştirdim ondanmı bilemedim yaa..
buradada çok aktif olamıyorum
işler yoğun
eve gidincede 3 çoçuk dersler vs ilgilencek küçük çocuk...
canım sıkıldı ama bugün itibarıyla başladım tekrardan...

akşamlara dikkat edicem özellikle

onderya arkadaşım ben makarnayı hep haşlar yaparım
inşallah işleriniz düzelir

suzi su basma olayı noldu canım..

arzucum da gelmiş tekrardan hoş geldin canım
ben hala buralardayım..
fadimecim ortalarda yok iyimisin tatlım...
benim kız kayseride anadolu lisesine yerleşti
okuluda iyi şükür
bu sene kontenjanlar arttı yoksa oraya yerleşemezdi

ece ellerine sağlık liste için canım elinden geldiği kdr yapmışsın ...

geçmiş olsun canım rabbim işlerinize ferahlık versin

olsun canım iyilik olmuş olucak bu söz bak gör incecik bi hatun olup teekkür ediceksin anneciğine olumlu eleştirisi için
kızçeler
haftasonu biraz almış hafta içi vermiş oluyom normal mi bu acaba:26:
sanırım abartuıyorum kahvaltıuda filan...
yeni gelenler hoş gelmişler kısa zamanda bol kilo kaybı diliyotrum herkese geri gelmeyen cinsten tabi
buarada eşim çok memnun oldu bu işten şimdiden iltifatlar geliyo şımarıcam mı sanki ne

Son düzenleme:

once diger yazilarini okudum hepsine birden cevap yazayim dedim
oncelikle rabbim yardimcin olsun maddi acidanda manevi acidanda
maddi durumunuz insaallah en kisa zamanda duzelir
ama ben diger kismi anlamadim yani yazdiklarini anladimda esin neden cikmana izin vermiyor onu anlamadim benimde 2cocugum var biri 2 biri 8aylik ben elimden geldigi Kadar disari cikartmaya calisiyorum esim zaten habire diyor evde otura otura kafyi yersin cik disari cocuklarada Temiz hava aldir diye ki ben almanyadayim daha dillerini bile bilmiyorum ama yinede cikiyorum disari
sana yazik degilmi okadar sey atlatmissin Allah sifa versin calismamana izin vermeyebilir ama disari cikmana izin vermemesi cok kotu ben az firsat bulsam cocuklar ana okuluna baslasin hemen is bulucam kendime esimde destekliyor is bulma konumuda
sukuretmek lazim halimize demekki
Allah sanada sabir versin canim okadar yipratma kendini olan sana olur sagligin hepten gidebilir Allah korusun kendini topla canim ve esinle ciddi sekilde konus o izin vermiyor diye kosede oturup hakkini yedirtme anlas gulerbir yuzle konus benim ve cocuklarin ruhsal durumu icin disari cikip Temiz havaya ihtiyacimiz var haftada 2kere en azindan disari cikmak istiyorum cocuklari parka gotururum yururum ama en azindan hava alirim de ve annenede soyle karismasin de Allah tekrar yardimcin olsun

BU gün yine çok yoğun ve zor bir gündü. Pazertesi sendromu çok ağır geçiyor. hafta sonu çok yoğundum. Misafir vardı ev işler,kız için alışveriş derken çok yoruldum.
Bu gün işthım çok açık kendimi durduramıyorum.
Sabah: haşlanmış yumurta,5 tane zaytin,domates,salatalık peynir 1 dilim ekmek,yeşil çay
Öğle: 1 kase çorba,2 adet köfte,salata ayran,ceyrek simit,2 dilim ekmek(EKMEKİ ABARTTIM)
ARA:1 ELME
AKŞAM: SALATA

selam kizlar

canim cokk gecmis olsun insallah hersey kolaylikla hallolr, canini sikma sadece stres yapma olsun iyi yapmissin cips yemekle ama baska birsey yeme bu sana cuma gunu kacamagi olsun,
sagol canim insallah biran önce kurtulurum
canım yaa zor işler seni bekliyo sanırım bu hafta olsun stres yapma buda geçer
evet canim cogu seyi kaldirdim zaten yarin saat 8 de geliyorlarmis tekrardan
Eki Görüntüle 809003
Eki Görüntüle 809000

kizlar gecmiste kimdi unuttum kusura bakmasin Ismini yeni cicilerini koy bizde gorelim demisti bunlar kahveyi daha cok begendim
kahve rengilisi cok hos canim gercekden
suzim cok gecmis olsun Allah kolaylik versin keske krank alsaydin sen yokken nasil olcakki aklin hep evde kalir
keske canim ya bende pisman oldum kranka cikmadim diye simdi ciksam biliyorlar cikamam da

evet ciktim ama bugün 72.6 oldum geri

iyilik canim nolsun dünya dertleriyle ugrasiyoruz iste senin oglan alisdimi kardesine anlasiyorlarmi
gözümüz aydin sen utangac o utangac hadi hayirlisi bakalim kim kime daha önce acilacak
kayinvaldene inat hosgeldin canim kazamiz mubarek olsun
yarin yikmaya geliyorlar hayirlisi bakalim ay kirma dur :18: bugün düzeltim 72.6 ciktim öp beni sev beni :86:
hosgeldin canim
ellerine saglik canim ugrasmissin bizim icin
Allah yardımcın olsun ve bol bol sabır versin, ben senin yerinde olsam 1 değil 5 cips yine yerim :) bozma moralini :)
sagol canim tam benim kafadansin
limonun asitinden oluyor neslim :26:
günaydın kızlar ;

herkese iyi haftalar diliyorum

haftasonu 2 tane düğünde pasta yemeden durabilmiş olmanın mutluluğu içindeyim
tebrik ederim pastalari yemedigin icin
allah yardimcin olsun canim makarnayi yogurtlayap da yiyebilirsin bizde cilbir yaparlar haslanmis yumurtayla bilirmisin oda cok leziz olur hmm haslanmis yumurtayi kahvaltina ekliyebilirsin baska aksam tatli istediginde kek yerine bir bardak sütün icine tarcin seerpebilirsin tatli istegini alir aklima geldikce yazarim canim sende evde neler var anlatirsin bize beraberce cözümler buluruz insallah hersey düzelir canim
ayip olmasin diye bitane yenilir kiz

kızlar azminize birliğinize hayranım bende size katılmak istiyorum ya 4 kılo verdım kal geldı motivasyona ihtiyacım var
hosgeldin canim
nediycemi bilemedim canim :26:

yarin gelcekler tekrardan zerram insallah bana fazla zarar yapmazlar calisiyorum birde benimkide isde olacak babami dikecem iscilerin basina napim masallah zerram sana 3 cocuk ev is yeri geliyor ben 1 cocukla bile bas edemiyorum

kizlar cok birikmis unuttuklarim olduysa affola hizli gectim gecmisi
yine 73lerde takilmaya basladim derken bugün tarti bana 72.6 yi gösterince sevindim ay insallah cumaya kadar 71 leri görürüm belkide
yediklerimi yazayim bugün:
sabah: 2dilim kara ekmek sürme peynir domates
ara: 1 erik
ha ac karnina 2 kuru kaysi yedim
öglen: döner salata ayran
aksam: corba salata düsünüyorum

merhabalar güzeller
nasılsınız
buraya fazla giremiyorum artık işyerinde beni mazur görün,genede her gün gelmeye çalışıcam,buraya gelmesem beceremiyorum çünkü
hoşbulduk canım
hoşbuldum canım benim
suzim çok geçmiş olsun canım Allah kolaylıklar versin
canım müzeyyenim Allah sabırlar versin Ahlakını güzelleştirsin eşinin

suzim menün güzelmiş,
ben güya rejim yapıyom neler yedim neler bugün:18:

sagol tatlim
suzim menün güzelmiş,
ben güya rejim yapıyom neler yedim neler bugün:18:
ne yedin anlat bakim

sagol tatlim

ne yedin anlat bakim

oohhhöm ohhhömm
sabah kalkınca 2 bardak su
1 elmalı kurabiye
ara
1 fincan beyazçay,siyah çay limonlu
öğle
2 elmalı kurabiye,biraz beyaz peynir,küçük ve ince bir dilim börek,bir küçük tabak patates yemeği,biraz turşu
2 fincan çay

anaaam icin disin kurabiye olmus hemide elmali sana aksam sade salata var cezalisin

evett bencede ,ama çok güzel yaparım dayanamadım napiimm

elmali kurabiyeye bende dayanamam :18: tarcinde katiyorsun dimi gel de yeme su 6lilari bi göreydim birsürü planim var zaten pizza börek simit lahmacun elmali kurabiye sus suzan dombicsin zaten neyine senin yemek karnina bi bak
ay kafayi yedim sanirim diyet pyskologisi bozdu beni

Hosbuldum canım en ıyısı buralarda kalmak zaten

Suzım basta anlamadı daha kucuktu kresede vam ettı sorun yoktu ne zamankı kız bıraz buyudu kendını gostemeye onun oyuncaklarına mudahale etmeye basladı ıs degıstı oglum sınir oldu tabı dovmeler kızmalar 3 ay once krestende aldım sımdı ıdare dıyoruz ıste ama kız cok cadoloz valla
Sanada gecmıs olsun canım evını su basmıs sanırım:26:

sana kolay gelsin ozaman arzucum kizlar biraz daha cingöz oluyorlar kücük cadilar bende istemisdim oglum tek büyümesin diye birtane daha nasip degilmis olmadi napalim e senin oglan benim oglandan 1 yas kücükdün dimi benim oglan okula basladi
evet benim evden altdaki komsuya gitmis isyerinden zar zor ciktim baktim kadin agliycak bana heryerini gösterdi dedim benim sucum yok binanin borusu eskimis delinmis ama duvarlari falan sökeceklermis benim mutfagi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…