nasıl yani
seni eve hapsetmeye kimin hakkı var
ozaman kendi akşamları hanımını çocuklarını alsın gezdirsin
bilemedim şimdi eşin düşüncelerini ama çok yanlış düşüncelere sahip
Sorma.. 4senedir ne çektim evlenmeden önce buluşmak istemesem kızar küserdi şimdi de bırakmıyo kendime bişey istesem bari.. çocuklar özellikle büyük olan çok aksi hırçın hiç arkadaş ı olmadığından böyle yapıyor diyorum kardeşi var diyolar eşim bazen izin veriyo bu sefer kaynana bi ton laf ediyo bu 4senede bi felç 3mide kanaması v.tansiyon .kalp rahatsızlıkları ve bitmeyen bi depresyonla +20 kg bana kâr kaldı artık kâr zararbsiz söyleyin yinede mutluyum şuan sanırım kafayı yedim çoktan ağlanıcak halime gülüyorum hahahaa çok şükür halimize niceleri var yine de. D
Dışarıya özentim yok ama ben çocukları düşündüğüm için üzülüyorum. Ben çoktan unuttum nefes almayı onlar iyi olsun...
Böyle işte.
Sorma.. 4senedir ne çektim evlenmeden önce buluşmak istemesem kızar küserdi şimdi de bırakmıyo kendime bişey istesem bari.. çocuklar özellikle büyük olan çok aksi hırçın hiç arkadaş ı olmadığından böyle yapıyor diyorum kardeşi var diyolar eşim bazen izin veriyo bu sefer kaynana bi ton laf ediyo bu 4senede bi felç 3mide kanaması v.tansiyon .kalp rahatsızlıkları ve bitmeyen bi depresyonla +20 kg bana kâr kaldı artık kâr zararbsiz söyleyin yinede mutluyum şuan sanırım kafayı yedim çoktan ağlanıcak halime gülüyorum hahahaa çok şükür halimize niceleri var yine de. D
Dışarıya özentim yok ama ben çocukları düşündüğüm için üzülüyorum. Ben çoktan unuttum nefes almayı onlar iyi olsun...
Böyle işte.
geçmiş olsun canım rabbim işlerinize ferahlık versin
olsun canım iyilik olmuş olucak bu söz bak gör incecik bi hatun olup teekkür ediceksin anneciğine olumlu eleştirisi içinöncelikle merhabalar kk'nın güzel kızlarına
cici kayınvalidemin "bu ne hal canım ya basenler almış başını gidiyor, toparla kendini berbat olmuşsun" demesi üzerine 73 kiloyla aranızdayımhırslıyım, cici kayınvalideye göstercem o laflarını
Günaydın kısçeler
Böyle işte.
sagol canimcanim cokk gecmis olsun insallah hersey kolaylikla hallolr, canini sikma sadece stres yapma olsun iyi yapmissin cips yemekle ama baska birsey yeme bu sana cuma gunu kacamagi olsun,
evet canim cogu seyi kaldirdim zaten yarin saat 8 de geliyorlarmis tekrardancanım yaa zor işler seni bekliyo sanırım bu hafta olsun stres yapma buda geçer
kahve rengilisi cok hos canim gercekdenEki Görüntüle 809003
Eki Görüntüle 809000
kizlar gecmiste kimdi unuttum kusura bakmasin Ismini yeni cicilerini koy bizde gorelim demisti bunlar kahveyi daha cok begendim
keske canim ya bende pisman oldum kranka cikmadim diye simdi ciksam biliyorlar cikamam dasuzim cok gecmis olsun Allah kolaylik versin keske krank alsaydin sen yokken nasil olcakki aklin hep evde kalir
evet ciktim
naptın suzim yine mi?73e çıktınnnnn...
canım menün güzel ama kalorisi yüksek şeyler yemişsin az olsada..pilaw patates yemeği..
güzel canım.
korumadayız dokunmayın bizeeee..ececim ben warya kilo werdiğimi görünce hırslanamıyorum..aksine yiyorum bende baya bi tuhafım ya.bugün 62 oldum yine
kolay gelsin canım..
ah ecemm ahh..ne güzel kız..ben warya ölüyor olsam eşim çay ne bi lokma bişey getirmez..ben daha hastayken bile hiç yatmadım..ilgilenmez..dün gece secem uyumadı sabaha kadar uykusuzum..sabah 6buçukta kahwaltı hazırlıyorum hergün..bugün uykusuzluktan kalkmadıydım beni kaldırdı 6buçukta yine..kahwaltı istiyorum dedi..kalktım hazırladım..yedi yattı..noldu dedim gitsenya işine dedim.bugün iş az gitmicem dedi we saat 3 e kadar yattı..bende hala uykusuzum uyumamda mümkün değil 2 çocukla..eşim anlayışsızdır bu konuda..uyumamı yatmamı dinlenmemi istemez..hep hareket halinde olcam..bazen yaşamasam diyorum bu hayatta...anlamsız herşey..
iyilik canim nolsun dünya dertleriyle ugrasiyoruz isteHosbuldum saol valla hıc ırade yol bende yaa
Tesekkurler canım ben senı cok ıyı bılıyorum resmını bıle hatırlıyorum kızın vardı senınde
Evet suzım yaa zaman nası gecıyor 1 seneyı gectı evdeyım ucretsız ızındeyım hazıranın sonuna kadar yanı evde cok duzensız beslenıyorm zor oluyor 2 cocukla fazla gıremıyorumda ya nasıl olcak boyle
Sen nasılsın ne var ne yok oglusun nasıl
of kızlar yaa apartın interneti berbat 2 gundur gitti gelmedi telefondan yaziyorum bunu da ama internet paketim bitti bitcek cok az kaldılisteyi de yapamiycam bu yuzden cok cok cookkk ozur dilerim
bisey soyliyim mi sizedun eyupu gordum sonunda kantinde oturuyoduk birden iceri girdi beni gordu mu bilmiyorum ama gorse de tanimamistir heralde :) allahim ne kadar utangac olmus o oyle yere bakarak yuruyo kiyamam ya kuzuma :):) oyle iste paylasmak istedim sifa niyetine azcik bi internetim kalsin bari lazim olur belki ben gidiyorum internet gelirse ugrarim yine
kayinvaldene inat hosgeldin canimöncelikle merhabalar kk'nın güzel kızlarına
cici kayınvalidemin "bu ne hal canım ya basenler almış başını gidiyor, toparla kendini berbat olmuşsun" demesi üzerine 73 kiloyla aranızdayımhırslıyım, cici kayınvalideye göstercem o laflarını
yarin yikmaya geliyorlar hayirlisi bakalimHoşgeldin aramıza ama aktif değilsin
nasıl katılmakdır bu
tebrikler canım
Hoşgeldin kısçe
ne yedin bu kadarr
ufuuuuu sen 50 leride görmüştün görürsün canım
biz senle aynıyız kaplumbağa hızında 65den sonra öyle gidecek biliyon dimi
hoşgeldin miray
Geçmiş olsun mavi
Hoşgeldin zerra abla
ya ne güzel hiç almamışsın sen
ben menünü beğendim
Bu arada su içiyormuyuz?
Öyle yazınca forumdaki mesajlarına baktım
bi ceeeeee yapıp gitmişsin
eğer bir yola başkoyduysan kararlıysan sana msj atsalarda atmasalarda kendini zorla içlerine dahil et
sana faydası olan herşeyi al
sende aktif değilsin forumda 2 mesajın var toplamda kısçeeee
Suzim evin için üzüldüm inşallah sorunu çözersiniz
aklıma ne geldi birde sorun sizden değilse boşuna kırıp dökmüş olacaksın
kiloda gözümden kaçmadıı bu arada kıracam kafanı sen dur
ıııhhhhbeğenmedim menünü kısçe hafta sonu diye göz ardı ediyoz pazartesinden itibaren toplayalım kendimizi
canım güle güle giy cicilerini
tubiş topiğin eski hatunu tebrik ederim
bende farkına vardım baktım silinmişsin halla halla dedim
neden ceza aldınki:44:
yanlış hatırladın amabenim kızım yoktu ki oğlum var
karışıklık oldu sanırım canım
bi tanışamadık seninle listeyi yapan hatun senidin değilmi tatlım
kayınvaliden doğru demişne o öyle simitler kollar bacaklar peffffff
sizlerde hoşgeldiniz kısçeler ama şöyle bi girip ceeeeee demeyelim aktif olalım
aksi halde hedefinize varamazsınız
hosgeldin canimkızlar bende gruba katılabilir miyim 1.67 boyundayım 70 kiloyum. Çalışıyordum işten ayrıldım şimdi kpss ye hazırlanıyorum ve evdeyim ve kilo almak istemiyorum hatta vermek istiyorum hedefim 58 ama diyet ile ilgili planım yok yani sabah bunu yicem akşam bunu yicem hesabı yapmadım daha önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum
ellerine saglik canim ugrasmissin bizim icinbaslangic gecenhafta buhafta giden /gelen toplamda giden hedef
elf_86 80.7 77.6 76.1 1.5 4.6 70
mygursoy 70.3 69.2 68 1.2 2.3 58
triendy21 62.7 60.9 59.8 1.1 2.9 59
hanifemutlu 74 70.1 69.3 800gr 4.7 52
zayifla 80 76.6 75.8 800gr 4.2 65
buz005 87 61.1 60.5 600gr 26.5 58
ssecemm 87 61.1 60.5 600gr 26.5 58
dilekefem 71 67.6 66.9 500gr 4.1 58
brncmr 74 72.9 72.4 500gr 1.6
hakuda 79 68.9 68.5 400gr 10.5 65
yufa 78.8 75.5 75.1 400gr 3.7 60
yusufeymen 76 75 74.6 400gr 65
anathk018 69.7 66.2 66 200gr 3.2 60
gülecdizayn 83 78 78 0 5 60
zerra 63.2 63.5 63.7 200gr 500gr 57
berenerva2 75.2 57.8 58.4 600gr 16.8 58
bensuzi 77.1 72.3 73.1 800gr 4 55
theolog 76 62.9 64.7 1.8 11.3 55
haftanin birincisi elf_86 olmustur tebrik ederim
yeni gelen arkadaslar gülanne garfield supertaktak umay0110 Azeri neskuik tuliptice hosgeldiniz
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler haftaya verir insallah
kizlar aynur yapamadigi icin cizelgesiz kalmayalim diye yapmaya calistim hatam olduysa affola haftaya baskabi cozum buluruz saniyorum
Allah yardımcın olsun ve bol bol sabır versin, ben senin yerinde olsam 1 değil 5 cips yine yerim :) bozma moralini :)
limonun asitinden oluyor neslim :26:İyi akşamlar kızlar çok fena karnım ve midem ağrıyor
napıcam şaşırdım
midemde yanma var
bu 3. nane limonum iyi gelmedi
birde neden herkes sırasıyla banlanıyor çok dikkatimi çekiyor
hesap geçici kapatılmıştır
çok tuhaf kelime hatalarımı acaba
tebrik ederim pastalari yemedigin icingünaydın kızlar ;
herkese iyi haftalar diliyorum
haftasonu 2 tane düğünde pasta yemeden durabilmiş olmanın mutluluğu içindeyim
allah yardimcin olsun canimGünaydın herkese. .
Yaa benim sorunum yememe dikkat etmiyorum açıkçası edemiyorum şu sıralar maddi konuda dardayız ne olursa ne bulursak onu yiyoruzz çocuklarla ben eşim işyerinde yiyo evde hiç yemez. Evde olan da makatna pirinç mercimek un gün aşırı makarna gün aşırı poğaça börek kek yiyorum bide yumurta içimize girenler bu
Ama ben bi yartılıyorum 80 akşama bakıyom 77 bazen bakıyom 81 3-4 saat sonra 79 nasıl oluyo anlamıyorum gün içinde 3kilo oynuyo alıp alıp veriyom habire ne olcak napcam bilmiyorum ve ben 6'lı rakam görmek istiyorum ama bu menüyle çok zır bi salata yeşillik sebze meyve et planlı yiyemiyorum. Bana ne yapmam gerektiğini söyleyecek biri var mı
ayip olmasin diye bitane yenilir kiz
günaydınn ne güzel valla bende bütün gün dikkat ettim ama akşam kaynanam çaya gelince börek falan yapıldı tabi haliyle 3 dilim yemiş bulundum ayıp olmasın diye 3 taneyi götürmüşüm çok lezzetli yapmışım galiba ondan yoksa börek kek poğaça falan hayatımdan çıktı en azından zayıflayana kadar
hosgeldin canimkızlar azminize birliğinize hayranım bende size katılmak istiyorum ya 4 kılo verdım kal geldı motivasyona ihtiyacım var
nediycemi bilemedim canim :26:Sorma.. 4senedir ne çektim evlenmeden önce buluşmak istemesem kızar küserdi şimdi de bırakmıyo kendime bişey istesem bari.. çocuklar özellikle büyük olan çok aksi hırçın hiç arkadaş ı olmadığından böyle yapıyor diyorum kardeşi var diyolar eşim bazen izin veriyo bu sefer kaynana bi ton laf ediyo bu 4senede bi felç 3mide kanaması v.tansiyon .kalp rahatsızlıkları ve bitmeyen bi depresyonla +20 kg bana kâr kaldı artık kâr zararbsiz söyleyin yinede mutluyum şuan sanırım kafayı yedim çoktan ağlanıcak halime gülüyorum hahahaa çok şükür halimize niceleri var yine de. D
Böyle işte.
merhabalar iyi haftalar herkese...
alıntı yapmaya vaktim olmadı offff...vakit yok yoğunluk çok..
ece güle güle giyin canım güzelmiş cicilerin bendim soran..
neslim tekrardan dönüş yapmışsın hoş geldin canım...
ben maalesef aldım çizelgemi değiştirmedim..
garip bişekilde kilo alıyorum
hap kullanıyordum onu değiştirdim ondanmı bilemedim yaa..
buradada çok aktif olamıyorum
işler yoğun
eve gidincede 3 çoçuk dersler vs ilgilencek küçük çocuk...
canım sıkıldı ama bugün itibarıyla başladım tekrardan...
akşamlara dikkat edicem özellikle
onderya arkadaşım ben makarnayı hep haşlar yaparım
inşallah işleriniz düzelir
suzi su basma olayı noldu canım..
arzucum da gelmiş tekrardan hoş geldin canım
ben hala buralardayım..
fadimecim ortalarda yok iyimisin tatlım...
benim kız kayseride anadolu lisesine yerleşti
okuluda iyi şükür
bu sene kontenjanlar arttı yoksa oraya yerleşemezdi
ece ellerine sağlık liste için canım elinden geldiği kdr yapmışsın ...
hoşbulduk canım
bizde artılarımızla döndük
hoşgeldin
ben görmedim onun resimlerini korumaya geçmiştir ozaman
yok kız tatilde 4 kilo aldım
sporun bile faydası vardır canım
önceden sen demiyormuydun tartıda gördüğümüz rakama bakmayın diye
önemli olan aynada gördüğün spora devam kaldıralım totoları
8 kilo kadar vermem lazım
ne desem bilemedim suzim
muhattap olma diycem ama biliyorum zor
duymazdan gel
kulağına pamuk tıkamayı öğren kulağında pamuk varmış gibi davran
kist değildi canım bizimki arpacık gibi bişeydi
66yı bigörsem ahhhh
hoşbuldum canım benimHerkese merhabalar
Hayırlı cumalar.....
Kilo verenler tebrik ederim
Veremeyenler vazgeçmek yok
Aksi halde ornek bende olduğu gibi alırsınız
Suzi allah kolaylık versin komşun inşallah bir şey demez
Ece cicilerini Güle güle giyin
Ne aldin burda paylasirsan bizde görürüz
Hastalar var cok geçmiş olsun
Rabbim şifalar versin
Aynurcum okulun kıymetini bil takma hiçbişeyi en güzel günlerin canım
Eskilerden donenler var
Yeni aramıza katılanlar var
Hoş sefa geldiniz
Telden yazıyorum hatalar olabilir kusura bakmayın
suzim çok geçmiş olsun canım Allah kolaylıklar versinselam kizlar isyerinde saat 11 den ayrildim adamla tartisdim eve gitmem lazim benim diye zar zor gönderdi tamirciler geldi pazartesi tekrar gelcekler bütün duvarlar benim mutfak hep sökülecek binanin korridorunda borularda hasar var ama daha da akiyor duvarlardan da gelebilir dediler bakalim iste gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkür ederim gecmise gidemiyecem cok yorgunum daha da toparlanmazi lazim hersey birde bosaltmam lazim esyalarimi keske istrata ayrilsaydim salak kafam pazartesi sani ise gitcem aklim evdeyken
kilo veren kizlari cok cok tebrik ediyorum afferim size masallahkilo veremeyenlerde zaten niye veremediklerini biliyorlar benim gibi az önce bi paket cips yedim öylesini diplerdeyim
kilo bildirimimi de yapayim benden adam olmaz
baslangic:77.1
gecen hafta:72.3
bu hafta:73.1
gelen:800 gramm
toplam giden: 4
hedef: 55
öptüm kizlar kendinize iyi bakin
canım müzeyyenim Allah sabırlar versin Ahlakını güzelleştirsin eşinin
naptın suzim yine mi?73e çıktınnnnn...
canım menün güzel ama kalorisi yüksek şeyler yemişsin az olsada..pilaw patates yemeği..
güzel canım.
korumadayız dokunmayın bizeeee..ececim ben warya kilo werdiğimi görünce hırslanamıyorum..aksine yiyorum bende baya bi tuhafım ya.bugün 62 oldum yine
kolay gelsin canım..
ah ecemm ahh..ne güzel kız..ben warya ölüyor olsam eşim çay ne bi lokma bişey getirmez..ben daha hastayken bile hiç yatmadım..ilgilenmez..dün gece secem uyumadı sabaha kadar uykusuzum..sabah 6buçukta kahwaltı hazırlıyorum hergün..bugün uykusuzluktan kalkmadıydım beni kaldırdı 6buçukta yine..kahwaltı istiyorum dedi..kalktım hazırladım..yedi yattı..noldu dedim gitsenya işine dedim.bugün iş az gitmicem dedi we saat 3 e kadar yattı..bende hala uykusuzum uyumamda mümkün değil 2 çocukla..eşim anlayışsızdır bu konuda..uyumamı yatmamı dinlenmemi istemez..hep hareket halinde olcam..bazen yaşamasam diyorum bu hayatta...anlamsız herşey..
kizlar cok birikmis unuttuklarim olduysa affola hizli gectim gecmisi
yine 73lerde takilmaya basladim derken bugün tarti bana 72.6 yi gösterince sevindim ay insallah cumaya kadar 71 leri görürüm belkide
yediklerimi yazayim bugün:
sabah: 2dilim kara ekmek sürme peynir domates
ara: 1 erik
ha ac karnina 2 kuru kaysi yedim
öglen: döner salata ayran
aksam: corba salata düsünüyorum
sagol tatlimmerhabalar güzeller
nasılsınız
buraya fazla giremiyorum artık işyerinde beni mazur görün,genede her gün gelmeye çalışıcam,buraya gelmesem beceremiyorum çünkü
hoşbulduk canım
hoşbuldum canım benim
suzim çok geçmiş olsun canım Allah kolaylıklar versin
canım müzeyyenim Allah sabırlar versin Ahlakını güzelleştirsin eşinin
ne yedin anlat bakimsuzim menün güzelmiş,
ben güya rejim yapıyom neler yedim neler bugün:18:
sagol tatlim
ne yedin anlat bakim
oohhhöm ohhhömm
sabah kalkınca 2 bardak su
1 elmalı kurabiye
ara
1 fincan beyazçay,siyah çay limonlu
öğle
2 elmalı kurabiye,biraz beyaz peynir,küçük ve ince bir dilim börek,bir küçük tabak patates yemeği,biraz turşu
2 fincan çay
anaaamicin disin kurabiye olmus hemide elmali sana aksam sade salata var cezalisin
evett bencede ,ama çok güzel yaparım dayanamadım napiimm
Hosbuldum canım en ıyısı buralarda kalmak zatenmerhabalar iyi haftalar herkese...
alıntı yapmaya vaktim olmadı offff...vakit yok yoğunluk çok..
ece güle güle giyin canım güzelmiş cicilerin bendim soran..
neslim tekrardan dönüş yapmışsın hoş geldin canım...
ben maalesef aldım çizelgemi değiştirmedim..
garip bişekilde kilo alıyorum
hap kullanıyordum onu değiştirdim ondanmı bilemedim yaa..
buradada çok aktif olamıyorum
işler yoğun
eve gidincede 3 çoçuk dersler vs ilgilencek küçük çocuk...
canım sıkıldı ama bugün itibarıyla başladım tekrardan...
akşamlara dikkat edicem özellikle
onderya arkadaşım ben makarnayı hep haşlar yaparım
inşallah işleriniz düzelir
suzi su basma olayı noldu canım..
arzucum da gelmiş tekrardan hoş geldin canım
ben hala buralardayım..
fadimecim ortalarda yok iyimisin tatlım...
benim kız kayseride anadolu lisesine yerleşti
okuluda iyi şükür
bu sene kontenjanlar arttı yoksa oraya yerleşemezdi
ece ellerine sağlık liste için canım elinden geldiği kdr yapmışsın ...
selam kizlar
sagol caniminsallah biran önce kurtulurum
evet canim cogu seyi kaldirdim zaten yarin saat 8 de geliyorlarmis tekrardan
kahve rengilisi cok hos canim gercekden
keske canim ya bende pisman oldum kranka cikmadim diye simdi ciksam biliyorlar cikamam da
evet ciktimama bugün 72.6 oldum geri
iyilik canim nolsun dünya dertleriyle ugrasiyoruz istesenin oglan alisdimi kardesine anlasiyorlarmi
gözümüz aydin sen utangac o utangac hadi hayirlisi bakalim kim kime daha önce acilacak
kayinvaldene inat hosgeldin canimkazamiz mubarek olsun
yarin yikmaya geliyorlar hayirlisi bakalimay kirma dur :18: bugün düzeltim 72.6 ciktim öp beni sev beni :86:
hosgeldin canim
ellerine saglik canim ugrasmissin bizim icin
sagol canim tam benim kafadansin
limonun asitinden oluyor neslim :26:
tebrik ederim pastalari yemedigin icin
allah yardimcin olsun canimmakarnayi yogurtlayap da yiyebilirsin bizde cilbir yaparlar haslanmis yumurtayla bilirmisin oda cok leziz olur hmm haslanmis yumurtayi kahvaltina ekliyebilirsin baska aksam tatli istediginde kek yerine bir bardak sütün icine tarcin seerpebilirsin tatli istegini alir aklima geldikce yazarim canim sende evde neler var anlatirsin bize beraberce cözümler buluruz insallah hersey düzelir canim
ayip olmasin diye bitane yenilir kiz
hosgeldin canim
nediycemi bilemedim canim :26:
yarin gelcekler tekrardan zerram insallah bana fazla zarar yapmazlar calisiyorum birde benimkide isde olacak babami dikecem iscilerin basina napimmasallah zerram sana 3 cocuk ev is yeri geliyor ben 1 cocukla bile bas edemiyorum
Hosbuldum canım en ıyısı buralarda kalmak zaten
Suzım basta anlamadı daha kucuktu kresede vam ettı sorun yoktu ne zamankı kız bıraz buyudu kendını gostemeye onun oyuncaklarına mudahale etmeye basladı ıs degıstıoglum sınir oldu tabı dovmeler kızmalar 3 ay once krestende aldım sımdı ıdare dıyoruz ıste ama kız cok cadoloz valla
Sanada gecmıs olsun canım evını su basmıs sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?