selam kizlar
sagol caniminsallah biran önce kurtulurum
evet canim cogu seyi kaldirdim zaten yarin saat 8 de geliyorlarmis tekrardan
kahve rengilisi cok hos canim gercekden
keske canim ya bende pisman oldum kranka cikmadim diye simdi ciksam biliyorlar cikamam da
evet ciktimama bugün 72.6 oldum geri
iyilik canim nolsun dünya dertleriyle ugrasiyoruz istesenin oglan alisdimi kardesine anlasiyorlarmi
gözümüz aydin sen utangac o utangac hadi hayirlisi bakalim kim kime daha önce acilacak
kayinvaldene inat hosgeldin canimkazamiz mubarek olsun
yarin yikmaya geliyorlar hayirlisi bakalimay kirma dur :18: bugün düzeltim 72.6 ciktim öp beni sev beni :86:
hosgeldin canim
ellerine saglik canim ugrasmissin bizim icin
sagol canim tam benim kafadansin
limonun asitinden oluyor neslim :26:
tebrik ederim pastalari yemedigin icin
allah yardimcin olsun canimmakarnayi yogurtlayap da yiyebilirsin bizde cilbir yaparlar haslanmis yumurtayla bilirmisin oda cok leziz olur hmm haslanmis yumurtayi kahvaltina ekliyebilirsin baska aksam tatli istediginde kek yerine bir bardak sütün icine tarcin seerpebilirsin tatli istegini alir aklima geldikce yazarim canim sende evde neler var anlatirsin bize beraberce cözümler buluruz insallah hersey düzelir canim
ayip olmasin diye bitane yenilir kiz
hosgeldin canim
nediycemi bilemedim canim :26:
yarin gelcekler tekrardan zerram insallah bana fazla zarar yapmazlar calisiyorum birde benimkide isde olacak babami dikecem iscilerin basina napimmasallah zerram sana 3 cocuk ev is yeri geliyor ben 1 cocukla bile bas edemiyorum
kizlar cok birikmis unuttuklarim olduysa affola hizli gectim gecmisi
yine 73lerde takilmaya basladim derken bugün tarti bana 72.6 yi gösterince sevindim ay insallah cumaya kadar 71 leri görürüm belkide
yediklerimi yazayim bugün:
sabah: 2dilim kara ekmek sürme peynir domates
ara: 1 erik
ha ac karnina 2 kuru kaysi yedim
öglen: döner salata ayran
aksam: corba salata düsünüyorum
hava bi soguk bi sicak bugün kafam yine song song ediyor eve gitsemde bi yarim saat uzansam migrän herhalde hic doktora gitmedi bu konuda yatinca geciyor yoksa kafami cevirdikce songluyo
sana kolay gelsin ozaman arzucumkizlar biraz daha cingöz oluyorlar kücük cadilar bende istemisdim oglum tek büyümesin diye birtane daha nasip degilmis olmadi napalim e senin oglan benim oglandan 1 yas kücükdün dimi benim oglan okula basladi
evet benim evden altdaki komsuya gitmis isyerinden zar zor ciktim baktim kadin agliycak bana heryerini gösterdi dedim benim sucum yok binanin borusu eskimis delinmis ama duvarlari falan sökeceklermis benim mutfagi falan
tesekkurler suzim gelmis pardesulerim once kuzenim denedi o 36 beden zaten daha 18 yasinda bile degil annem dar olur felan napalim dedi sonra gelinimiz gelmis annem onada denetmis oda 58 Kilo guzel olmus ona sanada olur herhalde dediler cok merak ediyorum tabi suan bana nasil olucak diye bende kahveyi daha cok begendimselam kizlar
sagol caniminsallah biran önce kurtulurum
evet canim cogu seyi kaldirdim zaten yarin saat 8 de geliyorlarmis tekrardan
kahve rengilisi cok hos canim gercekden
keske canim ya bende pisman oldum kranka cikmadim diye simdi ciksam biliyorlar cikamam da
evet ciktimama bugün 72.6 oldum geri
iyilik canim nolsun dünya dertleriyle ugrasiyoruz istesenin oglan alisdimi kardesine anlasiyorlarmi
gözümüz aydin sen utangac o utangac hadi hayirlisi bakalim kim kime daha önce acilacak
kayinvaldene inat hosgeldin canimkazamiz mubarek olsun
yarin yikmaya geliyorlar hayirlisi bakalimay kirma dur :18: bugün düzeltim 72.6 ciktim öp beni sev beni :86:
hosgeldin canim
ellerine saglik canim ugrasmissin bizim icin
sagol canim tam benim kafadansin
limonun asitinden oluyor neslim :26:
tebrik ederim pastalari yemedigin icin
allah yardimcin olsun canimmakarnayi yogurtlayap da yiyebilirsin bizde cilbir yaparlar haslanmis yumurtayla bilirmisin oda cok leziz olur hmm haslanmis yumurtayi kahvaltina ekliyebilirsin baska aksam tatli istediginde kek yerine bir bardak sütün icine tarcin seerpebilirsin tatli istegini alir aklima geldikce yazarim canim sende evde neler var anlatirsin bize beraberce cözümler buluruz insallah hersey düzelir canim
ayip olmasin diye bitane yenilir kiz
hosgeldin canim
nediycemi bilemedim canim :26:
yarin gelcekler tekrardan zerram insallah bana fazla zarar yapmazlar calisiyorum birde benimkide isde olacak babami dikecem iscilerin basina napimmasallah zerram sana 3 cocuk ev is yeri geliyor ben 1 cocukla bile bas edemiyorum
hava bi soguk bi sicak bugün kafam yine song song ediyor eve gitsemde bi yarim saat uzansam migrän herhalde hic doktora gitmedi bu konuda yatinca geciyor yoksa kafami cevirdikce songluyo
Günaydın kızlarr,
Beni soranlar olmuş iyiyim merak etmeyin, biraz uzak kalacağım, şu rahatsızlığım geçsin gelceğim.
Zerracım çok sevindim kızının adına, darısı bizimkinin başına.
Herkese iyi günler
günaydın canıımm hazır miğden küçülmüşken büyütmeye gerek yok bence canın bişeyler yemek istiyorsa acıkınca ye bari tok karna yersen kızarız sana bizzzgünaydın canlarım..alıntı yapmaya hiç fırsatım olmadı..pazar günü 1 günde yine 2 kilo almayı başaran ben..kilo korumayı yapıyorum hoş güzel..ama gel gör ki!tok olduğum halde we midem dolup ağrıdığı halde bu ne hırssa yemeye çalıştım durdum..geçen haftaki kiloma dönmeye çalışıyorum..aslında 61.500 olsam bile problem yok.62lerdeyim yine..ben niye böyleyim yawww...
Günaydın kızlarr,
Beni soranlar olmuş iyiyim merak etmeyin, biraz uzak kalacağım, şu rahatsızlığım geçsin gelceğim.
Herkese iyi günler
Selam bayanlar iyi geceler herkese...
Kaç gündür aktif olamadım burada :26:
Bir gün evle uğraştık yeni olduğu için peteklere su bastık kaçırdı söküldü yapıldı derken öyle geçti.
Bugün misafirlerim vardı ve malesef çok fena tıkındım onlarla beraber
Yarın da annemler geliyor kalacaklar.
Çarşamba günü arkadaşıma ev görmeye gidiyorum.Yine yemekler yenecek:18:
Sonraki günde başka bi arkadaşım bana ev görmeye gelecek gene yemekler yenecek
Bu hafta benim için çok kötü olacak sanırım
günaydın canıımm hazır miğden küçülmüşken büyütmeye gerek yok bence canın bişeyler yemek istiyorsa acıkınca ye bari tok karna yersen kızarız sana bizzz
bende öyleyim buaralarSelam bayanlar iyi geceler herkese...
Kaç gündür aktif olamadım burada :26:
Bir gün evle uğraştık yeni olduğu için peteklere su bastık kaçırdı söküldü yapıldı derken öyle geçti.
Bugün misafirlerim vardı ve malesef çok fena tıkındım onlarla beraber
Yarın da annemler geliyor kalacaklar.
Çarşamba günü arkadaşıma ev görmeye gidiyorum.Yine yemekler yenecek:18:
Sonraki günde başka bi arkadaşım bana ev görmeye gelecek gene yemekler yenecek
Bu hafta benim için çok kötü olacak sanırım
rahatsızmısın hayırdır ben kaçırdımGünaydın kızlarr,
Herkese iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?