70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hava bi soguk bi sicak bugün kafam yine song song ediyor eve gitsemde bi yarim saat uzansam migrän herhalde hic doktora gitmedi bu konuda yatinca geciyor yoksa kafami cevirdikce songluyo

çaktırma Suzicim yaa

canim insallah gorursun merak etme simdi bekle 71 i gordugunde kendine bir ogun kacamak yaparsin canin ne cekerse yersin ama tek birsey olsun, ben 2 sene once burda oyle verdim kilolari, cuma gunu oglen yada aksam kacamak ogunu yapardim ama tek cesit bir sey yerdim her hafta icin plan yapardim, sonra hafta sonu birdaha kacamak yok ama eger hafta sonu misafirlige gideceksem ya da yemege cikacaksam kacamagi haftasonuna atardim. merak etme kuzu bu sefer olcekkkk

hava bi soguk bi sicak bugün kafam yine song song ediyor eve gitsemde bi yarim saat uzansam migrän herhalde hic doktora gitmedi bu konuda yatinca geciyor yoksa kafami cevirdikce songluyo

gecmis olsun migren cok fenaaa

selam kızlarrr bu gün yediklerimi yazıyorum
sabah salata içindekiler : peynir kırmızı lahana buğday taze nane dereotu domates salatalık
ara kahve
öğlen iki kaşık yoğurt içine iki kaşık buğday
akşam biber dolması 2 adet yanına iki kaşık yoğurt
akşam yemeklerini 6 gibi yiyorum sonrasında pek bir şey yememeye çalışıyorum
iki litre suyumu içtim
havalar çok dengesiz bu ara ders çalışmaya çalışıyorum bir yandan da çocuklarla uğraşıyorum pek bi canım sıkılıyo sıkıldıkçada aklıma yiyecek birşeyler geliyo tutuyorum kendimi ama geçen hafta kilo veremedim bu hafta vermem lazım

Ooo baya iş cıkarmıs sana desene kolay gelsın canım
Bnım oglan 2010 lu canım kasımda 3.5 bıtıyor ıste ben evdeyım dıye kıyamadım daha fazla 1 sene evede dursun sonra tekrar kres zaten
Hayırlı olsun allah zıhın acıklıgı versın oglusuna

menumu paylasiyorumm

sabah 1 yumurta 1 dlm ekmek sekersiz cay

ara kahve natural bar

oglen 1 dlm ekmek yagsiz salata, 1 dlm ince kasar peynir

ara yarim armut uzum

aksam tavuk 1.5 haslanmis patates salata

ara 1 kucucuk ciko

yesil cay bol su opuldunuz

arkadaslar ben mahvoldum ya cok kilo aldim bu yaz benide araniza alin bu aralar hem cok istahlandim kan sekerim bi dusup bi yukseliyo ise bu aksam 1 saat yuruyusle basladim

tesekkurler suzim gelmis pardesulerim once kuzenim denedi o 36 beden zaten daha 18 yasinda bile degil annem dar olur felan napalim dedi sonra gelinimiz gelmis annem onada denetmis oda 58 Kilo guzel olmus ona sanada olur herhalde dediler cok merak ediyorum tabi suan bana nasil olucak diye bende kahveyi daha cok begendim

burdada oyle suzim ya 3gundur iyi bende hergun disari cikiyorum cocuklar bundan faydalansin diye yarinda guzel olur insaallah

cok gecmis olsun tekrardan bir suru is cikti Allah kolaylik versin

Selam bayanlar iyi geceler herkese...
Kaç gündür aktif olamadım burada :26:
Bir gün evle uğraştık yeni olduğu için peteklere su bastık kaçırdı söküldü yapıldı derken öyle geçti.
Bugün misafirlerim vardı ve malesef çok fena tıkındım onlarla beraber
Yarın da annemler geliyor kalacaklar.
Çarşamba günü arkadaşıma ev görmeye gidiyorum.Yine yemekler yenecek :18:
Sonraki günde başka bi arkadaşım bana ev görmeye gelecek gene yemekler yenecek
Bu hafta benim için çok kötü olacak sanırım

Günaydın kızlarr,
Beni soranlar olmuş iyiyim merak etmeyin, biraz uzak kalacağım, şu rahatsızlığım geçsin gelceğim.
Zerracım çok sevindim kızının adına, darısı bizimkinin başına.
Herkese iyi günler

günaydın canlarım..alıntı yapmaya hiç fırsatım olmadı..pazar günü 1 günde yine 2 kilo almayı başaran ben..kilo korumayı yapıyorum hoş güzel..ama gel gör ki!tok olduğum halde we midem dolup ağrıdığı halde bu ne hırssa yemeye çalıştım durdum..geçen haftaki kiloma dönmeye çalışıyorum..aslında 61.500 olsam bile problem yok.62lerdeyim yine..ben niye böyleyim yawww...

günaydın canıımm hazır miğden küçülmüşken büyütmeye gerek yok bence canın bişeyler yemek istiyorsa acıkınca ye bari tok karna yersen kızarız sana bizzz
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallah

hakikaten işin zor valla hareketli bi hafta olacak senin için

hepinizee günaydın canlarr..

kahvaltım;
1 domates
1 k.k. peynir
yarım yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan çay

nedense iştahım yok bugün yoksa bunlarla doyacak biri değilimm hep böyle olsa keşke

selam kızlar
nabersiniz?
haftasonu geleemdim fulll misafir vardı
dün okuyayım öyle yazayım dedim yetişemedim

spora başladım dün ilk defa gittim
orda tartıldım 68,1 çıktım
eşime diyorum ki sanki bir günde zayıfladım
bu sabahta şaka gibi 66,7 gördüm inanamadım bikaç kere tartıldım
2 ayda gelen 4 kilonun ödemde olduğunu biliyorum ama bugün sevindirik oldum işte
sizde ne var ne yok? liste yayınlandımı?

buarada yoğurda zencefil tarçın zerdeçal karıştırılıyor yaa
dünden beri onu yapıyorum gerçekten iştahı kesiyor

bende öyleyim buaralar
haftasonu günümn vardı pazar günü annemler akşam arkadaşlar vardı
bugün yine bebek görmeye gideceğiz yarın günüm var cumartesi kızımın doğum günü var
bu hafta çoook feciii
rahatsızmısın hayırdır ben kaçırdım

Merhabalar ben k.kulübüne çok çok yeni üye oldum.Şuan Allah dert keder vermesin ama hayatımda en çok sorun ettiğim şey fazla kilolarım. Aslına bakarsanız aynaya bakmasam,yeni fotograf çektirmesem, ve de alışverişe gitmesem kendimi çok iyi hissediyorum.
Bunları da bu platformda ancak itiraf edebiliyorum.3 yaşını yeni doldurmuş bir oğlum var. Hamile kaldığımda 67 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra 65 hamilelikte kilo almadım.Sonrasında vede bu güne kadar aldım. Şuan 74 kiloyum.Bir ara akapuntur yaptırdım 69 kiloya düştüm ama onuda bırakır bırakmaz fazlasıyla aldım.muhasebede çalışıyorum ve çalışırken bunu başaran arkadaşlardan yardım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…