dünkü menümü yazayım
sabah kahvaltıdan önce yoğurt zencefil+tarçın+zerdeçal karışımı
kahvaltı
1 dilim ekmek
domates salatalık
2 küp şeker kadar beyaz peynir
ara
2 elma 1 saat arayla
öğlen
4 tane köfte
salata
2 ince dilim ekmek
ara
1 neskafe
ara
1 salatalık
yemekten önce yoğurt zencefil+tarçın+zerdeçal karışımı
akşam
2 yemek kaşığı kadar kıymalı menemen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
gece küçük 1 ısırık kek
Merhabalar ben k.kulübüne çok çok yeni üye oldum.Şuan Allah dert keder vermesin ama hayatımda en çok sorun ettiğim şey fazla kilolarım. Aslına bakarsanız aynaya bakmasam,yeni fotograf çektirmesem, ve de alışverişe gitmesem kendimi çok iyi hissediyorum.
Bunları da bu platformda ancak itiraf edebiliyorum.3 yaşını yeni doldurmuş bir oğlum var. Hamile kaldığımda 67 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra 65 hamilelikte kilo almadım.Sonrasında vede bu güne kadar aldım. Şuan 74 kiloyum.Bir ara akapuntur yaptırdım 69 kiloya düştüm ama onuda bırakır bırakmaz fazlasıyla aldım.muhasebede çalışıyorum ve çalışırken bunu başaran arkadaşlardan yardım istiyorum.
menülerin çok iyi canım yaaa küp şeker boytundaki peynirine bayıldım mesela
uzun aradan sonra dün ilk defa güzel gitti
peyniride kare kare dilimlemiştim 2 dilim yedim 2 küp şeker kadarcıktı
günaydın canım
günaydın canlarım..alıntı yapmaya hiç fırsatım olmadı..pazar günü 1 günde yine 2 kilo almayı başaran ben..kilo korumayı yapıyorum hoş güzel..ama gel gör ki!tok olduğum halde we midem dolup ağrıdığı halde bu ne hırssa yemeye çalıştım durdum..geçen haftaki kiloma dönmeye çalışıyorum..aslında 61.500 olsam bile problem yok.62lerdeyim yine..ben niye böyleyim yawww...
bende normalde böyle yemiyorum ama yoğurt işe yarıyor iştahı kesiyor o yüzdenbende bu şekilde yersem daha rahat kilo veririm bakalım nasıl yapcam :26:
kızlar nasılsınız hiç giremiyorum modemde problem var telefondanda artık hiç bişey yapılmıyo beğen butonu bile kaybolmuş
yanlış anlamayın ya cuma günleri bi şekilde geliyorum böyle arada da gelirim :18:
size bişey soriiim. dün nişanlım ve ailesi geldi aralıkta düğün yapalım diyolar :26: Kışın düğün mü olur ya ben en azından mayısa kalsın diyorum acele yok diyorum
siz ne düşünüyosunuz kış düğünü nasıl olur ki?
kızlar nasılsınız hiç giremiyorum modemde problem var telefondanda artık hiç bişey yapılmıyo beğen butonu bile kaybolmuş
yanlış anlamayın ya cuma günleri bi şekilde geliyorum böyle arada da gelirim :18:
size bişey soriiim. dün nişanlım ve ailesi geldi aralıkta düğün yapalım diyolar :26: Kışın düğün mü olur ya ben en azından mayısa kalsın diyorum acele yok diyorum
siz ne düşünüyosunuz kış düğünü nasıl olur ki?
Hoşgeldin aramıza canım valla bende oturarak çalışanlardanım o yüzden bizim kilo vermemiz biraz ağır olabilir diycem de sen benden biraz daha avantajlısın ki 3 yaşında bi oğlun var onun peşine koşmaktan zaten benden daha iyi verirsin diye düşünüyorum.Topiği takip edip yediklerine dikkat ettin mi kolaylıkla gider o kiloların Allah'ın izniyle
kaç beden aldın zaten canım..40 sana bol bile gelir..ben pardesü giymiyorum ama kap alcam bu yıl kendime.önceki gün denedim 40 beden biraz bol duruyor gibi..çeşitlerinden denedim..40 tan büyük aldıysan bedeni mutlaka büyük gelecektir sana..gunaydim canim
benimde senden farkli durumum yok gibi mide kuculdu ben buyutmeye ugrasiyorum ac olmadigim halde yiyorum Hemde ne bulursam
tabi pardesulerim olmiycak diye korkuyorum herkes neden 40 almadin diyor olmaya Bilir sana diyolar
esimde bir hafta daha spor yapta biraz daha skilas diyor
ahh ahh Kilo almamam lazim
kizlar yarin buyuk gun geldi evlilik yildonumum ve ben hala hediye almadim param yok cunku
ama bugun elterngeld geliyor gidip cekip alicam
yarin ne yemek yapsam diye dusunup duruyorum hala karar veremedim
neyapicam ben ya :26nerisi olan varmi
Teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur. Bu arada oğlum öyle çok peşinden koşturan bir çocuk olmadığı için üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum.. Bakalım umarım burda aynı soruna çözüm arayan arkadaşlardan feyz alabilirim.
kaç beden aldın zaten canım..40 sana bol bile gelir..ben pardesü giymiyorum ama kap alcam bu yıl kendime.önceki gün denedim 40 beden biraz bol duruyor gibi..çeşitlerinden denedim..40 tan büyük aldıysan bedeni mutlaka büyük gelecektir sana..
kafkas kebabı wazgeçilmezim..
yemeğe sende mi gidiceksin
gunaydim canim
benimde senden farkli durumum yok gibi mide kuculdu ben buyutmeye ugrasiyorum ac olmadigim halde yiyorum Hemde ne bulursam
tabi pardesulerim olmiycak diye korkuyorum herkes neden 40 almadin diyor olmaya Bilir sana diyolar
esimde bir hafta daha spor yapta biraz daha skilas diyor
ahh ahh Kilo almamam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?