70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menümü yazayım

sabah kahvaltıdan önce yoğurt zencefil+tarçın+zerdeçal karışımı

kahvaltı
1 dilim ekmek
domates salatalık
2 küp şeker kadar beyaz peynir

ara
2 elma 1 saat arayla

öğlen
4 tane köfte
salata
2 ince dilim ekmek

ara
1 neskafe

ara
1 salatalık

yemekten önce yoğurt zencefil+tarçın+zerdeçal karışımı

akşam
2 yemek kaşığı kadar kıymalı menemen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

gece küçük 1 ısırık kek

menülerin çok iyi canım yaaa küp şeker boytundaki peynirine bayıldım mesela

Hoşgeldin aramıza canım valla bende oturarak çalışanlardanım o yüzden bizim kilo vermemiz biraz ağır olabilir diycem de sen benden biraz daha avantajlısın ki 3 yaşında bi oğlun var onun peşine koşmaktan zaten benden daha iyi verirsin diye düşünüyorum.Topiği takip edip yediklerine dikkat ettin mi kolaylıkla gider o kiloların Allah'ın izniyle

günaydın kızlar ;

bu sabah biraz geç kaldım işler yoğundu sabah sabah

sabah
kaşar peynir, domates,salatalık,biber ve zeytin ile kahvaltı biraz öncede 1 mandalina yedim

günaydın canım

gunaydim canim

benimde senden farkli durumum yok gibi mide kuculdu ben buyutmeye ugrasiyorum ac olmadigim halde yiyorum Hemde ne bulursam
tabi pardesulerim olmiycak diye korkuyorum herkes neden 40 almadin diyor olmaya Bilir sana diyolar
esimde bir hafta daha spor yapta biraz daha skilas diyor
ahh ahh Kilo almamam lazim

kizlar yarin buyuk gun geldi evlilik yildonumum ve ben hala hediye almadim param yok cunku
ama bugun elterngeld geliyor gidip cekip alicam
yarin ne yemek yapsam diye dusunup duruyorum hala karar veremedim
neyapicam ben ya :26nerisi olan varmi

kızlar nasılsınız hiç giremiyorum modemde problem var telefondanda artık hiç bişey yapılmıyo beğen butonu bile kaybolmuş
yanlış anlamayın ya cuma günleri bi şekilde geliyorum böyle arada da gelirim :18:

size bişey soriiim. dün nişanlım ve ailesi geldi aralıkta düğün yapalım diyolar :26: Kışın düğün mü olur ya ben en azından mayısa kalsın diyorum acele yok diyorum
siz ne düşünüyosunuz kış düğünü nasıl olur ki?

kızlar benide alın aranıza size ihtiyacım var... doğum yapalı 2 ay oldu artık yavaş yavaş eritmem lazım yağları. üst tarafım normal ama basen kısmım feci... su içerek ve hareket yaparak zayıflamayı hedefliyorum...

Son düzenleme:
bende bu şekilde yersem daha rahat kilo veririm bakalım nasıl yapcam :26:
bende normalde böyle yemiyorum ama yoğurt işe yarıyor iştahı kesiyor o yüzden

bende şubatta evlenmiştim
bulunduğunuz yere bağlı
şubat olmasına rağmen bahar havası vardı hiç neden yazı beklemedim diye pişman olmadım

keşke bizimki aralıkta olsaydı mayısta benimki o yüzden geçmiyor zaman

Teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur. Bu arada oğlum öyle çok peşinden koşturan bir çocuk olmadığı için üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum.. Bakalım umarım burda aynı soruna çözüm arayan arkadaşlardan feyz alabilirim.

kaç beden aldın zaten canım..40 sana bol bile gelir..ben pardesü giymiyorum ama kap alcam bu yıl kendime.önceki gün denedim 40 beden biraz bol duruyor gibi..çeşitlerinden denedim..40 tan büyük aldıysan bedeni mutlaka büyük gelecektir sana..
kizlar yarin buyuk gun geldi evlilik yildonumum ve ben hala hediye almadim param yok cunku
ama bugun elterngeld geliyor gidip cekip alicam
yarin ne yemek yapsam diye dusunup duruyorum hala karar veremedim
neyapicam ben ya :26nerisi olan varmi

kafkas kebabı wazgeçilmezim..

akıllı usluysa sevin sevinn ben hareketli bi çocuktur diye demiştim yanılmışım sana önerebilceğim jilian var burdaki kızlar hep onu yapıyor spor olarak ben bi gün yaptım pazar günü hala bacaklarım kollarım ağrıyor sen bi internetten bak bi canım

yemeğe sende mi gidiceksin

nasılsınız. Ben çok yorgundum. Bu yıl benim sınıfla işim çok zor. Sınıfda hala ağlayan öğrenci var. Bütün gün o sesleri duymaktan kafam şişti. Tahamulüm kalmadı. Evde Kendi kızıma kızdım. şu anda vijdanım sıslıyor. Akşam üstü parka götüreceğim. istediğini yaparak kendimi affeddirmeye çalışıyorum.
çoooook yorgunuum
Menüm
sabah: kahvaltıllık gevrek
öğle: 2kase mercimek çorbası
ara:5 erik
akşam:az mantı(kızım istedi akşma mantı yapacağım)
Yeşil çay içiyorum.
Günde 2 litre su içiyorum. daha fazla içemiyorum. Sanırım içtiğim caylar beni susatmıyor.

canım maşallah ne güzel kilo vermişsin darısı başımıza.İnşallah bende 40 beden olduğumu görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…