kızlar benide alın aranıza size ihtiyacım var... doğum yapalı 2 ay oldu artık yavaş yavaş eritmem lazım yağları. üst tarafım normal ama basen kısmım feci... su içerek ve hareket yaparak zayıflamayı hedefliyorum...
kaç beden aldın zaten canım..40 sana bol bile gelir..ben pardesü giymiyorum ama kap alcam bu yıl kendime.önceki gün denedim 40 beden biraz bol duruyor gibi..çeşitlerinden denedim..40 tan büyük aldıysan bedeni mutlaka büyük gelecektir sana..
Bana da 40 bol gelsin lütfen
senin adin neydin canim ona göre cagri da bulunacamçaktırma Suzicim yaa
71 lik umutum da gitti bugün niye yine 73 e ciktim anlamadim halbuki dikkat ettimcanim insallah gorursun merak etme simdi bekle 71 i gordugunde kendine bir ogun kacamak yaparsin canin ne cekerse yersin ama tek birsey olsun, ben 2 sene once burda oyle verdim kilolari, cuma gunu oglen yada aksam kacamak ogunu yapardim ama tek cesit bir sey yerdim her hafta icin plan yapardim, sonra hafta sonu birdaha kacamak yok ama eger hafta sonu misafirlige gideceksem ya da yemege cikacaksam kacamagi haftasonuna atardim. merak etme kuzu bu sefer olcekkkk
gecmis olsun migren cok fenaaa
insallah cuma günü istedigimiz kiloyu görürüz canimselam kızlarrr bu gün yediklerimi yazıyorum
sabah salata içindekiler : peynir kırmızı lahana buğday taze nane dereotu domates salatalık
ara kahve
öğlen iki kaşık yoğurt içine iki kaşık buğday
akşam biber dolması 2 adet yanına iki kaşık yoğurt
akşam yemeklerini 6 gibi yiyorum sonrasında pek bir şey yememeye çalışıyorum
iki litre suyumu içtim
havalar çok dengesiz bu ara ders çalışmaya çalışıyorum bir yandan da çocuklarla uğraşıyorum pek bi canım sıkılıyo sıkıldıkçada aklıma yiyecek birşeyler geliyo tutuyorum kendimi amageçen hafta kilo veremedim bu hafta vermem lazım
daha eve gitmedim arzucum kimbilir beni ne bekliyo :18: isden sonra disciye gitcem onami korkayim eve gidince gözüme gelecek olan manzaraya mi üzüleyim bilemedimOoo baya iş cıkarmıs sana desene kolay gelsın canım
Bnım oglan 2010 lu canım kasımda 3.5 bıtıyor ıste ben evdeyım dıye kıyamadım daha fazla 1 sene evede dursun sonra tekrar kres zaten
Hayırlı olsun allah zıhın acıklıgı versın oglusuna
ay bak dün bende 1 kücük ciko yedim hayin ciko onun yüzünden mi aldim gerimenumu paylasiyorumm
sabah 1 yumurta 1 dlm ekmek sekersiz cay
ara kahve natural bar
oglen 1 dlm ekmek yagsiz salata, 1 dlm ince kasar peynir
ara yarim armut uzum
aksam tavuk 1.5 haslanmis patates salata
ara 1 kucucuk ciko
yesil cay bol su opuldunuz
hosgeldin canim aramizaarkadaslar ben mahvoldum ya cok kilo aldim bu yaz benide araniza alin bu aralar hem cok istahlandim kan sekerim bi dusup bi yukseliyo ise bu aksam 1 saat yuruyusle basladim
nezamandin canim yolculuguntesekkurler suzim gelmis pardesulerim once kuzenim denedi o 36 beden zaten daha 18 yasinda bile degil annem dar olur felan napalim dedi sonra gelinimiz gelmis annem onada denetmis oda 58 Kilo guzel olmus ona sanada olur herhalde dediler cok merak ediyorum tabi suan bana nasil olucak diye bende kahveyi daha cok begendim
burdada oyle suzim ya 3gundur iyi bende hergun disari cikiyorum cocuklar bundan faydalansin diye yarinda guzel olur insaallah
cok gecmis olsun tekrardan bir suru is cikti Allah kolaylik versin
ufuu yandin sen esincim :18:Selam bayanlar iyi geceler herkese...
Kaç gündür aktif olamadım burada :26:
Bir gün evle uğraştık yeni olduğu için peteklere su bastık kaçırdı söküldü yapıldı derken öyle geçti.
Bugün misafirlerim vardı ve malesef çok fena tıkındım onlarla beraber
Yarın da annemler geliyor kalacaklar.
Çarşamba günü arkadaşıma ev görmeye gidiyorum.Yine yemekler yenecek:18:
Sonraki günde başka bi arkadaşım bana ev görmeye gelecek gene yemekler yenecek
Bu hafta benim için çok kötü olacak sanırım
Bu hafta ki yarismada ben de varim gecen hafta 71.5 dim bugun 71 im 0.5 gitmis cok sevindim.
insallah biran önce iyilesirsin fadimecimGünaydın kızlarr,
Beni soranlar olmuş iyiyim merak etmeyin, biraz uzak kalacağım, şu rahatsızlığım geçsin gelceğim.
Zerracım çok sevindim kızının adına, darısı bizimkinin başına.
Herkese iyi günler
bazen bende öyleyim muzu dikkat etmemiz lazim ac olmadan yemeyelimgünaydın canlarım..alıntı yapmaya hiç fırsatım olmadı..pazar günü 1 günde yine 2 kilo almayı başaran ben..kilo korumayı yapıyorum hoş güzel..ama gel gör ki!tok olduğum halde we midem dolup ağrıdığı halde bu ne hırssa yemeye çalıştım durdum..geçen haftaki kiloma dönmeye çalışıyorum..aslında 61.500 olsam bile problem yok.62lerdeyim yine..ben niye böyleyim yawww...
atlayici olsada banada atlasahepinizee günaydın canlarr..
kahvaltım;
1 domates
1 k.k. peynir
yarım yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan çay
nedense iştahım yok bugün yoksa bunlarla doyacak biri değilimm hep böyle olsa keşke
iyi baslangic yaptin demek minemselam kızlar
nabersiniz?
haftasonu geleemdim fulll misafir vardı
dün okuyayım öyle yazayım dedim yetişemedim
spora başladım dün ilk defa gittim
orda tartıldım 68,1 çıktım
eşime diyorum ki sanki bir günde zayıfladım
bu sabahta şaka gibi 66,7 gördüm inanamadım bikaç kere tartıldım
2 ayda gelen 4 kilonun ödemde olduğunu biliyorum ama bugün sevindirik oldum işte
sizde ne var ne yok? liste yayınlandımı?
zencefili zerdacali nerden bulacam ki bofffbuarada yoğurda zencefil tarçın zerdeçal karıştırılıyor yaa
dünden beri onu yapıyorum gerçekten iştahı kesiyor
bende öyleyim buaralar
haftasonu günümn vardı pazar günü annemler akşam arkadaşlar vardı
bugün yine bebek görmeye gideceğiz yarın günüm var cumartesi kızımın doğum günü var
bu hafta çoook feciii
rahatsızmısın hayırdır ben kaçırdım
hosgeldin canimMerhabalar ben k.kulübüne çok çok yeni üye oldum.Şuan Allah dert keder vermesin ama hayatımda en çok sorun ettiğim şey fazla kilolarım. Aslına bakarsanız aynaya bakmasam,yeni fotograf çektirmesem, ve de alışverişe gitmesem kendimi çok iyi hissediyorum.
Bunları da bu platformda ancak itiraf edebiliyorum.3 yaşını yeni doldurmuş bir oğlum var. Hamile kaldığımda 67 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra 65 hamilelikte kilo almadım.Sonrasında vede bu güne kadar aldım. Şuan 74 kiloyum.Bir ara akapuntur yaptırdım 69 kiloya düştüm ama onuda bırakır bırakmaz fazlasıyla aldım.muhasebede çalışıyorum ve çalışırken bunu başaran arkadaşlardan yardım istiyorum.
bana aksamlari karbonhydratlar yaramiyor minem senin gibi yesem ertesi gün kesin arti cikiyorum :26:dünkü menümü yazayım
sabah kahvaltıdan önce yoğurt zencefil+tarçın+zerdeçal karışımı
kahvaltı
1 dilim ekmek
domates salatalık
2 küp şeker kadar beyaz peynir
ara
2 elma 1 saat arayla
öğlen
4 tane köfte
salata
2 ince dilim ekmek
ara
1 neskafe
ara
1 salatalık
yemekten önce yoğurt zencefil+tarçın+zerdeçal karışımı
akşam
2 yemek kaşığı kadar kıymalı menemen
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
gece küçük 1 ısırık kek
benniye okuyan çıkıyor
kimse bişey yazmıyor
sayfayı yenilemekten bihal oldum
kus gibi dimimenülerin çok iyi canım yaaa küp şeker boytundaki peynirine bayıldım mesela
spaghetti ala cart yapkizlar yarin buyuk gun geldi evlilik yildonumum ve ben hala hediye almadim param yok cunku
ama bugun elterngeld geliyor gidip cekip alicam
yarin ne yemek yapsam diye dusunup duruyorum hala karar veremedim
neyapicam ben ya :26nerisi olan varmi
bende kis dügünü istemezdim herhalde ay ben nezaman evlendim :44: ha 4üncü aydakızlar nasılsınız hiç giremiyorum modemde problem var telefondanda artık hiç bişey yapılmıyo beğen butonu bile kaybolmuş
yanlış anlamayın ya cuma günleri bi şekilde geliyorum böyle arada da gelirim :18:
size bişey soriiim. dün nişanlım ve ailesi geldi aralıkta düğün yapalım diyolar :26: Kışın düğün mü olur ya ben en azından mayısa kalsın diyorum acele yok diyorum
siz ne düşünüyosunuz kış düğünü nasıl olur ki?
hosgeldin canimkızlar benide alın aranıza size ihtiyacım var... doğum yapalı 2 ay oldu artık yavaş yavaş eritmem lazım yağları. üst tarafım normal ama basen kısmım feci... su içerek ve hareket yaparak zayıflamayı hedefliyorum...
allah kolaylik versin canim zor bazen bi cocuk bile fazla gelirken 25 cocuga bakmak kolay degilnasılsınız. Ben çok yorgundum. Bu yıl benim sınıfla işim çok zor. Sınıfda hala ağlayan öğrenci var. Bütün gün o sesleri duymaktan kafam şişti. Tahamulüm kalmadı. Evde Kendi kızıma kızdım. şu anda vijdanım sıslıyor. Akşam üstü parka götüreceğim. istediğini yaparak kendimi affeddirmeye çalışıyorum.
çoooook yorgunuum
Menüm
sabah: kahvaltıllık gevrek
öğle: 2kase mercimek çorbası
ara:5 erik
akşam:az mantı(kızım istedi akşma mantı yapacağım)
Yeşil çay içiyorum.
Günde 2 litre su içiyorum. daha fazla içemiyorum. Sanırım içtiğim caylar beni susatmıyor.
hello beybiler
senin adin neydin canim ona göre cagri da bulunacam
71 lik umutum da gitti bugün niye yine 73 e ciktim anlamadim halbuki dikkat ettim
insallah cuma günü istedigimiz kiloyu görürüz canim
daha eve gitmedim arzucum kimbilir beni ne bekliyo :18: isden sonra disciye gitcem onami korkayim eve gidince gözüme gelecek olan manzaraya mi üzüleyim bilemedim
ay daha kücükmüs senin oglanama senin icin zor oluyordur iste 2 cocukla sagol canim
ay bak dün bende 1 kücük ciko yedim hayin ciko onun yüzünden mi aldim geriama bi kücük cikodan nolcakki ya
hosgeldin canim aramiza
nezamandin canim yolculugunen cokda tepkileri merak ettiyorum ay aman buranin havasi zaten bi öyle bi böyle biraz sicak kalsin bari
ufuu yandin sen esincim :18:
insallah biran önce iyilesirsin fadimecim
bazen bende öyleyim muzu dikkat etmemiz lazim ac olmadan yemeyelimsuan bile sanki bi bosluk icindeyim dünyayi yiyebilirim
atlayici olsada banada atlasa
iyi baslangic yaptin demek minem
zencefili zerdacali nerden bulacam ki bofff
ay bizimde dogum günü partysi var ama allahdan cumartesi günü
hosgeldin canim
bana aksamlari karbonhydratlar yaramiyor minem senin gibi yesem ertesi gün kesin arti cikiyorum :26:
bencok yogunum minem
kus gibi dimi
spaghetti ala cart yapüzerinede kasar peynir off ya :84:
bende kis dügünü istemezdim herhalde ay ben nezaman evlendim :44: ha 4üncü ayda
hosgeldin canim
allah kolaylik versin canim zor bazen bi cocuk bile fazla gelirken 25 cocuga bakmak kolay degil
aslında harika olur..napcan eceeee bende geleyim mi?
Merhaba tanısmıyoruz ama görünce yazmak ıstedım benım dugunumde aralıkta oldu yazdan kalma bı hava vardı ama rısk tabı her zaman oyle olmayabılırkızlar nasılsınız hiç giremiyorum modemde problem var telefondanda artık hiç bişey yapılmıyo beğen butonu bile kaybolmuş
yanlış anlamayın ya cuma günleri bi şekilde geliyorum böyle arada da gelirim :18:
size bişey soriiim. dün nişanlım ve ailesi geldi aralıkta düğün yapalım diyolar :26: Kışın düğün mü olur ya ben en azından mayısa kalsın diyorum acele yok diyorum
siz ne düşünüyosunuz kış düğünü nasıl olur ki?
hello beybiler
senin adin neydin canim ona göre cagri da bulunacam
71 lik umutum da gitti bugün niye yine 73 e ciktim anlamadim halbuki dikkat ettim
insallah cuma günü istedigimiz kiloyu görürüz canim
daha eve gitmedim arzucum kimbilir beni ne bekliyo :18: isden sonra disciye gitcem onami korkayim eve gidince gözüme gelecek olan manzaraya mi üzüleyim bilemedim
ay daha kücükmüs senin oglanama senin icin zor oluyordur iste 2 cocukla sagol canim
ay bak dün bende 1 kücük ciko yedim hayin ciko onun yüzünden mi aldim geriama bi kücük cikodan nolcakki ya
hosgeldin canim aramiza
nezamandin canim yolculugunen cokda tepkileri merak ettiyorum ay aman buranin havasi zaten bi öyle bi böyle biraz sicak kalsin bari
ufuu yandin sen esincim :18:
insallah biran önce iyilesirsin fadimecim
bazen bende öyleyim muzu dikkat etmemiz lazim ac olmadan yemeyelimsuan bile sanki bi bosluk icindeyim dünyayi yiyebilirim
atlayici olsada banada atlasa
iyi baslangic yaptin demek minem
zencefili zerdacali nerden bulacam ki bofff
ay bizimde dogum günü partysi var ama allahdan cumartesi günü
hosgeldin canim
bana aksamlari karbonhydratlar yaramiyor minem senin gibi yesem ertesi gün kesin arti cikiyorum :26:
bencok yogunum minem
kus gibi dimi
spaghetti ala cart yapüzerinede kasar peynir off ya :84:
bende kis dügünü istemezdim herhalde ay ben nezaman evlendim :44: ha 4üncü ayda
hosgeldin canim
allah kolaylik versin canim zor bazen bi cocuk bile fazla gelirken 25 cocuga bakmak kolay degil
hello beybiler
Senin adin neydin canim ona göre cagri da bulunacam
Insallah cuma günü istedigimiz kiloyu görürüz canim
Daha eve gitmedim arzucum kimbilir beni ne bekliyo :18: Isden sonra disciye gitcem onami korkayim eve gidince gözüme gelecek olan manzaraya mi üzüleyim bilemedim
Ay daha kücükmüs senin oglanAma senin icin zor oluyordur iste 2 cocukla Sagol canim
Ay bak dün bende 1 kücük ciko yedim hayin ciko onun yüzünden mi aldim geriAma bi kücük cikodan nolcakki ya
Hosgeldin canim aramiza
Nezamandin canim yolculugunEn cokda tepkileri merak ettiyorum Ay aman buranin havasi zaten bi öyle bi böyle biraz sicak kalsin bari
Ufuu yandin sen esincim :18:
Insallah biran önce iyilesirsin fadimecim
Bazen bende öyleyim muzu dikkat etmemiz lazim ac olmadan yemeyelimsuan bile sanki bi bosluk icindeyim dünyayi yiyebilirim
Atlayici olsada banada atlasa
Iyi baslangic yaptin demek minem
Zencefili zerdacali nerden bulacam ki bofff
Ay bizimde dogum günü partysi var ama allahdan cumartesi günü
Hosgeldin canim
Bana aksamlari karbonhydratlar yaramiyor minem senin gibi yesem ertesi gün kesin arti cikiyorum :26:
Bencok yogunum minem
Kus gibi dimi
Spaghetti ala cart yapüzerinede kasar peynir Off ya :84:
Bende kis dügünü istemezdim herhalde ay ben nezaman evlendim :44: Ha 4üncü ayda
Hosgeldin canim
Allah kolaylik versin canim zor bazen bi cocuk bile fazla gelirken 25 cocuga bakmak kolay degil
niz bu konuda çok tartıştık çok konuştuk eşimi biraz yumuşattım sayılır haftada 1-2izin veriyor artık hoş artık havalar soğuyo devam eder mi bilmiyorum neyse kaynanatör alt katımda oturuyor parka giderken veya gelirken görüyo bi ton laf ediyo eşimi de etkiliyor tabi izin vermesi zorlaşıyo yine baştan sarıyoruz .. eskisi kadar kötü değilim artık çünkü sallamıyom dediklerini.. karşı komşum çok iyi anlaşıyoz gidip geliyoz çocukları var 3tane bizimkilerle hep beraber oynuyorlar eşim fazla kıskanç dinine çok aşırı derece düşkün erkeği bırak kadınlarla bile sohbetime kızar dışarda. Olsun seviyorum yine de.once diger yazilarini okudum hepsine birden cevap yazayim dedim
oncelikle rabbim yardimcin olsun maddi acidanda manevi acidanda
maddi durumunuz insaallah en kisa zamanda duzelir
ama ben diger kismi anlamadim yani yazdiklarini anladimda esin neden cikmana izin vermiyor onu anlamadim benimde 2cocugum var biri 2 biri 8aylik ben elimden geldigi Kadar disari cikartmaya calisiyorum esim zaten habire diyor evde otura otura kafyi yersin cik disari cocuklarada Temiz hava aldir diye ki ben almanyadayim daha dillerini bile bilmiyorum ama yinede cikiyorum disari
sana yazik degilmi okadar sey atlatmissin Allah sifa versin calismamana izin vermeyebilir ama disari cikmana izin vermemesi cok kotu ben az firsat bulsam cocuklar ana okuluna baslasin hemen is bulucam kendime esimde destekliyor is bulma konumuda
sukuretmek lazim halimize demekki
Allah sanada sabir versin canim okadar yipratma kendini olan sana olur sagligin hepten gidebilir Allah korusun kendini topla canim ve esinle ciddi sekilde konus o izin vermiyor diye kosede oturup hakkini yedirtme anlas gulerbir yuzle konus benim ve cocuklarin ruhsal durumu icin disari cikip Temiz havaya ihtiyacimiz var haftada 2kere en azindan disari cikmak istiyorum cocuklari parka gotururum yururum ama en azindan hava alirim de ve annenede soyle karismasin de Allah tekrar yardimcin olsun
sağol canım aslında tatlı kek vs. Pek sevmem ama yiycek ne bulursam onu yiyom valla . Bugün inşallah fasulye yapıcam karşı komşum verdi sağolsun buzu çözüldü birazdan yaparım aslında hiç etsiz fasulye yapmamıştım bakalım eşim yemez ama çocuklar yer inşallah. Çooook sağolselam kizlar
sagol caniminsallah biran önce kurtulurum
evet canim cogu seyi kaldirdim zaten yarin saat 8 de geliyorlarmis tekrardan
kahve rengilisi cok hos canim gercekden
keske canim ya bende pisman oldum kranka cikmadim diye simdi ciksam biliyorlar cikamam da
evet ciktimama bugün 72.6 oldum geri
iyilik canim nolsun dünya dertleriyle ugrasiyoruz istesenin oglan alisdimi kardesine anlasiyorlarmi
gözümüz aydin sen utangac o utangac hadi hayirlisi bakalim kim kime daha önce acilacak
kayinvaldene inat hosgeldin canimkazamiz mubarek olsun
yarin yikmaya geliyorlar hayirlisi bakalimay kirma dur :18: bugün düzeltim 72.6 ciktim öp beni sev beni :86:
hosgeldin canim
ellerine saglik canim ugrasmissin bizim icin
sagol canim tam benim kafadansin
limonun asitinden oluyor neslim :26:
tebrik ederim pastalari yemedigin icin
allah yardimcin olsun canimmakarnayi yogurtlayap da yiyebilirsin bizde cilbir yaparlar haslanmis yumurtayla bilirmisin oda cok leziz olur hmm haslanmis yumurtayi kahvaltina ekliyebilirsin baska aksam tatli istediginde kek yerine bir bardak sütün icine tarcin seerpebilirsin tatli istegini alir aklima geldikce yazarim canim sende evde neler var anlatirsin bize beraberce cözümler buluruz insallah hersey düzelir canim
ayip olmasin diye bitane yenilir kiz
hosgeldin canim
nediycemi bilemedim canim :26:
yarin gelcekler tekrardan zerram insallah bana fazla zarar yapmazlar calisiyorum birde benimkide isde olacak babami dikecem iscilerin basina napimmasallah zerram sana 3 cocuk ev is yeri geliyor ben 1 cocukla bile bas edemiyorum
yoğurt mu iştahını kesiyo yanında ne yiyorsun başka bişeydir yaa ben yoğurt yesem yarım saat geçmeden midem kazınıyo çok fena acıkıyom yoğurda ekmek doğrayıp yiucem şimdi
bende normalde böyle yemiyorum ama yoğurt işe yarıyor iştahı kesiyor o yüzden
bende şubatta evlenmiştim
bulunduğunuz yere bağlı
şubat olmasına rağmen bahar havası vardı hiç neden yazı beklemedim diye pişman olmadım
Merhaba tanısmıyoruz ama görünce yazmak ıstedım benım dugunumde aralıkta oldu yazdan kalma bı hava vardı ama rısk tabı her zaman oyle olmayabılır
Anladım canım dıs fena ya benımde gıtmem lazım dolgu yaptırmıstım yetmedı kanal gerekıyor
2.5 yas oldu araları hemde nasıl zorlanıyorum kız bana cok baglandı oğlumda ılgı ıstıyo yetemıyorum cok yoruluyorum az once komsularla dısarı cıktık oglân karnım acıyo dedı kızda uyumadıgı ıcın huysuzlandı gerı geldım yorgunlugu cabası keyıf yapma yasak bana bu yuzden yedıklerıme de dıkkat edemıyorum yaa duzenım yok ststen yıyorum resmen bakalım cuma kac cıkıcam
sende sagol canimsağol canım. Hiç kolay değil çok yoruluyorum.canım sanada kolay gelsin
yesil fasulyemi canim bende cok severimSlm kızlar
Herkese Teşekkür ederim yorumlar için.
niz bu konuda çok tartıştık çok konuştuk eşimi biraz yumuşattım sayılır haftada 1-2izin veriyor artık hoş artık havalar soğuyo devam eder mi bilmiyorum neyse kaynanatör alt katımda oturuyor parka giderken veya gelirken görüyo bi ton laf ediyo eşimi de etkiliyor tabi izin vermesi zorlaşıyo yine baştan sarıyoruz .. eskisi kadar kötü değilim artık çünkü sallamıyom dediklerini.. karşı komşum çok iyi anlaşıyoz gidip geliyoz çocukları var 3tane bizimkilerle hep beraber oynuyorlar eşim fazla kıskanç dinine çok aşırı derece düşkün erkeği bırak kadınlarla bile sohbetime kızar dışarda. Olsun seviyorum yine de.
sağol canım aslında tatlı kek vs. Pek sevmem ama yiycek ne bulursam onu yiyom valla . Bugün inşallah fasulye yapıcam karşı komşum verdi sağolsun buzu çözüldü birazdan yaparım aslında hiç etsiz fasulye yapmamıştım bakalım eşim yemez ama çocuklar yer inşallah. Çooook sağol
yoğurt mu iştahını kesiyo yanında ne yiyorsun başka bişeydir yaa ben yoğurt yesem yarım saat geçmeden midem kazınıyo çok fena acıkıyom yoğurda ekmek doğrayıp yiucem şimdi
sende sagol canim
yesil fasulyemi canim bende cok severimyanina yogurt yiyebilirsin mesela pilav yeme ekmeksiz yersen daha iyi olur bolcana yiyebilirsin fasulyeden ama suyundan sen yeme dilek diye bi arkadas var canim onun diyetisyeni demis yemekleri catalla yemege calisin cünkü en cok kalori yemegin suyunda yagsi falan diye affiyet olsun
Saat 11: 1bardak ılık su içtim
Saat 12: 2 dilim ekmek ten kaşarlı tost
12:30 1fincan türk kahvesi
14:30 1 patatesli poğaça 1çay bardağı ılık süt
16:30 1kase yoğurt çok az ekmek
Sonra yine kahve içerim akşama da fasulye pilav
Bugün kü tartı az önce 76 gösterdi.
Yaa ekmek yemiyorum fazla ama fasulye az bwn yesem hepsini anca doyarım ondan plav ve ekmeği bilmiuorum o anki iştahıma bağlı
ay cok kötüyüm ben kadercim :101:
Eki Görüntüle 812297 dikkat dikkat kizlar kader ayip olmasin diye tam 3 tane BÖREK yemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?