70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım. Daha çok yeni doğum yapmışsın hiç acale etme. Bebişine süt olması için yemene dikkat et.

hello beybiler

çaktırma Suzicim yaa
senin adin neydin canim ona göre cagri da bulunacam
71 lik umutum da gitti bugün niye yine 73 e ciktim anlamadim halbuki dikkat ettim
insallah cuma günü istedigimiz kiloyu görürüz canim
daha eve gitmedim arzucum kimbilir beni ne bekliyo :18: isden sonra disciye gitcem onami korkayim eve gidince gözüme gelecek olan manzaraya mi üzüleyim bilemedim
ay daha kücükmüs senin oglan ama senin icin zor oluyordur iste 2 cocukla sagol canim
ay bak dün bende 1 kücük ciko yedim hayin ciko onun yüzünden mi aldim geri ama bi kücük cikodan nolcakki ya
arkadaslar ben mahvoldum ya cok kilo aldim bu yaz benide araniza alin bu aralar hem cok istahlandim kan sekerim bi dusup bi yukseliyo ise bu aksam 1 saat yuruyusle basladim
hosgeldin canim aramiza
nezamandin canim yolculugun en cokda tepkileri merak ettiyorum ay aman buranin havasi zaten bi öyle bi böyle biraz sicak kalsin bari
ufuu yandin sen esincim :18:
Bu hafta ki yarismada ben de varim gecen hafta 71.5 dim bugun 71 im 0.5 gitmis cok sevindim.

insallah biran önce iyilesirsin fadimecim
bazen bende öyleyim muzu dikkat etmemiz lazim ac olmadan yemeyelim suan bile sanki bi bosluk icindeyim dünyayi yiyebilirim
hepinizee günaydın canlarr..

kahvaltım;
1 domates
1 k.k. peynir
yarım yumurta
1 dilim ekmek
1 fincan çay

nedense iştahım yok bugün yoksa bunlarla doyacak biri değilimm hep böyle olsa keşke
atlayici olsada banada atlasa
iyi baslangic yaptin demek minem
buarada yoğurda zencefil tarçın zerdeçal karıştırılıyor yaa
dünden beri onu yapıyorum gerçekten iştahı kesiyor
zencefili zerdacali nerden bulacam ki bofff
ay bizimde dogum günü partysi var ama allahdan cumartesi günü
hosgeldin canim
bana aksamlari karbonhydratlar yaramiyor minem senin gibi yesem ertesi gün kesin arti cikiyorum :26:
niye okuyan çıkıyor
kimse bişey yazmıyor
sayfayı yenilemekten bihal oldum
ben cok yogunum minem
menülerin çok iyi canım yaaa küp şeker boytundaki peynirine bayıldım mesela
kus gibi dimi
kizlar yarin buyuk gun geldi evlilik yildonumum ve ben hala hediye almadim param yok cunku
ama bugun elterngeld geliyor gidip cekip alicam
yarin ne yemek yapsam diye dusunup duruyorum hala karar veremedim
neyapicam ben ya :26nerisi olan varmi
spaghetti ala cart yap üzerinede kasar peynir off ya :84:
bende kis dügünü istemezdim herhalde ay ben nezaman evlendim :44: ha 4üncü ayda
hosgeldin canim
allah kolaylik versin canim zor bazen bi cocuk bile fazla gelirken 25 cocuga bakmak kolay degil

benim adım Kader Suziimm

Merhaba tanısmıyoruz ama görünce yazmak ıstedım benım dugunumde aralıkta oldu yazdan kalma bı hava vardı ama rısk tabı her zaman oyle olmayabılır

Anladım canım dıs fena ya benımde gıtmem lazım dolgu yaptırmıstım yetmedı kanal gerekıyor
2.5 yas oldu araları hemde nasıl zorlanıyorum kız bana cok baglandı oğlumda ılgı ıstıyo yetemıyorum cok yoruluyorum az once komsularla dısarı cıktık oglân karnım acıyo dedı kızda uyumadıgı ıcın huysuzlandı gerı geldım yorgunlugu cabası keyıf yapma yasak bana bu yuzden yedıklerıme de dıkkat edemıyorum yaa duzenım yok ststen yıyorum resmen bakalım cuma kac cıkıcam

sağol canım. Hiç kolay değil çok yoruluyorum.canım sanada kolay gelsin

Slm kızlar
Herkese Teşekkür ederim yorumlar için.
niz bu konuda çok tartıştık çok konuştuk eşimi biraz yumuşattım sayılır haftada 1-2izin veriyor artık hoş artık havalar soğuyo devam eder mi bilmiyorum neyse kaynanatör alt katımda oturuyor parka giderken veya gelirken görüyo bi ton laf ediyo eşimi de etkiliyor tabi izin vermesi zorlaşıyo yine baştan sarıyoruz .. eskisi kadar kötü değilim artık çünkü sallamıyom dediklerini.. karşı komşum çok iyi anlaşıyoz gidip geliyoz çocukları var 3tane bizimkilerle hep beraber oynuyorlar eşim fazla kıskanç dinine çok aşırı derece düşkün erkeği bırak kadınlarla bile sohbetime kızar dışarda. Olsun seviyorum yine de.

sağol canım aslında tatlı kek vs. Pek sevmem ama yiycek ne bulursam onu yiyom valla . Bugün inşallah fasulye yapıcam karşı komşum verdi sağolsun buzu çözüldü birazdan yaparım aslında hiç etsiz fasulye yapmamıştım bakalım eşim yemez ama çocuklar yer inşallah. Çooook sağol

yoğurt mu iştahını kesiyo yanında ne yiyorsun başka bişeydir yaa ben yoğurt yesem yarım saat geçmeden midem kazınıyo çok fena acıkıyom yoğurda ekmek doğrayıp yiucem şimdi

biraz büyüdülermi ikizide krese gittimi sende biraz nefes alirsin ama iste daha var birde dogum iznindende birsey anlamiyorsun stressden birde yakinin varmi bilmiyorum benim sansimdan annemgil bi üst katta 2 cocuk olsa bile ondan gerekdiginde yardim isteyebilecegimi biliyorum oda olmaza düsünemiyorum allah kolaylik versin arzucum anliyorum seni

sağol canım. Hiç kolay değil çok yoruluyorum.canım sanada kolay gelsin
sende sagol canim

yesil fasulyemi canim bende cok severim yanina yogurt yiyebilirsin mesela pilav yeme ekmeksiz yersen daha iyi olur bolcana yiyebilirsin fasulyeden ama suyundan sen yeme dilek diye bi arkadas var canim onun diyetisyeni demis yemekleri catalla yemege calisin cünkü en cok kalori yemegin suyunda yagsi falan diye affiyet olsun

Saat 11: 1bardak ılık su içtim
Saat 12: 2 dilim ekmek ten kaşarlı tost
12:30 1fincan türk kahvesi
14:30 1 patatesli poğaça 1çay bardağı ılık süt
16:30 1kase yoğurt çok az ekmek

Sonra yine kahve içerim akşama da fasulye pilav

Bugün kü tartı az önce 76 gösterdi.

Yaa ekmek yemiyorum fazla ama fasulye az bwn yesem hepsini anca doyarım ondan plav ve ekmeği bilmiuorum o anki iştahıma bağlı

cok canim hem birde yanlis yemekler :26:tamam toast sabah olabilir yanina salatalik domates yesen sabah kahvalti cok önemli doyurucu olmali öglen pogacada olmamis hem doyurmaz hem birde cok kalorili öglen mesela fasulye pilav yiebilirdin aksamada pilavi yeme canim cok karbonhydrat yüklemis oluyorsun vucutuna :26: yanlis anlamiyorsun dimi beni sana yardim etmek istiyorum ama böyle beslenirsen kilo veremesin :26:
türk kahvesini ac karnina sabah icsen cok güzel ödem atarsin bende daha veremedim canim ama bildiklerimi paylasmak istedim ki yanlislarimizi düzeltelim

Yaa ekmek yemiyorum fazla ama fasulye az bwn yesem hepsini anca doyarım ondan plav ve ekmeği bilmiuorum o anki iştahıma bağlı

insallah düzelir durumunuz biran önce canim ya beyaz ekmek aslinda yediginde yiyesi geliyor insanin doymaya biliyorsun hem bos kalorili seyler salata diycem ama salata yapacak malzemelerin varmi canim yapsan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…