cok canim hem birde yanlis yemekler :26:tamam toast sabah olabilir yanina salatalik domates yesen sabah kahvalti cok önemli doyurucu olmali öglen pogacada olmamis hem doyurmaz hem birde cok kalorili öglen mesela fasulye pilav yiebilirdin aksamada pilavi yeme canim cok karbonhydrat yüklemis oluyorsun vucutuna :26: yanlis anlamiyorsun dimi beni sana yardim etmek istiyorum ama böyle beslenirsen kilo veremesin :26:
türk kahvesini ac karnina sabah icsen cok güzel ödem atarsinbende daha veremedim canim ama bildiklerimi paylasmak istedim ki yanlislarimizi düzeltelim
cok canim hem birde yanlis yemekler :26:tamam toast sabah olabilir yanina salatalik domates yesen sabah kahvalti cok önemli doyurucu olmali öglen pogacada olmamis hem doyurmaz hem birde cok kalorili öglen mesela fasulye pilav yiebilirdin aksamada pilavi yeme canim cok karbonhydrat yüklemis oluyorsun vucutuna :26: yanlis anlamiyorsun dimi beni sana yardim etmek istiyorum ama böyle beslenirsen kilo veremesin :26:
türk kahvesini ac karnina sabah icsen cok güzel ödem atarsinbende daha veremedim canim ama bildiklerimi paylasmak istedim ki yanlislarimizi düzeltelim
insallah düzelir durumunuz biran önce canim yabeyaz ekmek aslinda yediginde yiyesi geliyor insanin doymaya biliyorsun hem bos kalorili seyler salata diycem ama salata yapacak malzemelerin varmi canim yapsan :26:
biliyorum :86::86::86:
:80::80::80:
istanbuldayız ne oşcağı belli olmuyo havalar
bende şubatta evlenmiştim
bulunduğunuz yere bağlı
şubat olmasına rağmen bahar havası vardı hiç neden yazı beklemedim diye pişman olmadım
Allah allah ne zamandır bekliyosun kız mecbur bekliceksinkeşke bizimki aralıkta olsaydımayısta benimki o yüzden geçmiyor zaman
bende kis dügünü istemezdim herhalde ay ben nezaman evlendim :44: ha 4üncü ayda
Merhaba tanısmıyoruz ama görünce yazmak ıstedım benım dugunumde aralıkta oldu yazdan kalma bı hava vardı ama rısk tabı her zaman oyle olmayabılır
Kızlar 3 mil lasia yaptım. üstüne 10 dakika göbek çalıştım. çok güzel ter attım.
Yorumlar için teşekkürler kızlar hayırlısı diyelim ozaman
Allah allah ne zamandır bekliyosun kız mecbur bekliceksin
ayıp ettin tanısalım canım hemenben kübra 20 yaşındayım istanbuldayım imam hatip mezunuyum 2yıllık üni bitirdim bu sene, kilo takıntılı manyak bi kızım işte
kizlar yarin buyuk gun geldi evlilik yildonumum ve ben hala hediye almadim param yok cunku
ama bugun elterngeld geliyor gidip cekip alicam
yarin ne yemek yapsam diye dusunup duruyorum hala karar veremedim
neyapicam ben ya :26nerisi olan varmi
kaç beden aldın zaten canım..40 sana bol bile gelir..ben pardesü giymiyorum ama kap alcam bu yıl kendime.önceki gün denedim 40 beden biraz bol duruyor gibi..çeşitlerinden denedim..40 tan büyük aldıysan bedeni mutlaka büyük gelecektir sana..
kafkas kebabı wazgeçilmezim..
kizlar pardesuler 38 beden oyuzden dar olabilir diyolar 40 olsa drt etmiycemde 38 oluncacanım maşallah ne güzel kilo vermişsin darısı başımıza.İnşallah bende 40 beden olduğumu görürüm.
suzim 8 ekim Sabah ucuyorum insaallah rabbim sag saglim gidip gelmeyi nasip etsinhello beybiler
senin adin neydin canim ona göre cagri da bulunacam
71 lik umutum da gitti bugün niye yine 73 e ciktim anlamadim halbuki dikkat ettim
insallah cuma günü istedigimiz kiloyu görürüz canim
daha eve gitmedim arzucum kimbilir beni ne bekliyo :18: isden sonra disciye gitcem onami korkayim eve gidince gözüme gelecek olan manzaraya mi üzüleyim bilemedim
ay daha kücükmüs senin oglanama senin icin zor oluyordur iste 2 cocukla sagol canim
ay bak dün bende 1 kücük ciko yedim hayin ciko onun yüzünden mi aldim geriama bi kücük cikodan nolcakki ya
hosgeldin canim aramiza
nezamandin canim yolculugunen cokda tepkileri merak ettiyorum ay aman buranin havasi zaten bi öyle bi böyle biraz sicak kalsin bari
ufuu yandin sen esincim :18:
insallah biran önce iyilesirsin fadimecim
bazen bende öyleyim muzu dikkat etmemiz lazim ac olmadan yemeyelimsuan bile sanki bi bosluk icindeyim dünyayi yiyebilirim
atlayici olsada banada atlasa
iyi baslangic yaptin demek minem
zencefili zerdacali nerden bulacam ki bofff
ay bizimde dogum günü partysi var ama allahdan cumartesi günü
hosgeldin canim
bana aksamlari karbonhydratlar yaramiyor minem senin gibi yesem ertesi gün kesin arti cikiyorum :26:
bencok yogunum minem
kus gibi dimi
spaghetti ala cart yapüzerinede kasar peynir off ya :84:
bende kis dügünü istemezdim herhalde ay ben nezaman evlendim :44: ha 4üncü ayda
hosgeldin canim
allah kolaylik versin canim zor bazen bi cocuk bile fazla gelirken 25 cocuga bakmak kolay degil
canım bence sıradan şeyler değilde yani cüzdan parfüm kemer fln değilde kişiye özel bir hediye alırsan eşim daha çok mutlu olacaktır ama intnetten siparişle geliyor çoğu biraz geç kalmışsın bizim burda forum İstanbul diye bi avm varrada bir mağaza kişiye özel ürünler satıyor http://medya.buldumbuldum.com/oscar_odulu_kisiye_ozel_yazili_buyuk_boy_207.jpg bunlardan bakabilirsin
Günaydın kızlarr,
Beni soranlar olmuş iyiyim merak etmeyin, biraz uzak kalacağım, şu rahatsızlığım geçsin gelceğim.
Zerracım çok sevindim kızının adına, darısı bizimkinin başına.
Herkese iyi günler
suzimmmmmmm 1 ciko ile 73 olunmaz sakin ona moral bozup yemeye devam etme, bende iki gun once tartildim bayagi vermistim ama sonra dikkat ettigim halde bugun sabah tartildim baktim arti olmusum o gune gore , dert etmekizlar ben ufak ufak kacayim disci beni bekler
sende olmasan suzimiyi baslangic yaptin demek minem
zencefili zerdacali nerden bulacam ki bofff
ay bizimde dogum günü partysi var ama allahdan cumartesi günü
bana aksamlari karbonhydratlar yaramiyor minem senin gibi yesem ertesi gün kesin arti cikiyorum :26:
bencok yogunum minem
kaynanatöre çok güldüm buaradaSlm kızlar
Herkese Teşekkür ederim yorumlar için.
niz bu konuda çok tartıştık çok konuştuk eşimi biraz yumuşattım sayılır haftada 1-2izin veriyor artık hoş artık havalar soğuyo devam eder mi bilmiyorum neyse kaynanatör alt katımda oturuyor parka giderken veya gelirken görüyo bi ton laf ediyo eşimi de etkiliyor tabi izin vermesi zorlaşıyo yine baştan sarıyoruz .. eskisi kadar kötü değilim artık çünkü sallamıyom dediklerini.. karşı komşum çok iyi anlaşıyoz gidip geliyoz çocukları var 3tane bizimkilerle hep beraber oynuyorlar eşim fazla kıskanç dinine çok aşırı derece düşkün erkeği bırak kadınlarla bile sohbetime kızar dışarda. Olsun seviyorum yine de.
sağol canım aslında tatlı kek vs. Pek sevmem ama yiycek ne bulursam onu yiyom valla . Bugün inşallah fasulye yapıcam karşı komşum verdi sağolsun buzu çözüldü birazdan yaparım aslında hiç etsiz fasulye yapmamıştım bakalım eşim yemez ama çocuklar yer inşallah. Çooook sağol
yoğurt mu iştahını kesiyo yanında ne yiyorsun başka bişeydir yaa ben yoğurt yesem yarım saat geçmeden midem kazınıyo çok fena acıkıyom yoğurda ekmek doğrayıp yiucem şimdi
menüm kötü ama yiede yazayım
Sabah: kahvaltıdan önce yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın karışımı
kahvaltı
1 dilim ekmek
1-2 çatal beyaz peynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
domates, salatalık
ara
3 adet form bisküvi
öğlen
5 adet köfte küçüklerdi
1 ince dilim ekmek
salata
1 paket ayran
ara
1 elma
ara bebek görmeye gittik :18:
1 türk kahvesi
1 kase patates salatası
2 minik kurabiye
1 dilim börek
akşam yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın karışımı
Eki Görüntüle 812854
biraz önce 1 dilim erzincan lokumu tadına bakayım dedim kötü oldu yaaa gece gece
of ben zayıflayamıyorum! işe başlamazsam gittikçe kilo alcam!
abur cubura çok fena zaafım oldu kızlar, yani yok mu şu abur cubur zaafını yenen daha öncee? nasıl yenebilirim sürekli abur cubura abanmamıı?
Yorumlar için teşekkürler kızlar hayırlısı diyelim ozaman
Allah allah ne zamandır bekliyosun kız mecbur bekliceksin
ayıp ettin tanısalım canım hemenben kübra 20 yaşındayım istanbuldayım imam hatip mezunuyum 2yıllık üni bitirdim bu sene, kilo takıntılı manyak bi kızım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?