70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yoo yanlış anlamam tabi ki çok teşekkür ederim.
Valla ben de biliyorum yanlış bi beslenme olduğunu da yumurta yaptım 2tane ( poğaçanın içi vardı patates soğan ) onu çocuklara yedirdim bende kahve içtim sonra komşum tost verdi onu yedim sonra çpcuklara ballı bidküvili süt verdim uyudular bende açım tabi 1poğaça kalöış ısıtıp sütle onu yedim valla 1-2 ay böyle bakalım belki veririm kıızz belli mi oluur.

insallah düzelir durumunuz biran önce canim ya beyaz ekmek aslinda yediginde yiyesi geliyor insanin doymaya biliyorsun hem bos kalorili seyler salata diycem ama salata yapacak malzemelerin varmi canim yapsan :26:

Maalesef canım benim ama çok sağol

Suzi sana da çok geçmiş olsun evini biran önce toplarsınoz umarım

Yorumlar için teşekkürler kızlar hayırlısı diyelim ozaman

bende şubatta evlenmiştim
bulunduğunuz yere bağlı
şubat olmasına rağmen bahar havası vardı hiç neden yazı beklemedim diye pişman olmadım
istanbuldayız ne oşcağı belli olmuyo havalar
keşke bizimki aralıkta olsaydı mayısta benimki o yüzden geçmiyor zaman
Allah allah ne zamandır bekliyosun kız mecbur bekliceksin

bende kis dügünü istemezdim herhalde ay ben nezaman evlendim :44: ha 4üncü ayda

Merhaba tanısmıyoruz ama görünce yazmak ıstedım benım dugunumde aralıkta oldu yazdan kalma bı hava vardı ama rısk tabı her zaman oyle olmayabılır

ayıp ettin tanısalım canım hemen ben kübra 20 yaşındayım istanbuldayım imam hatip mezunuyum 2yıllık üni bitirdim bu sene, kilo takıntılı manyak bi kızım işte

Memnun oldum canım hakkında hayırlısı ne zamanda o zaman evlenırsın inş
Bnde arzu ankaradayım 32 yasındayım 2 cocuk annesıyım bende ımam hatıplıyım 2 yıllık unv mezunuydum yenı 4 e tamamladım kamuda calısıyorum su an ücretsiz izindeyım kılo takıntısı bende de acayıp var ama ırade yok malesef

kizlar yarin buyuk gun geldi evlilik yildonumum ve ben hala hediye almadim param yok cunku
ama bugun elterngeld geliyor gidip cekip alicam
yarin ne yemek yapsam diye dusunup duruyorum hala karar veremedim
neyapicam ben ya :26nerisi olan varmi

canım bence sıradan şeyler değilde yani cüzdan parfüm kemer fln değilde kişiye özel bir hediye alırsan eşim daha çok mutlu olacaktır ama intnetten siparişle geliyor çoğu biraz geç kalmışsın bizim burda forum İstanbul diye bi avm varrada bir mağaza kişiye özel ürünler satıyor http://medya.buldumbuldum.com/oscar_odulu_kisiye_ozel_yazili_buyuk_boy_207.jpg bunlardan bakabilirsin

canım maşallah ne güzel kilo vermişsin darısı başımıza.İnşallah bende 40 beden olduğumu görürüm.
kizlar pardesuler 38 beden oyuzden dar olabilir diyolar 40 olsa drt etmiycemde 38 olunca
suzim 8 ekim Sabah ucuyorum insaallah rabbim sag saglim gidip gelmeyi nasip etsin
uff oda super olur

canim almanyadayimya mumkun degil cok kargo istiyolar buraya yoksa pardesuleride buraya istiycektim 150tl kargo istediler

hayirdir kuzum ne oldu sana . moralin de pek yerinde degil sanirim, kendine iyi bak, cok da uzak kalma buralardan

kizlar ben ufak ufak kacayim disci beni bekler
suzimmmmmmm 1 ciko ile 73 olunmaz sakin ona moral bozup yemeye devam etme, bende iki gun once tartildim bayagi vermistim ama sonra dikkat ettigim halde bugun sabah tartildim baktim arti olmusum o gune gore , dert etme

benim menu:

sabah peynirli yumurta 1 dlm kizarmis ekmek

ara kahve

oglen domates peynir ekmek

ara 1 kucuk elma 1 kucuk armut

aksam 1 avuc tambugday haslanmis makarna ve salata yani salatali makarna himmm cok guzeldi tavsiye ediyorummmm

birde kocamannnn bir itirafta bulunuyorummmm 300 kaloriyi geckin bir dondurma yedim oglumla ama daha kotusu hiccc pisman degilimm soyle bir hesap yaptim yine de galiba yediklerim 1350 kalori civarinda olduuuu

hepinzi optum

sende olmasan suzim
herkes kendi kendine konuşuyor sankiii :26:
zencefil ve zerdeçali baharat satan dükkanlar var burda aktar diyoruz oralarda oluyor marketlerdede var bulabilirsin bence
bede kızıma cumartesi doğumgünü yapacağım
hazırlıklar başladı bile
kaynanatöre çok güldüm buarada
kıskaç bir eşle hayat zor allah yardımcın olsun
2 kaşık yoğurda 1er çay kaşığı zencefil, zerdeçal ve tarçın karıştırıyorum yemeklerden 15-20 dk önce yiyorum
mesela buakşam çok açtım ama yemekte çok yemedim yoğurt iştahı azalttı

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeGELECEĞİN ÇITIR HATUNLARI NELER EDİYORMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SÖYLEYİN BEN DOBİÇ KALDIM HEPİNİZ ÇIBIK GİBİ OLDUNUZ DEMİ VALLA DUYDUMKİ TOPİKTE ÇIBIKLAR ÇOĞALMIŞ DOBİÇLERE YER VARMIŞ BİR BAKAYIM DEDİM :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

menüm kötü ama yiede yazayım

Sabah: kahvaltıdan önce yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın karışımı

kahvaltı
1 dilim ekmek
1-2 çatal beyaz peynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
domates, salatalık

ara
3 adet form bisküvi

öğlen
5 adet köfte küçüklerdi
1 ince dilim ekmek
salata
1 paket ayran

ara
1 elma

ara bebek görmeye gittik :18:
1 türk kahvesi
1 kase patates salatası
2 minik kurabiye
1 dilim börek

akşam yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın karışımı

biraz önce 1 dilim erzincan lokumu tadına bakayım dedim kötü oldu yaaa gece gece

Kızlar ben bugün diyetisyene gittim çok komik kadın ölçümlerimi yaptı ve diyet planından önce bölgesel kilon var velashape programı hakkında bilgi vereyim size ona devam edin dedi çok şaşırdım ben diyet düşünüyordum dedim o da olur ama istediğiniz zayıflamayı sağlayamazsınız bu programda lenf drenaj ve velashape denen aletle uygulamalar var isterseniz diyet programını ekleye biliriz dedi çok canım sıkıldı zaten yaptığı analize de canım sıkıldı 31 yaşındayım metabolizma yaşım 35 çıktı

Selamm kızlarrrr ben de aranızaaa gelimmm noluuurr bu kilolardan kurtulmam lazım ama birileri dürtüklemedikçe ben diyete başlayamıcam sanırım :18: hoooff nolcak böyle ben bilmiyorum ki :2:

of ben zayıflayamıyorum! işe başlamazsam gittikçe kilo alcam!

abur cubura çok fena zaafım oldu kızlar, yani yok mu şu abur cubur zaafını yenen daha öncee? nasıl yenebilirim sürekli abur cubura abanmamıı?

o resim gece gece neleri getirdi aklımaaa, şuan da mutfaktan ve telefondan(sipariş vermemek için) zor tutuyorum kendimiii! böyle giderse ben "80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!" topiğine gidicem!

şu işe başlamazsam kilo alıcam kısmı ne kadar da beni anlatıyor :18: yeni mezunum ve evde boş boş oturuyorum abur cubura sardım tek yaşamanın getirdiği sıkılma ile birlikte. Hırsımı abur cuburdan alıyorum resmen. Bununla başedebilen varsa yöntemini bana da söylesin lütfen :44:

5,5 senedir bekliyorum be tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…