70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canım,
Kadın hastalıklarından operasyon geçirdim de, ilaçlar falan derken kilo aldım, sabah da giydiğim kıyafetten acaip göbeğim fırladı Çoook moralim bozuk çok, ama diyet falan yapasım da yok:18::18:
Dondurma cısss olmuş ama neyse

Canım ilk günler, zamanla oturtursun belkimi acaba,olur mu ki

O nasıl bişeymiş ki, neden canını sıktın, yaptır o programı, zor bişey mi ki?

Selamm kızlarrrr ben de aranızaaa gelimmm noluuurr bu kilolardan kurtulmam lazım ama birileri dürtüklemedikçe ben diyete başlayamıcam sanırım :18: hoooff nolcak böyle ben bilmiyorum ki :2:
Hoşgeldinnn

40 gün yemeden durursan unutuyorsun, geçen yıl ben öyleydim diyete ilk başladığım zamanlarda, hiç kaçamak yapmıyordum, abur cubur yerine çiğ badem, fındık-fıstık tüketebilirsin canım, mesela aralarda 7 badem veya 10 fındık veya 3-4 ceviz iyi oluyor.

Slm kızlar tekrar diyete başlamak istiyorum ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum.Diyet tecrübelerim çok oldu başarısız olduklarımda oldu çokk başarılı olduklarımda ki 93 kilo ile başlayıp 69 kadar düşmüştüm ne güzel şuan eski 93 halimde değilim tabi ama bir 5-6 kilo aldım hemen önüne geçip diyet yapmalıyım akşama kadar oturarak çalışıyorum birde masabaşı sürekli atıştırıyorum yemekhaneye gidip aşırmalarda yapıyorum halimmm nolcakk ya birde aşçımız var allahım yarebbimm çok güzel yemek yapıyor bende hamham yiyorum burda belki birlikte bu işi daha güzel başarırız birlikten kuvvet doğar

Tabi ki kolay bişey ama diyetisyen önceliği diyet olmalı ve doğru sağlıklı beslenerek kilo vermek için gittim, diyete başlayalım sonra istediğimiz sonucu almazsak o zaman yönlendirsin. Bence hiç etik değil.Ayrıca bir bölge 1000 TL
33

Anlamadığım diyetisyen ve o bölgesel spor yapacağın yer aynı yer mi? Yani diyetisyenin cebine mi gidecek? Jillian var canım, internetten aç yap evde 27 dakika ve 30 günde 10 cm. inceltiyor, beslenmene de dikkat ettin mi hiçbişeyciğin kalmaz emin ol, ben burda verdim 10 kg. arkadaşların desteği ile, diyetisyene bile gitmedim, yani sen de o şekilde yapabilirsin, eğer herhangi bir rahatsızlığın yoksa burayı takip et, ben örnek liste de yayınlarım sana canım.
Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

o resim gece gece neleri getirdi aklımaaa, şuan da mutfaktan ve telefondan(sipariş vermemek için) zor tutuyorum kendimiii! böyle giderse ben "80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!" topiğine gidicem! [/I]
ayy kusura bakma canım yaaa
üzüldüm şimdi

geçmiş olsun canım
bu sefer oturtacağım valla
sporada yazıldım
bu iş bu sene olacakkkkk
[/FONT]

kızlar günaydın

ben 2 senedir bu topikteyim
kilo verdim aldım tekrar vermeye çalışıyorum
buranın okadar çok faydası oldukiii
kürkçü dükkanına döner gibi dönüyoruz geri buraya
ama birbirimize yardımcı olmamız lazım
menü yazıyor beğenenler bile eskilerden
sağolsun biarkadaş yorum yazmış
dünde kaç kere yazdım hep havada kaldı
kendi kendine konuşuyor gibiyiz
geçen seneki kızlarda bence aynı düşünüyordur
sizler yazılanlara yorum yazmazsanız muhabbet olmaz ve gelen gider
motivasyon için bu şart
lütfen birbirimize yardımcı olalım

günaydin seker bademlerim gününüz aydin neseniz bol olsun

sen yine yaz ama canim menülerini birlikte bunun üstünden geliriz insallah merak etme
Suzi sana da çok geçmiş olsun evini biran önce toplarsınoz umarım
cok sagol tatlim
bu yaptığının karşılığında eksilerle çıkcam karşına hııhhh
bende bende
Kızlar 3 mil lasia yaptım. üstüne 10 dakika göbek çalıştım. çok güzel ter attım.

kübracim boyun kac merak ettim
ay negüzel bayramda türkiyedesin yani nekadar kalcan tatlim :26:
bugün 72.9 :18: ay su 73leri görmek istemiyorum artik canim ya gina geldi
elimden geldigince takip etmeye calisiyorum minem
bi bakmam lazim sagol minem türk marketine gideyim bu konuda cahilim zencefile zerdecalin ne oldugunda bilmiyorum
masallah ya onlarda büyüyor iste kac yasina girecek findik kurt cok tatli masallah facede görüyorum allah nazarlardan saklasin cimcimeyi
hosgeldin kuzu askböcegimiz bi kayboluyor bi geliyor nereye ucup gidiyor diye merak ediyorum
ay gelde yeme aksam menün gayet güzel minemde arada börek kurabiye lokum kacmis
bence bu diyetisyen programini satmaya calisiyor gibi canim ya :26:
Selamm kızlarrrr ben de aranızaaa gelimmm noluuurr bu kilolardan kurtulmam lazım ama birileri dürtüklemedikçe ben diyete başlayamıcam sanırım :18: hoooff nolcak böyle ben bilmiyorum ki :2:
hosgeldin canim
bende cok severim abur cuburu ama yememeye calisiyorum iste

nezamana kadar alman lazim fadimem haplarini :26:
hosgeldin canim
bencede :26:

suzimmm yetiştinnnn

ama sinirliyim biraz okulda canımı sıktı nankör insanlar
kahve içip gelecemmm

hakklisin minem birlikten kuvvet dogar günaydin bu arada

vaay imamhatipli biri daha vardı burda ama nerde acep:44: memnun oldum. Amin herşeyin hayırlısı olsun ya

5,5 senedir bekliyorum be tatlım

bende 2007 den beri bekliyorum yani aslında kaç yapıyo hesaplayamadım birden heh 6 sene hayırlısı diyelim. doğum ölüm ve nikah tarihi değişmezmiş naparsak yapalım aynı

suzimmm yetiştinnnn

ama sinirliyim biraz okulda canımı sıktı nankör insanlar
kahve içip gelecemmm
bende kahvemi alip geldim hayirdir minem :26: ama öyle oluyor iyilik yaparsin nankörlük yaparlar bizde öyle olsak ama iste bizim karekterlerimiz bozuk degil sükür canini sIkmana degmeyen insanlar icin morelini bozma hic

Günaydın yavru kuşlar
bi çok uykum var bu sabah kabuslar gördüm sabaha kadar
en sonunda uyumamaya karar verdim
kalktım gece yarısı kitap okudum
minecim beğenmedim o kitabı ruhumu daralttı hiç tavsiye etmiyorum
saçma sapan bişey gıcık oldum yarısına geldim hala aynı şeyler
bakalım sonu ne olucak
suzimmm naptın evini yavrum geçmişede gidemedim çok halsizim ve tembel hissdiyorum kendimi
uyumayınca böyle oluyorum hep
diyette yapamıyorum fazla ama en azından dikkat ediyorum ve sporu bırakmadım
eee kızlar sizde ne var neyok

16 gun kalicam suzim 24 Sabahi donuyorum
az ama olsunbayramda orda olmak guzel olucak benim icin

gunaydin kizlarrr simdi ahmeti uyuttum islere baslayayim sonrada yemeklere gecicem
unuttu bence bugunu esim hic tepki vermedi daha untursa yandi
dun hediyeyi aldim dedigim gibi trasmakinesi aldim ama begendigim bitmisti bende ayni markanin farkli modelinden aldim begenmezse degistirebilir

günaydin neslim ay sanki öyle oluyor yatiyorsun geri ayni rüya devam ediyor kaldigi yerden dimi sanki filmi durdurup geri baslata basmis gibi
dün ben birde disciye gittim eve geldim ev eskisi gibi adamlar söktükleri gibi geri ayni sekilde tamir etmisler sükür neslim haftaya da sigortadan adam gelcekmis olay yerini canli canli görmeye bana maddi zarari olmaz insallah cünkü benim elimde birsey degil ama benim üstüme atacaklar diye de korkmuyor degilim :26: öyle iste neslim bunu da atlatim insallah allahin izniyle sagol tatlim

Dogru soyluyosun canim birlikten kuvvet dogar
muhabbetlere devam etmek lazim

günaydin ececim yinede güzel canim bayramda ailenle kutlayacaksin ne güzel ay birde seni incecik görecekler ohh
unutmadiysa caktirmiyor da olabilir bence begenir sonuncda negüzel yeni trasmakinesi olacak

feci oluyor ya dun gece bende gordum hatirladigim kadariyla oglum ayagimdaymis salliyomusum ve yataktan ucuyodu gibi biseydi ama bir zipladim uctum resmen yataktan sonra oglumu ariyorum nerde diye cocuk yataginda uyuyo 10dakika nerdeyse titredim :18:
aksam kizim ilk defa kendi yataginda kendi uyudu saatlarce parktaydik yoruldu herhalde 1e Kadar uyudu cok rahat birden sonra huzursuzlasti enson bizim yataga geldi uyumaya devam etti cadi oglumda 10da uyudu sonra sabaha Kadar 6kere uyanmistir sabhda 8bucuk olmadan uyandirdilar beni ben 1den once yatmiyorum birakin uyuyyayim diyor yok uykum varrr

kizlar bide bisey sorucam ahmet simdi 8aylik oldu ama oturmayi reddediyor oturtmaya calisinca kendini arkaya atiyor :26:neden oluyor anlamiyorum
diger yandan surunuyor simdi emeklemeyede basladi gayet hareketli bibebek ama oturmak istemiyor iste odada gitmedigi nokta yok simdi odadanda cikabiliyor bilgisi olan varmi arastiriyorum 8aylik oturmasi lazim diyor Hemde tek basina desteksiz benimki destekli bile oturmuyoki :26:yegenim var ahmetten 22gun kucuk desteksiz oturuyo suan kafam takildi doktoruda pek ilgili degil tekrar gotursemmi yoksa trdemi gotursem burdaki pek ilgilenmiyor cunku

günaydin ececim yinede güzel canim bayramda ailenle kutlayacaksin ne güzel ay birde seni incecik görecekler ohh
unutmadiysa caktirmiyor da olabilir bence begenir sonuncda negüzel yeni trasmakinesi olacak

bencede begenir gibi geliyor bide marka takintili marka olanlardan aldim begenmesede onemli degilben dusundum aldimbakalim kendi napicak cicege bile raziyim

bizimki ozur icin hep cicek alirdi bende dedim yap yap cicek al ozur icin cicegin bende hic onemi yok almasanda olur bi cicekle yumusamam yani onada deyince simdi cicek almiyo
benim icin cicek guzel gunlerde alinmasi gereken bisey ozur mahiyetinde cicek bana gore degil gelsin ozur dilesin dimi ama

bence inatindan oturmak istemiyor ki arkaya atiyor kendini ama diger kizlar nediycekler bakalim olmadi bi sorarsin türkiyede doktora canim :26: ama bence birsey yoktur

yani ama kolaylarina geliyor herhalde cicekle özür dilemis gibi oluyor saniyor

Slm herkese valla ben bugün çok cıslar yedim hiç sölemiim şimdi..
Sizlere bişey sorayım
Ben aralıkta felç oldum ocak ta disk ameliyatı oldum bel fıtığı da diyebiliriz. . Fazla bi zorlama yapamıuorum zira bu sefer sol tarafımda bi ağrı var 2aydır ilerlemesinden korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bana ne tür spor egzersizler tavsiye edersiniz jullian filan yazmışınız bana uygun mu acaba...
Aslında bi sorun yok şuan da her şeyi rahat yapabilirim bi tek bi hareketi yapamıyorum adını bilmiyorum ama. . Şöyle sağa sola dönüyor yani kalçayı çevirme gibi mesela hulalop yapmak dansözler yapar ya öyle filan döndüremiyorum belimi çok ağrıyor
Bilmiyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…