70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah maddi bir külfet bari çıkmaz suzim üzülme zaten evini batırdıklarıyla kafi derecede üzüldün asıl senin tazminat istemen gerekiyor

hoşgeldin posta tel telgraf ay seni görünce bu aklıma geliyor ne yapayım şekerim

benim yediklerimin yanında çok masum canım okadar abartı değil üzülme
ama daha dikkat etmeye çalış bugünden sonra

Selamm kızlarrrr ben de aranızaaa gelimmm noluuurr bu kilolardan kurtulmam lazım ama birileri dürtüklemedikçe ben diyete başlayamıcam sanırım :18: hoooff nolcak böyle ben bilmiyorum ki :2:
hoşgeldin athena dürtülmeyi bekleme hemen dal aramıza boşver sen

nasılsın kaçak fadik abla sende görünmüyordun kaç gündür szi göremediğimden bende çıktım

sonuna kadar katılıyorum canım
bu maratonda eski yeni ayırt etmeden hemen kendini belli edecen
aksi taktirde hep bana dersek birgün gelir tek kalırız
herkez birbirinin menülerine sorularına cvp vermeliki bu forumun amacı zaten bu herkes menü yazıp kaçsa
burası yazı tahtası değil
evde defterinizede not edebilirsiniz öyle oldukdan sonra
yanlışmıyım arkadaşlar

saol tatlım seninde neşen bol olsun

suzimmm yetiştinnnn

ama sinirliyim biraz okulda canımı sıktı nankör insanlar
kahve içip gelecemmm
yettik garti hangi sopayla gelelim kafalarını kırmaya

canım ilk başlarda bendede oluyordu o bebek kabusları ayağımda sallarken uyurdum bazen emzirirken
ayy kalktığımda çocuk bi tarafta ben bi tarafta allah koruyor valla
çok korkardım hep uyanık kalmaya çalışırdım ama uyku işte dayanaılmıyor bazen çok yorulduğunda
emekleme işinide dert etme 8 aylık daha küçük erkek çocukları kızlara nazaran çabuk yürür bak gör 1 yaşını bir ay felan
geçer yada geçmez yürür
desteksiz oturmama konusuda çocuğüun hareketliliğindendir
bizimkide kıpır kıpırdı yerinde durmazdı
3 tay tayda yürümeye başlar korkma
ama alıştırmalar yap
korkutmadan
sakın düşürme düştüklerinde tırsıyorlar ve kalkmak istemiyorlar

Yaa eski resimlerime bakıyorum düğün fotoğraflarında filan incecik görünüyo ki 73 kiloydum şuanda 76 kiloyım ama dağlar kadar fark var sanki 3kilo değilde 23kilo almışım ne buyaa

ben senin cıslarını çok iyi biliyorum
börrek çörrek kek poğaça dimi
kırcam ben senin kafanı
öncelikle geççmiş olsun yediklerin sağlıklı değil
hamur işinden uzak dur vücudu çalıştırmıyorsun
ıspanak pazı brokoligibi sebzeler tüketki vücudunda rahatlasın
spor yapmak yerine aç bir müzik oyna hem kafanı rahatlatırsın hemde bedenini oynatmış olursun
bişey diyemiyorum sana çünkü spor konusunda
doktora sorman lazım

insaallah oyle olur canim neden Boyle yapiyor onu anlamiyorum yoksa cok hareketli bibebek masaallah

suzim sanda alinti yaptim ama gelmedi niyeki :26:
insaallah deigin gibidir bisey yoktur annemde diyor gelince biz bi bakariz yengem bu konularda ustadir duruma gore gidersin doktora takma diyor Allah korusun bisey olsa cocuk hareket edemez oturmak istemiyodur diyo

canim doktor tavsiye siyle phyisik tedavili spor yapabilirsin ama kilo da problem bundan 1-2 ay önce doktor bana belde sIkIsma var dedi ve dediki 1 kilo fazlalik vucutunda 7 kilo agirlik yapiyor beline o yüzden belfitigi tehlikesinde olan insanlarin kilolu olma lüksü yok hep bi problem cikabilirmis bunu unutma kendin icin sagligin icin artik dur deyip kilo vermen lazim canim
insallah neslim bakalim hayirlisi seninde minen yazdiklarina katiliyorum canim
Yaa eski resimlerime bakıyorum düğün fotoğraflarında filan incecik görünüyo ki 73 kiloydum şuanda 76 kiloyım ama dağlar kadar fark var sanki 3kilo değilde 23kilo almışım ne buyaa
ben bazen aynanin karsisina geciyorum diyorum aman okadar da kilolu degilim ki diye bazen insan kendi fark etmiyor ama resimde kendimi görünce diyorum ana bu benmiyim nekadar sisim resim cekinmekde kaciyorum resmen iskence gibi

bende kahvemi alip geldim hayirdir minem :26: ama öyle oluyor iyilik yaparsin nankörlük yaparlar bizde öyle olsak ama iste bizim karekterlerimiz bozuk degil sükür canini sIkmana degmeyen insanlar icin morelini bozma hic
öğrencilerle ilgili bir sorun canım yanlış anlama olmuş ama canım sıkıldı işte
hoşgeldin canımmmm
biyerin açıkmı kaldı kııız ne rüyaları onlar öyle
bende elimdekini okuyamıyorum yaaaa
çok duygusal kitaplar sarmıyor beni
bendekindede sakat bir adamı anlatıyor ötenazi düşünüyor falan sonunda ölecek sanırım ağlamak garanti diyorlardı ama bakalım
Dogru soyluyosun canim birlikten kuvvet dogar
muhabbetlere devam etmek lazim
aynen valla
bence doktora götür canım
hareketli diye oturmuyorsa bilemem ama eline bişey ver mesela dikkatini ona versin sende oturt dikkatini verdiği halde oturmuyorsa belki belle, kuyruk sokumuyla ilgili bişey olabilir
yani endişelendirmek istememde için rahat eder en azından
artık dikkat ediyorum canım
cıslardan vazgeçemem onlarsız hayat olurmu
ama yediğimde sonra dengelemeye çalışcam
sporada başladım yaa yakarım umarımm

gel canım gel kıralım kafalarını
sıktılar canımı yaaa kafam ağrıyor

ayy aklıma geldi bende kızım küçükken çok arardım yatakta onu
uyku arası biuyanırdım yatakta arardım sonra bakardımkii kendi yatağında

Bana sorarsanız endileşenecek bişey uoktur hani hareketli emekliyor diyosun onu yapmasa endişelenirdim ben. Benim küçük 2.5 -3aylık oturdu 4aylık emekledi 5aylık tutup kalkıyodu 7.5aylık yürüdü Guinness Rekorlar ına vermeyi düşündük ciddi ciddi ama nazar olur bidaha yürümez diye korktuk vazgeçyik ama arkadaşımın bebeği 15gün küçük oğlumdan 1yaşında emekledi 15aylık yürüdü. Çocuktan çocuğa değişir bunlar bide bişey yap eline oyıncak ver tutuyo mu ikili üçlü kule yapıyo mu elindekini at de atıyo mu sonra önüne ufak bişeyleri koy tabi dikkat et ağzına almasın parmak gelişimini kontrol et 2parmakla tutabiliyor mu bi kuruyemiş mesela... pedagok a götürsen bunları yapacak denver gelişim testi diye bakabilirsin.. sevgiler

kizlar simdi kesin kactim gorusuruz

bencede neslinin dedigi gibi oturmak istemediginden hep hareket halinde olmak istediginden inat ediyor simdilik dur bekle derim zaten burdaki doktorlara dertini anlatmaya caliscan birde olmadi türkiyede bi götürsün saglik ocagina veya bi doktora tatlim görüsürüz

Yok valla bu sefer çikolatalı ekmek ve bisküvi ve 3şekerli kahve :))

eskiden olmazdin ama simdi bende de öyle oluyor minem sinirleneyim kafama birsey takayim hemen kafa agrisi yapiyor yanlis anlama olmus ama yinede senin canin sIkILdi iste
Yok valla bu sefer çikolatalı ekmek ve bisküvi ve 3şekerli kahve :))

aklimda kaldiysa dünkü yediklerimi yazayim dün yogurt corbasi ictim aksam icinde pirinc nohut oldugu halde bana tarti eksi gösterdi bugün aksam yine yogurt corbasi icecem

dün: sabah: 1 dilim ekmek 2 dilim kasar peynir 1 tane domates
ara: elma
öglen: sebzeli pilav doymadim yarim tabaklikdin sonra pisman oldum doymadigim seyi niye yedim diye
ara: 1 maxi king
aksam: yogurt corbasi

anam cislar var menümde unutmussum

bugünde
sabah: 1dilim yas pasta isarkadasin dogum günü diye verdiler
ara: 1 nektarin
öglen: makarnali salata
aksama yogurt corbasi yemeyi planliyorum
cok mu kötü menülerim :26:

gecmis olsun canim, rabbim acil sifalar versin kadin olmak zor is vesselamm

herkesciklere gunaydin gecmisi okudum soyle hizlica ama alinti yapamadim pek, mine bosver canini sikma, suzi sana katiliyorum ben de artik hemen sinirlenince beynim catlamaya basliyor ve agri kesici icmeden gecmiyor, hepnizi opuyorummmmm

gunaydinnn gunaydinnn

günaydin seker

kızlar alıntılama yapamıyorum basıyorum olmuyor peffff
pc kafayı yedi sanırım vüris var kapatırken bile cızırrtttt diye ses çıkartıyor
anlamıyom neden olduğunu
onderya o çikolatı ekmeği alır yüzüne sürerim analadın sen onu
yimeeeeeeeeeeeeeee
minecim olcak artık bişeyler sporda yapıyorsa sorun yok demektir
suzim sabah sabah çikolu pasta
insan şurdaki çiko canavarı neskivisini düşünmezmi sen yimeseydin pcden uzatsan ben alırdım
bidaha görmiyim menülerini düzelt
yıaaaaaaaaaaaa

alinti alamadin diye sevinmeye baslamisdim sacimi yolamiycak diye birde ne göreyim bi dövmedigin kaldi
o virus a söyle aramiza girmesin hain virus

Bitti canım çok şükür

suzimmm yetiştinnnn

ama sinirliyim biraz okulda canımı sıktı nankör insanlar
kahve içip gelecemmm
Hayrola diyecektim altta gördüm halletmişin.

Sana iyi yolculuklar canım şimdiden, bir de mutlu yıllar, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Gelmiş geçmiş olsun Suzimm, inşallah olmaz.

Bence de Mine'nin dediği gibi doktora bir görünmesi, Türkiye'de götürsen??

Canım senin de doktor tavsiyesi ile yapman lazım, böyle şeyler ihmale gelmez. Ancak yürüyüş belki kolay olur ama diğer spor türlerini sormak lazım diye düşünüyorum.

O kadar da kötü değil suzim, Maxi king ne ola ki?
Allah razı olsun canım.

selam kızlarr
okuyorum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazmaya fırsat olmuyor çok yoğunum Suzim menün iyi bence hem eksi çıkmışsın cıslara takılma arada oluo öyle istekler bende dün akşam pilav yedim 3-4 kaşık uzun bi aradan sonra menüleimi yazamıyorum bi kaç gündür suçlu gibi hissediyorum kendimi valla

kahvaltım; domates, maydonoz, bi dilim kaşar ve 2 dilim buğday ekmeği

ara yok

öğle; yarım kase çorba,çok az tavuk döner, 2 dilim kepek ekmeği ardından siyah üzüm vardı bi kaç tane ondan yedim.

çok yedim bugün sanırım ya patlicak gibiyim şuan ya da su çok tükettim ondan mıdır bilemedim tokluk yok çünkü

ya ben de zencefil tarçın zerdeçal karışımı kullanıyorum ama faydası yok gibi geliyo bana :44: artık sadece sabahları yiyorum sende işe yarıyo mu ne düşünüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…