inşallah maddi bir külfet bari çıkmaz suzim üzülme zaten evini batırdıklarıyla kafi derecede üzüldün asıl senin tazminat istemen gerekiyorgünaydin neslimay sanki öyle oluyor yatiyorsun geri ayni rüya devam ediyor kaldigi yerden dimi sanki filmi durdurup geri baslata basmis gibi
dün ben birde disciye gittim eve geldim ev eskisi gibi adamlar söktükleri gibi geri ayni sekilde tamir etmisler sükür neslim haftaya da sigortadan adam gelcekmis olay yerini canli canli görmeyebana maddi zarari olmaz insallah cünkü benim elimde birsey degil ama benim üstüme atacaklar diye de korkmuyor degilim :26: öyle iste neslim bunu da atlatim insallah allahin izniyle sagol tatlim
hoşgeldin posta tel telgraf ay seni görünce bu aklıma geliyor ne yapayım şekerim:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeGELECEĞİN ÇITIR HATUNLARI NELER EDİYORMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SÖYLEYİN BEN DOBİÇ KALDIM HEPİNİZ ÇIBIK GİBİ OLDUNUZ DEMİ VALLA DUYDUMKİ TOPİKTE ÇIBIKLAR ÇOĞALMIŞ DOBİÇLERE YER VARMIŞ BİR BAKAYIM DEDİM :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
benim yediklerimin yanında çok masum canım okadar abartı değil üzülmemenüm kötü ama yiede yazayım
Sabah: kahvaltıdan önce yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın karışımı
kahvaltı
1 dilim ekmek
1-2 çatal beyaz peynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
domates, salatalık
ara
3 adet form bisküvi
öğlen
5 adet köfte küçüklerdi
1 ince dilim ekmek
salata
1 paket ayran
ara
1 elma
ara bebek görmeye gittik :18:
1 türk kahvesi
1 kase patates salatası
2 minik kurabiye
1 dilim börek
akşam yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın karışımı
Eki Görüntüle 812854
biraz önce 1 dilim erzincan lokumu tadına bakayım dedim kötü oldu yaaa gece gece
ama daha dikkat etmeye çalış bugünden sonra
hoşgeldin athena dürtülmeyi bekleme hemen dal aramıza boşver senSelamm kızlarrrr ben de aranızaaa gelimmm noluuurr bu kilolardan kurtulmam lazım ama birileri dürtüklemedikçe ben diyete başlayamıcam sanırım :18: hoooff nolcak böyle ben bilmiyorum ki :2:
nasılsın kaçak fadik abla sende görünmüyordun kaç gündür szi göremediğimden bende çıktımAnlamadığım diyetisyen ve o bölgesel spor yapacağın yer aynı yer mi? Yani diyetisyenin cebine mi gidecek? Jillian var canım, internetten aç yap evde 27 dakika ve 30 günde 10 cm. inceltiyor, beslenmene de dikkat ettin mi hiçbişeyciğin kalmaz emin ol, ben burda verdim 10 kg. arkadaşların desteği ile, diyetisyene bile gitmedim, yani sen de o şekilde yapabilirsin, eğer herhangi bir rahatsızlığın yoksa burayı takip et, ben örnek liste de yayınlarım sana canım.
Örnek Alınabilecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
sonuna kadar katılıyorum canımkızlar günaydın
ben 2 senedir bu topikteyim
kilo verdim aldım tekrar vermeye çalışıyorum
buranın okadar çok faydası oldukiii
kürkçü dükkanına döner gibi dönüyoruz geri buraya
ama birbirimize yardımcı olmamız lazım
menü yazıyor beğenenler bile eskilerden
sağolsun biarkadaş yorum yazmış
dünde kaç kere yazdım hep havada kaldı
kendi kendine konuşuyor gibiyiz
geçen seneki kızlarda bence aynı düşünüyordur
sizler yazılanlara yorum yazmazsanız muhabbet olmaz ve gelen gider
motivasyon için bu şart
lütfen birbirimize yardımcı olalım
bu maratonda eski yeni ayırt etmeden hemen kendini belli edecen
aksi taktirde hep bana dersek birgün gelir tek kalırız
herkez birbirinin menülerine sorularına cvp vermeliki bu forumun amacı zaten bu herkes menü yazıp kaçsa
burası yazı tahtası değil
evde defterinizede not edebilirsiniz öyle oldukdan sonra
yanlışmıyım arkadaşlar
saol tatlım seninde neşen bol olsungünaydin seker bademlerim gününüz aydin neseniz bol olsun
sen yine yaz ama canim menülerini birlikte bunun üstünden geliriz insallah merak etme
cok sagol tatlim
bende bende
kübracim boyun kac merak ettim
ay negüzel bayramda türkiyedesin yaninekadar kalcan tatlim :26:
bugün 72.9 :18: ay su 73leri görmek istemiyorum artik canim ya gina geldi
elimden geldigince takip etmeye calisiyorum minem
bi bakmam lazim sagol minem türk marketine gideyimbu konuda cahilim zencefile zerdecalin ne oldugunda bilmiyorum
masallah ya onlarda büyüyor iste kac yasina girecek findik kurtcok tatli masallah facede görüyorum allah nazarlardan saklasin cimcimeyi
hosgeldin kuzu askböcegimiz bi kayboluyor bi geliyor nereye ucup gidiyor diye merak ediyorum
ay gelde yemeaksam menün gayet güzel minemde arada börek kurabiye lokum kacmis
bence bu diyetisyen programini satmaya calisiyor gibi canim ya :26:
hosgeldin canim
bende cok severim abur cuburu ama yememeye calisiyorum iste
nezamana kadar alman lazim fadimem haplarini :26:
hosgeldin canim
bencede :26:
yettik garti hangi sopayla gelelim kafalarını kırmayasuzimmm yetiştinnnn
ama sinirliyim biraz okulda canımı sıktı nankör insanlar
kahve içip gelecemmm
canım ilk başlarda bendede oluyordu o bebek kabusları ayağımda sallarken uyurdum bazen emzirirkenfeci oluyor ya dun gece bende gordum hatirladigim kadariyla oglum ayagimdaymis salliyomusum ve yataktan ucuyodu gibi biseydi ama bir zipladim uctum resmen yataktan sonra oglumu ariyorum nerde diye cocuk yataginda uyuyo 10dakika nerdeyse titredim :18:
aksam kizim ilk defa kendi yataginda kendi uyudu saatlarce parktaydik yoruldu herhalde 1e Kadar uyudu cok rahat birden sonra huzursuzlasti enson bizim yataga geldi uyumaya devam etti cadi oglumda 10da uyudu sonra sabaha Kadar 6kere uyanmistir sabhda 8bucuk olmadan uyandirdilar beni ben 1den once yatmiyorum birakin uyuyyayim diyor yok uykum varrr
kizlar bide bisey sorucam ahmet simdi 8aylik oldu ama oturmayi reddediyor oturtmaya calisinca kendini arkaya atiyor :26:neden oluyor anlamiyorum
diger yandan surunuyor simdi emeklemeyede basladi gayet hareketli bibebek ama oturmak istemiyor iste odada gitmedigi nokta yok simdi odadanda cikabiliyor bilgisi olan varmi arastiriyorum 8aylik oturmasi lazim diyor Hemde tek basina desteksiz benimki destekli bile oturmuyoki :26:yegenim var ahmetten 22gun kucuk desteksiz oturuyo suan kafam takildi doktoruda pek ilgili degil tekrar gotursemmi yoksa trdemi gotursem burdaki pek ilgilenmiyor cunku
ayy kalktığımda çocuk bi tarafta ben bi tarafta allah koruyor valla
çok korkardım hep uyanık kalmaya çalışırdım ama uyku işte dayanaılmıyor bazen çok yorulduğunda
emekleme işinide dert etme 8 aylık daha küçük erkek çocukları kızlara nazaran çabuk yürür bak gör 1 yaşını bir ay felan
geçer yada geçmez yürür
desteksiz oturmama konusuda çocuğüun hareketliliğindendir
bizimkide kıpır kıpırdı yerinde durmazdı
3 tay tayda yürümeye başlar korkma
ama alıştırmalar yap
korkutmadan
sakın düşürme düştüklerinde tırsıyorlar ve kalkmak istemiyorlar