afiyet olsunselam kızlarr
okuyorum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazmaya fırsat olmuyor çok yoğunum Suzim menün iyi bence hem eksi çıkmışsın cıslara takılma arada oluo öyle istekler bende dün akşam pilav yedim 3-4 kaşık uzun bi aradan sonra menüleimi yazamıyorum bi kaç gündür suçlu gibi hissediyorum kendimi valla
kahvaltım; domates, maydonoz, bi dilim kaşar ve 2 dilim buğday ekmeği
ara yok
öğle; yarım kase çorba,çok az tavuk döner, 2 dilim kepek ekmeği ardından siyah üzüm vardı bi kaç tane ondan yedim.
çok yedim bugün sanırım ya patlicak gibiyim şuan ya da su çok tükettim ondan mıdır bilemedim tokluk yok çünkü
2 adet dolma bir kase çorba yarım dilim ekmek ve yoğurt yedim inanılmaz şiştim yaff diyet bozuldumu ne
aklimda kaldiysa dünkü yediklerimi yazayim dün yogurt corbasi ictim aksam icinde pirinc nohut oldugu halde bana tarti eksi gösterdi bugün aksam yine yogurt corbasi icecem
dün: sabah: 1 dilim ekmek 2 dilim kasar peynir 1 tane domates
ara: elma
öglen: sebzeli pilavdoymadim yarim tabaklikdin sonra pisman oldum doymadigim seyi niye yedim diye
ara: 1 maxi king
aksam: yogurt corbasi
anam cislar var menümde unutmussum
bugünde
sabah: 1dilim yas pasta isarkadasin dogum günü diye verdiler
ara: 1 nektarin
öglen: makarnali salata
aksama yogurt corbasi yemeyi planliyorum
cok mu kötü menülerim :26:
afiyet olsunçok değil ya çok hissediyosan ara öğün yada akşam dengelersin bence abartılı değil beni görsen ohooo
afiyet olsundolmalar küçükse bişey olmaz tek sorun içinin pirinç olması bence normal. şahsen ben pilav bile yiyorum
ay ev arkadaşımda öyleydi geçen sene sabah 5 6 da yatıyodu öğlen 2de kalkıyodu. ama şimdi hayatını düzene sokmuş uyku kahvaltı öğle akşam cart curt neyse 6 kilo verdi daha da veriyo. düzen çok önemli bi an önce düzene koy benceSelamm kızlarr yenidennnbenim en büyük sorunum sabaha karşı yatıp bu saatlerde kalkmam herhalde ben daha yeni kahvaltımı yaptım domates ile yumurtayı ayrı yemektense ikisini karıştırıp menemen yapmayı tercih ettim belli bir diyet düzenine ulaşamasam da bugün abur cubur yemek yok tatlı krizlerimle de başa çıkmalıyım! çıkıcam! çıkabilecek miyim? yok kesin çıkarım :26:
teşekkür ederim cnm küçüktü evet ama fena şiştim şimdi bir soda içtim rahatlıyım diye daha fena şiştim iyimi
öğrencilerle ilgili bir sorun canım yanlış anlama olmuş ama canım sıkıldı işte
hoşgeldin canımmmm
biyerin açıkmı kaldı kııız ne rüyaları onlar öyle
bende elimdekini okuyamıyorum yaaaa
çok duygusal kitaplar sarmıyor beni
bendekindede sakat bir adamı anlatıyor ötenazi düşünüyor falan sonunda ölecek sanırım ağlamak garanti diyorlardı ama bakalım
aynen valla
bence doktora götür canım
hareketli diye oturmuyorsa bilemem ama eline bişey ver mesela dikkatini ona versin sende oturt dikkatini verdiği halde oturmuyorsa belki belle, kuyruk sokumuyla ilgili bişey olabilir
yani endişelendirmek istememde için rahat eder en azından
artık dikkat ediyorum canım
cıslardan vazgeçemem onlarsız hayat olurmu
ama yediğimde sonra dengelemeye çalışcam
sporada başladım yaa yakarım umarımm
gel canım gel kıralım kafalarını
sıktılar canımı yaaa kafam ağrıyor
ayy aklıma geldi bende kızım küçükken çok arardım yatakta onu
uyku arası biuyanırdım yatakta arardım sonra bakardımkii kendi yatağında
Bana sorarsanız endileşenecek bişey uoktur hani hareketli emekliyor diyosun onu yapmasa endişelenirdim ben. Benim küçük 2.5 -3aylık oturdu 4aylık emekledi 5aylık tutup kalkıyodu 7.5aylık yürüdü Guinness Rekorlar ına vermeyi düşündük ciddi ciddi ama nazar olur bidaha yürümez diye korktuk vazgeçyik ama arkadaşımın bebeği 15gün küçük oğlumdan 1yaşında emekledi 15aylık yürüdü. Çocuktan çocuğa değişir bunlar bide bişey yap eline oyıncak ver tutuyo mu ikili üçlü kule yapıyo mu elindekini at de atıyo mu sonra önüne ufak bişeyleri koy tabi dikkat et ağzına almasın parmak gelişimini kontrol et 2parmakla tutabiliyor mu bi kuruyemiş mesela... pedagok a götürsen bunları yapacak denver gelişim testi diye bakabilirsin.. sevgiler
bencede neslinin dedigi gibi oturmak istemediginden hep hareket halinde olmak istediginden inat ediyor simdilik dur bekle derim zaten burdaki doktorlara dertini anlatmaya caliscan birde olmadi türkiyede bi götürsün saglik ocagina veya bi doktora tatlim görüsürüz
Bitti canım çok şükür
Hayrola diyecektim altta gördüm halletmişin.
Sana iyi yolculuklar canım şimdiden, bir de mutlu yıllar, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Gelmiş geçmiş olsun Suzimm, inşallah olmaz.
Bence de Mine'nin dediği gibi doktora bir görünmesi, Türkiye'de götürsen??
Canım senin de doktor tavsiyesi ile yapman lazım, böyle şeyler ihmale gelmez. Ancak yürüyüş belki kolay olur ama diğer spor türlerini sormak lazım diye düşünüyorum.
O kadar da kötü değil suzim, Maxi king ne ola ki?
Allah razı olsun canım.
Bu gün yine işden haşatım çıkmış şekilde eve döndüm.Çok yoruldum çok uykum var ama kızım uyumadığı için bana da uyku yok.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,4 adet zeytin,1 dilim cavdar ekmeği.az peynir,domates salatalık,yeşil çay
ara: 1 adet haşlanmış yumurta(okulda kavaltıda yumurta vardı sadece ara öğün yapmak adına yedim)
Öğle: 1 tabak bamya yemeği 1 dilim cavdar ekmeği,1 bardak ayran az acı biber sosu
Ara:üzüm ve erik yiyeceğim.,
Akşam: salata
sagolun kizlar cevaplariniz icin bende doktora goturme taraftariyim ama trdeyken Burda gercekten pek ilgilenmiyor Doktor
oturma haric gelisiminde bisey yok gibi eline herseyi aliyor cikan emzigini agzina koyuyor elinden oyuncagini al ciglik atiyor geri ver diye oyuncaklarla oynamayi seviyor bugun oturtma talimlerine yeniden basladim bakalim oturabilcekmi ama oturmak yerine gezmek hosuna gidiyor oturma odasina koyuyorum emekliyerek yanima geliyor masaallah
bu saatte işten döndün ne iş yapıyorsun şekerrr benimde daha mesai bitimine çok var ve uykum geldi saldım bugün iş falan yapmıyorum
canım ben öğretmenim. dersim sabah 8 başlıyor. 1 bitiyor. bende bitiyorum.
oyy ne güzel mesleğiniz benimde pestilim çıkıyor beyin haşlaması olarak eve dönüyorum ama akşam 7 de
Güzel ama çok zor bir işim var. sen ne iş yapıyorsun
sana çok kolay gelsin canım. benim koçişde mali müşavir. ay sonu ,yıl sonu yoğunluğunu çok iyi bilirimbende özel şirkette fabrikada muhasebe müdürüyüm beyin haşlaması vergiler rakamlar personeller en son herşey bana geliyor herkesin derdini dinle kendimi buraya bugün attım kaç gündür vergi dönemimdi girememiştim bu günde buraya hapsettim kendimi
sana çok kolay gelsin canım. benim koçişde mali müşavir. ay sonu ,yıl sonu yoğunluğunu çok iyi bilirim
Aynen cnm o dönemler dehşet oluyor ki eşin iyi biliyordur ama napcaz mecburrrrr
Tabi ya şikayet etsek de çok şükür bir işimiz var. işsizlık çok zor. Bir yakınımız işsizlik sorunu yaşıyor çok zorlandılar.
sen kac kilo vereceksin canım. kilo cetvelin yok
canım dünya küçük belki tanıyorumdur. Maşallah çok güzel kilo vermişsin. sen bu işi daha önce yapmışsın eminim yine başarırsın.Benim metobolizma çok yavaş. gebelikle ilgili sorunlar yaşadım. bir sürü horman ilacı ile vücudum mahv oldu.kilo vermem çok zor ama bu kez bu işi halletmek istiyorum.ben önceden güzel bir diyet yaptım 93 den 69 kadar düştüm bir güzel şuan 6-7 kilo aldım onu vermek istiyorum 70 de olsam kafi yani cetvel yapmadım ama yaparım bir ara daha önce başka bir diyet sitesinde diyet yapmıştım ordada çok güzel 4 tane arkadaşım olmuştu çok değerliler hala görüşüyorum oda antalyada yaşıyor herkesi de tanıyor muhtar gibibelki de sende tanıyorsundur belli mi olur
canım dünya küçük belki tanıyorumdur. Maşallah çok güzel kilo vermişsin. sen bu işi daha önce yapmışsın eminim yine başarırsın.Benim metobolizma çok yavaş. gebelikle ilgili sorunlar yaşadım. bir sürü horman ilacı ile vücudum mahv oldu.kilo vermem çok zor ama bu kez bu işi halletmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?