70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun çok değil ya çok hissediyosan ara öğün yada akşam dengelersin bence abartılı değil beni görsen ohooo

2 adet dolma bir kase çorba yarım dilim ekmek ve yoğurt yedim inanılmaz şiştim yaff diyet bozuldumu ne

afiyet olsun dolmalar küçükse bişey olmaz tek sorun içinin pirinç olması bence normal. şahsen ben pilav bile yiyorum

e diyet yemekleri olmadığı kesin ama az az hepsi bişey olmaz

Selamm kızlarr yenidennn benim en büyük sorunum sabaha karşı yatıp bu saatlerde kalkmam herhalde ben daha yeni kahvaltımı yaptım domates ile yumurtayı ayrı yemektense ikisini karıştırıp menemen yapmayı tercih ettim belli bir diyet düzenine ulaşamasam da bugün abur cubur yemek yok tatlı krizlerimle de başa çıkmalıyım! çıkıcam! çıkabilecek miyim? yok kesin çıkarım :26:

teşekkür ederim cnm küçüktü evet ama fena şiştim şimdi bir soda içtim rahatlıyım diye daha fena şiştim iyimi

ay ev arkadaşımda öyleydi geçen sene sabah 5 6 da yatıyodu öğlen 2de kalkıyodu. ama şimdi hayatını düzene sokmuş uyku kahvaltı öğle akşam cart curt neyse 6 kilo verdi daha da veriyo. düzen çok önemli bi an önce düzene koy bence

teşekkür ederim cnm küçüktü evet ama fena şiştim şimdi bir soda içtim rahatlıyım diye daha fena şiştim iyimi

birazdan rahatlarsın şişmek iyidir açlıktan daha iyi

sagolun kizlar cevaplariniz icin bende doktora goturme taraftariyim ama trdeyken Burda gercekten pek ilgilenmiyor Doktor
oturma haric gelisiminde bisey yok gibi eline herseyi aliyor cikan emzigini agzina koyuyor elinden oyuncagini al ciglik atiyor geri ver diye oyuncaklarla oynamayi seviyor bugun oturtma talimlerine yeniden basladim bakalim oturabilcekmi ama oturmak yerine gezmek hosuna gidiyor oturma odasina koyuyorum emekliyerek yanima geliyor masaallah

Bu gün yine işden haşatım çıkmış şekilde eve döndüm.Çok yoruldum çok uykum var ama kızım uyumadığı için bana da uyku yok.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,4 adet zeytin,1 dilim cavdar ekmeği.az peynir,domates salatalık,yeşil çay
ara: 1 adet haşlanmış yumurta(okulda kavaltıda yumurta vardı sadece ara öğün yapmak adına yedim)
Öğle: 1 tabak bamya yemeği 1 dilim cavdar ekmeği,1 bardak ayran az acı biber sosu
Ara:üzüm ve erik yiyeceğim.,
Akşam: salata

bu saatte işten döndün ne iş yapıyorsun şekerrr benimde daha mesai bitimine çok var ve uykum geldi saldım bugün iş falan yapmıyorum

Canım benim her çocuğun gelişimi farklıdır. Eğer sen düzenli dr götürüyorsan içini rahat tut. Zaten bebekken muhtamelen kalça cıkıklığı için birşey çektirmişsindir. Bir sorun olsa orda çıkardı. Benim kızın kafası büyük diye bebekken hidrosefali dediler. çok şükür hiiç birşey çıkmadı.. şimdide kafası normal. Sonra emeklemiyor tembel bu yürümez falan diyorladı. tam yaşında yürüdü. Oyüzden hiç kafana takma. Bence bir anne doktordan daha iyi anlıyor çocuğundaaki farkı. Net hiç bakma birçok bilgi yanlış.kocaman bir bilgi çöplüğü

Güzel ama çok zor bir işim var. sen ne iş yapıyorsun

bende özel şirkette fabrikada muhasebe müdürüyüm beyin haşlaması vergiler rakamlar personeller en son herşey bana geliyor herkesin derdini dinle kendimi buraya bugün attım kaç gündür vergi dönemimdi girememiştim bu günde buraya hapsettim kendimi

sana çok kolay gelsin canım. benim koçişde mali müşavir. ay sonu ,yıl sonu yoğunluğunu çok iyi bilirim

Tabi ya şikayet etsek de çok şükür bir işimiz var. işsizlık çok zor. Bir yakınımız işsizlik sorunu yaşıyor çok zorlandılar.

sen kac kilo vereceksin canım. kilo cetvelin yok

ben önceden güzel bir diyet yaptım 93 den 69 kadar düştüm bir güzel şuan 6-7 kilo aldım onu vermek istiyorum 70 de olsam kafi yani cetvel yapmadım ama yaparım bir ara daha önce başka bir diyet sitesinde diyet yapmıştım ordada çok güzel 4 tane arkadaşım olmuştu çok değerliler hala görüşüyorum oda antalyada yaşıyor herkesi de tanıyor muhtar gibi belki de sende tanıyorsundur belli mi olur

canım dünya küçük belki tanıyorumdur. Maşallah çok güzel kilo vermişsin. sen bu işi daha önce yapmışsın eminim yine başarırsın.Benim metobolizma çok yavaş. gebelikle ilgili sorunlar yaşadım. bir sürü horman ilacı ile vücudum mahv oldu.kilo vermem çok zor ama bu kez bu işi halletmek istiyorum.

teşekkür ederim canım evet yaparım ama şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum kistten dolayı o da fena halde iştahımı açıyor diyetimi çok zorluyor pko da var bende sürüsüne bereket işim zor yani zoru başarıp bir kez başardım umarım yine başarırım sende başarırsın inş. cnm birlikte başaralımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…