70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet lütfen hep birlikte şu kilolardan kurtulalım. Artık üstüme başıma adam gibi şeyler giymek istiyorum.

ya ben de zencefil tarçın zerdeçal karışımı kullanıyorum ama faydası yok gibi geliyo bana :44: artık sadece sabahları yiyorum sende işe yarıyo mu ne düşünüyosun

Bunun linki vardı canım burda, sabah-öğlen -akşam öğünlerden önce yediğin zaman faydası oluyordu ben de yaptım da, hatta tekrar başladım, özellikle göbek bölgesine çok yararlı, öğünlerden 30 dakika önce yiyeceksin, 1 kase yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın, sen de o şekilde mi yaptın?

işe yarıyorsa bende yapayım o zaman zencefil zerdaçal toz oluyor dimi?

aynen öyle yaptım ama 1 hafta etki etmeyince bıraktım artık sadece sabahları yiyorum baştan mı başlasam ki:44:

Dogru soyluyorsunuz ogretmenim annemde aynisini dedi kalca cikigi filmi cekildi olsa zaten onda cikardi diye bide almanyadayiz Burda trdeki gibi her ay kontrolleri yok onlarin ayarladigi 18 yasina Kadar devam eden bi cetvel var ona gore kontrol ediyolar doktoru normal diyor bana biseyi varmis gibi gelmiyo ama netten bakinca oyle okuyuncada biraz korktum acikcasi

menu ;

sabah 1 haslanmis yumurta , yarim avacado, peynir sekersiz cay, 1 dlm ekmek

ara; 150 kalorilik saglikli bar

oglen salata yagsiz ve icinne 5 kasik borulce 1 dilm ekmek

ara kucuk armut 2 kasik yogurt

aksam corba karnibahar salata

hepiciniigizi optum yarina kadar uslu durun emi yoksa

sanki hiç bu konuda boğazımı tutamayacakmışım ömür boyu şişip gidecekmişim gibi hissediyorum bugün hiç yemedim 40 güne tamamlarım inşallah evet çerez bastırır sanırım ipuıcu için çok teşekkür ederimmm

Insan az yedikçe daha dogrusu saglikli beslendikce vucudunun hafifledigini ruhunun arindigini hissediyor ...ben cok sansliyim ki diyetisyen arkadasim var.diyetime baslayali 10 gun oldu kendimi cok mutlu hissediyorum unutmayin kizlar ac kalmak degil olay.. saglikli beslenmeyi ogrenmek.lutfen ara ogunlerinizi ihmal etmeyin sevgilerle :)

Kizlar esim gec geldi eve unutmamis oda bana diyormus unuttu galiba hic bisey demedi diye neyse gec oldugu icin cicekciler kapali bizimki 3tane gezmis ensonuncu demis aylar once sen bana iyilik yaptin oyuzden aciyorum cicekciyi ay seviyorum ben bu adami benim icin cicekciler gezmis

Bende yanlisalmisim haar yaziyor diye aldim ama vucud icinmis

bu gün bana bir şeyler oldu yemek yiyemiyorum .. gece geç saatlere kadar sorunlu bir siteyle uğraştım geç yattım sabah bir sinirle uyandım zaten hiçbir şey yiyemedim öğlen gibi bir kahve içtim sonra su içtim durdum akşama kadar.akşam fırında köfte patates yapmıştım iki tane köfte yedim bir kase çorba içtim gün içerisinde de iki fincan yeşil çay ve suyumu içmeye devam ediyorum hala... şimdi bakayım sizler neler yapmışsınız hepinize iyi akşamlar ...

ftemizim
suzim sorma ben bu kilolarla değil uçmak yürümeyi bile zor yapacağım artık sabit bir kilodayım ama 69 -70-71 o civardayım hep ama ama ama işte bu amalar bitiriyor beni :18::18::18:sanırım artık dönmem gerek dükkanıma (topiğime)

hoşgeldin posta tel telgraf ay seni görünce bu aklıma geliyor ne yapayım şekerim
eheeeeehoşbuldum kuzum vallahi benimde her üye adımı yazışımda o geliyor aklıma

kız suzim ne bu menü böyle
senin menüleri her okuyuşumda ne bileyim sanki gözüme az geliyor ama yazısal olarak az yemeğin içeriğini düşününce kalorili şeyler :18::18:
yoksam ben menü yorumlamayımı unuttumki :44::44::44:yinede yanlışa düşürmek istemem seni

2 adet dolma bir kase çorba yarım dilim ekmek ve yoğurt yedim inanılmaz şiştim yaff diyet bozuldumu ne
cnm çorbanın yanında eskiden bu topikte ekmek yeme demişlerdi bana bir kase çorba eşittir bir dilim ekmek demekmiş,birde dolmada yemişsin keşke o ekmek olmayaymış:18::18:

Allahım sana geliyorum ahanda muhasebe müdürüm oyyyyhhhhhhhhhhhhhhh bende o günleri görebilcemmi ki :18::18:cnm bende muhasebe mezunuyum ama bana şuanda ne biliyorsun deseler hiçbirşey derim çünkü çok ezbere dayalı bir sistemde eğitim gördüm (AÇIKÖĞRETİM GİBİ) umarım bu mesleği sevebilir ve bir an önce iş bulup herşeye sıfırdan başlayabilirim

Evet canım sanırım bana seslendin, İsmim Fadime, özel şirkette Mali Müşavirim ben de canım. Sen de mi Antalya'dasın canım?
ahanda bir muhasebecim dahaaaaaa seviyorum sizzleriiii
havada AŞK KOKUSU VARRRRRRRRRRRRRRRRR

aslında ekmek yemiyorum cnm ama ekmek o kadar taze ve çıtır çıtırdıki bir dilimin yarısını yedim çok azdı
Görürsün cnm tabi bende senin gibiydim çalışa çalışa öğrendim tecrübelerin çoğaldıkça yükseliyorsun allah gönlüne göre versin inş.

Günaydın bağyanlar

Yine yeni bir iş günü ve sabahın köründe masamda ayılmaya çalışırken çay ve kahvaltı eşliğinde sizlerle beraberimm

Günaydın kızlar,
İlk bildirim benden gelsin,
başlangıç kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :64,5 kg
gelen:1,7 kg.
Abartırsan, spor yapmazsan sonu bu, amaaaa, bir daha yooook, yapmam, cısss mı, o da ne ki? Hadi bakalım bayanlar dökülün kilocukları

Günaydın bağyanlar

Yine yeni bir iş günü ve sabahın köründe masamda ayılmaya çalışırken çay ve kahvaltı eşliğinde sizlerle beraberimm

Günaydın canım,
Sen de bendensin desene, hadi bakalım güzel bir gün olsun inşallah, bugün bildirim günümüz, bildirim yaptın mı?

Günaydın canım,
Sen de bendensin desene, hadi bakalım güzel bir gün olsun inşallah, bugün bildirim günümüz, bildirim yaptın mı?

İnş.cnm güzel bir gün geçirelim yohh yapmadım :18:

başlangıç kilom (ki yeni başladım ) : 78.500 kg.cukkk
bugünkü kilomm : 78,460 kg cukkkkk aman ne vermişim ne vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…