teşekkür ederim canım evet yaparım ama şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum kistten dolayı o da fena halde iştahımı açıyor diyetimi çok zorluyor pko da var bende sürüsüne bereket işim zor yani zoru başarıp bir kez başardım umarım yine başarırım sende başarırsın inş. Cnm birlikte başaralımm
Antalyalı arkadaş sende muhasebeciydin değilm birde ismini hatırlayamadım canım
ya ben de zencefil tarçın zerdeçal karışımı kullanıyorum ama faydası yok gibi geliyo bana :44: artık sadece sabahları yiyorum sende işe yarıyo mu ne düşünüyosun
Bunun linki vardı canım burda, sabah-öğlen -akşam öğünlerden önce yediğin zaman faydası oluyordu ben de yaptım da, hatta tekrar başladım, özellikle göbek bölgesine çok yararlı, öğünlerden 30 dakika önce yiyeceksin, 1 kase yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın, sen de o şekilde mi yaptın?
Bunun linki vardı canım burda, sabah-öğlen -akşam öğünlerden önce yediğin zaman faydası oluyordu ben de yaptım da, hatta tekrar başladım, özellikle göbek bölgesine çok yararlı, öğünlerden 30 dakika önce yiyeceksin, 1 kase yoğurda 1'er çay kaşığı zencefil-zerdeçal-tarçın, sen de o şekilde mi yaptın?
Canım benim her çocuğun gelişimi farklıdır. Eğer sen düzenli dr götürüyorsan içini rahat tut. Zaten bebekken muhtamelen kalça cıkıklığı için birşey çektirmişsindir. Bir sorun olsa orda çıkardı. Benim kızın kafası büyük diye bebekken hidrosefali dediler. çok şükür hiiç birşey çıkmadı.. şimdide kafası normal. Sonra emeklemiyor tembel bu yürümez falan diyorladı. tam yaşında yürüdü. Oyüzden hiç kafana takma. Bence bir anne doktordan daha iyi anlıyor çocuğundaaki farkı. Net hiç bakma birçok bilgi yanlış.kocaman bir bilgi çöplüğü
40 gün yemeden durursan unutuyorsun, geçen yıl ben öyleydim diyete ilk başladığım zamanlarda, hiç kaçamak yapmıyordum, abur cubur yerine çiğ badem, fındık-fıstık tüketebilirsin canım, mesela aralarda 7 badem veya 10 fındık veya 3-4 ceviz iyi oluyor.
eheeeeehoşgeldin posta tel telgraf ay seni görünce bu aklıma geliyor ne yapayım şekerim
kız suzim ne bu menü böyleaklimda kaldiysa dünkü yediklerimi yazayim dün yogurt corbasi ictim aksam icinde pirinc nohut oldugu halde bana tarti eksi gösterdi bugün aksam yine yogurt corbasi icecem
dün: sabah: 1 dilim ekmek 2 dilim kasar peynir 1 tane domates
ara: elma
öglen: sebzeli pilavdoymadim yarim tabaklikdin sonra pisman oldum doymadigim seyi niye yedim diye
ara: 1 maxi king
aksam: yogurt corbasi
anam cislar var menümde unutmussum
bugünde
sabah: 1dilim yas pasta isarkadasin dogum günü diye verdiler
ara: 1 nektarin
öglen: makarnali salata
aksama yogurt corbasi yemeyi planliyorum
cok mu kötü menülerim :26:
cnm çorbanın yanında eskiden bu topikte ekmek yeme demişlerdi bana bir kase çorba eşittir bir dilim ekmek demekmiş,birde dolmada yemişsin keşke o ekmek olmayaymış:18::18:2 adet dolma bir kase çorba yarım dilim ekmek ve yoğurt yedim inanılmaz şiştim yaff diyet bozuldumu ne
Allahım sana geliyorum ahanda muhasebe müdürümbende özel şirkette fabrikada muhasebe müdürüyüm beyin haşlaması vergiler rakamlar personeller en son herşey bana geliyor herkesin derdini dinle kendimi buraya bugün attım kaç gündür vergi dönemimdi girememiştim bu günde buraya hapsettim kendimi
ahanda bir muhasebecim dahaaaaaa seviyorum sizzleriiiiEvet canım sanırım bana seslendin, İsmim Fadime, özel şirkette Mali Müşavirim ben de canım. Sen de mi Antalya'dasın canım?
havada AŞK KOKUSU VARRRRRRRRRRRRRRRRRKizlar esim gec geldi eve unutmamis oda bana diyormus unuttu galiba hic bisey demedi diye neyse gec oldugu icin cicekciler kapali bizimki 3tane gezmis ensonuncu demis aylar once sen bana iyilik yaptin oyuzden aciyorum cicekciyi ay seviyorum ben bu adamibenim icin cicekciler gezmis
Bende yanlisalmisim haar yaziyor diye aldim ama vucud icinmis
ftemizim
suzim sorma ben bu kilolarla değil uçmak yürümeyi bile zor yapacağım artıksabit bir kilodayım ama 69 -70-71 o civardayım hep ama ama ama işte bu amalar bitiriyor beni :18::18::18:sanırım artık dönmem gerek dükkanıma (topiğime)
eheeeeehoşbuldum kuzum vallahi benimde her üye adımı yazışımda o geliyor aklıma
kız suzim ne bu menü böyle
senin menüleri her okuyuşumda ne bileyim sanki gözüme az geliyor ama yazısal olarak az yemeğin içeriğini düşününce kalorili şeyler :18::18:
yoksam ben menü yorumlamayımı unuttumki :44::44::44:yinede yanlışa düşürmek istemem seni
cnm çorbanın yanında eskiden bu topikte ekmek yeme demişlerdi bana bir kase çorba eşittir bir dilim ekmek demekmiş,birde dolmada yemişsin keşke o ekmek olmayaymış:18::18:
Allahım sana geliyorum ahanda muhasebe müdürümoyyyyhhhhhhhhhhhhhhh bende o günleri görebilcemmi ki :18::18:cnm bende muhasebe mezunuyum ama bana şuanda ne biliyorsun deseler hiçbirşey derim çünkü çok ezbere dayalı bir sistemde eğitim gördüm (AÇIKÖĞRETİM GİBİ) umarım bu mesleği sevebilir ve bir an önce iş bulup herşeye sıfırdan başlayabilirim
ahanda bir muhasebecim dahaaaaaa seviyorum sizzleriiii
havada AŞK KOKUSU VARRRRRRRRRRRRRRRRR
Günaydın bağyanlar
Yine yeni bir iş günü ve sabahın köründe masamda ayılmaya çalışırken çay ve kahvaltı eşliğinde sizlerle beraberimm
Günaydın canım,
Sen de bendensin desene, hadi bakalım güzel bir gün olsun inşallah, bugün bildirim günümüz, bildirim yaptın mı?
ama sabah yediğimi bi duysanız işyerini basarsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?