O zaman biran önce alışveriş yapıp, sağlıklı beslenme düzenine geçiyoruz, yeni olduğun için bugün bişey demiorum, hadi bakalım
çok sıkı yapmadım bir hafta önde başladım aslında dikkat etsem ben çok çabuk kilo veriyorum o yönden şanslıyım bu şansı değerlendirmem gerekiyor hep birlikte vereceğiz inş.
Gerçekten çok şanslısın o zaman, ben de tam tersine çok zor kilo veriyorum,guatr rahatsızlığım var, 2 sene önce ameliyat oldum, azıcık kaçamak yapsam hemen artıya dönüşüyor maalesef.
Günaydın kızlar,
İlk bildirim benden gelsin,
başlangıç kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :64,5 kg
gelen:1,7 kg.
Abartırsan, spor yapmazsan sonu bu, amaaaa, bir daha yooook, yapmam, cısss mı, o da ne ki? Hadi bakalım bayanlar dökülün kilocukları
günaydın canım bugün perşembe değil mi ne bu heyecan
bende bir an tarihe baktım bu gün cumamı ben mi yanlış biliyorum diye
günaydınnbenide şaşırttı bildirim yaptınmı dedi bende güne dikkat etmedimmm bende bildirdim
günaydın kadınlar kulübünün sevgili üyeleri
hafif bir gün diliyorum hepinize
cok sükür sevindim nasilsin simdi iyisin ama dimi fadimemBitti canım çok şükür
Hayrola diyecektim altta gördüm halletmişin.
Sana iyi yolculuklar canım şimdiden, bir de mutlu yıllar, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Gelmiş geçmiş olsun Suzimm, inşallah olmaz.
Bence de Mine'nin dediği gibi doktora bir görünmesi, Türkiye'de götürsen??
Canım senin de doktor tavsiyesi ile yapman lazım, böyle şeyler ihmale gelmez. Ancak yürüyüş belki kolay olur ama diğer spor türlerini sormak lazım diye düşünüyorum.
O kadar da kötü değil suzim, Maxi king ne ola ki?
Allah razı olsun canım.
ayyy canim canimselam kızlarr
okuyorum ara ara yazdıklarınızı ama bi türlü yazmaya fırsat olmuyor çok yoğunum Suzim menün iyi bence hem eksi çıkmışsın cıslara takılma arada oluo öyle istekler bende dün akşam pilav yedim 3-4 kaşık uzun bi aradan sonra menüleimi yazamıyorum bi kaç gündür suçlu gibi hissediyorum kendimi valla
kahvaltım; domates, maydonoz, bi dilim kaşar ve 2 dilim buğday ekmeği
ara yok
öğle; yarım kase çorba,çok az tavuk döner, 2 dilim kepek ekmeği ardından siyah üzüm vardı bi kaç tane ondan yedim.
çok yedim bugün sanırım ya patlicak gibiyim şuan ya da su çok tükettim ondan mıdır bilemedim tokluk yok çünkü
yanlis yiyecekler iste
Selamm kızlarr yenidennnbenim en büyük sorunum sabaha karşı yatıp bu saatlerde kalkmam herhalde ben daha yeni kahvaltımı yaptım domates ile yumurtayı ayrı yemektense ikisini karıştırıp menemen yapmayı tercih ettim belli bir diyet düzenine ulaşamasam da bugün abur cubur yemek yok tatlı krizlerimle de başa çıkmalıyım! çıkıcam! çıkabilecek miyim? yok kesin çıkarım :26:
sagolun kizlar cevaplariniz icin bende doktora goturme taraftariyim ama trdeyken Burda gercekten pek ilgilenmiyor Doktor
oturma haric gelisiminde bisey yok gibi eline herseyi aliyor cikan emzigini agzina koyuyor elinden oyuncagini al ciglik atiyor geri ver diye oyuncaklarla oynamayi seviyor bugun oturtma talimlerine yeniden basladim bakalim oturabilcekmi ama oturmak yerine gezmek hosuna gidiyor oturma odasina koyuyorum emekliyerek yanima geliyor masaallah
nedense ben aksam üzüm yedigimde gram vermis olmuyorum :26:Bu gün yine işden haşatım çıkmış şekilde eve döndüm.Çok yoruldum çok uykum var ama kızım uyumadığı için bana da uyku yok.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,4 adet zeytin,1 dilim cavdar ekmeği.az peynir,domates salatalık,yeşil çay
ara: 1 adet haşlanmış yumurta(okulda kavaltıda yumurta vardı sadece ara öğün yapmak adına yedim)
Öğle: 1 tabak bamya yemeği 1 dilim cavdar ekmeği,1 bardak ayran az acı biber sosu
Ara:üzüm ve erik yiyeceğim.,
Akşam: salata
hic nete bakma ececim benim ayaklarimda agrilar olunca gezindim de anam bi öldürmedikleri kaldi beniDogru soyluyorsunuz ogretmenim annemde aynisini dedi kalca cikigi filmi cekildi olsa zaten onda cikardi diye bide almanyadayiz Burda trdeki gibi her ay kontrolleri yok onlarin ayarladigi 18 yasina Kadar devam eden bi cetvel var ona gore kontrol ediyolar doktoru normal diyor bana biseyi varmis gibi gelmiyo ama netten bakinca oyle okuyuncada biraz korktum acikcasi
menün güzel canim affiyet olsunmenu ;
sabah 1 haslanmis yumurta , yarim avacado, peynir sekersiz cay, 1 dlm ekmek
ara; 150 kalorilik saglikli bar
oglen salata yagsiz ve icinne 5 kasik borulce 1 dilm ekmek
ara kucuk armut 2 kasik yogurt
aksam corba karnibahar salata
hepiciniigizi optumyarina kadar uslu durun emi yoksa
neyse rechnungu almissin gidip degistirsin bariKizlar esim gec geldi eve unutmamis oda bana diyormus unuttu galiba hic bisey demedi diye neyse gec oldugu icin cicekciler kapali bizimki 3tane gezmis ensonuncu demis aylar once sen bana iyilik yaptin oyuzden aciyorum cicekciyi ay seviyorum ben bu adamibenim icin cicekciler gezmis
Bende yanlisalmisim haar yaziyor diye aldim ama vucud icinmis
bu aralar düzgün beslenmiyorum tatlim dogru söylüyorsunftemizim
suzim sorma ben bu kilolarla değil uçmak yürümeyi bile zor yapacağım artıksabit bir kilodayım ama 69 -70-71 o civardayım hep ama ama ama işte bu amalar bitiriyor beni :18::18::18:sanırım artık dönmem gerek dükkanıma (topiğime)
eheeeeehoşbuldum kuzum vallahi benimde her üye adımı yazışımda o geliyor aklıma
kız suzim ne bu menü böyle
senin menüleri her okuyuşumda ne bileyim sanki gözüme az geliyor ama yazısal olarak az yemeğin içeriğini düşününce kalorili şeyler :18::18:
yoksam ben menü yorumlamayımı unuttumki :44::44::44:yinede yanlışa düşürmek istemem seni
cnm çorbanın yanında eskiden bu topikte ekmek yeme demişlerdi bana bir kase çorba eşittir bir dilim ekmek demekmiş,birde dolmada yemişsin keşke o ekmek olmayaymış:18::18:
Allahım sana geliyorum ahanda muhasebe müdürümoyyyyhhhhhhhhhhhhhhh bende o günleri görebilcemmi ki :18::18:cnm bende muhasebe mezunuyum ama bana şuanda ne biliyorsun deseler hiçbirşey derim çünkü çok ezbere dayalı bir sistemde eğitim gördüm (AÇIKÖĞRETİM GİBİ) umarım bu mesleği sevebilir ve bir an önce iş bulup herşeye sıfırdan başlayabilirim
ahanda bir muhasebecim dahaaaaaa seviyorum sizzleriiii
havada AŞK KOKUSU VARRRRRRRRRRRRRRRRR
ne güzel hep böyle mutlu olun insallah
günaydin canimGünaydın bağyanlar
Yine yeni bir iş günü ve sabahın köründe masamda ayılmaya çalışırken çay ve kahvaltı eşliğinde sizlerle beraberimm
günaydin fadimemGünaydın kızlar,
İlk bildirim benden gelsin,
başlangıç kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :64,5 kg
gelen:1,7 kg.
Abartırsan, spor yapmazsan sonu bu, amaaaa, bir daha yooook, yapmam, cısss mı, o da ne ki? Hadi bakalım bayanlar dökülün kilocukları
İnş.cnm güzel bir gün geçirelim yohh yapmadım :18:
başlangıç kilom (ki yeni başladım) : 78.500 kg.cukkk
bugünkü kilomm : 78,460 kg cukkkkkaman ne vermişim ne vermişim
günaydin canim insallahgünaydın kadınlar kulübünün sevgili üyeleri
hafif bir gün diliyorum hepinize
günaydin tatlim
hahahahaynen bende burdaki arkadaşa sordum bugün cuma mı diye onlarda bana diyet sana yaramadı dediler hep fadimemizin suçuuu
aşk olsun Suzimm onun için sana alınacak değilim:13: seni göremesem de seviyorum ki ben
günaydin kizlarsabah sabah ne korkutuyorsunuz beni ya bildirim yapiyor kizlar diye bi takvime bakiyorum bi topige bakiyorum
cok sükür sevindim nasilsin simdi iyisin ama dimi fadimemmaxiking Eki Görüntüle 814364
ayyy canim canimben sana neler yaptim sen beni teselli ediyon
yanlis yiyecekler iste
nedense ben aksam üzüm yedigimde gram vermis olmuyorum :26:
hic nete bakma ececim benim ayaklarimda agrilar olunca gezindim de anam bi öldürmedikleri kaldi beni
menün güzel canim affiyet olsun
neyse rechnungu almissin gidip degistirsin bari
bu aralar düzgün beslenmiyorum tatlim dogru söylüyorsunama yazmasamda cok kaciriyorum
günaydin canim
günaydin fadimemkafam karisti bildirimini görünce :111:
günaydin canim insallah
günaydin tatlimbizim topik komedi ya
Amin suzim
balli hayirlisiyla gidip gelsin ozledik ama arada gelebilirsen gelmeye calis
hahahahaynen bende burdaki arkadaşa sordum bugün cuma mı diye onlarda bana diyet sana yaramadı dediler hep fadimemizin suçuuu
günaydin kizlarsabah sabah ne korkutuyorsunuz beni ya bildirim yapiyor kizlar diye bi takvime bakiyorum bi topige bakiyorum
cok sükür sevindim nasilsin simdi iyisin ama dimi fadimemmaxiking Eki Görüntüle 814364
yanlis yiyecekler iste
hic nete bakma ececim benim ayaklarimda agrilar olunca gezindim de anam bi öldürmedikleri kaldi beni
bu aralar düzgün beslenmiyorum tatlim dogru söylüyorsunama yazmasamda cok kaciriyorum
günaydin canim
günaydin canim insallah
Ayyy kızlarr pardon yaaaa,ben iyiyim sükür kocacimm geldi ama ben gelemedim bir türlü topige
simdide ben gidiyorum Türkiyeye
kizlaraa cook selam söyle hepiniz hakkinizi helal edin
Allah izin verirse 3 4 hafta sonra görüsürüz insallahh
özledim sizleri
Allaha emanet olun
coooook coook selam kizlara umarim beni unutmamislardir
unutanlari liste yap suzim gelince yolarim
aynen sölye kizlara
güle güle git gel ballim
ben iyiyim sükür kocacimm geldi ama ben gelemedim bir türlü topige
simdide ben gidiyorum Türkiyeye
kizlaraa cook selam söyle hepiniz hakkinizi helal edin
Allah izin verirse 3 4 hafta sonra görüsürüz insallahh
özledim sizleri
Allaha emanet olun
coooook coook selam kizlara umarim beni unutmamislardir
unutanlari liste yap suzim gelince yolarim
aynen sölye kizlara
güle güle git gel ballim
alemsin fadimem yaAyyy kızlarr pardon yaaaa,kafayı sıyırcaz gerçekten, ben de diyorum kimse bildirim yapmamış, ben yapayım ilk Bir de kilo almışım zaten ki, ne heyecanı olacak sabah sabah tövbe yarabbim
Aleyküm selam Suzimmm, sen de çoook selam söyle
Çok kalorili bişeye benziyor Suzim, kaç kalori ki?günaydin kizlarsabah sabah ne korkutuyorsunuz beni ya bildirim yapiyor kizlar diye bi takvime bakiyorum bi topige bakiyorum
yanlis yiyecekler iste
günaydin canim
günaydin canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?