70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O zaman biran önce alışveriş yapıp, sağlıklı beslenme düzenine geçiyoruz, yeni olduğun için bugün bişey demiorum, hadi bakalım

çok sıkı yapmadım bir hafta önde başladım aslında dikkat etsem ben çok çabuk kilo veriyorum o yönden şanslıyım bu şansı değerlendirmem gerekiyor hep birlikte vereceğiz inş.

çok sıkı yapmadım bir hafta önde başladım aslında dikkat etsem ben çok çabuk kilo veriyorum o yönden şanslıyım bu şansı değerlendirmem gerekiyor hep birlikte vereceğiz inş.

Gerçekten çok şanslısın o zaman, ben de tam tersine çok zor kilo veriyorum,guatr rahatsızlığım var, 2 sene önce ameliyat oldum, azıcık kaçamak yapsam hemen artıya dönüşüyor maalesef.

Gerçekten çok şanslısın o zaman, ben de tam tersine çok zor kilo veriyorum,guatr rahatsızlığım var, 2 sene önce ameliyat oldum, azıcık kaçamak yapsam hemen artıya dönüşüyor maalesef.

geçmiş olsun cnm. Ben hem şanslıyım hem şanssızım çok çabuk veriyorum ama dikkat etmesem çok çabuk da alıyorum maleseff

günaydın canım bugün perşembe değil mi ne bu heyecan

Son düzenleme:
günaydin kizlar sabah sabah ne korkutuyorsunuz beni ya bildirim yapiyor kizlar diye bi takvime bakiyorum bi topige bakiyorum

cok sükür sevindim nasilsin simdi iyisin ama dimi fadimem maxiking
ayyy canim canim ben sana neler yaptim sen beni teselli ediyon
e diyet yemekleri olmadığı kesin ama az az hepsi bişey olmazEki Görüntüle 813448
yanlis yiyecekler iste

nedense ben aksam üzüm yedigimde gram vermis olmuyorum :26:
hic nete bakma ececim benim ayaklarimda agrilar olunca gezindim de anam bi öldürmedikleri kaldi beni
menün güzel canim affiyet olsun
neyse rechnungu almissin gidip degistirsin bari
bu aralar düzgün beslenmiyorum tatlim dogru söylüyorsun ama yazmasamda cok kaciriyorum
Eki Görüntüle 814006

gullerim kizlar kizim ortuye yemek doktu onu gormezden gelin
ne güzel hep böyle mutlu olun insallah
Günaydın bağyanlar

Yine yeni bir iş günü ve sabahın köründe masamda ayılmaya çalışırken çay ve kahvaltı eşliğinde sizlerle beraberimm
günaydin canim
günaydin fadimem kafam karisti bildirimini görünce :111:
İnş.cnm güzel bir gün geçirelim yohh yapmadım :18:

başlangıç kilom (ki yeni başladım ) : 78.500 kg.cukkk
bugünkü kilomm : 78,460 kg cukkkkk aman ne vermişim ne vermişim

günaydın kadınlar kulübünün sevgili üyeleri

hafif bir gün diliyorum hepinize
günaydin canim insallah

hahahah aynen bende burdaki arkadaşa sordum bugün cuma mı diye onlarda bana diyet sana yaramadı dediler hep fadimemizin suçuuu
günaydin tatlim bizim topik komedi ya

ben iyiyim sükür kocacimm geldi ama ben gelemedim bir türlü topige
simdide ben gidiyorum Türkiyeye
kizlaraa cook selam söyle hepiniz hakkinizi helal edin
Allah izin verirse 3 4 hafta sonra görüsürüz insallahh
özledim sizleri
Allaha emanet olun
coooook coook selam kizlara umarim beni unutmamislardir
unutanlari liste yap suzim gelince yolarim
aynen sölye kizlara

güle güle git gel ballim

aşk olsun Suzimm onun için sana alınacak değilim:13: seni göremesem de seviyorum ki ben

Amin suzim
balli hayirlisiyla gidip gelsin ozledik ama arada gelebilirsen gelmeye calis

günaydın canım bugün perşembe değil mi ne bu heyecan

hahahah aynen bende burdaki arkadaşa sordum bugün cuma mı diye onlarda bana diyet sana yaramadı dediler hep fadimemizin suçuuu

Ayyy kızlarr pardon yaaaa,kafayı sıyırcaz gerçekten, ben de diyorum kimse bildirim yapmamış, ben yapayım ilk Bir de kilo almışım zaten ki, ne heyecanı olacak sabah sabah tövbe yarabbim

Aleyküm selam Suzimmm, sen de çoook selam söyle

Ayyy kızlarr pardon yaaaa,kafayı sıyırcaz gerçekten, ben de diyorum kimse bildirim yapmamış, ben yapayım ilk Bir de kilo almışım zaten ki, ne heyecanı olacak sabah sabah tövbe yarabbim
alemsin fadimem ya birde arti gösterdi tarti bugün bana flashler gecitirdin
Aleyküm selam Suzimmm, sen de çoook selam söyle

insallah bidaha yazarsa söylerim fadimem

Çok kalorili bişeye benziyor Suzim, kaç kalori ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…