70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eskiden olmazdin ama simdi bende de öyle oluyor minem sinirleneyim kafama birsey takayim hemen kafa agrisi yapiyor yanlis anlama olmus ama yinede senin canin sIkILdi iste
öyle malesef canımmmm
inşallah canım zayıflarız biran önce
Hayrola diyecektim altta gördüm halletmişin.
boşuna can sıkıntısı işte
ya ben de zencefil tarçın zerdeçal karışımı kullanıyorum ama faydası yok gibi geliyo bana :44: artık sadece sabahları yiyorum sende işe yarıyo mu ne düşünüyosun
iştahı kesiyor bayaaa
ama kilo verme konusunda faydası oluyormu daha bilemedim canım
bildirimmiii
Günaydın canım,
Sen de bendensin desene, hadi bakalım güzel bir gün olsun inşallah, bugün bildirim günümüz, bildirim yaptın mı?
bende bildirim günümü değişti diye kısa süreli bir şok geçirdim
bende bir an tarihe baktım bu gün cumamı ben mi yanlış biliyorum diye
bende aynen bi takvime baktım biburaya

bende bilmiyordum simdi baktim 177kcal diyor cokmu fadimecim :26:
Çokmuş canım, 100 kaloriyi geçmemeye bak.

Ay sorma kız, sabah sabah milleti şaşırttımUzak kalmak da yaramadı bana

selam kızlar
nabersiniz bakimmmm?

selam minem bugün nasilsin daha iyisindir insallah senin bildirimin nerde

kizlar annemin bavulu kayipdin ya bulamadilar az önce thy ile konustum 1-2 hafta sonra dosyayi kapatacagiz dediler keske bulunsaydin ama napalim öyle iste sonucu söyliyeyim dedim

yediklerimi yazayim bari
sabah: 2dilim kara ekmek 2 dilim kasar peyniri 1 tane sisko domates 2 dilim sade salam
ara: 1 nektarin
öglen: 6 lahana sarmasi yogurt
ara: 1 tatli :26:
aksam: bilmiyom daha ama fazla birsey yemeyi planlamiyorum salata olabilir corba olabilir :44:

kizlar dun revani yaptim ve tarifi aldigim kadin kalorisinide yazmis bir tepsi borcamda yaptim revani 6150 kaloriymis kaldim
bir dilimi nerdeyse 500kaloriye geliyomus hepsini yazmis Kadim ben 3dilim yedim aldigim kaloriyi siz hesaplayin tabiki feci +ddayim yarin bakalim ne olucak

70 kilodan 80 e cıktım 1 yıldaa çok kötü çalıştıgım yer benı maf etti hep otur ye iç oturr eve git ye yat of of

Bu gün yine çok yorgun olarak okuldan geldim.Kızımın ateşi çıktı gece uyuyamadı.Okulda hala uyum sorunu olan öğreciler birde okulda tatsız şeyler oldu. canım sıkıldı.
Menüm:
Sabah: menemen ,peynir zeytin,domates salatalık yeşil çay
Öğle.:Bamya yemeği ,1 dilim cavdar ekmeği
Ara.2 kuru incir,az üzüm
akşam:salata

canım sen 3 çocukla yakarsın o kolorileri.Bazende kaçamak yapmak lazımmış vücüdü şaşırtmak gerkiyormuş.ama sakın devamı gelmesin.
Evlilik yıldönümün kutlu olsun. Eşin ve çocuklarınla sağlıklı ve mutlu bir ömür sizlerle olsun.

Son düzenleme:

Canım o kadar da olamaz yahu, 6000 kalori ne demek, kalori sepetinden baksana:26::26::26:
Revani 1 Porsiyon 501
diyetcenterda buldum, gerçekten öyleymiş maalesef.

Son düzenleme:
afiyet olsunnn da canım acayip çekti ne güzel olmuştur o şimdi off off
hayırdır canım noldu ki? şu menü de akşamı sade salatayla geçirenlere bayılıyorum ya bi ben miyim yapamayan

merhaba merhaba herkese gecmise gidemedimmm bennn menuyu yaziyom aksama yine gelcem ders calisirken

sabah 1 dlm ekmek peynir portakal suyu

ara kahve bitter ciko (oh olsun iste, gunlerdir dikkat ediyom salatalari bile yagsuz yiyom amma velakin attigim fazlalik disinda dogru duzgun bir ilerleme yok, bende kendime kizdim kendimi odullendirdim, kendine kizip yine odullerinden de ilk benim heralde

oglen 2 dlm ince ekmek (ikisi 160 kalori) peynir domates yesil cay

ara ananas

aksam balik yagsiz salata corba

gelcem yine simdilik by

ayrica bugun 2 ssaat yurudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…