Çok kalorili bişeye benziyor Suzim, kaç kalori ki?
öyle malesef canımmmmeskiden olmazdin ama simdi bende de öyle oluyor minem sinirleneyim kafama birsey takayim hemen kafa agrisi yapiyor yanlis anlama olmus ama yinede senin canin sIkILdi iste
inşallah canım zayıflarız biran öncekızlar alıntılama yapamıyorum basıyorum olmuyor peffff
pc kafayı yedi sanırım vüris var kapatırken bile cızırrtttt diye ses çıkartıyor
anlamıyom neden olduğunu
onderya o çikolatı ekmeği alır yüzüne sürerim analadın sen onu
yimeeeeeeeeeeeeeee
minecim olcak artık bişeyler sporda yapıyorsa sorun yok demektir
suzim sabah sabah çikolu pasta
insan şurdaki çiko canavarı neskivisini düşünmezmi sen yimeseydin pcden uzatsan ben alırdım
bidaha görmiyim menülerini düzelt
yıaaaaaaaaaaaa
boşuna can sıkıntısı işteHayrola diyecektim altta gördüm halletmişin.
iştahı kesiyor bayaaaya ben de zencefil tarçın zerdeçal karışımı kullanıyorum ama faydası yok gibi geliyo bana :44: artık sadece sabahları yiyorum sende işe yarıyo mu ne düşünüyosun
bildirimmiiiGünaydın kızlar,
İlk bildirim benden gelsin,
başlangıç kilo: 62,8 kg
bu hafta kilo :64,5 kg
gelen:1,7 kg.
Abartırsan, spor yapmazsan sonu bu, amaaaa, bir daha yooook, yapmam, cısss mı, o da ne ki? Hadi bakalım bayanlar dökülün kilocukları
bende bildirim günümü değişti diye kısa süreli bir şok geçirdimGünaydın canım,
Sen de bendensin desene, hadi bakalım güzel bir gün olsun inşallah, bugün bildirim günümüz, bildirim yaptın mı?
bende aynen bi takvime baktım biburayabende bir an tarihe baktım bu gün cumamı ben mi yanlış biliyorum diye
Çokmuş canım, 100 kaloriyi geçmemeye bak.bende bilmiyordum simdi baktim 177kcal diyor cokmu fadimecim :26:
Ay sorma kız, sabah sabah milleti şaşırttım
öyle malesef canımmmm
inşallah canım zayıflarız biran önce
boşuna can sıkıntısı işte
iştahı kesiyor bayaaa
ama kilo verme konusunda faydası oluyormu daha bilemedim canım
bildirimmiii
bende bildirim günümü değişti diye kısa süreli bir şok geçirdim
bende aynen bi takvime baktım biburaya
selam kızlar
nabersiniz bakimmmm?
Çokmuş canım, 100 kaloriyi geçmemeye bak.
Ay sorma kız, sabah sabah milleti şaşırttımUzak kalmak da yaramadı bana
normalde kaan seviyor onu cocuklar yiyor geneldeyedim cocugun tatlisini
Yerim ben o eteklerini
kizlar dun revani yaptim ve tarifi aldigim kadin kalorisinide yazmis bir tepsi borcamda yaptim revani 6150 kaloriymiskaldim
bir dilimi nerdeyse 500kaloriye geliyomus hepsini yazmis Kadim ben 3dilim yedim aldigim kaloriyi siz hesaplayin tabiki feci +ddayim yarin bakalim ne olucak
kizlar dun revani yaptim ve tarifi aldigim kadin kalorisinide yazmis bir tepsi borcamda yaptim revani 6150 kaloriymiskaldim
bir dilimi nerdeyse 500kaloriye geliyomus hepsini yazmis Kadim ben 3dilim yedim aldigim kaloriyi siz hesaplayin tabiki feci +ddayim yarin bakalim ne olucak
afiyet olsunnn da canım acayip çekti ne güzel olmuştur o şimdi off offkizlar dun revani yaptim ve tarifi aldigim kadin kalorisinide yazmis bir tepsi borcamda yaptim revani 6150 kaloriymiskaldim
Bu gün yine çok yorgun olarak okuldan geldim.Kızımın ateşi çıktı gece uyuyamadı.Okulda hala uyum sorunu olan öğreciler birde okulda tatsız şeyler oldu. canım sıkıldı.
Menüm:
Sabah: menemen ,peynir zeytin,domates salatalık yeşil çay
Öğle.:Bamya yemeği ,1 dilim cavdar ekmeği
Ara.2 kuru incir,az üzüm
akşam:salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?