70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlı olmadan olmuyo bende illa her gün 1 2 tatlı bişey yiyorum :18:

ya bişey olmaz arada olur ne +sı bi dilimle + mı oluyomuş. yediklerin atıyorum 1500 kalori mi ekstradan aldığın 7000kalori 1 kiloya denk geliyo. yani revaniden 14 dilim yersen 1 kilo alırsın o tepsiyi bitirsen bile olmaz bişey panikleme sen zaten yeterince zayıfladın det

70 kilodan 80 e cıktım 1 yıldaa çok kötü çalıştıgım yer benı maf etti hep otur ye iç oturr eve git ye yat of of
yeni aldığın için çabuk gider canım mesele yerleşmiş kiloları vermekte daha zor oluyo üzerinden 1 sene geçerse işte o zaman dı dı dı dımmmm

afiyet olsun ideal bence

hadi ya baklavadan fazla :18: keske yarin ödül olarak yeseydin ama bende sanki sütden cikmis ak kasik gibi konusuyom
70 kilodan 80 e cıktım 1 yıldaa çok kötü çalıştıgım yer benı maf etti hep otur ye iç oturr eve git ye yat of of
ay agliyasim var bence bende o yüzden veremiyorum biz oturanlar cok daha dikkat etmemiz lazim aslinda
gecmis olsun canim ya :26:
menün güzel canim affiyet olsun hem bitter cikoyu öglenden önce yemissin hemide bitter birsey olmaz

bende yazim ne yediğimi bari

sabah; 3dilim ekmek, domates, peynir, zeytin, sadece 1 lokmacık kaymak bal, şekersiz çay
öğlen; tarhana çorbası, çılbır (1 yumurta + 2 kaşık yoğurt + pul biber), 1 dilim ekmek
ara 1 avuç kabuklu fındık, karışık bitki çayı
akşam bişey yemem diye düşünüyorum ama belllki salata yerim yada dayanamam tatlı yerim
bugün ekmeği kaçırmışım sankim.

bu hafta benden birsey cikmaz herhalde :18:

afiyet olsunnn da canım acayip çekti ne güzel olmuştur o şimdi off off

hayırdır canım noldu ki? şu menü de akşamı sade salatayla geçirenlere bayılıyorum ya bi ben miyim yapamayan

benim de canım çekti ya
tabiki değilsin ben hergün akşam bişey yemicem diyorum ama napıyorum sadece diyorum yine gidip yiyorum

Son düzenleme:

bence tarti öncesi aksam tatli yeme derim sekerim :18: yarin eksi cikarsan ödül olarak yersin ben ettim sen etme

Afiyet olsun arada oluyor böyle kaçamaklar napcaz mecburrr bende bugün abarttım kaçamak günü oldu bugün

Merhaba, bende 71 kiloyum ama nasıl vereceğimi bilmiyorum.Hedefim 60 kilo ama gözümde büyüyor.

3 aylık bir kızım var yeni doğum yaptım,Hergün yarım saat shapes yapıyorum.Haftada 2-3 defa koşu bandında 45 dakika yürüyorum.Yediklerime dikkat ediyorum örneğin hamur işi- ekmek haftada 1-2 defa ve çok az.Günde en 4-5 litre su içiyorum Çayı şekersiz içiyorum kola vs gazlı içecek kullanmıyorum. Akşamları hem süt yapıcı hem kilo verdiren karışımımdan oluşan bitki çayımı içiyorum

15 gündür bu şekilde olmama rağmen kilomda belirgin bir azalma olmadı biraz ümidimi kaybettim
Yaşım 38 galiba bu yüzden.metabolizmayı hızlandıracak bir şeyler yemem içmem gerekiyor.

ümidini kaybetme daha yeni anne olmuşsun emziriyosun dikkat et. he bende çok bilirim ya sankim evlendm de çocugum oldu
ama daha bebeğin büyüsün bi sadece dikkat etmen yeter bence. burda emziren arkadaşlar vardı onlar napıyomuş bi sorarsın galiba çok su içmen gerek

slm benimde doğum kilolarımla başım dertte 2 yıldır kilo vermeye çalışıyorum en son ramazan da ölüm orucu gibi diyet yaptım 50 gr gibi gitmemiş.. tahlil yaptırdım bi sorun mu var die temiz çıktı şimdi eliptik bisiklet almaya karar verdim... karatayın kitabını sipariş ettim birde bisiklet alıcam o şekilde denicem inş olur ama sen daha yeni doğum yapmışsın kendini toplaman zaman alır tabe... ama yediğin içtiğin sütü etkilemio yuruyuş ve bol su sutu artırırmış .... hem çocuğunu emzirmende kilo vermene yardımcı etken... 1-2 ay daha tanı kendine 3 ay olmuş daha hormonların bile dengesi yeni duzelmeye başlamıştır... tabe yine dikkat et yediklerine spor yap ama kendini çok baskı ve strese sokma yediğin içtiğin değilse bile stres sutunu etkiler....

Eki Görüntüle 814006

gullerim kizlar kizim ortuye yemek doktu onu gormezden gelin
Çoook güzell nice mutlu yıllara

Hosgeldın benımde 11 aylık bı kızım var yenı yenı kafama koydum zayıflamayı ama bogaz durmuyor su an senın ödemin vardır canım vucudun toplanması 2 seneyı buluyor bırde sana tavsıyem cok agır spor yapma sütte bi hormon yapıyormus bebek onu sevmıyormus su an hatırlamıyorum ama ablamlarbana yaptırmamıstı en azından ek gıdaya gecme kadar sade yemene dıkkat et bol su ıc yavas yavas verırsın ıns
Selam kızlar yarın ısn bıldırım yapmaya fırsatım olur 2 cocukla gıremıyorum malesef gunasırı esımde evde oluyo bıde
Maşallahne kadar az yıyorsunuz benım yedıklerımı yazsam dua et kılo almıyosun bu menuyle dersınız o derece yanı ben dıyet yapamıyorum napım sadece dıkkat etsem yeter bana ama ıste ama
Ins yarın herkes kılo vermıs olur bende kendıme kısa zamanda bı cızelgeyapayım dıyorum
Herkese ıyı geceler

Amin canim ama 2 cocugum var 3mu dedin:26:
Canım o kadar da olamaz yahu, 6000 kalori ne demek, kalori sepetinden baksana:26::26::26:
Revani 1 Porsiyon 501
diyetcenterda buldum, gerçekten öyleymiş maalesef.
yapiyo malesef canim nekadar cokmus kalorisi
afiyet olsunnn da canım acayip çekti ne güzel olmuştur o şimdi off off

hayırdır canım noldu ki? şu menü de akşamı sade salatayla geçirenlere bayılıyorum ya bi ben miyim yapamayan
tesekkur ettim canim
bende senin gibi dedim bi tepsi ye aninda 1kilo al
canim cekti suzim yarina +1kilodayimda dahada olurmu bilmiyorum 59un uste ciktim
Afiyet olsun arada oluyor böyle kaçamaklar napcaz mecburrr bende bugün abarttım kaçamak günü oldu bugün
tesekkur ettim canim

Amin canim insaallah

:84::84::84::84:
Yediklerimi yazamıyorum bile o kadar skandal yanii..
Sonunda misafir trafiği bitti ama bende bittim.
Börekler , ekmekler , tatlılar,mantılar havada uçuştu.
Dün kuzenler geldi azcık alkol de aldım :18:
Bugün de biraz aldım..Alkollü içecekler de çok kalorili :18:
Çoık fena oldu bu hafta ya. Dağılınca toparlayamıyorum da ben.

günaydın kızlar hayırlı cumalar
bildirim yapayım;

başlangıç:69.7
geçen hafta:66.0
bu hafta:66.0
gelen-giden:0

buna da şükür sanırım vücudumm bana direniyor :44: dikkat etmeme rağmen veremiyorum 2 haftadır yerimde sayıyorum resmen napcamki ben zamanım daralıyor

Günaydın kızlarr,
Ben de aynıyım,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :63,7 kg
bu hafta kilo :64,5 kg
gelen:800 gr.
toplamda gelen :1700
hedef kilo : 55 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…