:84::84::84::84:
Yediklerimi yazamıyorum bile o kadar skandal yanii..
Sonunda misafir trafiği bitti ama bende bittim.
Börekler , ekmekler , tatlılar,mantılar havada uçuştu.
Dün kuzenler geldi azcık alkol de aldım :18:
Bugün de biraz aldım..Alkollü içecekler de çok kalorili :18:
Çoık fena oldu bu hafta ya. Dağılınca toparlayamıyorum da ben.
canım kusura bakma dün yazamadımselam minembugün nasilsin daha iyisindir insallah senin bildirimin nerde
kizlar annemin bavulu kayipdin ya bulamadilar az önce thy ile konustum 1-2 hafta sonra dosyayi kapatacagiz dediler keske bulunsaydin ama napalim öyle iste sonucu söyliyeyim dedim
akşam ne yedin suzimmmyediklerimi yazayim bari
sabah: 2dilim kara ekmek 2 dilim kasar peyniri 1 tane sisko domates2 dilim sade salam
ara: 1 nektarin
öglen: 6 lahana sarmasi yogurt
ara: 1 tatli :26:
aksam: bilmiyom daha ama fazla birsey yemeyi planlamiyorum salata olabilir corba olabilir :44:
haftasonuda ye bence ve pazartesi başla:84::84::84::84:
bence artı çıkmaktan iyidirgünaydın kızlar hayırlı cumalar
bildirim yapayım;
başlangıç:69.7
geçen hafta:66.0
bu hafta:66.0
gelen-giden:0
buna da şükür sanırım vücudumm bana direniyor :44: dikkat etmeme rağmen veremiyorum 2 haftadır yerimde sayıyorum resmen napcamki ben zamanım daralıyor
düne göre eksisisnGünaydın kızlarr,
Ben de aynıyım,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :63,7 kg
bu hafta kilo :64,5 kg
gelen:800 gr.
toplamda gelen :1700
hedef kilo : 55 kg
Günaydın kızlarr,
Ben de aynıyım,
selam kızlar
nasılsınız?
bildirim yapılıyor ama liste yapılıyormu
ben listede varmıyım bilmiyorum geçende sordum liste yayınlandımı diye ama cevap gelmedi
neyse bildirimimi yapayım
başlangıç: 68.4,
geçen hafta: 68
bu hafta: 66,9
giden 1,100 gr
toplamda giden 1,500 gr
hedef: 58
Bugün tekrar dünkü bildirimini yaz canım, listeye girersin.Günaydın Kızlarrrrr
ben dün fadimenin günleri şaşırmasıyla bildirmiştim ama tekrar tartılmadım bu sabah işe geç kalıyorum diye erken çıktım
başlangıç kilo: .....kgGunaydin kızlar yine tarti sonucumu paylasmaya geldim 70.1 .... 70 li kilolardan kurtulmaya az kaldi. :)
Aslında aynıyım da, başlangıç ve dünü yazmıştım dün, bugün işime gelmedi o şekilde, önceki hafta ve bu haftayı da yazınca biraz daha iyi gözüktü
canım kusura bakma dün yazamadım
bugün iyiyim şükür sen nasılsın?
akşam ne yedin suzimmm
haftasonuda ye bence ve pazartesi başla
bende dağıttımı bugün başladım diyemiyorum önüme 2 gün veriyorum ve 2 gün daha yiycem sonra başlıycam diyorum daha iyi oluyor
bence artı çıkmaktan iyidir
düne göre eksisisn
haftaya daha iyi olacak
Tebriklerrrselam kızlar
nasılsınız?
ben listede varmıyım bilmiyorum geçende sordum liste yayınlandımı diye ama cevap gelmedi
giden 1,100 gr
toplamda giden 1,500 gr
Sağol canım,ne güzel işte dünden bugüne değişmemiş en azından
bir skandalda benimmalkol şişiriyor insanı az kullanmaya dikkat etmelisin bende arada içiyorum ama şişiyorum yaa yediklerimle tolere etmeye çalışıyorum artık birkaç gün
akşam ne yedin suzimmm
bende dağıttımı bugün başladım diyemiyorum önüme 2 gün veriyorum ve 2 gün daha yiycem sonra başlıycam diyorum daha iyi oluyor
düne göre eksisisn
haftaya daha iyi olacak
hosgeldin canimMerhaba, bende 71 kiloyum ama nasıl vereceğimi bilmiyorum.Hedefim 60 kilo ama gözümde büyüyor.
3 aylık bir kızım var yeni doğum yaptım,Hergün yarım saat shapes yapıyorum.Haftada 2-3 defa koşu bandında 45 dakika yürüyorum.Yediklerime dikkat ediyorum örneğin hamur işi- ekmek haftada 1-2 defa ve çok az.Günde en 4-5 litre su içiyorum Çayı şekersiz içiyorum kola vs gazlı içecek kullanmıyorum. Akşamları hem süt yapıcı hem kilo verdiren karışımımdan oluşan bitki çayımı içiyorum
15 gündür bu şekilde olmama rağmen kilomda belirgin bir azalma olmadı biraz ümidimi kaybettim
Yaşım 38 galiba bu yüzden.metabolizmayı hızlandıracak bir şeyler yemem içmem gerekiyor.
olsun arzucum vakit buldukca gelirsin insallah sen eksi görmüssündürÇoook güzell nice mutlu yıllara
Hosgeldın benımde 11 aylık bı kızım var yenı yenı kafama koydum zayıflamayı ama bogaz durmuyor su an senın ödemin vardır canım vucudun toplanması 2 seneyı buluyor bırde sana tavsıyem cok agır spor yapma sütte bi hormon yapıyormus bebek onu sevmıyormus su an hatırlamıyorum ama ablamlarbana yaptırmamıstı en azından ek gıdaya gecme kadar sade yemene dıkkat et bol su ıc yavas yavas verırsın ıns
Selam kızlar yarın ısn bıldırım yapmaya fırsatım olur 2 cocukla gıremıyorum malesef gunasırı esımde evde oluyo bıde
Maşallahne kadar az yıyorsunuz benım yedıklerımı yazsam dua et kılo almıyosun bu menuyle dersınız o derece yanı ben dıyet yapamıyorum napım sadece dıkkat etsem yeter bana ama ıste ama
Ins yarın herkes kılo vermıs olur bende kendıme kısa zamanda bı cızelgeyapayım dıyorum
Herkese ıyı geceler
olsun canim korumadasin zaten bi verir bir alirsinAmin canim ama 2 cocugum var 3mu dedin:26:
yapiyo malesef canim nekadar cokmus kalorisi
tesekkur ettim canim
bende senin gibi dedim bi tepsi ye aninda 1kilo al
canim cekti suzim yarina +1kilodayimda dahada olurmu bilmiyorum 59un uste ciktim
tesekkur ettim canim
Amin canim insaallah
bu hafta bende dandik bir hafta gecirdim:84::84::84::84:
sabit kalmak da iyi canimgünaydın kızlar hayırlı cumalar
bildirim yapayım;
başlangıç:69.7
geçen hafta:66.0
bu hafta:66.0
gelen-giden:0
buna da şükür sanırım vücudumm bana direniyor :44: dikkat etmeme rağmen veremiyorum 2 haftadır yerimde sayıyorum resmen napcamki ben zamanım daralıyor
Günaydın kızlarr,
Ben de aynıyım,
aynisi tekrar yaz canim listeye girmek icinGünaydın Kızlarrrrr
ben dün fadimenin günleri şaşırmasıyla bildirmiştim ama tekrar tartılmadım bu sabah işe geç kalıyorum diye erken çıktım
:44:Gunaydin kızlar yine tarti sonucumu paylasmaya geldim 70.1 .... 70 li kilolardan kurtulmaya az kaldi. :)
yesil fasulye et yedim minem ama arti dayim ama bugün yarin regl olcam ondan olabilir dimi :26:
akşam ne yedin suzimmm
düne göre eksisisn
haftaya daha iyi olacak
masallahselam kızlar
nasılsınız?
giden 1,100 gr
toplamda giden 1,500 gr
sende cizelge yapsana sekerİlk kez listeye katılacağım. Muhtemelen liste altı olacağım.
Başlangıç kilom : 78.5
değilsin değilsin sadece biraz fazlan var o kadarBugün tekrar dünkü bildirimini yaz canım, listeye girersin.
başlangıç kilo: .....kg
geçen hafta kilo :.........kg
bu hafta kilo :......... kg
gelen-giden : gr.
toplamda gelen-giden :
hedef kilo : kg
Bu şekilde bildirim yapılıyor.
Aslında aynıyım da, başlangıç ve dünü yazmıştım dün, bugün işime gelmedi o şekilde, önceki hafta ve bu haftayı da yazınca biraz daha iyi gözüktü
TebriklerrrBerenerva yapmıştı canım.
Sağol canım,
Sabah bi çıktım 63 gösterdioldum, sonra tekrar çıktım ve 64.5 şişkoyum ben şişko
günaydin kizlar
hosgeldin canimarkadaslara katiliyorum bir süre vucut direnir düzene girene kadar sonra vermeye baslarsin bencede
olsun arzucum vakit buldukca gelirsin insallah sen eksi görmüssündür
olsun canim korumadasin zaten bi verir bir alirsin
bu hafta bende dandik bir hafta gecirdimregl olcam ben ona bagliyorum
sabit kalmak da iyi canim
biz alanlar gurubundayiz
aynisi tekrar yaz canim listeye girmek icin
:44:
yesil fasulye et yedim minem ama arti dayim ama bugün yarin regl olcam ondan olabilir dimi :26:
masallah
sende cizelge yapsana sekerbende bildirim yapip aldigim kilolari cizelgeme eklim
günaydın kızlar. ya ben salı günü tartıldığımda 67.7 gelmiştim ama bugün 68.5 geldim yinedoğru düzgün tuvalete çıkamadım diye galiba
o kadar aç geziyorum sonuca bak ya. gittim sinirden bisürü sey yedim demin.
baslangıc: 79
gecen hafta: 68.5
bu hafta: 68.5
gelen/giden: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
toplam giden: 10.500
hedef: 63
bide benim belim 1 cm kalınlaşmış kalçam 3 cm gitmiş. yanlış spor yapıyorum galiba alt göbeği eritim derken totom gidiyo ama ben totomdan memnunum :26:
ama daha gelmedi ki esincim bugün yarin gelecek birde geldigini düsünÇizelgemi yapıcam birazdan canım.
Keşke benimde regl gibi bi bahanem olsaydıııı :18::18:
Keyiften tıkındım o kadar.
tebrik ederim canimbildiriyorummm :)
başlangıç:83
geçen hafta :78
bu hafta 77,1
giden :900 gr
toplamda giden :5,900
bu hafta vermişim kilo çokkk sevindimmmmm
bende pazartesi 72.6 carsamba 72.9 bugünde 73.3günaydın kızlar. ya ben salı günü tartıldığımda 67.7 gelmiştim ama bugün 68.5 geldim yinedoğru düzgün tuvalete çıkamadım diye galiba
o kadar aç geziyorum sonuca bak ya. gittim sinirden bisürü sey yedim demin.
baslangıc: 79
gecen hafta: 68.5
bu hafta: 68.5
gelen/giden: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
toplam giden: 10.500
hedef: 63
bide benim belim 1 cm kalınlaşmış kalçam 3 cm gitmiş. yanlış spor yapıyorum galiba alt göbeği eritim derken totom gidiyo ama ben totomdan memnunum :26:
ya zaten karnımın altı şişti ağrıyo acaba o mu yaptısakın pes etme tatlım bende öyle oluyorum bazen sinirden herşeyi yiyesim geliyor ama bazen vucut ödem yapabiliyor.
napcaz biz böyle ya bide benim okul bitti işe de girip girip çıktım evdeym ondan oluyo sende masabaşı tabibende pazartesi 72.6 carsamba 72.9 bugünde 73.3
Kilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 58.4
bu hafta59.2
gelen 800gr
toplamda giden 16
hedef 58
korumadayim 59u gecmeyeyim dedim ama gecmisim
olsun tatlim sIkma canini haftaya dikkat et amaKilo bildirimim
baslangic 75.2
gecen hafta 58.4
bu hafta59.2
gelen 800gr
toplamda giden 16
hedef 58
korumadayim 59u gecmeyeyim dedim ama gecmisim
ya ya napcaksakya zaten karnımın altı şişti ağrıyo acaba o mu yaptı
napcaz biz böyle ya bide benim okul bitti işe de girip girip çıktım evdeym ondan oluyo sende masabaşı tabi
haftaya inşallah 58 olursun sen en fazla 1 hafta fire veriyorun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?