70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildirim
baslangic:77.1
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.3
gelen:200 gramm herkes asagiya dogru ilerle ben yine tepeye cikma yolunda devam ediyorum
toplam giden: 3,8
hedef:55 (rüyanda görürsün ancak suzan hanim )

ya ya napcaksak ye ic otur olacagi bu esim diyor sen spor yapmadikca zor verirsin diyor ama bu aralar kafam okadar dolu ki spora vakit ayaracak zamanimi alamiyorum keyfimde yok ki biriki göbek atsam

masa başında olduğun yerde ayaklarını kendine çekip indirsen
bu hafta genel olarak berbatız kızlar bu ne böyle yaa

masa başında olduğun yerde ayaklarını kendine çekip indirsen
bu hafta genel olarak berbatız kızlar bu ne böyle yaa

insan kilo aldikca uyusuk birsey oluyor su 72ye indigimde kendimi nekadar iyi hissetmisdim hep hareket etmeye baslamisdim geri almaya baslayinca kendimi saldim

Günaydın kızlarefr

Kilo bildirimi:

Başlangıç:71

Geçen hafta:66.900

Bu hafta:65.900

Giden:1 kilo

Hedef:58

geçen hafta yapıldı canım liste paar günü berenerva nickli arkadaşımız yapmıştı geçen pazara bakarsan görebilirsin
tamam canım sağol
ben sanki dün 1 kilonun üstünde gelen gördüm ama yanılmışta olabilirim
yinede çok artı değilsin çabuk gider
Yine çok dikkat edemem muhtemelen ama az yemeye çalışırım. Ama dediğin giibi pazartesi tam toparlanmam lazım.
niyekiii, zaten öyle dikkat edemem dersen olmaz
günaydin kizlar

yesil fasulye et yedim minem ama arti dayim ama bugün yarin regl olcam ondan olabilir dimi :26:

masallah
selam canımmm
reglin yakınsa etkisi vardır mutlaka
olabiliyor canım yaaa 3 gün önce bende daha eksiydim dün dahada fazla çıkmıştım ama bugün yine fena çıkmadı

selam kızlar :))

başlangıç :74 kg

geçen hafta : 72,4 kg

bu hafta :72,7 kg

bu neki şimdi yaaaaa

hakket bu hafta kilo alan alana niye böyle oldu ki verenden cok alan var :26: canim birde giden gelen yazsaydin yani su sekil liste iicn
baslangic
gecen hafta:
bu hafta:
gelen:
toplam giden:
ve hedef:

Günaydın kızlarefr

Kilo bildirimi:

tebrikler canim
yani morelini bozma yola devam diyorsun minem sagol

Herkese merhaba maalesef benimde kilo problemim var 75 kilodayim hedefim 65 olmak ins verrim cok sukur dogum kilolarimi verdim vereceğim e inanıyorum 9 aylik kizim var emziriyorum da daha kolay veririm ins simdikten kolay gelsin bizlere benide kabul edersiniz sevinirim=)))))

Kızlar üzülmeyin inşallah hepiniz haftaya daha iyi kilo verirsiniz ama dikkat edin yoksa hedefinize hiç ulaşamazsiniz hepinize güveniyorum yaparsınız haftaya kesin

hosgeldin canim insallah beraber verecegiz

bildirim
baslangic:77.1
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.3
gelen:200 gramm herkes asagiya dogru ilerle ben yine tepeye cikma yolunda devam ediyorum
toplam giden: 3,8
hedef:55 (rüyanda görürsün ancak suzan hanim )

kuzu moralini sakin bozma belki haftaya birden gider, hem vucut kilo tutmaya alismis direniyor, hemde arada sirada yaptigimiz kacamaklarla akli kairisiyor

Günaydın kızlarefr

Kilo bildirimi:

tebriklerrrrrr, kilo veren herkese tebrikler ve nazar deegmesinn

Günaydın kızlarr,
Ben de aynıyım,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :63,7 kg
bu hafta kilo :64,5 kg
gelen:800 gr.
toplamda gelen :1700
hedef kilo : 55 kg

olsun ilaclardandir belki canim aynen devam

tebrikler bebekk ne guzel vermissin,

başlangıç kilom (ki yeni başladım ) : 78.500 kg.cukkk
bugünkü kilomm : 78,460 kg cukkkkk

haftaya daha çok çalışşcamm daha az

yok suzim sIkmiyorumda midem kuculdu ben buyutmeye calisiyorum habire yiyorum midem sinyal veriyor ben doydum diye ben ustune hala yiyorum sonrada midem agriyor suanda oylebi durumdayim
bide regli olcam oyuzdende biraz daha kilolu cikmis olabilirim

bildirimmmmmmmmmm aslinda gecen hafta korkunccc fazlaligi atmak disinda bir gelisme yok ama buna da sukur

baslangic: 76kg
gecen hafta: 64.7 kg
bu hafta: 63.2
giden: 1500 gr
toplamda giden: 12.8 kg
hedef:55kg

hepinizi opuyommmmm ben, opmelere doyamadim ayyyyy ama moral bozmak yok yola devam, hedefi 59-58-55 olan bir suru hatun var, hep beraber gorcez bu rakamlari insallahhhh sonrada hep beraber korucaz

Hosbulduk cnm ins veririz hepberaber:)))
ilk bildirimini yap hemen canim cuma günü tartilma günümüz ilk hafta liste altinda sonraki haftalar listede yer alirsin
baslangic:
hedef:
yediyor herhalde ilk bildirimde

sagol tatlim ya ay insallah dedigin gibi olur gecen regl olup bittikden sonra 1 kilo dan fazlasi gitmisdin insallah bu seferde reglle birlikte yine güzel kilo kaybederim

başlangıç kilom (ki yeni başladım ) : 78.500 kg.cukkk
bugünkü kilomm : 78,460 kg cukkkkk

haftaya daha çok çalışşcamm daha az
tebrikler canim haftaya daha cok dikkat edelim
yok suzim sIkmiyorumda midem kuculdu ben buyutmeye calisiyorum habire yiyorum midem sinyal veriyor ben doydum diye ben ustune hala yiyorum sonrada midem agriyor suanda oylebi durumdayim
bide regli olcam oyuzdende biraz daha kilolu cikmis olabilirim
olabilir canim regl yaklastikca da böyle istah patlamazi ondan da olabilir regl olsakda atsak biraz
hay masallah canim ya tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…