ya ya napcaksakye ic otur olacagi bu esim diyor sen spor yapmadikca zor verirsin diyor ama bu aralar kafam okadar dolu ki spora vakit ayaracak zamanimi alamiyorum keyfimde yok ki biriki göbek atsam
masa başında olduğun yerde ayaklarını kendine çekip indirsen
bu hafta genel olarak berbatız kızlar bu ne böyle yaa
tamam canım sağolgeçen hafta yapıldı canım liste paar günü berenerva nickli arkadaşımız yapmıştı geçen pazara bakarsan görebilirsin
ben sanki dün 1 kilonun üstünde gelen gördüm ama yanılmışta olabilirimAslında aynıyım da, başlangıç ve dünü yazmıştım dün, bugün işime gelmedi o şekilde, önceki hafta ve bu haftayı da yazınca biraz daha iyi gözüktü
TebriklerrrBerenerva yapmıştı canım.:
niyekiii, zaten öyle dikkat edemem dersen olmazYine çok dikkat edemem muhtemelen ama az yemeye çalışırım. Ama dediğin giibi pazartesi tam toparlanmam lazım.
selam canımmmgünaydin kizlar
yesil fasulye et yedim minem ama arti dayim ama bugün yarin regl olcam ondan olabilir dimi :26:
masallah
olabiliyor canım yaaa 3 gün önce bende daha eksiydim dün dahada fazla çıkmıştım ama bugün yine fena çıkmadıgünaydın kızlar. ya ben salı günü tartıldığımda 67.7 gelmiştim ama bugün 68.5 geldim yinedoğru düzgün tuvalete çıkamadım diye galiba
o kadar aç geziyorum sonuca bak ya. gittim sinirden bisürü sey yedim demin.
baslangıc: 79
gecen hafta: 68.5
bu hafta: 68.5
gelen/giden: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
toplam giden: 10.500
hedef: 63
bide benim belim 1 cm kalınlaşmış kalçam 3 cm gitmiş. yanlış spor yapıyorum galiba alt göbeği eritim derken totom gidiyo ama ben totomdan memnunum :26:
selam kızlar :))
başlangıç :74 kg
geçen hafta : 72,4 kg
bu hafta :72,7 kg
bu neki şimdi yaaaaa
tebrikler canimGünaydın kızlarefr
Kilo bildirimi:
Başlangıç:71
Geçen hafta:66.900
Bu hafta:65.900
Giden:1 kilo
Hedef:58
yani morelini bozma yola devam diyorsun minem sagol
tamam canım sağol
ben sanki dün 1 kilonun üstünde gelen gördüm ama yanılmışta olabilirim
yinede çok artı değilsin çabuk gider
niyekiii, zaten öyle dikkat edemem dersen olmaz
selam canımmm
reglin yakınsa etkisi vardır mutlaka
olabiliyor canım yaaa 3 gün önce bende daha eksiydim dün dahada fazla çıkmıştım ama bugün yine fena çıkmadı
Herkese merhaba maalesef benimde kilo problemim var 75 kilodayim hedefim 65 olmak ins verrim cok sukur dogum kilolarimi verdim vereceğim e inanıyorum 9 aylik kizim var emziriyorum da daha kolay veririm ins simdikten kolay gelsin bizlere benide kabul edersiniz sevinirim=)))))
hosgeldin caniminsallah beraber verecegiz
bildirim
baslangic:77.1
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.3
gelen:200 grammherkes asagiya dogru ilerle ben yine tepeye cikma yolunda devam ediyorum
toplam giden: 3,8
hedef:55 (rüyanda görürsün ancak suzan hanim)
Günaydın kızlarefr
Kilo bildirimi:
Başlangıç:71
Geçen hafta:66.900
Bu hafta:65.900
Giden:1 kilo
Hedef:58
Bugün tekrar dünkü bildirimini yaz canım, listeye girersin.
başlangıç kilo: .....kg
geçen hafta kilo :.........kg
bu hafta kilo :......... kg
gelen-giden : gr.
toplamda gelen-giden :
hedef kilo : kg
Bu şekilde bildirim yapılıyor.
Aslında aynıyım da, başlangıç ve dünü yazmıştım dün, bugün işime gelmedi o şekilde, önceki hafta ve bu haftayı da yazınca biraz daha iyi gözüktü
TebriklerrrBerenerva yapmıştı canım.
Sağol canım,
Sabah bi çıktım 63 gösterdioldum, sonra tekrar çıktım ve 64.5 şişkoyum ben şişko
Günaydın kızlarr,
Ben de aynıyım,
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :63,7 kg
bu hafta kilo :64,5 kg
gelen:800 gr.
toplamda gelen :1700
hedef kilo : 55 kg
selam kızlar
nasılsınız?
bildirim yapılıyor ama liste yapılıyormu
ben listede varmıyım bilmiyorum geçende sordum liste yayınlandımı diye ama cevap gelmedi
neyse bildirimimi yapayım
başlangıç: 68.4,
geçen hafta: 68
bu hafta: 66,9
giden 1,100 gr
toplamda giden 1,500 gr
hedef: 58
olsun tatlim sIkma canini haftaya dikkat et ama
ya ya napcaksakye ic otur olacagi bu esim diyor sen spor yapmadikca zor verirsin diyor ama bu aralar kafam okadar dolu ki spora vakit ayaracak zamanimi alamiyorum keyfimde yok ki biriki göbek atsam
ilk bildirimini yap hemen canim cuma günü tartilma günümüz ilk hafta liste altinda sonraki haftalar listede yer alirsinHosbulduk cnm ins veririz hepberaber:)))
kuzu moralini sakin bozma belki haftaya birden gider, hem vucut kilo tutmaya alismis direniyor, hemde arada sirada yaptigimiz kacamaklarla akli kairisiyor
tebriklerrrrrr, kilo veren herkese tebriklerve nazar deegmesinn
olsun ilaclardandir belki canim aynen devam
tebrikler bebekkne guzel vermissin,
tebrikler canimbaşlangıç kilom (ki yeni başladım ) : 78.500 kg.cukkk
bugünkü kilomm : 78,460 kg cukkkkk
haftaya daha çok çalışşcammdaha az
olabilir canim regl yaklastikca da böyle istah patlamazi ondan da olabiliryok suzim sIkmiyorumda midem kuculdu ben buyutmeye calisiyorum habire yiyorum midem sinyal veriyor ben doydum diye ben ustune hala yiyorum sonrada midem agriyor suanda oylebi durumdayim
bide regli olcam oyuzdende biraz daha kilolu cikmis olabilirim
hay masallah canim ya tebriklerbildirimmmmmmmmmm aslinda gecen hafta korkuncccfazlaligi atmak disinda bir gelisme yok ama buna da sukur
baslangic: 76kg
gecen hafta: 64.7 kg
bu hafta: 63.2
giden: 1500 gr
toplamda giden: 12.8 kg
hedef:55kg
hepinizi opuyommmmm ben, opmelere doyamadim ayyyyyama moral bozmak yok yola devam, hedefi 59-58-55 olan bir suru hatun var, hep beraber gorcez bu rakamlari insallahhhh sonrada hep beraber korucaz
tebrikler canimhaftaya daha cok dikkat edelim
olabilir canim regl yaklastikca da böyle istah patlamazi ondan da olabilirregl olsakda atsak biraz
hay masallah canim ya tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?