70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar moralim bozuldu ya istiyorum
esim hasta ve zorluyor kendini calismak icin bende biraz once telde zorlama kendini yazik felan dedim
gelen cevap senin yuzunden zorluyorum sen tutturuyosun trye donmek icin beni zorlamasan bende bukadar calismaya ugrasmazdim dedi neyani benimyuzumdenmi calisiyosun dedim evet dedi
bende ev yapmak istiyoruz arsamiz var yapilsin ve trye donelim istiyorum
bide onun calistigi ev gecindiriyor yani ondan bisey felan biriktiremiyor ben cocuk paralarini felan biriktirmeye calisiyorum
Kindergeld elterngeldi Burda kalmayalim diye en asgaride harcama yaparim hem kendime hem cocuklara ama bana Boyle dedi ben cok uzuldum ya yani isi zor ve cektigi acilar daha cok fazlalasiyor benim yuzumdenmis evlenirken kendi demisti 8 10 senede trye doneriz diye

bildirim
baslangic:77.1
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.3
gelen:200 gramm herkes asagiya dogru ilerle ben yine tepeye cikma yolunda devam ediyorum
toplam giden: 3,8
hedef:55 (rüyanda görürsün ancak suzan hanim )

Oyyşş neden böyle oldu ki Suzim
Regl yaklaştı demiştin öncesinde şişkinlik oluyor ya ondan olabilir belki.
Bozma moralini lütfen.

Dikkat edemem derken canım haftasonu bizim malesef sıkıntılı geçiyor.Herkes düşüncesizce bişeyler bekliyor.
Kime yetişeceğimizi şaşırdık biz. Dikkat edemem derken evde olmayabilirim ne bulursam onu yiyebilrim demek istedim

canım ya regl olunca şişiyoz fazla çıkıyoruz falan filanlar varya o neden bende olmadı regl olduğum hafta da 66 idim şimdi de hemde tatlı yemeden geçirdiğim bi regl dönemiydi :44:

merhaba kızlar,hayırlı cumalar
moralim çok bozuk
artıdayım yine
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.6
bu hafta:78.6
gelen:1
toplam giden:5.9
hedef:65

Son düzenleme:

canım ya regl olunca şişiyoz fazla çıkıyoruz falan filanlar varya o neden bende olmadı regl olduğum hafta da 66 idim şimdi de hemde tatlı yemeden geçirdiğim bi regl dönemiydi :44:

Belki farklılık gösteriyordur bünyeye göre.
Bazı kişilerde mesela 3-4 kilo farkediyo.
Bende 1-2 kilo oynar örneğin. Demekki hiç farklılık olmadığıda oluyomuş.
Aslında bildiğim kadarıyla sebep sadece vucüdun su tutması-ödem.Regl den önce öyle oluyor.
Bunu engellersek şişlik olmayabilir belki.

kilo verenleri tebrik ediyorum
burda fazla kalamıyorum,
umarım veremeyenlerle haftaya daha dikkat edip veririz

Beenn bugün erkeeen kalktım kiiiii domates peynir zeytin ve haşlanmış yumurtadan oluşan hafif kahvaltımı yaptımm sonra uyuyakalmışım ama :26: tekrar uyandığımda hareket olsun diye evi silip süpürdüm aayyy daha ne yapayım

olsa da 1 kilo olsa ona bile razıydım ama sıfır gram gitti demekki regliye gerek yok ben hep şişim

ben 60 - 69 arasındayım topikciklerim arazi size takılayım barii.... regl günlerini sizde kara dönüştürebilirsiniz... rejime o dönemde de devam edin yok tatlı ihtiyacı bilmem ne.... kuru kayısı yiyin yeter mevsim meyvesinden yiyin yeter... eksilere düşersiniz.. ama amaaaan halsiz kalıyorum deyip götürürseniz çaklıtları olmaz...

merhaba kızlar,hayırlı cumalar
moralim çok bozuk
artıdayım yine
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.6
bu hafta:78.6
gelen:1
toplam giden:5.9
hedef:65

Moralini bozma yahuu. Bence önemli olan hızlaa gitmesi değil ki kalıcı olması arada olur öyle şeyler verirsin onu da 6 kiloya yakın vermişsin baksana maşallaah tütütü

cnm ödem söktürücü çayları bol tüketsen yada maydanoz suyu içip bol su içsen müthiş ödem attırıyor belki şişliklerinden kurtulsun :44:

biberiye çayı dediler içiyorum günde bi kupa 2 litre de su içiyorum gastrit var bende ondan sanırım su bile şişirir oldu he bi de maydonuz sapının suyunu içemiyorum ya annem bardak bardak götürüyo ben içemiyorum

Haklısın aslında regl döneminde metobolizma daha hızlı çalışır.Bu dönemdede devam edersek daha hızlı kilo verebiliriz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…