oyle suzim 2gun once olmamlazimdi hala bekliyorum
benimki gecen ay 29 da gelmisdin ama karin agrilarim basladi dünden beri bekliyorum
bildirim
baslangic:77.1
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.3
gelen:200 grammherkes asagiya dogru ilerle ben yine tepeye cikma yolunda devam ediyorum
toplam giden: 3,8
hedef:55 (rüyanda görürsün ancak suzan hanim)
tamam canım sağol
ben sanki dün 1 kilonun üstünde gelen gördüm ama yanılmışta olabilirim
yinede çok artı değilsin çabuk gider
niyekiii, zaten öyle dikkat edemem dersen olmaz
selam canımmm
reglin yakınsa etkisi vardır mutlaka
olabiliyor canım yaaa 3 gün önce bende daha eksiydim dün dahada fazla çıkmıştım ama bugün yine fena çıkmadı
Oyyşş neden böyle oldu ki Suzim
Regl yaklaştı demiştin öncesinde şişkinlik oluyor ya ondan olabilir belki.
Bozma moralini lütfen.
Dikkat edemem derken canım haftasonu bizim malesef sıkıntılı geçiyor.Herkes düşüncesizce bişeyler bekliyor.
Kime yetişeceğimizi şaşırdık biz. Dikkat edemem derken evde olmayabilirim ne bulursam onu yiyebilrim demek istedim
Tarhana çorbası kalorisi nedir arkadaşlar?Yemek yerine tarhana içsek?
canım ya regl olunca şişiyoz fazla çıkıyoruz falan filanlar varya o neden bende olmadı regl olduğum hafta da 66 idim şimdi de hemde tatlı yemeden geçirdiğim bi regl dönemiydi :44:
Tarhana çorbası kalorisi nedir arkadaşlar?Yemek yerine tarhana içsek?
Belki farklılık gösteriyordur bünyeye göre.
Bazı kişilerde mesela 3-4 kilo farkediyo.
Bende 1-2 kilo oynar örneğin. Demekki hiç farklılık olmadığıda oluyomuş.
Aslında bildiğim kadarıyla sebep sadece vucüdun su tutması-ödem.Regl den önce öyle oluyor.
Bunu engellersek şişlik olmayabilir belki.
Belki farklılık gösteriyordur bünyeye göre.
Bazı kişilerde mesela 3-4 kilo farkediyo.
Bende 1-2 kilo oynar örneğin. Demekki hiç farklılık olmadığıda oluyomuş.
Aslında bildiğim kadarıyla sebep sadece vucüdun su tutması-ödem.Regl den önce öyle oluyor.
Bunu engellersek şişlik olmayabilir belki.
merhaba kızlar,hayırlı cumalar
moralim çok bozuk
artıdayım yine
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.6
bu hafta:78.6
gelen:1
toplam giden:5.9
hedef:65
olsa da 1 kilo olsa ona bile razıydım ama sıfır gram gittidemekki regliye gerek yok ben hep şişim
tatlım yanlış bakmışım bi kepçesi 66 kaloriymiş biraz önceki porsiyonmuş ondan fazla çıktı
cnm ödem söktürücü çayları bol tüketsen yada maydanoz suyu içip bol su içsen müthiş ödem attırıyor belki şişliklerinden kurtulsun :44:
ben 60 - 69 arasındayım topikciklerim arazi size takılayım barii.... regl günlerini sizde kara dönüştürebilirsiniz... rejime o dönemde de devam edin yok tatlı ihtiyacı bilmem ne.... kuru kayısı yiyin yeter mevsim meyvesinden yiyin yeter... eksilere düşersiniz.. ama amaaaan halsiz kalıyorum deyip götürürseniz çaklıtları olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?