biberiye çayı dediler içiyorum günde bi kupa 2 litre de su içiyorum gastrit var bende ondan sanırım su bile şişirir olduhe bi de maydonuz sapının suyunu içemiyorum ya annem bardak bardak götürüyo ben içemiyorum
kilo bildirimim
başlangıç 74
geçen hafta 69.3
bu hafta 69.0
giden 300 gram
hedef 52
kızlar çok hastayım önce kocam sonra oğlum sonra kızım şimdi de ben...
ne spor ne diyet bu hafta bişe de yapamadım haliyle :18:
bi dde kasıklarımda bi ağrı var hastalıktan ve üşütmeden mi acaba başka bişeyden mi bilemedim off yaa hasta olmak çok fena uyuyamıyrum bile
herkes dikkat etsin canlarım benim şu sıra herkes hasta etrafımdaki
kilo bildirimim
başlangıç 74
geçen hafta 69.3
bu hafta 69.0
giden 300 gram
hedef 52
bi dde kasıklarımda bi ağrı var hastalıktan ve üşütmeden mi acaba başka bişeyden mi bilemedim off yaa hasta olmak çok fena uyuyamıyrum bile
çok geçmiş olsun canım :26:kilo bildirimim
başlangıç 74
geçen hafta 69.3
bu hafta 69.0
giden 300 gram
hedef 52
maydanoz suyu bayağı iyi bu konuda tadı kötü değil cnm aslında içebilsen bende çok kolay içiyorum annen gibi benimde midem problemli gastritim var ama etkilemiyor midemi kötü yönde bünyeden bünyeye değişiyor olabilir belki :13:
Geçmiş olsun evet salgın var işyerinde herkes hasta benim oğlumda hasta banada ramak kaldı hasta olmaya :18:
geçmiş olsun canım bende aynıyım boğazımın acısından duramıyorum
çok geçmiş olsun canım :26:
denicem bakalım nasılmış tadı ön yargılıyım belki ondanne kadar içiyorsun peki günlük mü haftalık mı??
çok geçmiş olsun canım :26:
denicem bakalım nasılmış tadı ön yargılıyım belki ondanne kadar içiyorsun peki günlük mü haftalık mı??
günlük cnm sabah içiyorum ben içinede birkaç damla limonla gün boyuda bol su içtim mi akşama kadar wc ile kanka oluyoruzama sen farklı bir öğünde tüketebilirsin öğle yada öğleden sonra yada akşam istediğin zaman ama sabah olursa akşama kadar fayda ediyor
ilk bildirimini yap hemen canim cuma günü tartilma günümüz ilk hafta liste altinda sonraki haftalar listede yer alirsin
baslangic:
hedef:
yediyor herhalde ilk bildirimde
sagol tatlim yaay insallah dedigin gibi olur gecen regl olup bittikden sonra 1 kilo dan fazlasi gitmisdin insallah bu seferde reglle birlikte yine güzel kilo kaybederim
anama diyim de sabahları kaynatsın işe gitmeden içimhazıra konayım barii
gelsede kurtulsak ececim yabenimde 2gundur agrilarim var bakalim kendi nezaman gelicek
ay sagol bitanem yaOyyşş neden böyle oldu ki Suzim
Regl yaklaştı demiştin öncesinde şişkinlik oluyor ya ondan olabilir belki.
Bozma moralini lütfen.
Dikkat edemem derken canım haftasonu bizim malesef sıkıntılı geçiyor.Herkes düşüncesizce bişeyler bekliyor.
Kime yetişeceğimizi şaşırdık biz. Dikkat edemem derken evde olmayabilirim ne bulursam onu yiyebilrim demek istedim
aksam cok güzel olur tabii canimTarhana çorbası kalorisi nedir arkadaşlar?Yemek yerine tarhana içsek?
gelemiyorsunda yogunlukdan herhalde tatlim bozma morelinimerhaba kızlar,hayırlı cumalar
moralim çok bozuk
artıdayım yine
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:77.6
bu hafta:78.6
gelen:1
toplam giden:5.9
hedef:65
aslinda bende de öyle oluyor regl yaklasmasina yakin hep arti gösteriyorBelki farklılık gösteriyordur bünyeye göre.
Bazı kişilerde mesela 3-4 kilo farkediyo.
Bende 1-2 kilo oynar örneğin. Demekki hiç farklılık olmadığıda oluyomuş.
Aslında bildiğim kadarıyla sebep sadece vucüdun su tutması-ödem.Regl den önce öyle oluyor.
Bunu engellersek şişlik olmayabilir belki.
ohh affiyet olsunBeenn bugün erkeeen kalktım kiiiiidomates peynir zeytin ve haşlanmış yumurtadan oluşan hafif kahvaltımı yaptımm sonra uyuyakalmışım ama :26: tekrar uyandığımda hareket olsun diye evi silip süpürdüm aayyy daha ne yapayım
regl bahane yemekler sahane diye türkü süyliyesim geldi birdenolsa da 1 kilo olsa ona bile razıydım ama sıfır gram gittidemekki regliye gerek yok ben hep şişim
dogru söylüyorsun canim reglde nekadar dikkat etsek okadar kar bizim iicinben 60 - 69 arasındayım topikciklerim arazi size takılayım barii.... regl günlerini sizde kara dönüştürebilirsiniz... rejime o dönemde de devam edin yok tatlı ihtiyacı bilmem ne.... kuru kayısı yiyin yeter mevsim meyvesinden yiyin yeter... eksilere düşersiniz.. ama amaaaan halsiz kalıyorum deyip götürürseniz çaklıtları olmaz...
canim ya nekadar dogru bilmiyorum ama face de biri bir paylasimda bulunmus zeytinin cekirteklerini yuttun diyor
biberiye çayı dediler içiyorum günde bi kupa 2 litre de su içiyorum gastrit var bende ondan sanırım su bile şişirir olduhe bi de maydonuz sapının suyunu içemiyorum ya annem bardak bardak götürüyo ben içemiyorum
gel kuzu beraber agliyakniye koyduğum hedeflere ulaşamıyorum ki ben iyice düştü motivasyonum
kilo bildirimim
başlangıç 74
geçen hafta 69.3
bu hafta 69.0
giden 300 gram
hedef 52
duymusdum ama tekrar hatirladigin icin sagol canimbirde kızlar meyve dilimleyip özellikle elma yada armut üzerine tarçın serpiyorum çok lezzetli oluyor hem tatlı ihtiyacını gideriyor hem tok tutuyor belki duymuşsunuzdur ama paylaşmak istedim.
oldu canim oldubaslangic 74
gecen hafta:72,4 KG
bu hafta:72,7 KG
gelen:0,300 GR
toplam giden:1,3 KG
ve hedef:60
Şimdi tamam herhalde
tebrikler canimselam kızlar kaç gündür yazamıyorum misafir vardı, çocuk hastaydı iş güç vs derken çok şükür hafta sonu geldi.
bugün tartıya bi çıktım bir de ne göreyim tam iki kilo gitmişdemekki stres yorgunluk ve uykusuzluk insanı zayıflatıyormuş yediklerime de dikkat etmiştim ama bu kadarını da beklemiyorum . Ay çok mutluyum
herkes kilo bildirimi yapıyor ben de katılmak istiyorum yarışmaya yaa :)
kilo bildirimim
başlangıç 68
geçen hafta 68
bu hafta 66
giden 2 kilo
hedef 60
daha yeni işten geldim bi yemek koyayım ocağa geliyorum :)
olsun problem degil canim bende hemen cevap yazamiyorum isyerindeCnm kusura bakma biraz gec cvp veriyorum
Ama neyse artik bugun ilk gunum haftaya
Ins kac kg verdigimi yazarim
Baslangic kg 75
Hedef 65( simdilik tabi)
a20 okula basladi ya yogunlukdan girmiyor yada interneti bitmisdin ondan gelemiyor :26: yusufeymeni bende bilmiyorum :26:nerede kizlar hic girmiyorlar artik bilen varmi:26:
bayrama Kadar bi 2 Kilo daha versem nekADAR guzel olur bu hafta dah cok dikkat etmeliyim etmeliyiz yani
haftaya kimseyi arti da gormeyelim artik
duymusdum ama tekrar hatirladigin icin sagol canimoglunada cok gecmis olsun
oldu canim oldu
tebrikler canim
olsun problem degil canim bende hemen cevap yazamiyorum isyerinde
a20 okula basladi ya yogunlukdan girmiyor yada interneti bitmisdin ondan gelemiyor :26: yusufeymeni bende bilmiyorum :26:
insallah insallah hepimiz eksi bildirim yapalim insallah :13:
helloo kizlar nörüyonuzkilo bildirim sokundan sonra geldim firsat bulup yazabiliyom
gelsede kurtulsak ececim ya
ay sagol bitanem yasizler varken benim morelim bozulmuyor zaten
aksam cok güzel olur tabii canim
gelemiyorsunda yogunlukdan herhalde tatlim bozma moreliniburaya menü yazmayinca insan daha fazla kaciriyor
aslinda bende de öyle oluyor regl yaklasmasina yakin hep arti gösteriyor
ohh affiyet olsuniyi yapmissin
regl bahane yemekler sahane diye türkü süyliyesim geldi birden
dogru söylüyorsun canim reglde nekadar dikkat etsek okadar kar bizim iicin
canim ya nekadar dogru bilmiyorum ama face de biri bir paylasimda bulunmus zeytinin cekirteklerini yuttun diyorgastrite migde yanmasina kabizliga iyi geliyormus :26: bu ara zeytin yemedim ama ben bi deneyim faydasi olursa anlatirim
gel kuzu beraber agliyak
tebrikler canimbirde cok gecmis olsun cabuk iyilesirsiniz insallah bol tavuk eti tavuk corbasi en cok vitamin c de kivi deymis bizim isarkadasi cocuklarina hergün birtane kivi yedirmis hic hastalanmamislar allah sifa versin öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?