70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah canim bu hafta senden umutluyum kacamak yok bu hafta

bi yarin belki müstakbel gelinimizin dogum günü var kardesimin nisanlisi ama orda da dikkat etecem söz hedefim haftaya 72-71 ler reglde olursam belki 71 bile olabilir iiiiinnnnsaaaalllaaahhh cok sagol tatlim

kizlar ben kaciyorum birazdan cikacam haftasonu diye fazla kacirmayin bugünün yarinida var cumasida unutmayin

6 kilo olmasına 4 kilo verebilirsiniz canim sen yaparsın

Çok kaçırmaaşan birşeyçık olmaz canim şimdiden iyi eğlenceler sana
Pazartesi görüşürüz

Oğlum uyanınca ne laptop bırakıyor nede telefon bana çok zor koşullarda yazıyorum size valla
kolay gelsin benim oglanda klavyeye basmaya calisiyordun hep
buldum :26: AHMET MARANKİ ZEYTİN ÇEKİRDEĞİNİN FAYDALARI

'Zeytin çekirdeği yutmak faydalı' diyenlere kanmayın - ZAMAN

simdide bunu buldum ay ben herkese cekirdek yuttun dedim esime bile kafam karisti

Ben çok fena grip oldum. Boğazım yanıyor. Burnum çocuk gibi akıyor.
KİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç:80
Gecen hafta:75.800
Bu hafta:75.100
giden:700
Toplam giden:4.900
Hedef 65

menüm: sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir zeytin,yeşil çay,bir dilim kepek ekmeği
Ara: 4,5 dilim domates salatalık
ÖĞLE: TAVUK ÇORBASI
Ara:1 şeftali
akşam: barunya ,salata

kilo verenleri kutluyorum. Veremeyenler yılmak yok,Yola devam

tavsiyeler için teşekkür ederim bizde mandalina ıhlamur filan bişeyler içiyoruz yiyoruz ama 7 günü var sanırım bu hastalığın

Kızlar bir arkadaşım çok güzel kilo vermiş nasıl yaptın dedim bana şu çay tarifini verdi. ben yaklaşık bir aydır içiyorum. Bu ay toplada 4.900 verdim sanki işe yaradı gibi geliyor sizde deneyin
Çay
Bir litrelik sürahiye 1 tatlı kaşığı yeşil çay,1 cubuk tarcın,5-6 tana karanfil,maydonoz sabı ve küçük bir dilim koyuyorum. Üstüne 1 litre kaynar su koyup 5 dakika demlenince aç karına gün boyu içiyorum. Sizde deneyin
Nette araştırdım buna benzer bir çayı dr ayca kaya da vermiş. Bende çok tuvalete gitmek dışında yan etkisi olmadı.Benim vücüdm çok allerjiktir mesela 9 çay bende uykusuzluk,5li çay kaşıntı yapmıştı.

emzirmesem kesin denerdim, ölmeyiz ya :)

kesinlikle kaçırmak yok, bayrama ne kaldı. hem benim gibi zayıflayınca farketmedim diyen birkaç kilo alınca da kendi haline bakmadan laf sokan cadı görümcelere sahipseniz

lütfen sofradan doymadan kalkın :)

arkadaşımdan duymuştum ben de deneyim dedim, denediğim akşam gece yarısına kadar evde yiyecek bir şeyler aradığımı hatırlıyorum. daha da denemedim :))

baslangic: 76
gecen hafta:71.5
bu hafta:70.1
giden:1.4 kg
toplamda giden:4.6
Hedef:60

Baslangic dedigim yaklasik ramazanda basladigim bir diyetti ama.cok bozdum tekrar basladim insallah bu sefer kararliyim bakalim tarti haftaya ne gostericek ,:) sizle beraber zayflamak cok guzel kizlar hepinizi optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…