insallah canim bu hafta senden umutluyum kacamak yok bu hafta
zeytin çekirdeği mi gastrite iyi geliyor senden duyuyorum inankiyutamıyormuşum bi de iyi gelirse ilaç yerine onu yutarım bende
kuzenin düğününde 60 kilo olcaktım ama nerdee 35 gün falan kaldı 6 kilo gider mi ki pffff
bi yarin belkimüstakbel gelinimizin dogum günü var kardesimin nisanlisi ama orda da dikkat etecem söz hedefim haftaya 72-71 ler reglde olursam belki 71 bile olabilir iiiiinnnnsaaaalllaaahhh cok sagol tatlim
kizlar ben kaciyorum birazdan cikacam haftasonu diye fazla kacirmayin bugünün yarinida var cumasidaunutmayin
Oğlum uyanınca ne laptop bırakıyor nede telefon bana çok zor koşullarda yazıyorum size valla
buldum :26: AHMET MARANKİ ZEYTİN ÇEKİRDEĞİNİN FAYDALARI
zeytin çekirdeği mi gastrite iyi geliyor senden duyuyorum inankiyutamıyormuşum bi de iyi gelirse ilaç yerine onu yutarım bende
kuzenin düğününde 60 kilo olcaktım ama nerdee 35 gün falan kaldı 6 kilo gider mi ki pffff
Çok kaçırmaaşan birşeyçık olmaz canim şimdiden iyi eğlenceler sana
Pazartesi görüşürüz
kolay gelsin benim oglanda klavyeye basmaya calisiyordun hep
buldum :26: AHMET MARANKİ ZEYTİN ÇEKİRDEĞİNİN FAYDALARI
'Zeytin çekirdeği yutmak faydalı' diyenlere kanmayın - ZAMAN
simdide bunu buldumay ben herkese cekirdek yuttun dedim esime bile kafam karisti
duymusdum ama tekrar hatirladigin icin sagol canimoglunada cok gecmis olsun
teşekkür ederim şekerim
6 kilo olmasına 4 kilo verebilirsiniz canim sen yaparsın
sadece göbeğin mi var enteresan:44:
Kızlar bir arkadaşım çok güzel kilo vermiş nasıl yaptın dedim bana şu çay tarifini verdi. ben yaklaşık bir aydır içiyorum. Bu ay toplada 4.900 verdim sanki işe yaradı gibi geliyor sizde deneyin
Çay
Bir litrelik sürahiye 1 tatlı kaşığı yeşil çay,1 cubuk tarcın,5-6 tana karanfil,maydonoz sabı ve küçük bir dilim koyuyorum. Üstüne 1 litre kaynar su koyup 5 dakika demlenince aç karına gün boyu içiyorum. Sizde deneyin
Nette araştırdım buna benzer bir çayı dr ayca kaya da vermiş. Bende çok tuvalete gitmek dışında yan etkisi olmadı.Benim vücüdm çok allerjiktir mesela 9 çay bende uykusuzluk,5li çay kaşıntı yapmıştı.
bi yarin belkimüstakbel gelinimizin dogum günü var kardesimin nisanlisi ama orda da dikkat etecem söz hedefim haftaya 72-71 ler reglde olursam belki 71 bile olabilir iiiiinnnnsaaaalllaaahhh cok sagol tatlim
kizlar ben kaciyorum birazdan cikacam haftasonu diye fazla kacirmayin bugünün yarinida var cumasidaunutmayin
birde kızlar meyve dilimleyip özellikle elma yada armut üzerine tarçın serpiyorum çok lezzetli oluyor hem tatlı ihtiyacını gideriyor hem tok tutuyor belki duymuşsunuzdur ama paylaşmak istedim.
bayrama Kadar bi 2 Kilo daha versem nekADAR guzel olur bu hafta dah cok dikkat etmeliyim etmeliyiz yani
haftaya kimseyi arti da gormeyelim artik
bende ters tepti yaa bu formül
arkadaşımdan duymuştum ben de deneyim dedim, denediğim akşam gece yarısına kadar evde yiyecek bir şeyler aradığımı hatırlıyorum. daha da denemedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?