70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar..bugün gelemedim..bildirimi yapayım yarın geçmişe döneceğim
başlangıç:87
geçen hafta:60.500
bu hafta:61.500
gelen:1kilo
hedef 58
korumadayım..61.500ü geçmemek hedefim

kilo bildirimi
başlangıç:78.8
geçen hafta:75.1
bu hafta:75.5
gelen: 400 :26::26:
toplam giden:3.3

ya kızlar 2 haftadır yoğunluktan spor yapamıyorum kilolar da gitmiyor ne yapcam ben yaaa

Küçük bir dilim ne koydunuz?

başlangıç:62.7
geçen hafta:59.8
bu hafta:61.4
gelen:1.600
toplamda giden:1.300
hedef:59

iyi geceler kızlar,,bu hafta acayip kötü geçti,
eşim okula başladı,işe devamlı gündüze gidicek bundan sonra,sabah,07'de işe gidiyo,,saat,17.00de geliyo,geldiği gibi okula yetişmek için çıkıyo 17.30da okul başlıyo,saat 21.00 bitiş,,eve geliş 21.10,, yemek 21.20 bazen 21.30 ,bu hafta hep böyle geçti,1.5 senede böyle devam edicekmiş,napıcam bilmem,eşim makina bölümü okuyor diplomam olucak 1.5 sene sonra çok daha iyi iş bulabilirim diyo,sabretmek istiyorum,şuanda geleceğimiz çok daha önemli,

şükürki cuma ve cumartesi okul yokmuş,saat ,17de geldi bugün okula gitmedi,yarında öyle olucak,pazarda tatil ama okula sabah,10da gidicekmiş,en azından haftanın üçgünü dikkat etsem erken bitirsem idare ederim herhalde...

büyük ablam pazartesi almanyaya geri dönüyo,ayrılıcaz yani,3hafta nede çabuk geçti
yeğenimide çok özliycem yine oralarda tek başına kalıcak,çok fena onun için burda kuzenlerine çok alışmıştı,gitmiycem diye ağlayıp duruyo 6yaşında henüz..
benim oğlan durmuyo oyun istiyo kaçtım ben görüşürüz

Bir arkadaş yemek topiğinde kuru patlıcan dolması paylaşmış yafff sabah sabah beni benden etti ne severim ne severim kendini çoktandır yapmadım yemedimm

Bir arkadaş yemek topiğinde kuru patlıcan dolması paylaşmış yafff sabah sabah beni benden etti ne severim ne severim kendini çoktandır yapmadım yemedimm

Kız sabah sabah yemek topiğinde ne işin var Çık gel ordan Akşam az mı yedin ne yaptın, o topikler insanı yoldan çıkarıyo, ben de ne zaman tariflere baksam eve gidince hemen bişeyler yapasım geliyo

Son düzenleme:
Günaydın cnm Aynen ama çalışıyorum diyemem pek henüz daha çalışmaya başlamadım çünkü canım istemiyorrr saat 1 kadar takılıyorum öylee

bende henüz başalamdım doğru düzgün ctesi yapasım olmuyor zaten senin ne güzel 1e kadar ben akşam 6ya kadar burdayım

günaydın hanımlar dün bildirim yapmaya giremedim nete geçmişi de okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir
annemlerle son günlerimiz çok iyi değerlendirmeye çalışıyorum gideceklerini düşündükçe bir hüzün çöküyor içime...
kilo bildirimi mi yapayım
başlangıç 80.7
geçen hafta 76.1
bu hafta 77.1
hedef 70
gelen 1 kilo

GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum. Benim için gün çok erken başladı temizlik yaptı az sonra 30 dk koşu bandı arkasından 10 dk göbek çalışacacağım. Aslında grip olmuşum ama ter atarsam sanki iyi gelecek
Menüm:
Sabah tereyağında sucuklu yumurta(az )domates,salatalık,yeşil biber,semizotu,maydonoz,yeşil çay,1 dilim kepek ekmeği
Ara:1 elma
Öğle: Barbunya 1 dilim kepek ekmeği,yoğurt
Ara:5 erik
Akşam: salata

Yoğurdu çok az sulandırıp iyice çırpın semizotunu yaprak yaprak ayıklayıp koyun salatalığı da rendeleyin hafifde sarımsak koyunca offf tadından yenmiyor diyet menümdede çok sık kullanıyorum süper bir lezzettt hemde doyurucu oluyor deneyin mutlaka

Günaydın müdüre hanım. Bende bayılırım yoğutlu semiz otu salatasına evde sık sık yaparım. Hatta misafirlerimede ikramlarımda sunarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…