Kızlar bir arkadaşım çok güzel kilo vermiş nasıl yaptın dedim bana şu çay tarifini verdi. ben yaklaşık bir aydır içiyorum. Bu ay toplada 4.900 verdim sanki işe yaradı gibi geliyor sizde deneyin
Çay
Bir litrelik sürahiye 1 tatlı kaşığı yeşil çay,1 cubuk tarcın,5-6 tana karanfil,maydonoz sabı ve küçük bir dilim koyuyorum. Üstüne 1 litre kaynar su koyup 5 dakika demlenince aç karına gün boyu içiyorum. Sizde deneyin
Nette araştırdım buna benzer bir çayı dr ayca kaya da vermiş. Bende çok tuvalete gitmek dışında yan etkisi olmadı.Benim vücüdm çok allerjiktir mesela 9 çay bende uykusuzluk,5li çay kaşıntı yapmıştı.
Bir arkadaş yemek topiğinde kuru patlıcan dolması paylaşmış yafff sabah sabah beni benden etti ne severim ne severim kendini çoktandır yapmadım yemedimm
kolay gelsin benim oglanda klavyeye basmaya calisiyordun hep
buldum :26: AHMET MARANKİ ZEYTİN ÇEKİRDEĞİNİN FAYDALARI
'Zeytin çekirdeği yutmak faydalı' diyenlere kanmayın - ZAMAN
simdide bunu buldumay ben herkese cekirdek yuttun dedim esime bile kafam karisti
Günaydın kızlarr,
güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
günaydınnn amin inşallah çalışanlar için berbat bi gün olsa gerek örnek ben
Günaydın cnm Aynen ama çalışıyorum diyemem pek henüz daha çalışmaya başlamadım çünkü canım istemiyorrrsaat 1 kadar takılıyorum öylee
bende henüz başalamdım doğru düzgün ctesi yapasım olmuyor zaten senin ne güzel 1e kadar ben akşam 6ya kadar burdayım
Kusura bakmayın ya yazmayı unutmuşum. küçük bir dilim limon canım.Küçük bir dilim ne koydunuz?
Yoğurdu çok az sulandırıp iyice çırpın semizotunu yaprak yaprak ayıklayıp koyun salatalığı da rendeleyin hafifde sarımsak koyunca offf tadından yenmiyor diyet menümdede çok sık kullanıyorum süper bir lezzettt hemde doyurucu oluyor deneyin mutlaka
Günaydın müdüre hanım. Bende bayılırım yoğutlu semiz otu salatasına evde sık sık yaparım. Hatta misafirlerimede ikramlarımda sunarım.
Günaydın cnmçok güzel oluyor hemde diyet menüsüne çok uygun oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?