Bencede .Hem diyet hem de lezetli genelde diyet ürün lezetsiz oluyor.
bu hafta liste yapılmamış mı göremedim
kolay gelsin cnm6 kadar daha kötü ya yarım güne razı oluyorum bazen cumartesi kaldırtmaya uğraşıyorum bakalım tamamen kalkacak inş.
canım bu haftalık zayıflama cizelgesi varya o
inşallah kalkar canım ya en verimsiz günümüz o gün aslında farkında değiller
kızlar ben spora kaçıyorum. Sonra görüşürüz.
Asıl listeyi yapan arkadaş 2 haftadır uğramıyor. Gecen hafta benever arkadaşımız hazırlamıştı. Bu hafta biz mi hazırlasak listesiz kalmayalım. Bu bizi motive ediyor.bende görmedim paylaşılmadı sanırım :44:
kolay gelsin lop lop kg cukların gitsin inş. görüşürüz
Asıl listeyi yapan arkadaş 2 haftadır uğramıyor. Gecen hafta benever arkadaşımız hazırlamıştı. Bu hafta biz mi hazırlasak listesiz kalmayalım. Bu bizi motive ediyor.
Evet canım liste olmayınca motive falan da kalmıyor, müsait olan biri varsa yaparsa çok iyi olur, ben maalesef bugün çok yoğunum.Asıl listeyi yapan arkadaş 2 haftadır uğramıyor. Gecen hafta benever arkadaşımız hazırlamıştı. Bu hafta biz mi hazırlasak listesiz kalmayalım. Bu bizi motive ediyor.
Evet canım liste olmayınca motive falan da kalmıyor, müsait olan biri varsa yaparsa çok iyi olur, ben maalesef bugün çok yoğunum.
başlangıç kilo: .89 kg
Geçen hafta kilo :76..kg
Bu hafta kilo :73.5.. kg
giden : 3050 gr .toplamda -giden:16.5
:hedef kilo :68 kg
dün talihsiz bi olay yaşadık bildirim yapacaktım olmadı.. oğlum kulağına boncuk soktu 1saat duymuyom diye ağladı.. 3hastane gezdik en son fakültede çıkardı dr un biri çok şükür atlattık ..gelelim bildirime. Regl bitti ve benim sonuçlar süper bayadır bı kadar olmamıştım bu arada ben sizlerin duasının kabul olduğuna inandım gerçekten içime öyle geliyo geçen hafta çoğunuz dua etmişti ve bu hafta iyiz uzın zamandır ilk ğerşembe günü bi pazar alış verişi yaptık çok şükür bi eksiğim yok allah kimseyi düşürmesin zor gerçekten güzel bir hafta geçyi yani..
başlangıç kilo: .89 kg
Geçen hafta kilo :76..kg
Bu hafta kilo :73.5.. kg
giden : 3050 gr .toplamda -giden:16.5
:hedef kilo :68 kg
dün talihsiz bi olay yaşadık bildirim yapacaktım olmadı.. oğlum kulağına boncuk soktu 1saat duymuyom diye ağladı.. 3hastane gezdik en son fakültede çıkardı dr un biri çok şükür atlattık ..gelelim bildirime. Regl bitti ve benim sonuçlar süper bayadır bı kadar olmamıştım bu arada ben sizlerin duasının kabul olduğuna inandım gerçekten içime öyle geliyo geçen hafta çoğunuz dua etmişti ve bu hafta iyiz uzın zamandır ilk ğerşembe günü bi pazar alış verişi yaptık çok şükür bi eksiğim yok allah kimseyi düşürmesin zor gerçekten güzel bir hafta geçyi yani..
kızlar bir şey sorucam haşlanmış buğdayın bir zararı varmı ? bu ara fena taktım ona salata yapıyorum içine buğday acıktığımda yoğurdun içine buğday doğru bişeymi yanlış bişey mi anlamadım :) birde üçü bir arada kahve alışkanlığımdan vazgeçmek istiyorum geçemiyorum her gün içiyorum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?