70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Asıl listeyi yapan arkadaş 2 haftadır uğramıyor. Gecen hafta benever arkadaşımız hazırlamıştı. Bu hafta biz mi hazırlasak listesiz kalmayalım. Bu bizi motive ediyor.
Evet canım liste olmayınca motive falan da kalmıyor, müsait olan biri varsa yaparsa çok iyi olur, ben maalesef bugün çok yoğunum.

gunaydin kizlar nasilsiniz ben oglumu uyutmaya calisiyorum uyusun bu hafta kehrwoche bizde uff gidip apartmani temizliycem

Merhaba kizlar Nasılsıniz
Herkes iyidir umarim menumu paylasayim dedim
Sabah 1 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
1 kase yogurt
1 domates
1 salatalik
Birazda koy peyniri
1 fincan yesil cay

Ara 4 tane kayisi
Kızım uyuduktan sonra 45 dakika spor yapcam

başlangıç kilo: .89 kg
Geçen hafta kilo :76..kg
Bu hafta kilo :73.5.. kg
giden : 3050 gr .toplamda -giden:16.5
:hedef kilo :68 kg

dün talihsiz bi olay yaşadık bildirim yapacaktım olmadı.. oğlum kulağına boncuk soktu 1saat duymuyom diye ağladı.. 3hastane gezdik en son fakültede çıkardı dr un biri çok şükür atlattık ..gelelim bildirime. Regl bitti ve benim sonuçlar süper bayadır bı kadar olmamıştım bu arada ben sizlerin duasının kabul olduğuna inandım gerçekten içime öyle geliyo geçen hafta çoğunuz dua etmişti ve bu hafta iyiz uzın zamandır ilk ğerşembe günü bi pazar alış verişi yaptık çok şükür bi eksiğim yok allah kimseyi düşürmesin zor gerçekten güzel bir hafta geçyi yani..

Benim sporumu yazayım size
Perdeleri yıkadım camları sildim balkonları yıkadım şimdi de çocukları uyutcam nerden baksanız 1500- 2000 kalori yaktım bugün hehehee

benim kızımda burnuna sokmuştu hastane hastane gezmiştik çok geçmiş olsun canım ahhh şu çocuklarr..

kızlar bir şey sorucam haşlanmış buğdayın bir zararı varmı ? bu ara fena taktım ona salata yapıyorum içine buğday acıktığımda yoğurdun içine buğday doğru bişeymi yanlış bişey mi anlamadım :) birde üçü bir arada kahve alışkanlığımdan vazgeçmek istiyorum geçemiyorum her gün içiyorum mutlaka

şaka mı bu bi haftada 3 kilo?? ayrıca hesaba göre 2.5 kilo oluyor da o bile şaşırtıcı naptın yemek mi yemedin öyle yaparsan geri alman an meselsi dikkat ette sağlığından olma canım. çocuğun için de geçmiş olsun

buğdayın zararı olmazki canım fikrimce ekmek yerine onu kullanıyorsun sonuçta ama nescafe cısss heleki 3ü1 arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…