70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa bilmiyorum ya benim tartıda bişey var yada böyle
Geçende yazmıştım 1haftada 2 yada 3kilo en fazla alıp verebiliyorum gün içinde bile 2kilo ounuyo bende anlamıyoru tartım mı bozuk acaba dur bi akşam üstü eczaneye gideyim de tartılayım içime kurt düştü bak..
Evet yemedim bide temizlik filan yaptım geçen haftada hastaydım bide ödem gitti baya idrara çıkıyom sanırım kahveden dolayı...

ahh ah bende olsam sen gibi böyle haftada 2-3 kilo versem nerdee sonra alırdım korumaya ne güze olurduu bi tartı bakim bende merak ettim gerçekten benimki de sorunlu sanırım alcam yenisini

Tebrikler cnm ay ne guzel sewindim Adina ins bende senin gibi veririm Boyle hizli ne diyelim
Darisi basimiza artik

kızlarrrrrrr, ılk kez yazıyorum ben de.bu sabah uye oldum.76 kıloyum aranıza alır msnız???

bu arada kısaca kendımden bahsedeyım, suan reglyım,tartıldım 76cıktım.benim ideal kilom 63. yasım 30 ve 4 yasında oglum var. ıstedıgım kıloya gelebılıyorum ancak koruyamıuorum.bırkac aydır calısmıyordum gene almısım kıloları.omur boyu kontrol altında olmaktan cok sıkıldım. suan kendıme hedef koydum yılbasında 63 olmak ıstıyorum.bırbırımızı motıve edelım.lutfen yardım edın.daımı uyelerınden olacagım buranın soz verıyorum.verecegıme ınanıyorum ancak korumayı basaramıyorum.gıydıgımımı yakıstıramıyorum kendımı cok mutsuz yorgun hıssedıyorum. sureklı yazacagım arkadaslar destek beklıyorum....

Hg ins verirsin kg gercekten zor verilmesi ya hele
hakim olamamak o daha zor birbirimize destek olursak kisa zamanda veririz

buğdayın zararı olmazki canım fikrimce ekmek yerine onu kullanıyorsun sonuçta ama nescafe cısss heleki 3ü1 arada

alışkanlık olmuş resmen aslında şeker hiç sevmem kahveyi şekersiz içerim ama alışmışım elim hep gidiyor üçü bir aradaya alıyorum ne zaman markete gitsem alıncada içiyorum 78 kaloriymiş bir tanesi şimdi baktım azmış aslında içsemmi içmesemmi bilemedim

Son düzenleme:
Slm kızlar sabah tan beri kaç kez girdim internet kopup duruyo bi türlü yazamadım
Dün akşam dijitalde tartıldım ve sonuç hüsran..
77.1 çıktım yani benim tartı 5kilo mu yanlış tartıyo yaa nasıl yani. Napcam benn ne güzel sevinmiştim 75 'az olmak çok mutlu etmişti beni yaa 53:

kızlar meraba gelemiyorum biraz üzgünüm 2 gün önce sınıf arkadaşım vefat etti kafam hiç yerinde değil lisede önümdeki sırada oturuyodu bugün de üniversiteden bi arkadaşım evleniyo bi yanda düğün bi yanda ölüm..

benimde öyle. bi bakıyorum 67 bi bakıyorum 70 ama neden olduğunu anlamıyorum 3 kilo oynuyo 1 günde aynen. elim şişiyo alt karnım şişiyo. tuzlu yemediğim halde

Yaa acaba sizde de var mı akşam üstü ağrılı bi şişkinlik oluyo alt karın da bazen sanki 7-8 aylık hamile gibi duruyo sabah nerdeyse dümdüz neden acaba adet sancısı gibi bazen hafir bazen bayaa şiddetli oluyor

Selam bayanlaar...
Haftasonları eşim evde olduğu için pek giremiyorum birde misafirler falan derken kalıyo öyle.

İki günlük menümü paylaşayım utanarak

Cumartesi Menüm
Sabah : Kaşarlı sucuklu tost , çay
Öğlen : Pırasa yemeği , kıymalı makarna 4-5 yk
Akşam : Pırasa yemeği , 2 dilim ekmek

Pazar Menüm
Sabah : 1 yumurta , Çok az peynir,3-4 zeytin,domates,salatalık
Öğlen-Akşam arası : Patlıcan yemeği 5 yk , 5 adet köfte , 5 yk pilav, salata
Sonrası : Biraz üzüm

e bende en nihayetinde başladım! pazartesiyi beklemeden pazardan :) gel gitler başlayıp bırakmalar derken artık kaçış yok !!tartı 77.8 i gösterdi bugün

daha önce 2 kez diyetisyenle başlayan kilo verme maceralarım tabikii hüsran. artık kadınlar kulübü ile yola devam!! aranıza bugün katıldım. hoşbulduk :)
bugün sadece kepekli ekmege beyaz peynir ve domatesli tost
şekersiz çay
2 kuru kayısıı ve biraz üzüm yedim.
maalesefki vardiyalı çalışınca düzenli öğünlerim olamıyor

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar
buraya fazla gelemiyorum işyerinde sorun oluyo artık
nasılsınız neler yapıyonuz
kilo verenleri tebrik ederim
veremeyenler inşallah bu hafta
ben bugünlerde yedikçe yiyorum + ları gördükçe
napçam ben
teşekkür ederim suzim her zamanki gibi ne güzel moral veriyon

yani morelini bozma yola devam diyorsun minem sagol
aynen canım öyle diyorum
tebrikler bebekk ne guzel vermissin,
teşekkürler canım bu hafta güzel gitti önemli olan sonrası
ayyy inşallah hadi bakalım
ama artı olan gitsede güzel gitmiş
haftasonu yiyoruz zaten pazartesi sil baştan başlıyoruz
bende düzen hep bu şekilde

selam tubacım
9:30 çok geç bir vakit bence
hadi yaz olsa neysede kış geliyor bide
bence sen önceden ye yemeğini
eşin yerkende yanında oturursun
okadar saat beklemenizede gönlü razı olmaz sanırım
kilonda iyi gerçi ama
çok farketmiş yaaa
tartın bozuk olabilir
ama moralini bozma
bence bir dijital tartı al
en baştan başla canım
allah rahmet eylesin
haftasonu olmasına rağmen hiç yememşişsin bence
utanarak deyince neler bekeldim neler
cumartesi menün iyi araların yok sadece

Moralini bozma yahuu. Bence önemli olan hızlaa gitmesi değil ki kalıcı olması arada olur öyle şeyler verirsin onu da 6 kiloya yakın vermişsin baksana maşallaah tütütü
teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…