Yaa bilmiyorum ya benim tartıda bişey var yada böyle
Geçende yazmıştım 1haftada 2 yada 3kilo en fazla alıp verebiliyorum gün içinde bile 2kilo ounuyo bende anlamıyoru tartım mı bozuk acaba dur bi akşam üstü eczaneye gideyim de tartılayım içime kurt düştü bak..
Evet yemedim bide temizlik filan yaptım geçen haftada hastaydım bide ödem gitti baya idrara çıkıyom sanırım kahveden dolayı...
başlangıç kilo: .89 kg
Geçen hafta kilo :76..kg
Bu hafta kilo :73.5.. kg
giden : 3050 gr .toplamda -giden:16.5
:hedef kilo :68 kg
dün talihsiz bi olay yaşadık bildirim yapacaktım olmadı.. oğlum kulağına boncuk soktu 1saat duymuyom diye ağladı.. 3hastane gezdik en son fakültede çıkardı dr un biri çok şükür atlattık ..gelelim bildirime. Regl bitti ve benim sonuçlar süper bayadır bı kadar olmamıştım bu arada ben sizlerin duasının kabul olduğuna inandım gerçekten içime öyle geliyo geçen hafta çoğunuz dua etmişti ve bu hafta iyiz uzın zamandır ilk ğerşembe günü bi pazar alış verişi yaptık çok şükür bi eksiğim yok allah kimseyi düşürmesin zor gerçekten güzel bir hafta geçyi yani..
Hg ins verirsin kg gercekten zor verilmesi ya helebu arada kısaca kendımden bahsedeyım, suan reglyım,tartıldım 76cıktım.benim ideal kilom 63. yasım 30 ve 4 yasında oglum var. ıstedıgım kıloya gelebılıyorum ancak koruyamıuorum.bırkac aydır calısmıyordum gene almısım kıloları.omur boyu kontrol altında olmaktan cok sıkıldım. suan kendıme hedef koydum yılbasında 63 olmak ıstıyorum.bırbırımızı motıve edelım.lutfen yardım edın.daımı uyelerınden olacagım buranın soz verıyorum.verecegıme ınanıyorum ancak korumayı basaramıyorum.gıydıgımımı yakıstıramıyorum kendımı cok mutsuz yorgun hıssedıyorum. sureklı yazacagım arkadaslar destek beklıyorum....
başlangıç:75.2
geçen hafta:73.2 (2 hafta oncesi rahatsizligimdan dolayi bildirim yapamadim)
bu hafta:71.1
2 haftada giden:2.1
toplam giden:4.1
hedef:60
buğdayın zararı olmazki canım fikrimce ekmek yerine onu kullanıyorsun sonuçta ama nescafe cısss heleki 3ü1 arada
Yaa bilmiyorum ya benim tartıda bişey var yada böyle
Geçende yazmıştım 1haftada 2 yada 3kilo en fazla alıp verebiliyorum gün içinde bile 2kilo ounuyo bende anlamıyoru tartım mı bozuk acaba dur bi akşam üstü eczaneye gideyim de tartılayım içime kurt düştü bak..
Evet yemedim bide temizlik filan yaptım geçen haftada hastaydım bide ödem gitti baya idrara çıkıyom sanırım kahveden dolayı...
teşekkür ederim suzim her zamanki gibi ne güzel moral veriyonhelloo kizlar nörüyonuzkilo bildirim sokundan sonra geldim firsat bulup yazabiliyom
gelsede kurtulsak ececim ya
ay sagol bitanem yasizler varken benim morelim bozulmuyor zaten
aksam cok güzel olur tabii canim
gelemiyorsunda yogunlukdan herhalde tatlim bozma moreliniburaya menü yazmayinca insan daha fazla kaciriyor
aslinda bende de öyle oluyor regl yaklasmasina yakin hep arti gösteriyor
ohh affiyet olsuniyi yapmissin
regl bahane yemekler sahane diye türkü süyliyesim geldi birden
dogru söylüyorsun canim reglde nekadar dikkat etsek okadar kar bizim iicin
canim ya nekadar dogru bilmiyorum ama face de biri bir paylasimda bulunmus zeytinin cekirteklerini yuttun diyorgastrite migde yanmasina kabizliga iyi geliyormus :26: bu ara zeytin yemedim ama ben bi deneyim faydasi olursa anlatirim
gel kuzu beraber agliyak
tebrikler canimbirde cok gecmis olsun cabuk iyilesirsiniz insallah bol tavuk eti tavuk corbasi en cok vitamin c de kivi deymis bizim isarkadasi cocuklarina hergün birtane kivi yedirmis hic hastalanmamislar allah sifa versin öptüm
aynen canım öyle diyorumyani morelini bozma yola devam diyorsun minem sagol
teşekkürler canım bu hafta güzel gitti önemli olan sonrasıtebrikler bebekkne guzel vermissin,
ayyy inşallah hadi bakalımbildirimmmmmmmmmm aslinda gecen hafta korkuncccfazlaligi atmak disinda bir gelisme yok ama buna da sukur
baslangic: 76kg
gecen hafta: 64.7 kg
bu hafta: 63.2
giden: 1500 gr
toplamda giden: 12.8 kg
hedef:55kg
hepinizi opuyommmmm ben, opmelere doyamadim ayyyyyama moral bozmak yok yola devam, hedefi 59-58-55 olan bir suru hatun var, hep beraber gorcez bu rakamlari insallahhhh sonrada hep beraber korucaz
haftasonu yiyoruz zaten pazartesi sil baştan başlıyoruzDikkat edemem derken canım haftasonu bizim malesef sıkıntılı geçiyor.Herkes düşüncesizce bişeyler bekliyor.
Kime yetişeceğimizi şaşırdık biz. Dikkat edemem derken evde olmayabilirim ne bulursam onu yiyebilrim demek istedim
selam tubacımbaşlangıç:62.7
geçen hafta:59.8
bu hafta:61.4
gelen:1.600
toplamda giden:1.300
hedef:59
iyi geceler kızlar,,bu hafta acayip kötü geçti,
eşim okula başladı,işe devamlı gündüze gidicek bundan sonra,sabah,07'de işe gidiyo,,saat,17.00de geliyo,geldiği gibi okula yetişmek için çıkıyo 17.30da okul başlıyo,saat 21.00 bitiş,,eve geliş 21.10,, yemek 21.20 bazen 21.30 ,bu hafta hep böyle geçti,1.5 senede böyle devam edicekmiş,napıcam bilmem,eşim makina bölümü okuyor diplomam olucak 1.5 sene sonra çok daha iyi iş bulabilirim diyo,sabretmek istiyorum,şuanda geleceğimiz çok daha önemli,
şükürki cuma ve cumartesi okul yokmuş,saat ,17de geldi bugün okula gitmedi,yarında öyle olucak,pazarda tatil ama okula sabah,10da gidicekmiş,en azından haftanın üçgünü dikkat etsem erken bitirsem idare ederim herhalde...
büyük ablam pazartesi almanyaya geri dönüyo,ayrılıcaz yani,3hafta nede çabuk geçti
yeğenimide çok özliycem yine oralarda tek başına kalıcak,çok fena onun için burda kuzenlerine çok alışmıştı,gitmiycem diye ağlayıp duruyo 6yaşında henüz..
benim oğlan durmuyo oyun istiyo kaçtım ben görüşürüz
çok farketmiş yaaaSlm kızlar sabah tan beri kaç kez girdim internet kopup duruyo bi türlü yazamadım
Dün akşam dijitalde tartıldım ve sonuç hüsran..
77.1 çıktım yani benim tartı 5kilo mu yanlış tartıyo yaa nasıl yani. Napcam benn ne güzel sevinmiştim 75 'az olmak çok mutlu etmişti beni yaa53:
allah rahmet eylesinkızlar meraba gelemiyorum biraz üzgünüm 2 gün önce sınıf arkadaşım vefat etti kafam hiç yerinde değil lisede önümdeki sırada oturuyodubugün de üniversiteden bi arkadaşım evleniyo bi yanda düğün bi yanda ölüm..
haftasonu olmasına rağmen hiç yememşişsin benceSelam bayanlaar...
Haftasonları eşim evde olduğu için pek giremiyorum birde misafirler falan derken kalıyo öyle.
İki günlük menümü paylaşayım utanarak
Cumartesi Menüm
Sabah : Kaşarlı sucuklu tost , çay
Öğlen : Pırasa yemeği , kıymalı makarna 4-5 yk
Akşam : Pırasa yemeği , 2 dilim ekmek
Pazar Menüm
Sabah : 1 yumurta , Çok az peynir,3-4 zeytin,domates,salatalık
Öğlen-Akşam arası : Patlıcan yemeği 5 yk , 5 adet köfte , 5 yk pilav, salata
Sonrası : Biraz üzüm
helloo kizlar nörüyonuzkilo bildirim sokundan sonra geldim firsat bulup yazabiliyom
gelsede kurtulsak ececim ya
ay sagol bitanem yasizler varken benim morelim bozulmuyor zaten
aksam cok güzel olur tabii canim
gelemiyorsunda yogunlukdan herhalde tatlim bozma moreliniburaya menü yazmayinca insan daha fazla kaciriyor
aslinda bende de öyle oluyor regl yaklasmasina yakin hep arti gösteriyor
ohh affiyet olsuniyi yapmissin
regl bahane yemekler sahane diye türkü süyliyesim geldi birden
dogru söylüyorsun canim reglde nekadar dikkat etsek okadar kar bizim iicin
canim ya nekadar dogru bilmiyorum ama face de biri bir paylasimda bulunmus zeytinin cekirteklerini yuttun diyorgastrite migde yanmasina kabizliga iyi geliyormus :26: bu ara zeytin yemedim ama ben bi deneyim faydasi olursa anlatirim
gel kuzu beraber agliyak
tebrikler canimbirde cok gecmis olsun cabuk iyilesirsiniz insallah bol tavuk eti tavuk corbasi en cok vitamin c de kivi deymis bizim isarkadasi cocuklarina hergün birtane kivi yedirmis hic hastalanmamislar allah sifa versin öptüm
teşekkür ederim canımMoralini bozma yahuu. Bence önemli olan hızlaa gitmesi değil ki kalıcı olmasıarada olur öyle şeyler verirsin onu da 6 kiloya yakın vermişsin baksana maşallaah tütütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?