70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
bol bol kilolar gider inşallah
ben 1 haftada verdiğimi geri aldım herhalde
haftasonu kızımın doğum günü vardı bol bol yedimmm
inşallah güzel geçecek bu hafta

Kızına mutlu yıllar canım. Hafta sonu olunca maalesef oluyor öyle. İnşallah güzel geçer canım.

gunaydin canim kizina rabbim uzun omurler nasip etsin
Günaydın kızlarr,
yine yeni bir hafta, yeni bir başlangıç, kaçamaksız günler dilerim

gunaydin

tünaydın kızlarr iyi haftalarr herkesee
liste yapılmadı sanırım göremedim ben :26:

Kızına mutlu yıllar canım. Hafta sonu olunca maalesef oluyor öyle. İnşallah güzel geçer canım.

gunaydin canim kizina rabbim uzun omurler nasip etsin
çok sağolun kızlar
allah hiç birimizin evladını başımızdan eksik etmesin rabbim uzun ömürler versin onlara

Günaydın kızlarr,
yine yeni bir hafta, yeni bir başlangıç, kaçamaksız günler dilerim
günaydın canım

tünaydın kızlarr iyi haftalarr herkesee
liste yapılmadı sanırım göremedim ben :26:
günaydın
liste yapılmadı henüz

slam kızlar moralim çok bozuk 2 haftadır kilom yerinde sayıyor, spor yapmadığım için herhalde.ama 2 çocukla yapamıyorum.spor salonunamı gitsem napsam.:26::26::26:
hiç giden arkadaş varmı.faydası oluyomuu

slam kızlar moralim çok bozuk 2 haftadır kilom yerinde sayıyor, spor yapmadığım için herhalde.ama 2 çocukla yapamıyorum.spor salonunamı gitsem napsam.:26::26::26:
selam canım bende senle aynı durumdayım iki haftadır aynıyımm spor salonunun tabiki faydası var gittiğim zamanlarda baya vermiştim ben ama şimdi vakit yok tabi gitmeye

merhabalar
moralini bozma bence
kilo vermede duraklamalar olabilir
spor yapamıyorsan leslie var onun videolarını indirip yapabilirsin
ben spora gidiyorum ama 1 haftadır daha faydasını göremedim
önceden sporla yemeğimi kısmadan çok zayıflamıştım
sporun faydası kesin

Pilav falan olunca ne biliyim korktum aslında.
Birde yazmayı unutmuşum ekmekler beyaz ekmek pazar günkiler
Neyse yinede mutlu oldum valla sütlaç falan vardı yemedim ha

ben bi süre gitmiştim, çok da güzel kilo vermiştim, spor yapınca sıkılaşarak çabucak kilo veriyosun ve kilonu koruman çok kolay oluyor. tabi sonra evlilik çocuk iş hayatı derken yürüyüş bile yapamıyorum...
bozma moralini, belkide vücut direniyodur kilo vermemek için, kırılma noktası olurmuş ya kilo verirken öyle dir senin metabolizma belkide.

hoşgeldin canım, buranın faydasını ancak aktif olursan görürsün, yoksa kaçamakların hep olacaktır.

o tartı hezimetine ben de uğradım , sonuç + 4 kiloydu. şok olmuştum :) zamanla alışıyor insan :))

makarna tost ve pilavı saymazsak çok da kötü bir menü değil aslında :)

hoş geldin canım :)

sizler cevap yazmadan ben harika bi kalori hesaplayan site buldum, ama yediklerimi hesaplayınca akşam yemeğine yer kalmdaığını gördüm sadece salata hakkım varmış karnımı doyurduktan sonra mı hesaplasaydım acep :))

yedikten sonra hmm iyimiş buu nasıl olsa yedim gitti diyetkolik diye bi site var ordan bakıorum bende canım yediklerimi falan hesaplıyorum ama ne fayda kaçıyo arada bana hareket lazım hareket yoksa gitmicek bu kilolaaarr

işte bende öyleyim annem üşütüyosun diyo. bi bakıyorum dümdüz zayıfladın mı diyolar sonra ağrıyo mağrıyo şişiyo böyle al karın mide içerde kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…