70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yedikten sonra hmm iyimiş buu nasıl olsa yedim gitti diyetkolik diye bi site var ordan bakıorum bende canım yediklerimi falan hesaplıyorum ama ne fayda kaçıyo arada bana hareket lazım hareket yoksa gitmicek bu kilolaaarr

inceliyorum canım şimdi, ücretli üyelikle diyet planını falan da veriyorlar gayet iyiymiş

bide şunu da belirtim dedim çok su içerim çok idrara çıkarım alakası var mı bilmiyorum ama genelde herkes su içmeye çalışır ben azaltmaya çalışıyorum inan 1 saat içine 3 kere falan idrara çıkıyorum

kızlar çalışma saatlerim sürekli değiştiği için yemek düzenim yok.. sizce nasıl yapabilirim şu düzenli beslenme olayını? örneğin gece 12 de işe gelip sabah 8 de cıkıyorum. eve gidince hemen uyuyorum. bu böyle bir hafta.. sonra gündüz versiyonu
yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
örneğin akşamüstü uyandım ve bir kase tarhana çorbasıyla cok az kabak yemeği yedim bir kaç saat sonra yarım şeftali ve üzüm.. şimdi uyumama yaklaşık 5 saat kala ligh yoğur 200 grm ve eti form..

Gece işyerinde mola saatiniz yok mu, ekmek arası sandviç falan hazırlasan, akşam da işe gitmeden yersen, gece sandviç, sabah gelince de kahvaltı dicem ama hemen yatıyorum diyorsun, sabah da bir çorba falan içsen 3 öğün oluyor, yemeklerini de sebze yemeği+salata+çorba şeklinde ayarlayabilirsin.

Aaaa, yine topik sessizleşti, kimsecikler yok, tek tük gelen dışında, arkadaşlar her gelen kendi menüsünü yazıp giderse, bu topik böyle kalır, lütfen herkes alıntı yapmaya çalışsın, bir muhabbet-kaynaşma olmazsa olmaz, birkaç kişi dışında genelde böyle maalesef, yazıp gidiyor arkadaş, ama herkes yazıp çıkarsa kim kime yardımcı olacak? Biraz canlandıralım topiği artık, hadi bakalım, ne dersiniz

Son düzenleme:
1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

Bir de haftada en az 3 gün 30 dakika spor-yürüyüş-hareket yapmaya çalışmalıyız ki metabolizmamız canlansın. Evde yapılabilecek egsersizler, Leslie, Jillian, Pilates, Zumba, vs...... interneti olan herkes için bunlar kolaylıkla yapılabilir.

BOL İRADELERRR

Son düzenleme:
Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Evet cnm sana katılıyorum gün içersinde yazıyorum ama bakıyorum pek kimse yazmıyorrr

Evet cnm sana katılıyorum gün içersinde yazıyorum ama bakıyorum pek kimse yazmıyorrr

Ben ilk geldiğim görecektin bu topiği, akşam eve gider sabah bir bakardım, 5-10 sayfa ilerlemiş, oku oku bitmezdi, o derece yani, kızlar çok muhabbetti, şimdi maalesef bir türlü o muhabbeti yakalayamadık, gelen kaçıyor, daimi kalan yok.

günaydin kizlar sekerler
gelemedim bi türlü dünde esimin mahkemesi vardin vize vermiyorlardin problem yapiyorlardin cok sükür karar verildi ailesi burda esi cocugu vize alabilir dediler
birde dün face de bi yazi okudum bütün gece uyuyamadim agzimda yara cikmis korkudan herhalde kizcocugunu kacirip organlarini almislar allahim evlatlarimizi korusun kazadan beladan olayda bizim oturdugumuz yerin orda olmus

konu degistireyim insan düsündükce deli oluyor
cuma cumartesi asiriya kactim dogum günüdür falan:18: pazar günü tartildim 2 kilo arti gösterdi tarti
neyseki aldigimin cogunu verdim geri sükür karnim halen agriyor regl geldi gelecek ama gelmedi 2 günde gecikdi bakalim gelsede eksi ciksam
ben bi gecmise gideyim sekerler birde kisa toplantim var 1 saata kadar dönerim herhalde

Selam canım, eşin için gözünüz aydın. Allah cümlemizin evladını korusun. Ben de daha tartılmadım canım, ama benim de regli gelecek, bir de yoğurt kürünü yapıyorum, bakalım ne eksi-ne artı göreceğiz cumaya. Aldığını vermene de sevindim, cumaya kadar dikkat edersen daha da gider inşallah. Bizim kızlar yine yok baksana, bu sene toplanmicaklar herhalde, artık o geçmiş güzel günlerimiz mazide kaldı diyeceğiz galiba

günaydın kızlarrr
nasılıız bakimmm ben aslında hiç iyi değiliim ya tartım niye hiç oynamıyor benim bi anlam veremedim ya sabah akşam tartılır oldum psikolojim bozulcak bu gidişle
bende sürekli giriyorum topiğe ama kimse olmuyor tek başıma yazışır oluyorum diye yazmıyorum da yedikerimi bile yazasım gelmiyor çünkü kimse yazmıyo yazan da yazıp kaçıyor

selam kızlar nasılsınız ben arada bi gelip okuyorum ama pek aktif olamıyorum derslerle felan uğraşıyorum galiba yine kilo aldım tartılmaya korkuyorum ne güzel 62 ye kadar gelmiştim halbuki ama abur cubura daynamıyorumm napıcam hiç bilmiyorum şimdi yine başladım diyete ama bi kaç gün sonra tartılıcam şimdi tartılırsam moralim bozulur off off iradayle savaşma çok zor ya :S

canım şu ana kadar kilomu leslie sayesinde verdim zaten. ama bi görseniz halimi biri bacağımdan asılıyo, biri önüme oturuyor.kafayı yicem yakında. mekik çekeyim diyorum.bu seferde yattığım yere gelip yatıyolar.gülermisin ağlarmısın....

beraberce yapın hadi çocuklar diyerekten çocuk işte ya oyun oynuyosun sanıyorlar

Sürekli tartılmak da iyi değil canım, stres yapınca da kilo alıyor vücut, kortizol bezlerin mi yükseliyordu öyle bişey, haftada 1 gün tartılmak doğrusu.

Sürekli tartılmak da iyi değil canım, stres yapınca da kilo alıyor vücut, kortizol bezlerin mi yükseliyordu öyle bişey, haftada 1 gün tartılmak doğrusu.

gelde bunu bana anlat işte az biraz versem mutlu olcam ve tartılmayı bırakcam biliyorum ama işte nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…