yedikten sonra hmm iyimiş buu nasıl olsa yedim gittidiyetkolik diye bi site var ordan bakıorum bende canım yediklerimi falan hesaplıyorum ama ne fayda kaçıyo arada bana hareket lazım hareket yoksa gitmicek bu kilolaaarr
Yaa acaba sizde de var mı akşam üstü ağrılı bi şişkinlik oluyo alt karın da bazen sanki 7-8 aylık hamile gibi duruyo sabah nerdeyse dümdüz neden acaba adet sancısı gibi bazen hafir bazen bayaa şiddetli oluyor
kızlar çalışma saatlerim sürekli değiştiği için yemek düzenim yok..sizce nasıl yapabilirim şu düzenli beslenme olayını? örneğin gece 12 de işe gelip sabah 8 de cıkıyorum. eve gidince hemen uyuyorum. bu böyle bir hafta.. sonra gündüz versiyonu
yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
örneğin akşamüstü uyandım ve bir kase tarhana çorbasıyla cok az kabak yemeği yedim bir kaç saat sonra yarım şeftali ve üzüm.. şimdi uyumama yaklaşık 5 saat kala ligh yoğur 200 grm ve eti form..
Bir de kalori sepeti diye bir yer var canım.inceliyorum canım şimdi, ücretli üyelikle diyet planını falan da veriyorlar gayet iyiymiş
bide şunu da belirtim dedim çok su içerim çok idrara çıkarım alakası var mı bilmiyorum ama genelde herkes su içmeye çalışır ben azaltmaya çalışıyorum inan 1 saat içine 3 kere falan idrara çıkıyorum
Aaaa, yine topik sessizleşti, kimsecikler yok, tek tük gelen dışında, arkadaşlar her gelen kendi menüsünü yazıp giderse, bu topik böyle kalır, lütfen herkes alıntı yapmaya çalışsın, bir muhabbet-kaynaşma olmazsa olmaz, birkaç kişi dışında genelde böyle maalesef, yazıp gidiyor arkadaş, ama herkes yazıp çıkarsa kim kime yardımcı olacak? Biraz canlandıralım topiği artık, hadi bakalım, ne dersiniz
Evet cnm sana katılıyorum gün içersinde yazıyorum ama bakıyorum pek kimse yazmıyorrr
günaydin kizlar sekerler
gelemedim bi türlü dünde esimin mahkemesi vardin vize vermiyorlardin problem yapiyorlardin cok sükür karar verildi ailesi burda esi cocugu vize alabilir dediler
birde dün face de bi yazi okudum bütün gece uyuyamadim agzimda yara cikmis korkudan herhalde kizcocugunu kacirip organlarini almislar allahim evlatlarimizi korusun kazadan beladan olayda bizim oturdugumuz yerin orda olmus
konu degistireyim insan düsündükce deli oluyor
cuma cumartesi asiriya kactim dogum günüdür falan:18: pazar günü tartildim 2 kilo arti gösterdi tarti
neyseki aldigimin cogunu verdim geri sükürkarnim halen agriyor regl geldi gelecek ama gelmedi 2 günde gecikdi bakalim gelsede eksi ciksam
ben bi gecmise gideyim sekerler birde kisa toplantim var 1 saata kadar dönerim herhalde
merhabalar
moralini bozma bence
kilo vermede duraklamalar olabilir
spor yapamıyorsan leslie var onun videolarını indirip yapabilirsin
ben spora gidiyorum ama 1 haftadır daha faydasını göremedim
önceden sporla yemeğimi kısmadan çok zayıflamıştım
sporun faydası kesin
canım şu ana kadar kilomu leslie sayesinde verdim zaten. ama bi görseniz halimi biri bacağımdan asılıyo, biri önüme oturuyor.kafayı yicem yakında. mekik çekeyim diyorum.bu seferde yattığım yere gelip yatıyolar.gülermisin ağlarmısın....
günaydın kızlarrr
nasılıız bakimmm ben aslında hiç iyi değiliim ya tartım niye hiç oynamıyor benim bi anlam veremedim ya sabah akşam tartılır oldum psikolojim bozulcak bu gidişle
bende sürekli giriyorum topiğe ama kimse olmuyor tek başıma yazışır oluyorum diye yazmıyorum da yedikerimi bile yazasım gelmiyor çünkü kimse yazmıyo yazan da yazıp kaçıyor
Sürekli tartılmak da iyi değil canım, stres yapınca da kilo alıyor vücut, kortizol bezlerin mi yükseliyordu öyle bişey, haftada 1 gün tartılmak doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?