70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Moral bozmak motivasyonu kaybetmek yok. Bu işi 2014 yılına kadar çözeceğiz canım.

inşallah canım bende 2014 e ince belli girmek istiyorum

bende mesai bitiminden sonra giremiyrum çünkü eve varmam 9 oluyor yemek falandı derken erken kalktığım için hemen yatıyorum ama güzndüzleri işteyken olduğunca aktif olmaya çalışıyorum inşallah düzeliriz :26:

kimse biyere gitmesin lütfen lütfen lütfen! ben daimi uye olucam görün bak yakında. gündüz olsam ne muhabbetler edicem sizle ahhh ahhh!!

gündüze geçersin inşallah canım

Allah kolaylık versin canım, menün de güzelmiş.
selam fadime ne haber nasılsın. Gecen hafta liste yapıldı mı
Bende kalmak istiyorum ama nete girecek zaman yok. Buraya yazmak için kendimi zorluyorum.Yazmasam benim diyet gümler.
Bu sayfa benim mativasyonda tutuyor.
Selam canım,
İyiyim çok şükür, bir yandan ev, bir yandan iş, bir yandan 2.sınıfa giden kızımın ödevleri, yoğun bir tempoda gidiyor hayat. Fırsat buldukça yazmaya, alıntı yapmaya çalışalım ki, sayfamız canlansın, hep beraber motive olalım canım.

aynen bende ilk başlarda çok motive oluyordum ama tek tek dökülüyor burdakiler bende de ne umut ne heves kalıyor zayıflamak için
Evet maalesef öyle oluyor.

Teşekkürler canım. Bunu ara sıra sayfaya ekleyip tekrar hatırlamakta yarar var.
Zaman zaman ekliyorum zaten.

Haklısın canım.

Oğluna geçmiş olsun canım, olmazsa cuma günü o şekilde yapalım, perşembeden tekrar konuşalım. Kahvaltın çok az olmuş canım, peynir yok, yumurta yok, öğlen de bişey yememişin, akşam güzel ama onun haricinde az geldi menün bana.
E sen sabah ve öğlen hiçbişey yememişin ki, sabah kahvaltını güzel bir şekilde yapmalısın ki, metabolizman çalışsın, dün bir liste paylaştım, istersen ona bak canım, aç kalarak vücut su kaybeder, sonra diyeti bırakınca da maalesef kilolar hep geri gelir, o yüzden dengeli bir şekilde herşeyden yiyerek porsiyonlarını azaltarak kilo vermeye çalışmalısın.

gündüzleri burda olsam benden kurtulamazsın canım. maalesef gece çalıştığım için katılamıyorum aranıza
Canım illa gündüz burda olman gerekmez ki, sen girebildiğin saatte alıntılarını yaparsın, biz de girince sana cevap yazarız, ha aynı anda muhabbet edemeyiz ama olsun, önemli olan birbirimize alıntı yapmak, yazılanların havada kalmadığını görmek yeterli, inan bana

Bence gece de, doyurucu bir şekilde, dediğim gibi ekmek arası peynir-domates veya ton balıklı bir sandviç çok güzel olur, çünkü sanırım 8 saat iştesin çok uzun bir zaman dilimi.

Günaydın kızlarr,
Güzel bir gün diliyorum,
Cumaya 2 kala keyifler yerindedir umarım. Liste için Theolog arkadaşımız gönüllü olmuş, herkes ona özel mesajla cuma günü kilo bildirimini yaparsa, listemiz yapılır. Bugün yine gelirse kendisi de okeylerse, o şekilde yaparız.

günaydınn canım sonunda bi gönüllü bulundu moral bozmak istemiyorum ama 2 gün kaldı ve sanırım ben artılardayım hissediyorum :26:

bugünkü kahvaltımı yazim;
3-4 diim buğday ekmeği
domates salatalık maydonoz salatası
4-5 tane zeytin
1 dilim kaşar ve 2 çatal yağsız peynir

ekmek bu sefer fazla oldu öğlen ve akşamla dengelicem inşallah

Moralini bozma hemen alıcam diye, akşam salatayla geçiştirmeye çalış, dengelersin inşallah.

Günaydın çıtır hatunlarnasilsiniz bakim ben giremedim iki üçe gün oğlum rahatsızdı liste işini bende yapardım ama 3 hafta sonra tr ye gidiyorum gelince bende gönüllü okurum listesi olmuyor gelen gidiyor uğramıyor artikk

günaydın üye canlar :))
Günaydın canimm

Günaydınnn ablamgonullü olması ne güzel herkesin motivasyonu düştü çünkü

Akşam a sadece bi salata yersen dengelemis olursun canim

Geçmiş olsun canım oğlun ateşlemis zor bir gün geçirmişdindir seni çok iyi anlıyorum umarım şimdi iyidir

Gönüllü olmanıza sevindim

Mutlu olmana sevindim cnm inşallah hedefine ulaşırsin

Moralini bozma hemen alıcam diye, akşam salatayla geçiştirmeye çalış, dengelersin inşallah.
tamam canım öyle yaparım akşamları bu hafta vermeliyim artık 3 haftadır aynı olcam yoksa
günaydın canım geçmiş olsun gelin topiğe fırat buldukça yoksa "bir derdim var"a konu açicam kızlarsız kilo veremiyorum diye :26:

Kkızlar kendime 40 beden pantolon aldım çok güzel üstümede oldu aslında ama bana bol gelene kadar çabaliyacagim hedefim 38 beden olmak türkiyede inşallah kilo almadan geri dönerim(pek umut etmiyorum ama neyse)

Hahahhhahhhahaha

Canim oğlum uyanık oldumu devamli ilgi ıstiyor telefon laptop elimden alıyor şimdi uyuyor fırsat bu fırsat dedim

Pes etmek yok yaaaaaa devam 2014 e herkesi fit görmek istiyorum fotolarimizi ekleyeceğiz daha

Angaranin bağlarıda büklüm büklüm yolları ne kadar sarhoş oldumda kaldiramiyon kolları

Eşin için gözünaydın canım senin adına sevindimmyine kaçamak yapmışsin cuma senden çok umutluyum ben yüzümü kara çıkarma bak

Evlatlarimiz korusun rabbim tüylerim diken diken oldu ya ne kadar acimakızlar

Angaranin bağlarıda büklüm büklüm yolları ne kadar sarhoş oldumda kaldiramiyon kolları

Kizlllllllllaaaaaaaarrrrrrrr haydiiiiiiin hallaaaaaayaaaaa

süpersin ya ne enerji bu böyle maşallahh
haklısın 2014ün çıtırları olarak girmeliyiz yeni yıla resim paylaşmakta iyi fikirmiş

süpersin ya ne enerji bu böyle maşallahh
haklısın 2014ün çıtırları olarak girmeliyiz yeni yıla resim paylaşmakta iyi fikirmiş
Bende aslında hiç enerji bitmez bakma gizli tutuyorum

Herkesten resim bekliyorum 1.1.2014 te ona göre

Şimdi kaçtım ben canım sporumu yapıp gelirim yine

teşekkr ederim canım. Bende senin beni motive edişine bayılıyorum.
dogruya dogru tatlim
cok sükür listeye gönüllü bulduk canim cok sagol
cok sagol canim oglunada cok gecmis olsun niye atesi cikti gripmi :26:
öglenle aksami deyistirsen cok daha güzel olurdun canim tebrikler bu arada
günaydın üye canlar :))
günaydin canim
günaydin kuzu
fadimem eskilerden bi ikimizmi kaldik :26:
günaydin fadimecim

günaydınn canım sonunda bi gönüllü bulundu moral bozmak istemiyorum ama 2 gün kaldı ve sanırım ben artılardayım hissediyorum :26:
2 günün var daha düzeltebilirsin seker istesen yaparsin sen
öglen ve aksam dengelersen kahvaltinin zarari olmaz tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…