70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elimden geldiyince yapmaya calisdim tesekkür ederim canim

bugün uzun zamandan sonra yine kendime limonlu yesil cay yaptim insallah cumaya oda etki eder
Bende şu anda limonlu yeşil çay içiyorum. Ben reğle oldum. Kilo vermiş olurum inşallah cumaya.Canım çok tatlı istiyor 2 tane rulo kat götürdüm.

Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,zeytin,maydonoz,yeşil çay
Ara.yeşil çay
Öğle: 3 adet Biber dolması,yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: Yaprak sarması,yoğurt

merhaba kızlar bende bu topıge katılmak sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum bfitle 3 aylık spor üstüne kavitasyon ama hala kilolarımdan dolayı huzursuzum yalnız yaşamanın verdiği sıkıntıdan ve düzensiz beslenme alışkanlığımdan dolayı yapışıp kalan kilolardan kurtulmak istıyorum.BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR diyerek aranıza katılmaya kara verdim

Hoşgeldin canım. Spor aartı kavitasyonla kaç kilo verdin

Bende şu anda limonlu yeşil çay içiyorum. Ben reğle oldum. Kilo vermiş olurum inşallah cumaya.Canım çok tatlı istiyor 2 tane rulo kat götürdüm.
affiyet seker olsun yarasin bende reglliyim bana rakip mi ciktin kiz ay ayni ben dün bende 3 kücük ciko yedim ama aksam olmadigi icin icim rahat
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,zeytin,maydonoz,yeşil çay
Ara.yeşil çay
Öğle: 3 adet Biber dolması,yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: Yaprak sarması,yoğurt
kac tane yaprak sarmasi :94:
hosgeldin canim aramiza

ayyyyyy ilk 5 e girmişim aman Allah ım ne kadar mesudummmmmm

affiyet seker olsun yarasin bende reglliyim bana rakip mi ciktin kiz ay ayni ben dün bende 3 kücük ciko yedim ama aksam olmadigi icin icim rahat

kac tane yaprak sarmasi :94:

hosgeldin canim aramiza

5 tane yaprak sarması yesem nasıl olur.Bende çok tatlı yemek istiyorum ama kendimi frenliyorum.Kayınvalidem kabak tatlısı yapmış dolapda bekliyor.

Neler yapmalıyım nerden başlamalıyım bilemiyorum su ana kadar cok fazla diyet yaptım spor yaptım artık cok sıkıldım yeşil elma diyetini düşünüyorum iş çıkışı elma alıp yarın sabah başlıyacağım yapanlar varsa benide aranıza katılmaya talibim:))

Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268 kalori: yaprak sarmasın kalorisine bakın kızlar. Ben akşam yaprak sarması yemekten vazgeçtin salata yiyeceğim.

Bence şok diyet yapmamalısın. Tek tip beslenme çok sakıncalı. Çobuk kilo verirsin ama aynı hızla üzerine koyarak geri alırsın. En mantıklı diyet herşey yemelisin günlük alacğın kalori miktarını 1200 falan ayarla . Bu şekilde kilo veremen imkansız. Ayrıca saklı. Herşey yediğin içinde kıtlıkta kalmış gibi yemeğe saldırmasın..

kiloları verip verip aldım 2-3 kilo gitti şu an 71 im hedefim 58
hedeflerimize ulasacagiz insallah
Ben burdayım canım. Arada plan yapıyorum. Ünv stajerlar var kızlar plan istiyor. Eksiklerimi tamamlamya çalışıyorum.
ha tamam ozaman korkmuyom
ayyyyyy ilk 5 e girmişim aman Allah ım ne kadar mesudummmmmm
tebrikler canim
5 tane yaprak sarması yesem nasıl olur.Bende çok tatlı yemek istiyorum ama kendimi frenliyorum.Kayınvalidem kabak tatlısı yapmış dolapda bekliyor.
kabak tatlisini cuma günü ödül olarak yersin dursun simdilik :18:
slm arkadaşlar ben de 76 kiloyum beni de aranıza alırmısınız. yardımınıza ihtiyacım var lütfennnnn
hosgeldin canim
sade elma ile olmaz canim ben senelerdir neler denedim verdim hop geri aldim bizim menüleri takip et istersen biraz birde arkadasimiz ftemiz örnek bir liste yayinlar geldiginde ama zayifliycam diye sagligindan olma canim
Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268 kalori: yaprak sarmasın kalorisine bakın kızlar. Ben akşam yaprak sarması yemekten vazgeçtin salata yiyeceğim.
ben aksam sarma yesem arti cikarim kesin pirinc varr ondan o kadar kalorili :18:

canım sen nasıl bir diyet uyguluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…