burdayim canim geldim benden kocamannn bir OKK
kuzum suzimmmmmm ne guzel olmuscok ama cok tesekkur ederiz, bende birinci olmusum gorup gorecegim nadir birincilik heralde hakikaten bana iyi oldu kuzum bu ornek liste , excelde mi yapip buraya yapistiiryosun, sablonu bana yollarmisin ??
Günaydın kızlarrr,
Yeni gelenler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, bayaaa bir ilerlemiş sayfa, hihhoyttt, kalabalıklaşalım, hızlanalım, motive olalım, ama ben ANathk 'ya küstüm, bir daha örnek listelerimi paylaşmicam. Kız benim hiç emeğim yok mu? Şaka bir yana, herkes bir şekilde fedakarlıkta bulunmalı burda bulunuyorsak arkadaşlar, birbirimize yorumlarda bulunalım menülere, böylelikle motivemiz artar. Cumaya son gece.
yarın bildirimler özel mesajla THEOLOG arkadaşımıza yapılacak arkadaşlar, mesaj sayısı yetmeyenler buraya yazsın, ben atarım ona özel mesajla.
Canım yarın sabah aç karnına tartılıp burayaslm ben siteye yeni katıldığmdan ve yeteri kadar mesaj atamadığımdan dolayı size özel msj atamıyorum. beni de listeye alıp bana da yardımcı olabilirmisiniz. çalışıyorum boyum 1,65 kilom 76 ve bu aralar eşimin kilo almışsın söylemlerinden dolayı çok üzülüyorumbana da destek olurmusunuz bu konu da lütfennnnn
Günaydın canımGünaydınn sayın bayanlarrrr
bazen yedigimin ismini bilmeyincede resim ekliveriyorumvalla Suzicim alemsin yaamenülerin çok güzelmiş hepsini de resimlemişsin ne güzell
senin kadar bende mutlu oldum sanki ben 1inci olmussum gibi sevindim tatlimburdayim canim geldim benden kocamannn bir OKK
kuzum suzimmmmmm ne guzel olmuscok ama cok tesekkur ederiz, bende birinci olmusum gorup gorecegim nadir birincilik heralde hakikaten bana iyi oldu kuzum bu ornek liste , excelde mi yapip buraya yapistiiryosun, sablonu bana yollarmisin ??
birsey degil canim lafi mi olursüper oldu bu liste canim emegine saglikbirazda olsa Motive olduk
aksama cok güzel dengelemissin canim affiyet olsunbugunki menum
Sabah:
4 zeytin
bir kk peynir
salatalik
bir tane tost kasarli domatesli
meyve suyu taze sIKILmIS
ara:beyaz leblebi
oglen:
komsular yufka yapiyorlardi bi tane sac boregi yedimama sonra yuruyus yaptim
ara:ceviz badem
aksam:
iki kepce mercimek corbasi bir tane haslanmis tavuk(esime tavuklu pilav yaptim am ben sade tavuk yedim oglen kacamak yaptigim icin)
2 bucuk litre su
dogru diyorsunsupersinnnnnn suziiiiiii resimlemissin yediklerini hergun Boyle yesen manken olursun kesin
hergün menülerini paylas yinede sekerKızlar ben zaten bu kadar yiyorum. Ki zaten öyle çok iştahlı biri de değilim. Hiç mi yemesem ki acaba :)
Bu arada ayrıntılı cevabın icin çok teşekkür ederim Suzi :)
ayyy ayyy ay kimleri görüyorumbebeeeeeeeeeeeeeeeeeem nassın görüşemedik ne zmandır.artık dönmeye karar verdim herkesi çok özledim ipin ucu kaçtı iyice eskisi gibi giremem ama gelecem
hadi sevinelim
:118::118::118::118::118::118:
iste bak gör nekadar ihmal ettin bizi cizelge bile tarihe karismisanam benim çizelgem bile gitmiş altta
özledinmi vayanali resimlerianam suzim gene vayanalı şeyler paylaşmış
günaydin fadimemGünaydın kızlarrr,
Yeni gelenler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, bayaaa bir ilerlemiş sayfa, hihhoyttt, kalabalıklaşalım, hızlanalım, motive olalım, ama ben ANathk 'ya küstüm, bir daha örnek listelerimi paylaşmicam. Kız benim hiç emeğim yok mu? Şaka bir yana, herkes bir şekilde fedakarlıkta bulunmalı burda bulunuyorsak arkadaşlar, birbirimize yorumlarda bulunalım menülere, böylelikle motivemiz artar. Cumaya son gece.
yarın bildirimler özel mesajla THEOLOG arkadaşımıza yapılacak arkadaşlar, mesaj sayısı yetmeyenler buraya yazsın, ben atarım ona özel mesajla.
günaydin müdüre hanimGünaydınn sayın bayanlarrrr
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir 1 kk kadar
domastes
1yumurta
açık şekersiz çay
Canım yarın sabah aç karnına tartılıp buraya
Başlangıç kilo
Hedef kilo
şeklinde yazarsan ben iletirim özel mesajla, sorun değil. Buraya düzenli gelirsen motive olarak zayıflatırız biz seni, hiç üzülme, ama yediklerine dikkat edip, spora da başlamalısın.
Günaydın canım
saol canım ilgin için bende insülin direnci de var. galiba spor yapacak zaman bulamayacam ama önerilerinizi harfiyen uygulamaya çalışacam inşallah hep beraber bu fazlalaıklardan kurtuluruz
Günaydın kızlar...
Gerçekten mi? Bilmiyordum. Bak şimdi heyecan yaptım..günaydin canimyarin ilk bildirimin olcak dimi heycan varmi ilk hafta liste alti oluyorsun canim ikinci haftada listede
selamlaaar
daha önce rejim yaparken pul biber yoğurt yerdim meyve doğrayıp yoğurt yerdim.
3 gündür sabahları ara öğün olarak yarım elma yarım kase yoğurt biraz tarçın atıp yiyorum karnımı şişiriyo acıkmıyorum hiç akşama kadar bi deneyin derim
evet seker her cuma heycan dorukda oluyorGerçekten mi? Bilmiyordum. Bak şimdi heyecan yaptım..
günaydın hatunlar
nasılsınız, bu aralar işler biraz yoğun buralara pek fazla takılamıyorum ama kalbim sizinle
geçen gün taylan kümelinin bir yazısını okudum. Kilo vermeniz yavaşladıysa eğer karbonhidrat alımını öğlen yemeklerine alın dedi. Aklımızın bir köşesinde bulunmasında fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?