70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarrr,
Yeni gelenler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, bayaaa bir ilerlemiş sayfa, hihhoyttt, kalabalıklaşalım, hızlanalım, motive olalım, ama ben ANathk 'ya küstüm, bir daha örnek listelerimi paylaşmicam. Kız benim hiç emeğim yok mu? Şaka bir yana, herkes bir şekilde fedakarlıkta bulunmalı burda bulunuyorsak arkadaşlar, birbirimize yorumlarda bulunalım menülere, böylelikle motivemiz artar. Cumaya son gece.
yarın bildirimler özel mesajla THEOLOG arkadaşımıza yapılacak arkadaşlar, mesaj sayısı yetmeyenler buraya yazsın, ben atarım ona özel mesajla.

slm ben siteye yeni katıldığmdan ve yeteri kadar mesaj atamadığımdan dolayı size özel msj atamıyorum. beni de listeye alıp bana da yardımcı olabilirmisiniz. çalışıyorum boyum 1,65 kilom 76 ve bu aralar eşimin kilo almışsın söylemlerinden dolayı çok üzülüyorum bana da destek olurmusunuz bu konu da lütfennnnn

hoş bulduk az önce paylaştım bilgilerimi siz yardımcı olup iletebilirmisiniz hedef kilom 58

Canım yarın sabah aç karnına tartılıp buraya
Başlangıç kilo
Hedef kilo
şeklinde yazarsan ben iletirim özel mesajla, sorun değil. Buraya düzenli gelirsen motive olarak zayıflatırız biz seni, hiç üzülme, ama yediklerine dikkat edip, spora da başlamalısın.

Günaydınn sayın bayanlarrrr
Günaydın canım

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

günaydin kizlar cumaya 1 gün kaldi

valla Suzicim alemsin yaa menülerin çok güzelmiş hepsini de resimlemişsin ne güzell
bazen yedigimin ismini bilmeyincede resim ekliveriyorum
senin kadar bende mutlu oldum sanki ben 1inci olmussum gibi sevindim tatlim ben hic liste yapmadim kuzu 2 hafta önceki listeyi alintiladim QUOTE kizmini sildim ve ismimleri kilolari degistirdim sende mesela benim yayinladim listeyi alinti yaparsan icerigini degistirirsin sadece öbür türlü bilmiyorum :26:
süper oldu bu liste canim emegine saglikbirazda olsa Motive olduk
birsey degil canim lafi mi olur
aksama cok güzel dengelemissin canim affiyet olsun
supersinnnnnn suziiiiiii resimlemissin yediklerini hergun Boyle yesen manken olursun kesin
dogru diyorsun arada birsey kaciyor iste dün aksam bisi yedim 1 tane yiyecekdim yarisini kadar yedim sonra dedim napiyorsun sen kendi kendime öbür yarisini biraktim
Kızlar ben zaten bu kadar yiyorum. Ki zaten öyle çok iştahlı biri de değilim. Hiç mi yemesem ki acaba :)

Bu arada ayrıntılı cevabın icin çok teşekkür ederim Suzi :)
hergün menülerini paylas yinede seker birsey degil canim
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeem nassın görüşemedik ne zmandır.artık dönmeye karar verdim herkesi çok özledim ipin ucu kaçtı iyice eskisi gibi giremem ama gelecem
hadi sevinelim

:118::118::118::118::118::118:
ayyy ayyy ay kimleri görüyorum özledim kiz cok ama cok sevindim handem
anam benim çizelgem bile gitmiş altta
iste bak gör nekadar ihmal ettin bizi cizelge bile tarihe karismis
anam suzim gene vayanalı şeyler paylaşmış
özledinmi vayanali resimleri
günaydin fadimem
Günaydınn sayın bayanlarrrr
günaydin müdüre hanim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir 1 kk kadar
domastes
1yumurta
açık şekersiz çay

kahvaltin cok güzel canim affiyet olsun günaydin bu arada

saol canım ilgin için bende insülin direnci de var. galiba spor yapacak zaman bulamayacam ama önerilerinizi harfiyen uygulamaya çalışacam inşallah hep beraber bu fazlalaıklardan kurtuluruz

selamlaaar
daha önce rejim yaparken pul biber yoğurt yerdim meyve doğrayıp yoğurt yerdim.
3 gündür sabahları ara öğün olarak yarım elma yarım kase yoğurt biraz tarçın atıp yiyorum karnımı şişiriyo acıkmıyorum hiç akşama kadar bi deneyin derim

günaydin canim
güzel fikir canim bende bi ara denerim cok severim tarcini

günaydın hatunlar

nasılsınız, bu aralar işler biraz yoğun buralara pek fazla takılamıyorum ama kalbim sizinle

geçen gün taylan kümelinin bir yazısını okudum. Kilo vermeniz yavaşladıysa eğer karbonhidrat alımını öğlen yemeklerine alın dedi. Aklımızın bir köşesinde bulunmasında fayda var

günaydin canim tesekkürler canim bilgiler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…