selam kızlar
ne var ne yok kimler var kimler yok geçmişi hiç okuyamadım
cumaya 1 kala diye gelmedim kaç gündür netim yok akşamda giremiyorum
ancak yapıldı soluğu burada aldım
minem gelmis hosgelmisnasilsiniz ögretmen hanim
iste gel gitliyim minem bende
selam kuzum nabersin?
iyiyim desemde değilim canım
hem havalar hemde gitmeyen kilolar
seker sen ozaman yanlis yaziyorsun bende mesela inglizce anlamam dur bi bakim ne nereye yaziliyor diye :26:Arkadaşlar ben bir şey danışacağım size. Bu kilo kaybını gösteren tablodan oluşturmak için ilgili siteye baktım ayarladım ama bir türlü istediğim gibi olmadı.. Başlangıç kilomu hep en sona atıyor.. En kolay kullanım hangi sitenin ki?
dünün menüsü dimi tatlim sarmalari bugün yeme yarin bildirim varBen geldim.çok yoruldum. Boğazım ağrıyor.
Menüm:Sabah: haşlanmış yumurta,dometes,salatalık,4 tane zeytin,nane,maydonoz,roka,az peynir,1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 bardak yeşil çay
Öğle:5 tane yaprak sarma,yoğurt,acı biber turşusu,küçük bir dilim cavdar ekmeği
Ara: Şeftali
Akşam: salata
kolay gelsin tatlimSelammmmBır ceee deyıpp kacıcam hemen bır suru ders var bugun opuyorum hepınızı
Yarına bıldırımlerınızı beklıyorummmmmmmmm kızcelerr
Eki Görüntüle 821757kendime çizelge yaaptım ama yayınlayamıyorum
selam kızlaar
bugün çok yoğunum yazamıyorumm kusura bakmayın özledim siizi valla :26:
Bence en büyük yanlış hergün aynı menüyü tüketenden kaynaklanıyor. Farklı şeyler yemelisin. Günlük kalori miktarını ayarlamalısın. Diyetisyenlerde mutlaka menunu değiştirmeyi öneriyor .Diyet listende değişkliğe gidersen kilo vermeye devam edersin.slm arkadaşlar ;
benımde kilo verme çabalarım devam ediyo,ama şu sıra regli olucam dıyemıdır bılmıyorum ,kilo vermem durdu ,bi ileri bi geri yerımde sayıyorum ,belkı uzun yıllardır 7 li rakama düşmediğim için olabilir mi ,bu duraksama ?
bende ayran detoksunu h.sonu yapmayı düşünüyorum ,yapan arkadaşlar yararını görmüş sanırım , benim gibi duraksama yaşayıpta tekrar kilo vermeye devam eden arkadaşlar neler yaptığını benimle paylaşabilirmi? kilolar direniyor bende direniyorum ama bır gun dırencımı kırıp tekrar yemekten korkuyorum .
bu arada gün içinde 2 kupa yeşilçay 3lt su ve her aksam 1 saat koşubandında yürüyüşüm var ,
günlük menümde hiç değişmiyo
sabah cavdar dılım ekmege peynırlı tost
roka maydonoz domates
ara 1 yeşil elma
öğlen,mevsım salata 1 kase yogurt,ızgara
saat 16:30 1 yeşil elma yada kepekli kraker
aksam ;yemeği yemıyorum
nerde yanlış yapıyorum sizce
Hoşgeldin canım. Aramıza katıldın bile .Günlük menünü yaz.Sporunu yap,bol bol su iç. İnşallah hepimiz hedef kilomuza birlikte ulaşacağız.kızlar selam bende aranıza katılabilirmiyim
30 yasındayım
boy 160
kg 74,4
hedef 28 şubata kadar 60 kg olmak
slm canimslm arkadaşlar ;
benımde kilo verme çabalarım devam ediyo,ama şu sıra regli olucam dıyemıdır bılmıyorum ,kilo vermem durdu ,bi ileri bi geri yerımde sayıyorum ,belkı uzun yıllardır 7 li rakama düşmediğim için olabilir mi ,bu duraksama ?
bende ayran detoksunu h.sonu yapmayı düşünüyorum ,yapan arkadaşlar yararını görmüş sanırım , benim gibi duraksama yaşayıpta tekrar kilo vermeye devam eden arkadaşlar neler yaptığını benimle paylaşabilirmi? kilolar direniyor bende direniyorum ama bır gun dırencımı kırıp tekrar yemekten korkuyorum .
bu arada gün içinde 2 kupa yeşilçay 3lt su ve her aksam 1 saat koşubandında yürüyüşüm var ,
günlük menümde hiç değişmiyo
sabah cavdar dılım ekmege peynırlı tost
roka maydonoz domates
ara 1 yeşil elma
öğlen,mevsım salata 1 kase yogurt,ızgara
saat 16:30 1 yeşil elma yada kepekli kraker
aksam ;yemeği yemıyorum
nerde yanlış yapıyorum sizce
ay kuzuselam kızlaar
iyi yapmissin affiyet seker olsundünün menüsü dimi tatlim sarmalari bugün yeme yarin bildirim var
canım dünden yaprak sarmam vardı öğle açlıktan ölüyordum yedim getti. Akşam yemeyecğim. Sadece salata yiyeceğim.
tabii hosgeldin canim aramizakızlar selam bende aranıza katılabilirmiyim
30 yasındayım
boy 160
kg 74,4
hedef 28 şubata kadar 60 kg olmak
Hoşgeldin canım. Aramıza katıldın bile .Günlük menünü yaz.Sporunu yap,bol bol su iç. İnşallah hepimiz hedef kilomuza birlikte ulaşacağız.
slm canimarkadasin dedigini diyecekdim bende degisiklik yap birde kilo verirken duraksamalar oluyor pes etmeyip devam edersen yine vermeye devam edersin
ay kuzumolaya cikmadan gördüm dedim kader gelmis sonra baktim gözden kayboldun islerine bak canim ne kusuru vaktin olunca gelirsin zaten
iyi yapmissin affiyet seker olsunaksama salata iyi plan canim bugün bende aksama sade corba salata yemegi planliyorum
tabii hosgeldin canim aramiza
slm canimarkadasin dedigini diyecekdim bende degisiklik yap birde kilo verirken duraksamalar oluyor pes etmeyip devam edersen yine vermeye devam edersin
ay kuzumolaya cikmadan gördüm dedim kader gelmis sonra baktim gözden kayboldun islerine bak canim ne kusuru vaktin olunca gelirsin zaten
iyi yapmissin affiyet seker olsunaksama salata iyi plan canim bugün bende aksama sade corba salata yemegi planliyorum
tabii hosgeldin canim aramiza
selam kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?