70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
ne var ne yok kimler var kimler yok geçmişi hiç okuyamadım
cumaya 1 kala diye gelmedim kaç gündür netim yok akşamda giremiyorum
ancak yapıldı soluğu burada aldım

iyilik minem nolsun topik cok sessiz in cin top oynuyo
sevindim geldigine internetin gelmesine yarin listeyi theolog arkadasimiz üslendi sagolsun ona özel msj atmamiz gerek

Tatlım karbonhidrat alımı derken makarna,pilavınızı öğle yemeklerinde yiyin diyor, akşam yemeğinde yemeyin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bir şey danışacağım size. Bu kilo kaybını gösteren tablodan oluşturmak için ilgili siteye baktım ayarladım ama bir türlü istediğim gibi olmadı.. Başlangıç kilomu hep en sona atıyor.. En kolay kullanım hangi sitenin ki?

Ben geldim.çok yoruldum. Boğazım ağrıyor.
Menüm:Sabah: haşlanmış yumurta,dometes,salatalık,4 tane zeytin,nane,maydonoz,roka,az peynir,1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 bardak yeşil çay
Öğle:5 tane yaprak sarma,yoğurt,acı biber turşusu,küçük bir dilim cavdar ekmeği
Ara: Şeftali
Akşam: salata

Selammmm Bır ceee deyıpp kacıcam hemen bır suru ders var bugun opuyorum hepınızı

Yarına bıldırımlerınızı beklıyorummmmmmmmm kızcelerr

selam kuzum nabersin?
iyiyim desemde değilim canım
hem havalar hemde gitmeyen kilolar
iste gel gitliyim minem bende bugün yine kafa agrisi var regl var halen öyle iste aynen sen gibiyim yani
seker sen ozaman yanlis yaziyorsun bende mesela inglizce anlamam dur bi bakim ne nereye yaziliyor diye :26:

Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:
track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak

height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.
dünün menüsü dimi tatlim sarmalari bugün yeme yarin bildirim var
Selammmm Bır ceee deyıpp kacıcam hemen bır suru ders var bugun opuyorum hepınızı

Yarına bıldırımlerınızı beklıyorummmmmmmmm kızcelerr

kolay gelsin tatlim hay hay
kendime çizelge yaaptım ama yayınlayamıyorum
Eki Görüntüle 821757
buna dikkat et canim img kisminida kopyalarsan gecersiz sayiyor

slm arkadaşlar ;
benımde kilo verme çabalarım devam ediyo,ama şu sıra regli olucam dıyemıdır bılmıyorum ,kilo vermem durdu ,bi ileri bi geri yerımde sayıyorum ,belkı uzun yıllardır 7 li rakama düşmediğim için olabilir mi ,bu duraksama ?

bende ayran detoksunu h.sonu yapmayı düşünüyorum ,yapan arkadaşlar yararını görmüş sanırım , benim gibi duraksama yaşayıpta tekrar kilo vermeye devam eden arkadaşlar neler yaptığını benimle paylaşabilirmi? kilolar direniyor bende direniyorum ama bır gun dırencımı kırıp tekrar yemekten korkuyorum .
bu arada gün içinde 2 kupa yeşilçay 3lt su ve her aksam 1 saat koşubandında yürüyüşüm var ,
günlük menümde hiç değişmiyo
sabah cavdar dılım ekmege peynırlı tost
roka maydonoz domates
ara 1 yeşil elma
öğlen,mevsım salata 1 kase yogurt,ızgara
saat 16:30 1 yeşil elma yada kepekli kraker
aksam ;yemeği yemıyorum

nerde yanlış yapıyorum sizce

selam kızlaar
bugün çok yoğunum yazamıyorumm kusura bakmayın özledim siizi valla :26:

canım dünden yaprak sarmam vardı öğle açlıktan ölüyordum yedim getti. Akşam yemeyecğim. Sadece salata yiyeceğim.

Bence en büyük yanlış hergün aynı menüyü tüketenden kaynaklanıyor. Farklı şeyler yemelisin. Günlük kalori miktarını ayarlamalısın. Diyetisyenlerde mutlaka menunu değiştirmeyi öneriyor .Diyet listende değişkliğe gidersen kilo vermeye devam edersin.

slm canim arkadasin dedigini diyecekdim bende degisiklik yap birde kilo verirken duraksamalar oluyor pes etmeyip devam edersen yine vermeye devam edersin
selam kızlaar
bugün çok yoğunum yazamıyorumm kusura bakmayın özledim siizi valla :26:
ay kuzu molaya cikmadan gördüm dedim kader gelmis sonra baktim gözden kayboldun islerine bak canim ne kusuru vaktin olunca gelirsin zaten
canım dünden yaprak sarmam vardı öğle açlıktan ölüyordum yedim getti. Akşam yemeyecğim. Sadece salata yiyeceğim.
iyi yapmissin affiyet seker olsun aksama salata iyi plan canim bugün bende aksama sade corba salata yemegi planliyorum
kızlar selam bende aranıza katılabilirmiyim

30 yasındayım
boy 160
kg 74,4
hedef 28 şubata kadar 60 kg olmak
tabii hosgeldin canim aramiza

Hoşgeldin canım. Aramıza katıldın bile .Günlük menünü yaz.Sporunu yap,bol bol su iç. İnşallah hepimiz hedef kilomuza birlikte ulaşacağız.

teşekkürler.
ozaman bugünki menümü yazayım
sabah
menemen peynir çeşitleri 2 zeytin 2dilim tam tAhıllı ekmek şekersiz çay

ara orta şekerli t.kahvesi (annem bana geldi birlikde kahve içmeden olamazdı)

öğle güveçte sebzeli et yemeği 3-4 kaşık bulgur pilavı 1 kase naneli yoğurt

az önce ara 1 kupa yeşil çay

akşam muhtemelen menü et ve yoğurt

valla Suzicim acayip bağımlılık yaptınız kopamıyorum sayfa açık sürekli takip etmek için arada bakıyorum biri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum yazamadan yarına eksileri görürüm inşallah korkuyorum bu sefer cidden

Suzim yarın ben tartıdan tırsıyom. Reglim . O yüzden verememiş olabilirim. Birde yarın evden 7.00 çıkmam gerekiyor. Nöbetciyim. Sabah kalkıp tartıldığım zaman. Yarım saat oyalanıp tartıldığımda kilo fark ediyor. ilk tartıldığımda daha ağır çıkıyorum.

Banada baksana ne kadar çok bahane ürettim.Öğrencilerden bulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…