kızlar bayağıdır yokum hastalık filan derken gelemedim ama arıyorum sizi valla...
tartı bugün iyiyddi benim için dikkat edemememe ve spor yapamamama rağmen ama akşam bi yeimki sormayın cıssss cısss oldu
kinoa yı duydum şimdi ama emzirenlerde olur mu ki :26:
deneynler sonuç yazarsa sevinirim.bende ekmeğin yerine bişe olsa diyodum
liste için de bensuzi ye teşekkür ediyorum ve theolog seni kutluyorum harika kilo vermişsin darısı başımıza
seker bende turkiyede degilim zaten
canim benim insallah en kisa zamanda yine gelirler yada sen gidersincokmu uzakdalar :26: uzak değiller aslında 4 saat hiç bir şey değil genelde ben giderim araya kış girince çok gidemiyorum işte önümüzde kurban var 1 günde olsa görmüş olacağım tekrardan
anamfadime ablanın örnek listesini bilem özlemişim1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
kilo aldığımamı sevinion kızgünaydin kizlarcumaya 1 gün kaldi
bazen yedigimin ismini bilmeyincede resim ekliveriyorum
senin kadar bende mutlu oldum sanki ben 1inci olmussum gibi sevindim tatlimben hic liste yapmadim kuzu 2 hafta önceki listeyi alintiladim QUOTE kizmini sildim ve ismimleri kilolari degistirdim sende mesela benim yayinladim listeyi alinti yaparsan icerigini degistirirsin sadece öbür türlü bilmiyorum :26:
birsey degil canim lafi mi olur
aksama cok güzel dengelemissin canim affiyet olsun
dogru diyorsunarada birsey kaciyor iste dün aksam bisi yedim 1 tane yiyecekdim yarisini kadar yedim sonra dedim napiyorsun sen kendi kendime öbür yarisini biraktim
hergün menülerini paylas yinede sekerbirsey degil canim
ayyy ayyy ay kimleri görüyorumözledim kiz cok ama cok sevindim handem
iste bak gör nekadar ihmal ettin bizi cizelge bile tarihe karismis
özledinmi vayanali resimleri
günaydin fadimem
günaydin müdüre hanim
kahvaltin cok güzel canim affiyet olsungünaydin bu arada
ben hafataya yaparım artıkın unuttum bu sabah tartılmayıhayirli cumalar, hayirli sabahlar herkese
goruyorumki kizceler kilo vermis, ama bana msjla bildiriverin olur mu, derse gircem simdi insallah, girmeden bende bildirim yapayim, sabah bir uyandim, kahvalti hazirlamadan once ustumu giyeyim, tartilayim diye bir de goreyimmmadet olmusum, eksileri gormeyi planlarken durum su
baslangic: 76 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta : 63.6 kg
gelen: 300 gr
toplamda giden: 12.4 kg
hedef: 55 kg
opuldunuz
MSJLARI BEKLIYOMMMM:126::126::126::126::126:
günaydıın
hayırlı cumalar
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:78.6
bu hafta:78
giden :600
tohlam giden:6,5
hedef:65
anam kısçelerde burdaymışgünaydın kızlar
başlangıç : 68,4
geçen hafta: 66,9
bu hafta: 67,2
gelen: 300
toplamda giden : 1,2
hedef 58
cipsleri kurabiyeleri yeyip spora gidersen ne kilo gider nede yağlar erir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?