teşekkürler.
ozaman bugünki menümü yazayım
sabah
menemen peynir çeşitleri 2 zeytin 2dilim tam tAhıllı ekmek şekersiz çay
ara orta şekerli t.kahvesi (annem bana geldi birlikde kahve içmeden olamazdı)
öğle güveçte sebzeli et yemeği 3-4 kaşık bulgur pilavı 1 kase naneli yoğurt
az önce ara 1 kupa yeşil çay
akşam muhtemelen menü et ve yoğurt
Bence en büyük yanlış hergün aynı menüyü tüketenden kaynaklanıyor. Farklı şeyler yemelisin. Günlük kalori miktarını ayarlamalısın. Diyetisyenlerde mutlaka menunu değiştirmeyi öneriyor .Diyet listende değişkliğe gidersen kilo vermeye devam edersin.
slm canimarkadasin dedigini diyecekdim bende degisiklik yap birde kilo verirken duraksamalar oluyor pes etmeyip devam edersen yine vermeye devam edersin
ay kuzumolaya cikmadan gördüm dedim kader gelmis sonra baktim gözden kayboldun islerine bak canim ne kusuru vaktin olunca gelirsin zaten
iyi yapmissin affiyet seker olsunaksama salata iyi plan canim bugün bende aksama sade corba salata yemegi planliyorum
tabii hosgeldin canim aramiza
güzel canim menün begendim affiyet olsunteşekkürler.
ozaman bugünki menümü yazayım
sabah
menemen peynir çeşitleri 2 zeytin 2dilim tam tAhıllı ekmek şekersiz çay
ara orta şekerli t.kahvesi (annem bana geldi birlikde kahve içmeden olamazdı)
öğle güveçte sebzeli et yemeği 3-4 kaşık bulgur pilavı 1 kase naneli yoğurt
az önce ara 1 kupa yeşil çay
akşam muhtemelen menü et ve yoğurt
eskiden benimde elimde sürekli telefon metroda bile okuyordumvalla Suzicim acayip bağımlılık yaptınız kopamıyorumsayfa açık sürekli takip etmek için arada bakıyorum biri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum yazamadan yarına eksileri görürüm inşallah korkuyorum bu sefer cidden
hic sorma o dert bende de varSuzim yarın ben tartıdan tırsıyom. Reglim . O yüzden verememiş olabilirim. Birde yarın evden 7.00 çıkmam gerekiyor. Nöbetciyim. Sabah kalkıp tartıldığım zaman. Yarım saat oyalanıp tartıldığımda kilo fark ediyor. ilk tartıldığımda daha ağır çıkıyorum.
Banada baksana ne kadar çok bahane ürettim.Öğrencilerden bulaştı
mesela nasıl bi değişiklik yapmam gerekıyo ,öglenlerı bazen sebze yıyorum ,aksamda cok acıkırsam bıraz tuzsuz fıstık yıyorum ,acıkcası uzun zamandır bıseyler yemekten korkuyorum ,her yedıgım yarıcakmıs gıbı gelıyo, uzun yıllardır 7 lı rakamı gormedıgım ıcın tekrar 8 lerı gormekten korkuyorum ,oyuzden kıstıkca kıstım kendımı ,şimdide bısı yıyemıyorum
Aynen canım 100 gr 100gr .bende o bazen 200-300 gr olabiliyor .güzel canim menün begendim affiyet olsun
eskiden benimde elimde sürekli telefon metroda bile okuyordumyani anliyorum seni gecen hafta sabitin bu hafta eksi olacaksin gözüm üzerinde ona göre
hic sorma o dert bende de vardaha bitmedi sali geldi gitmedi bak o dogru wc ye cikip ondan sonra tartiliyorum bende 100 gramm 100 grammdir dimi ayni benim kafadan yemeklerde bahane buluyorum o verdi bu dedi su kutlama vardin diye
Mesala sabah her gün tost yiyeceğine haşlanmış yumurta,domtes,salatlık,yeşillik,peynir,zeytin,bir dilim tam tahıllı ekmek ye,Bazen Menemen yap.
Öğle: Ana öğun gibi düşün ızgara et, sebze yemeği, yoğurt vb tüketebilirsin
ara: meyve ye
Akşam: Hafif geçiştir. Corba ve salata tüket.Akşam yemeğini 6 gibi ye. 6 sonra birşey yeme .Fıstığın kalorisi çok yüksek,öğleden sonraki ara öğünün olabilir. Ama akşam fındık,fıstk vb yeme
Günde 2,5 litre su ve 4-5 bardak bitki cayı içebilirsin.
asında burdayım da yazmaya fırsat vermiyorlar sağolsunlarBugünde biz varız sen yoksun kuzuhoşgeldin
güzel canim menün begendim affiyet olsun
eskiden benimde elimde sürekli telefon metroda bile okuyordumyani anliyorum seni gecen hafta sabitin bu hafta eksi olacaksin gözüm üzerinde ona göre
hic sorma o dert bende de vardaha bitmedi sali geldi gitmedi bak o dogru wc ye cikip ondan sonra tartiliyorum bende 100 gramm 100 grammdir dimi ayni benim kafadan yemeklerde bahane buluyorum o verdi bu dedi su kutlama vardin diye
kizlar kacmam lazim öptüm cok dikkat edin
günaydin canimilk basda cizelge yap kendine istersen http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html cizelge ilerledikce hedefine dogru daha bi seviniyor insan
arkadaslar iki gun once markette keten tohumuna bakarken gordum adi kinoa. netten bir bakayim neymis bu dedim baktim proteinle baslayan uzuncaaaaaaaa bir vitamin listesi koymuslar.. okumaya vakit yetmez dedim aldim.. :) et yemeyenler varsa onlara ozellikle tavsiye ediyorlar ayrica diyetlerde de kullanilabilir. tavsiye edilir
bende bugun dr gürkan Kubilay dan duydum
çok yararlı bişeymiş, etten daha fazla protein içeriyormuş, zayıflatan 3 mucizeyiyecek diordu biri yaban mersini, diğei siyah üzüm, sonuncusuda kinoa idi.
ben pirinc pilavi, makarna, patates ve ekmegi hayatimdan uzunca bir sureligine cikarttigimda yerine koyacak birsey ariyordum.. kinoa cuk oturdu :)
Bulgur pilavı gibi yapabilirsin
bende baktim bu quinoa ya bayagi muhtesem birseymis hemen alip denemek istiyorum valla, saolun kizlar haberdar ettiginiz icin
turkiyede bulmak biraz zormus buyuk marketlere bakabilirsiniz. birde keten tohumunu oneririm.. salatalara filan guzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?