Hemen hemen aynı sayılır hedeflerimiz ve kilomuz. Bende yeni başladım. İlk bugün verdim bildirimimi..slm arkadaşlar geç te olsa ilk kez kilo bildirimi yaparak size bu yolda yoldaş olmaya geldim
Başlangıç kilom 75.8 kg
hedef: 58 kg
inşallah hepimiz bu fazlalıklardan bir an önce kurtuluruz.
kizlar korumadayim ve biliyosunuz hedef 59un ustune cikmamak ama nerde simdiden 59.4oldum ya dun neguzel 58,9dum
Nasıl verdin bu kadar kiloyu? Tebrik ederim :)
tesekkur ederim burdaki kizlarin yardimlariyla vverdim nerdeyse 5ay olucak 5aydir burdayim simdide korumaya gectim diyet ve sporla verdim spor sart
Hemen hemen aynı sayılır hedeflerimiz ve kilomuz. Bende yeni başladım. İlk bugün verdim bildirimimi..
Yoldaş olacak gibiyiz birbirimize
Nasıl başlasak? Nerden başlasak?
Ben bugün bol bol ılık su, sıcak su içtim. Öğle arasında da limonlu (taze) maden suyu içtim. Mineral kaybımı dengeledim. Sen neler yapıyorsun?
Ayyyy tebrik edrimhayirli cumalar, hayirli sabahlar herkese
goruyorumki kizceler kilo vermis, ama bana msjla bildiriverin olur mu, derse gircem simdi insallah, girmeden bende bildirim yapayim, sabah bir uyandim, kahvalti hazirlamadan once ustumu giyeyim, tartilayim diye bir de goreyimmmadet olmusum, eksileri gormeyi planlarken durum su
baslangic: 76 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta : 63.6 kg
gelen: 300 gr
toplamda giden: 12.4 kg
hedef: 55 kg
opuldunuz
MSJLARI BEKLIYOMMMM:126::126::126::126::126:
slm kizlar kusura bakmayin gelemedim isyeri halen isaat bugünde boya yapcaz diye attilar beni odadan bildirim yapip kacacam cocugu alcam bu seferlik böyle olsun olurmukilo veren herkesi tebrik ediyorum manken olcaksiniz manken kilo veremeyenlerde toparlanip haftaya versinler salmayin yola devam
baslangic 77.1
gecen hafta:73.3
bu hafta:73.1
giden:200 gramm
toplam giden:4
hedef:55
reglli oldugum icin halen 73lerde oldugumu düsünüyorum ama haftaya hedefim tekrar 72lere düsmek olacak
öptüm kizlar theolog arkadasima özel msjimi yazip cikayim kendinize iyi bakin fazla kacirmayin bugünün yarini da varuymadi ama neyse
nasıl yani
anam kısçelerde burdaymış
özledim herkesi ya gurbetten yurda döndüm gibi hissettimbi an:26:
yani seni ve diğer verenleri
veremeyenler haftaya inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?