70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar geç te olsa ilk kez kilo bildirimi yaparak size bu yolda yoldaş olmaya geldim
Başlangıç kilom 75.8 kg
hedef: 58 kg
inşallah hepimiz bu fazlalıklardan bir an önce kurtuluruz.

slm arkadaşlar geç te olsa ilk kez kilo bildirimi yaparak size bu yolda yoldaş olmaya geldim
Başlangıç kilom 75.8 kg
hedef: 58 kg
inşallah hepimiz bu fazlalıklardan bir an önce kurtuluruz.
Hemen hemen aynı sayılır hedeflerimiz ve kilomuz. Bende yeni başladım. İlk bugün verdim bildirimimi..

Yoldaş olacak gibiyiz birbirimize

Nasıl başlasak? Nerden başlasak?

Ben bugün bol bol ılık su, sıcak su içtim. Öğle arasında da limonlu (taze) maden suyu içtim. Mineral kaybımı dengeledim. Sen neler yapıyorsun?

kizlar korumadayim ve biliyosunuz hedef 59un ustune cikmamak ama nerde simdiden 59.4oldum ya dun neguzel 58,9dum

tesekkur ederim burdaki kizlarin yardimlariyla vverdim nerdeyse 5ay olucak 5aydir burdayim simdide korumaya gectim diyet ve sporla verdim spor sart

merhabalar oncelikle tebrik ederim cok gusel wermissiniz.ben aslinda 80 98 kilo araligindakilere takiliyorum bide baska sayfalara bakim dedim cok umutsuzumda 3 aydir 84 kiloda kaldim gram gitmio sen ne yaptin canm nasil werdin hic kilo wermen durdumu

Ben anca geldim evime. Bu gün nöbetciydim. Okuldan geç çıktım. Sonra kızımı almak için kayınvalideme gittim.
Kilom: Başlangıç:80
Gecen Hafta:75.100
Bu hafta:74.700
Giden:400
Hedef 65

Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,zeytin ,peynir,1 dilim cavdar ekmeği,yeşil çay
Ara: Yeşil Çay
Öğle:Musakka,yoğurt
Ara.üzüm
Akşam: salata

slm canım memnun oldum mesajları görünce nekadar da geç kaldığımı düşündüm. bu topik de benim kadar yeni biri ile karşılaşmak güzel oldu ben çalışıyorum diye çok su içemiyorum malesef:26: fakat kahvaltıda bir kase gevrek, öğlen 3 adet dolma ve 1 dilim ekmek yedim.. bakalım inşallah başaracaz. sen nasıl başladın

slm kizlar kusura bakmayin gelemedim isyeri halen isaat bugünde boya yapcaz diye attilar beni odadan bildirim yapip kacacam cocugu alcam bu seferlik böyle olsun olurmu kilo veren herkesi tebrik ediyorum manken olcaksiniz manken kilo veremeyenlerde toparlanip haftaya versinler salmayin yola devam

baslangic 77.1
gecen hafta:73.3
bu hafta:73.1
giden:200 gramm
toplam giden:4
hedef:55

reglli oldugum icin halen 73lerde oldugumu düsünüyorum ama haftaya hedefim tekrar 72lere düsmek olacak

öptüm kizlar theolog arkadasima özel msjimi yazip cikayim kendinize iyi bakin fazla kacirmayin bugünün yarini da var uymadi ama neyse

Ayyyy tebrik edrim ne güzel vermişsin kiloları:109: darısı bizim başımıza

tebrik edrim canım

selam kızlaaarrr çocuğun toplantısı vardı anca geldim önce bildirim yapayım..
başlangıç : 83
geçen hafta :77,1
bu hafta :76,3
giden :800 gr
toplamda giden :6,700 gr
hedef kilo :60

bu gün yediklerimide yazayım
sabah : haşlanmış mercimekli salata yeşil çay
ara kahve (3 ü bir arada )
öğlen : yine salata
ara yine kahve fakat sade bu defa
akşam köfte ve makarna var makarnadan bir kaşık alırım yanınada yoğurta 3 tane de köfte yesem yeter sanırım
benden bu kadar şimdilik girebilirsem gelirim yine .. hoşçakalın kızlaaaaaaaaarrrr :)

selam kızlar uğrayamıyorum doğru dürüst
iş güç çocuk bir de koca ... ay daraldım...
bu hafta bi yakınımız vefat etti. memlekete gitmek zorunda kaldık. yaşı baya vardı allah kimseye muhtaç etmedi çok şükür.

doğru düzgün bi diyetim yok ama dikkat ediyorum ve bu hafta da kilo vermişim :)

başlangıç : 68
geçen hafta :66
bu hafta :65.1
giden :900 gr
toplamda giden :2900 gr
hedef kilo :60

menümü yazamıyorum çünkü hep az ufak atıştırmalarım oluyor mideyi boş bırakmıyorum yani bir de kalori hesabı yapmaya başladım ve sınırı aşmamaya çalışıyorum öyle daha kolay oluyor sanki

Yazdıklarınızı okudum kızlar ve çok hırs yaptım bugün başlıyorum mayısta düğünüm var gelinlik alana kadar bu kiloların gitmesi lazım
İlk kez kilo bildirimi yapıyorum her beraber yürüyelim bu yolda

Başlangıç kilom : 79
Hedef : 60

hayırlısı inşallah: 46:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…